UAOTZYV.COM

Good Chef отзывы

Адрес Ірпінь, вулиця Університетська, 2з
Телефон +380 (68) 353-58-58
Часы работы 09:00-22:00
Сайт goodchef.com.ua/irpin
Рубрики Ресторан, Пицца на вынос
Оценка 4.6 27 отзывов
Похожие компании в категории
Хинкальная — Ірпінь, вулиця Паламарчука
La Crevet / Паб Йотун — Ірпінь, вулиця Мечникова, 112
Grand Admiral Resort & SPA — Ірпінь, вулиця Варшавська, 116
Ерш — Ірпінь, Slavyanskaya, 35

Ресторан Good Chef отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
01 января 2024 в 8:14

Затишне місце з смачною кухнею та привітливим персоналом!
Найкраща піцца в регіоні, рекомендую!

Михаил
23 декабря 2023 в 23:28

Супер заклад, супер команда, завжди смачно та швидко
Новорічний бокс то було взагалі неймовірно, дякую за крутий сервіс

Анастасія
10 декабря 2023 в 16:22

Дуже любимо з сім'єю це місце!
Завжди приємна атмосфера та обслуговування, смачна їжа. Часто замовляю боули, які на відміну від інших закладів дійсно корисно. Офіціанти дуже приємні. Без проблем подають соус окремо, яйце модна попросити закрити повністю. Під час вагітності це надзвичайно важливо для мене було. Окремо варто відзначити нереальні піцу, швидку доставку, гарну каву.
Дякуємо вам за вашу роботу

Ivan
13 сентября 2023 в 10:31

Робив замовлення в цьому місці не раз. В загалом все подобалось. Були іноді проблеми з окремими стравами, але я просто закривав на це очі і навіть не дзвонив зі скаргою. Але одного разу коли виникли питання по страві, де був не дуже приємний для мене сир з пліснявою, я все ж таки вирішив подзвонити бо був свободний час. Подзвонила мені людина з роздратованим голосом. Гроші мені повернути погодились, але потім додали: "ми з вами більше не працюємо". Перепитав чому - не пояснивши нічого, повісили трубку. Залишив після цього інциденту відповідний відгук. Через час дзвонить директор і начебто вибачається за цю ситуацію, говорить що зроблять умовну знижку на наступне замовлення та просить видалити відгук. Я на такі умови погоджуюся.
На наступний день вирішую зробити замовлення - трубку не беруть. Дзвоню на номер директора - каже, що зараз все перевіре. Нарешті надходить дзвінок офіціанта чи адміністратора - говорять обслуговувати ми вас все ж таки не будемо. Що за? ! Тобто, як я зрозумів, щось не сподобалося - вимітайтеся геть звідси назавжди.

Саша
18 августа 2023 в 14:47

Відпочиваю тут з дівчиною та друзями, привітний персонал, гарна атмосфера, смачно готують (рекомендую піцу, вона на висоті), так само тішить час видачі замовлення. РЕКОМЕНДУЮ заклад для відвідування

Stanley
21 апреля 2023 в 11:26

Смачна кухня, велике меню, відмінне обслуговування! Кохання кохання Кохання. Витрачено близько 7 доларів на людину — закуска, основне, напій. Дивовижний.

Павел
11 апреля 2022 в 16:46

В принципе, не плохое кафе. Атмосфера приятная. Подача красивая. Не скажу что мне понравился десерт Птичье молоко, не хватило чего-то. Будем считать что это мой вкус такой. Лимонад не плохой, но пил вкуснее. Попробуем остальные блюда и напишем)

Оксана
01 апреля 2022 в 21:23

Очень приятное место! Люблю заходить сюда на десерты и чай! Прекрасная эстетичная подача, и все ооочень вкусно.
Панакота с чиа, это просто любовь!
На заказы самовывозом всегда скидка.
Персонал приветливый, вежливый, все ребята очень приятные.

Иван
24 марта 2022 в 20:05

Все вкусно! Быстро! Уютно! Чисто! Рекомендую заглянуть! Так же рекомендую пробовать страусиный паштет с конфетюром и гренками!

Любовь
13 февраля 2022 в 1:37

Дуже затишно. Смачна їжа. Надзвичайно гарні тарілки для салатів, і саме оформлення. Чудовий персонал. Тільки хороші враження залишилися ️

Vitalii
31 января 2022 в 15:25

Щойно спечений кіш лорен. Неможливо стриматися Виявляється, це тістечко з французькою назвою походить із. Німецької (!) Лотарінгії і напочатку місцеві пекарі готували його із. Залишків тіста, а начиняли. Теж залишками - традиційних для німців м'ясних і сирних продуктів. А тепер це - така от смакота!

Nastia
19 января 2022 в 14:17

Вже не перший раз тут замовляємо, доставляють швидко. Одразу сподобалось, що салати гарно запаковані. Приємно, що на доставку теж стараються подати як в ресторані.
Піца на перший погляд невелика, але дуже ситна і смачна. Замовляли піцу більше, ніж в 5 закладах Ірпеня і ця піца поки що найкраща.
Персонал адекватно реагує на будь-які запитання чи зауваження, заклад клієнтоорієнтований, якщо вас щось не влаштує, вони це виправлять.

Виталий
25 декабря 2021 в 2:25

Смачні страви, середні ціни, гарне обслуговування. Як на мене, не дуже затишно для романтичних вечорів- може через те що сиділи неподалік від входу.

Лилита
30 ноября 2021 в 21:46

Небольшой, но уютный ресторанчик. Всегда вкусно, качественные свежие продукты, персонал приветливый:)

Наталия
27 ноября 2021 в 2:24

Неплохое место, меню и качество блюд. Сына смутило наличие майонеза в соусе (не помню название), где его не должно быть. Удачи, Good Shef!

Оксана
22 ноября 2021 в 21:26

Мне прям очень понравилось) от тёплого салата с телятиной просто гастрономический оргазм) не меняйте этот рецепт никогда) а мне по секрету пожалуйста его расскажите

Ольга
21 ноября 2021 в 11:02

Невелике затишне місце з смачною їжею в Ірпені. Піца мене дійсно вразила - обрати можна на будь-який смак. А ще дуже привітні працівники. Одне із улюблених місць тепер. На жаль, без фото, бо неможливо було відірватися від страв. Рекомендую

Svitlana
08 ноября 2021 в 22:43

Дуже красиво і смачно! Салат з карамелізованого буряку та асорті брускет були фантастичні. Приїдемо ще!

Виктория
06 октября 2021 в 8:31

Хочу выразить искреннюю благодарность за Ваш прекрасный сервис обслуживание. Еда и напитки очень вкусные, официанты всегда на высоком уровне ️

Саша
03 октября 2021 в 10:32

Уютненькое и вкусное заведение Альтернативы по меню, и приготовлению в Ирпене просто нету! Персоналу отдельная звёздочка

Добавить отзыв