UAOTZYV.COM

Гостиница Черный Куб

Адрес Київська обл., Трипілля
Телефон +380 (67) 533-45-55
Сайт www.blackcubehotel.com
Рубрики Небольшая гостиница
Оценка 3.8 15 отзывов
Похожие компании в категории
Дачный отель Глебовка — Глібівка, урочище Зеленый Бор, 9
вилла Ле Гранд — Бориспіль, вулиця Київський шлях, 70
Галант — Бориспіль, вулиця Головатого, 18
Екосадиба Мезон Бланш — Makarov district, Berezovka village, Zhytomyrs'ka street, 14a

Гостиница Черный Куб отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталья
24 января 2024 в 5:24

Готель з величезною кількістю картин, як у фойє та коридорах, так і в номері – це додає романтичного флера.
Номер: жовта, маленька, ліжко і шафа, в якій 2 вішалки (або сукня і костюм або пальто і куртка - вибирайте), катастрофічна чутність, в номері дивне величезне вікно під стелею в душ, санвузол без спільних дверей (добре, що місце з Унітаз має дивні, але двері У номері є телевізор, в якому не налаштований ні єдиний канал і немає, ні стільця, ні склянки

Мария
03 сентября 2023 в 5:06

Мені все сподобалось. Персонал дуже привітний, завжди готовий допомогти. Хто очікує лакшері ретрит, можливо це не ваш варіант. Готель знаходиться на території рибколгоспу, тому на території є багато промислових на вигляд будинків, не знаю як кому але мені вони не мішали) У готелі панує атмосфера простого але затишного відпочинку. Все необхідне для перебування в номері є, особливо порадувала наявність фену. Не було капців, але я вважаю це не проблема. В номері було чисто. Є дуже гарна тераса біля води і пантон, є стільці та столики, можна купатися. Добиратися дуже зручно, готель знаходиться прямо біля автобусної зупинки. Навпроти готелю є магазин де навіть продають свіжовиловлену рибу. Поряд шикарні краєвиди на Дніпро. Нажаль не доїхала до Витачева бо автобусів ходить не багато і вони дуже забиті, водії часто не зупиняються. Рекомендую побувати в музеї трипільської культури у сусідньому селі Халеп'я, до нього легко добратися пішки. В цілому, я своїм візитом залишилася задоволена) ПС прикріплюю фото з розкладом автобуса і номерами для замовлення місця в ньому.

користувач
18 декабря 2021 в 14:00

Прекрасное место! Отличные виды, уют и полный комфорт в номере, доброжелательные работники, что не мало важно

Andrii
19 ноября 2021 в 16:36

На жаль, повірив відгукам і вибрав це помешкання для відпочинку на вихідних.
Зустрів нас накурений адміністратор, який весь час ходив з наплічником і загадковим поглядом. Місце розташування - закинута промислова зона. Про тишу тут можна говорити лише, якщо під час перебування заткнути вуха берушами. З бох сторін пролягають дороги, по яких постійно їздить шумний транспорт. Найкраще і найдорожче помешкання - будиночок біля озера, виявилося сараєм. Стан меблів, стін, підлоги і всього що є в будиночку повінстю не відповідає фото. Все в жахливому, напівзруйнованому стані. Особливої пікантності будиночку додає стійкий купаж запахів каналізації, грибків і пилу.
Крім того, ніхто з адміністрації не попередив про присутність групи ШАМАНІВ, які поряд розвели багаття і розпочали танці і обряди. Навіть, не уявляв, що досі таке існує. Вже при демонстрації помешкання адмін з гордістю повідомив, що це на всю ніч.

Висновок:
- розташування "погано"
- стан "дуже погано"
- ціна-якість "неадекватно"
- сервіс "дружелюбні планокури"

Арт-Готель «Чорний Куб» НЕ РЕКОМЕНДУЮ нікому.

Olichka
07 октября 2021 в 9:45

Мали тут семінар
З плюсів:
- локація неймовірно красива,
- дуже проста і різноманітна веганська їжа,
- територія велика,
- можна замовити номер, або можна поставити чи взяти в оренду палатку,
З мінусів:
- проживали в номері 3 ночі і ні разу не було зміни рушників (і було лише по 2 рушничка на людину)
Враховуючи, що є озеро, в якому можна купатися, було б добре змінювати рушники.

Ирина
05 октября 2021 в 1:38

Проводим здесь ретриты и тренинги, очень красивые рассвет, вкусная еда, приветливый персонал, заботливый и очень уютные номера.

Pritylenush
02 октября 2021 в 5:52

Уютное место, для родственных встреч. Еда: вкусно, вегетарианская. Из развлечений для детей: батут, площадка, большая территория

Саша
01 января 2019 в 5:24

Не понравилось. Не ресторан, а столовая. Еда тоже СССР. Территория вокруг отеля не ухоженная. Развлечений не в отеле, не вокруге нету. Разве что можно природу в некоторых местах за пределами территории отеля посмотреть

Павло
22 декабря 2018 в 7:18

Були на екскурсії з дітьми в Трипіллі і заїхали поїсти. Турбувались з приводу організації, бо там по типу фуршету, кожен сам насипає їжу. Але даремно, все пройшло чудово!
Дуже приємні працівники, смачні їжа і це не зважаючи що вона вегетаріанська! Кількість їжі просто вразила, можна було нагодувати дві такі групи як наша! А це 18 людей. Рекомендую!

Саша
12 декабря 2018 в 13:41

Дуже сучасний і крутий дизайн готелю + витвори мистецтва розміщені в самому готелі - йдеш коридором, як галереєю, - такий собі арт об'єкт, саме знаходження у приміщенні насичує враженням. Про природу навколо - вода, ліси - краса) дякуєм!

Женя
06 декабря 2018 в 16:11

Хороше, затишне місце на території колишнього рибгоспу. Чуйні, приємні власники, охайні номери, картинна галерея на кожному поверсі, розкішна природа довкола

Никита
15 ноября 2018 в 2:50

Приехали по брони, в 15 часов. Все было закрыто, ни одного сотрудника не было на месте, номер телефона не отвечал. Потом, правда, звонили извинялись, но мы уже уехали.

Андрей
04 ноября 2018 в 17:28

Домашняя кухня удивила, очень вкусно. Интересная задумка: черный снаружи и белый внутри. В комнатах уютно. Есть где с друзьями отдохнуть возле реки, пожарить шашлыки, расслабиться.

Ирина
03 ноября 2018 в 17:20

Удивительное место, удивительные доброжелательные люди ;-), которым я благодарна, что они считают меня другом, удивительная природа. Если Вы хотите тишины- Вы не заметите как пролетят пару дней здесь, а останется чувство чистой энергии.

Саша
24 октября 2018 в 23:18

Чёрная жесть! С виду все прилично, хороший ремонт, природа. Но шумоизоляция отсутствует полностью! Вы услышите все от разговоров на кухне до урчания живота в соседней комнате. С нетерпением дождался утра и быстро уехал. Рекомендую глухим или очень пьяным которым все равно, что вокруг происходит. К сожалению поставил крест на этой покрашенной в чёрный цвет старой советской Канторе.

Добавить отзыв