UAOTZYV.COM

Гостевой дом Причал

Адрес Хотянівка, вулиця Київська, 48
Телефон +380 (96) 690-02-29
Сайт prichaldom.com.ua/ua
Рубрики Отель, Небольшая гостиница
Оценка 5 65 отзывов
Похожие компании в категории
Коттедж Десна — селище Новосілки, урочище Бурилово, 4
Good Wood — Новосілки, вул. Плитили, 10

Гостевой дом Причал отзывы

65
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергій
08 января 2024 в 7:20

Вітаю. Були на відпочинку тут багато разів сімʼєюВсе дуже подобається! Все гарно сплановане і доглянуте «Постійно»Гарна територія, а також все навкруги все поряд, приємні враження та смаколики! Коли міркуєш де відпочити під Києвом, постійно згадуєш це місце. Велика подяка господарям Яні та Вадиму! Всім раджу завітати сюди:)

Nataliia
30 декабря 2023 в 11:57

Відпочивали з компанією перед новим роком. Чудове місце і енергетика. Все навколо чистенько, в номерах є все необхідне, кухня, посуд, рушнички. Банька на дровах, купель. Заспокійливий вид на Десну. Мангал з усіма необхідностями. Приємні господарі, які готові допомогти у дрібницях. Все зроблено з душею, і відпочинок вийшов приємним для душі і тіла. Всім раджу і самі ще приїдемо!

Виктория
13 декабря 2023 в 15:25

Чудове місце для сімейного відпочинку. Дуже приємні власники, які завжди раді допомогти
Затишні номери, були з сім'єю не один раз, все на вищому рівні
Будемо приїжджати на відпочинок саме сюди ще

Алексей
01 ноября 2023 в 2:39

Чудове місце для відпочинку!
Приємні господарі.
Дякую Яні та Вадиму за чудовий відпочинок!
Неймовірний світанок над Десною.
Є де порибалити.
Приїжджали на три дні на рибалку.
Були у цих місцях вперше.
У Десни круті береги і спустити човен із лафета проблематично. Вадим знайшов час, сходив, подивився місце для спуску, надіслав фото.
Ціни дуже прийнятні!
Ми шукали житло подешевше, тому що рибалці багато не потрібно:)
Поспав і на воду.
Але побувавши тут були приємно здивовані.
Дуже чисто скрізь!
Біла постільна.
Є все потрібне для відпочинку.
Посуд, рушники, мангал, альтанка, шампура і т. Д.
Дуже затишно!
Чудово підійде для сімейного відпочинку.
На річці плавають лебеді.
Уздовж берега є десь прогулятися або побігати.
На території є чудова лазня з басейном. Дуже чиста!
Рекомендую!

Владимир
15 октября 2023 в 17:18

Вирішили з дружиною наприкінці вересня поїхати відпочити на Десну, заразом і рибу половити. Вибирали місце неподалік Києва. Вибір зупинили на Причалі. Зателефонували, домовилися, що завтра приїдемо. Через 5 хвилин господиня Яна написала, що наш номер буде готовий о 10 ранку (офіційно заїзд о 14). Номери нові, просторі, чисті, зручні, з гарною звукоізоляцією (звуків ззовні зовсім не чути), взимку вмикається центральне опалення. Наявність повноцінної функціональної кухні дозволило швидко приготувати юшку, розігрівати шашлик і т. Д. У дворі два великі мангали, один поруч із входом у лазню. Лазня простора з глибоким прохолодним басейном. Попаритися з віником після риболовлі саме те. Ми брали на прокат веселий надувний човен, щоб на ньому дістатися місця риболовлі і просто покататися річкою. Хазяїн Вадим люб'язно розповів нам де краще ловити рибу. Першого дня рибалки риба клювала як божевільна, колись було зробити ковток пива) На червоного хробака наловили більше 20 йоржів. Увечері вийшла навариста юшка. На другий день ловили на опариша, клювання було постійним, спіймали кілька краснопірок і підліщик зійшов біля берега. Після риболовлі пішли вгору Десною на човні покататися. Насолодилися красою і по дорозі назад бачимо, що на місці де ми ловили вже інший рибалка намагається зловити хижака. Ось він один раз закинув, другий, уже тягне когось великого, бере підсаку і дістає в човен жереха чи щуку на 2 кг мінімум… Ех…. і чому я навіть не спробував хижака половити. Третій день ми трохи половили з берега, вже розпакував блешні і намагався зловити хижака. Але погода змінилася, різко похолоднішало і ні в кого нічого не клювало. Хотіли купити домашню смачну тараньку у Вадима, але її вже всю розкупили. Перед від'їздом Яна пригостила нас дуже смачними яблуками, їх ми їли ще тиждень і згадували Причал на Десні. Причаливайте і ви для чудового відпочинку!

