UAOTZYV.COM

Gardd House Eco Village

Адрес Рожни, вул. Придеснянська, 7
Телефон +380 (67) 265-80-80
Сайт garddhouse.com.ua
Рубрики Жилой массив, Коттедж
Оценка 5 13 отзывов
Похожие компании в категории
Prydesennya Eco Village — Рожни, вулиця Свободи, 620

Gardd House Eco Village отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Арина
30 января 2024 в 11:30

Відділ продажу цього будівельного проекта знаходиться поруч в містечку Придесння ека віладж від нього на машині 2 хвилини. Зараз будується тільки 1 та 2 черги містечка, цього літа там буде парк та будуть оформлювати прибудинкові території. По документах все в наявності. Розстрочка на 18 місяців безвідсоткова, що мені дуже підішло особисто.

Миколай
16 января 2024 в 14:17

Проєкт з дуплексами та котеджами. Мені сподобався дуже. Помірні ціни на дуплекси. Вирішили ще приїхати на весні та подивитися як ведеться будівитцво

Андрей
27 октября 2023 в 9:41

Були с дружиною на попередьньому перегляді - вражає продуманність проекту, все має бути дуже зручно в решті, комфортно і затишно. Дуже сподобалось місце! Як що ви полюбляєте активний відпочинок на природі це саме те!

Дима
16 октября 2023 в 3:50

Класні будинки і я обожнюю ці місця.
Мені дуже подобається тут - на Десні завжди гарний улов, ми часто катаємося на човні по річці. Вода влітку криштально чиста! Не уявляю своє літо без Десни

міла
14 августа 2023 в 12:53

Комплекс, будується. Розташування в полі, але зовсім поруч Десна. Дорога нова, від Києва не менше 20 хв на авто.

Юлия
17 июля 2023 в 13:37

Вже декілька років спостерігали за проєктами забудовника. Зрозуміли, що вже час приймати рішення та зупинилися на цьому проєкті, детально пропрацювавши всі «за» і особливо «проти». З основних мінусів - рання стадія проєкту (добудовують тільки першу чергу) та відсутність лісу, який я дуже люблю. Але саме на лівому березі це найсимпатичніший проєкт будинків та комплексу вцілому, сьогодні забудовник дає доступну ціну та розтрмінування на тривалий час. Для готової нерухомості в комплексі поруч таких умов вже не було. Тож ми вирішили більше не чекати та обрали будинок до 100 квадратів (оптимальне співвідношення ціни-площі-вартості ремонти-обслуговування).

Саша
06 апреля 2022 в 20:24

Красива Десна поруч. Природа тамошніх місць вражає. Тільки початок будівництва, але розумію, що ціна зараз найкраща. Впевненості додає реалізований комплекс поруч. Він симпатичний та збудований вчасно.

Олександр
31 марта 2022 в 6:09

Цікаві проекти. Задумка хороша. Місцерозташування - гарне, природа, Десна. Поряд (5-10хв на авто) є магазини.

Анна
30 марта 2022 в 8:43

Это прекрасное месторасположение. Сейчас не легко найти на левом берегу +рядом с водоёмом такого рода формат (в основном застройка идёт правосторонней части пригорода Киева, что существенно ставит вопрос трансфера в процессе выбора и решения, (не представляю себе рассматривать данный формат в направлении Ирпеня, Бучи. Хотя там есть отличные тауны, дуплексы и подобного рода городки), соотв, на сегодня, добраться до Киева не сложно. ИМХО идеально как для проживания, а так же как инвестиция. Застройщик надёжный, имеет ряд успешных объектов и сданных и в процессе завершения. В отделе продаж работают отличные ребята-отвечают оперативно, по существу и на любые вопросы!

Антон
15 марта 2022 в 22:05

Надёжный застройщик, темп строительства очень высок! Знакомый купил жильё на предыдущем объекте, все качественно и в срок! Рекомендую!

Romeo
03 марта 2022 в 14:01

Отличный вариант кто ищет дуплекс или коттедж с хорошим проектом. Все распланировано и просчитано. Довольно приятные цены пока на старте для инвестиций, совсем рядом этот же застройщик уже полностью реализовал проект с таунхаусами.

Роман
20 февраля 2022 в 21:11

Хорошее место для жизни, а особенно для тех, кто любит порыбачить. Рядышком Десна во всей красе. Проехал всех застройщиков на левом берегу, скажу откровенно – лучшего места не нашел. Пообщался с местными жителями - темп строительства этого застройщика высокий.
Хорошее впечатление и от отдела продаж застройщика - ведут одновременно много объектов, тольковые девушки.
Правильный для нынешней жизни формат домов по 95 и 110 квадратов. Небольшие площади для отопления и обслуживания, но при этом достаточные для жизни.

Юлия
18 февраля 2022 в 22:58

Красивая идея коттеджного городка с прудом на территории!
Надежный застройщик в Броварском районе

Добавить отзыв