P.s. Яні та Вадиму окреме спасибі!

cveto4ek
12 сентября 2023 в 7:28

Якщо хочете відпочити душею, це саме те місце, де можна це зробити! Тиша, спокій, якість номерів на вищому рівні! Але і це все не зрівняється з тим, як до вас відносяться господарі цього гостьового дома: доброзичливі, завжди допоможуть, наче приїхав до батьків і одразу стає тепло хочеться повернутися ще і ще) якщо приїдете з дітками, їм також буде чим зайнятись: батут, дитяча площадка не дадуть вашій дитині нудьгувати)
Як казав Его в мультфільмі "Рататуй": я хочу ще!) І я так само, хочу повернутись ще)
Дякую Яні та Вадиму за чудово проведені вихідні

Ilona
23 августа 2023 в 5:53

Величезне дякую Яні та Вадиму за гостинність! Чудові люди та господарі! Добрі та дбайливі! Ми відчули себе, як удома! Дуже гарне враження залишилося про це чудове місце! Те, що потрібно для відпочинку з родиною! Особливо все передбачено для дітей, за що окреме спасибі! Затишні номери, доглянутий дворик, чистий пляж, дитячий майданчик, тиша та спокій! Дитина була в захваті від маленького пухнастого жителя) Дякую за смачні частування! З радістю приїдемо ще відпочити!

Света
19 августа 2023 в 2:28

Дуже класне місце для відпочінку.) Це те місце, куди хочеться повернутися. В номері було чисто, як і на території бази. Окремо дякую за атмосферу і догляд території бази.

Сергей
08 августа 2023 в 14:52

Відпочинок був чудовий, всім рекомендую!
Дуже гарні і комфортні умови проживання, приємні господарі.
До річки йти зовсім близько.
В холодні сезони чудова рибалка і відмінна сауна!
Яна і Вадим щиро вдячні вам за відпочинок! Окрема подяка за смачнющу рибку)

Александр
04 августа 2023 в 18:03

Дуже класне місце
Відмітили тут день народження з друзями, зняли декілька номерів, половили рибу, покупалися в Десні, зварили уху на вогнищі, пожарили шашлик і взагалі дуже добре провели час.
Окреме дякую хазяєвам Причалу. Це вкрай добрі, відповідальні і дуже приємні люди.
Якщо ви з дітьми або навіть самі та шукаєте місце де можна перепочити від шума міста, вам сюди
Якщо ви хочете зібрати друзів і посидіти в свому колі без суєти, вам сюди
Якщо ви хочете порибалити або половити дзен, вам теж сюди

Саша
01 августа 2023 в 10:37

Прекрасное место для отдыха с семьей, уютно, чисто, комфортно.
Пляж чистенький, номера чистенькие!

Есть мангальная зона -что очень удобно!

kksunya1
21 июля 2023 в 11:13

Чудове місце з привітними господарями! Дякую за вихідні, сподіваюсь, найближчим часом завітаємо до Вас знову

Бобкова
06 июля 2023 в 19:31

Відпочивали парою, маємо гарні враження від відпочинку. Номери стильні та сучасні. Дуже затишно та тихо. Гарна природа та місцевість. Ми смакували найсмачнішу рибу, яку можна там придбати. Я рекомендую цей відпочинок усім, хто шукає комфортного та гостинного місця для перебування.

Женя
18 января 2022 в 11:54

Чудове місце для сімейного відпочинку. Професійне та комфортне обслуговування. Природа заворожує в любу пору року. Дякуємо за приємні враження господарям.

Саша
28 декабря 2021 в 7:32

На территории отличная баня, подойдёт для любой компании, просторная парная, бассейн, вертикальный слив из кадки, все что нужно. При входе есть мангал, если после бани захочется чего-то пожарить.

Юлия
20 ноября 2021 в 19:15

Очень комфортно, по домашнему уютно. Все обустроено с заботой и вниманием к каждой мелочи. Радушные хозяева. Это место откуда не хочется уезжать, куда хочется возвращаться вновь и вновь.

Хома
25 октября 2021 в 16:59

Были с 14 по 17 октября в 6 номере.
Погода порадовала сполна, осенняя Десна прекрасна!
Номера теплые, уютные, есть абсолютно все, что нужно для комфортного проживания.
Отдельное спасибо за идеальную чистоту, белоснежные постели и шикарные матрасы! Такое сейчас редко встретишь.
Очень чистая ухоженная территория и еще цветущие прекрасные розы!
Спасибо хозяевам за натуральный утренний кофе из кофемашины, что в беседке!
Тут выслушают, подскажут и постараются выполнить любую вашу просьбу.
Яна и Вадим, спасибо вам огромное за настроение, уют, тепло и гостеприимство! Ждите в гости!)
Ирина, Алексей.

Михайло
23 октября 2021 в 20:23

Потрясающее место, чистые номера, с хорошим дизайном и современным ремонтом, ухоженная территория, потрясающая природа, очень приятные хозяева, много в чем помогли нам, принесли даже вкуснях девушке, когда ей лень было куда-то ехать, а хотелось сладкого)

Тут всегда пойдут навстречу и отдыхом вы точно останетесь довольны на все 100.

Например, можно у хозяев за символические деньги 200 грн в день взять лодку и кататься по Десне или приготовить шашлики в летней беседке.

користувач
20 октября 2021 в 2:04

Очень понравился отдых в апартаментах "Причала", в живописнейшом месте на Десне. Номера сделаны как "для себя", чувствуешь себя как дома, все есть, ремонт, техника- отличное качество. Номер 4 со своим балконом, - с видом на речку и дикую природу- просто сказка! Мы отдыхали душой, когда там обедали и ужинали
Балкон кстати большой, на нем прекрасно помещается сушилка, стол с 3мя стульями, и еще есть пространство) Прилагаю фото с его небольшой частью.
Спасибо Яне и Вадиму за гостеприимство, за помощь с мангалом, за манеж и бортик на кровати для нашей маленькой малышки У Вадима можно заказать божественную таранку. Тут очень удобно отдыхать с маленькими детками, семьям, не шумно, приятная ухоженная территория. Подойдет отдых также и парам, или небольшим компаниям. До пляжа 5 минут, на пляже иногда есть журавли и цапли. Рекомендую! Хотели бы сюда вернуться)

Антон
07 октября 2021 в 11:54

Отдыхал в августе с женой и ребенком. "Причал" прекрасен. По фотографиям судить было сложно, так как обычно после любых самых хороших фотографий на месте оказывается разваливающаяся мебель и толстый слой пыли. Но мы были приятнейшим образом удивлены. Мебель и ремонт в отличном состоянии, чистота идеальная, и так как отдыхали с ребенком, это было для нас важно. Дом построен на совесть. Шумоизоляция, материалы, всё прям моё почтение. Соседи, сильная гроза, ветер, ничего из этого не слышно и не мешает. На территории действует правило о тишине после 22.00, что бесценно для отдыха с семьёй, а особенно с маленьким ребенком. Очень не завидовали соседним турбазам, в которых по ночам орали песни.
Территория огорожена забором, дверь/ворота с магнитным замком и вход только по ключам, так что посторонних в "Причале" быть не может.
Очень приятно, что хозяева, живя рядом, всегда держат всё под контролем, и нет ситуации, когда администрация живёт где то в другом городе и до неё не достучаться.
Помогали даже с мангалом, что очень приятно. Здесь есть и шампуры и решетки и дрова и удобная рабочая поверхность и мойкой, что превращает жарку мяса в удовольствие.
Пляж находится очень близко. В моменты, когда ребенок не давал возможности долго посидеть на пляже, за 15 минут успевал дойти до пляжа, окунуться и вернуться домой.
Также порадовала удобная парковка, благодаря которой можно было без лишних сложностей разгрузиться и загрузиться обратно.
В общем, для семейного отдыха рекомендую.
Обязательно приедем еще.

Добавить отзыв