UAOTZYV.COM

EveryDay Fitness / Еврідей Фітнес

Адрес Петропавлівська Борщагівка, Фитнес клуб, Велика Окружна вулиця, 4
Телефон +380 (44) 590-51-50
Часы работы
понедельник07:00-21:00
вторник07:00-21:00
среда07:00-21:00
четверг07:00-21:00
пятница07:00-21:00
суббота09:00-17:00
воскресенье09:00-17:00
Сайт everydayfitness.com.ua
Рубрики Спортивный комплекс, Салон красоты, Детский клуб, Спортивный зал, Бассейн
Оценка 2.9 58 отзывов
Похожие компании в категории
Аэрофлай — Киев, Петро-Павловская Борщаговка Спорткомплекс Чайка, антонова, 5
СПОРТИВНО-КУЛЬТУРНИЙ КОМПЛЕКС СОФІЇВСЬКИЙ — Софіївська Борщагівка, вулиця Соборна, 114б
GRAFIT GYM — Софіївська Борщагівка, вулиця Київська, 34а
Софія Sport на Абрикосовій — Софіївська Борщагівка, вул. Абрикосова, 3б

EveryDay Fitness / Еврідей Фітнес отзывы

58
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
02 января 2024 в 21:14

При всій моїй повазі до більшості персоналу EveryDay Fitness, що працює в клубі, та маючи величезну вдячність до нашого тренера Володимира Стадніка, змушена залишити цього разу негативний відгук.

Пані Анастасія Лазарєва, яка займалась організацією дитячих змагань з плавання- некомпетентна в більшості питань, так і до цього всього неповажно ставиться до клієнтів. Таким менеджерам не місце у сфері обслуговування.

Не маючи нормальних відповідей на зауваження, просто злякано видаляє з чату, в якому до речі обіцяли надати фото зі змагань, за які батьки також сплатили кошти.

До конструктивного діалогу, адміністрація клубу також не готова - помста клубу, за залишені коментарі/побажання, щодо організаційних моментів по змаганням, закінчилися блокуванням дитячої карти, без права поновлення.

Дитина не може бути позбавлена права на оздоровлення і доступу до занять спорту! А, тим паче, дитина з інвалідністю до 18 років.

Всі залишені коментарі на інстаграм сторінці, було видалено, доступ до цієї сторінки заблоковано.

Євгеній
18 ноября 2023 в 22:19

Дурдом-це саме про цей спортзал. Чорнява дівчина адміністратор, взагалі не компетентна, та ще й хамить.
Хоча сам зал непоганий.
Перший і останній раз там побував!

Татьяна
13 ноября 2023 в 5:08

Займаємось з сином (1,2роки) вже декілька місяців у тренера ВІТАЛІЙ КОТИК! В мене складається враження що тренер ЛЮБИТЬ мою дитину більше ніж я ВІТАЛІЙ проявляє максимальну увагу, креатив, застосовує різноманітні вправи на тренуванні з малюком
Дитина кайфує від тренувань а я як мама бачу гарну динаміку в нових навичках пірнання, тримання на воді та фактично перших елементах самостійного плавання мого сина!
ВІТАЛІЙ, ДУЖЕ ДЯКУЮ ВАМ!
З таким тренером син точно буде на олімпіадах

Ps
Я дуже прискіплива мама, но Віталій просто робить забагато більше від очікувань батьків

Анна
05 ноября 2023 в 12:45

Ходимо до басейну не один рік, а саме головне з великим задоволенням! Донечці дуже подобаються заняття, гарний великий басейн, привітний персонал, кваліфіковані тренери, дружня атмосфера. Велика вдячність адміністратору Даші за профеналізм та допомогу. Залюбки раджу даний басейн.

Мария
07 октября 2023 в 5:25

В басейн в Еврідей фітнес ходить мій син (4 роки).
дуже задоволені роботою з тренером Миколою.
також хотілося б відмітити дуже привітний персонал, з якими питаннями ми б не звертались (а звертались багато), все було вирішено швидко і без проблем.

Konstantyn
04 октября 2023 в 21:52

Мені подобається цей клуб. Я ходжу сюди не перший рік. Завжди привітний персонал, дуже добре ставляться в клубі. Нз чому багато негативних відгуків, але для мене цей клуб кращий з тих де я був. Раджу всім. Я ходи сюди з друзями і їм сподобалось також. Завжди є вигідні пропозиції та йдуть на зустріч. Дякую за вашу роботу

Анна
14 сентября 2023 в 4:36

У цілому, хороший спортзал. Рівнем і, відповідно, ціною, вище інших.
Але така елементарна річ як трансляція з дит. Басейну - не передбачено. Батьків не пускають дивитись, хоча частіше маленькі діти приїжджають з обома батьками. Один купається, інший чекає, але спостерігати за склом не можна Причиною є те, що діти відволікаються. Дійсно, може так, але б тоді дуже не завадила б трансляція на телевізор. Це практикують в усіх дитячих залах/басейнах.

Александр
27 августа 2023 в 6:12

Відпочивали в готелі і в спа. В номері все було чисто, багато рушників, доволі тихо. СПА невелике тому може не вистачити лежаків, але багато різних саун та гарний басейн.

Юра
17 августа 2023 в 11:27

Гарний спортивний комплекс в якому можуть займатись дорослі та діти є тренажерний зал з сучасними тренажерами, басейн, спа, дві бані, гімнастика, рукопашний бій, зала для боксу. За додаткову плату можна найняти тренера.
Чудове кафе в якому можна не тільки попити каву але і смачно поїсти. Ціни адекватні. Велика парковка. Поруч великий магазин Ашан де після заняття можна купити додому продукти. Рекомендую!

Марія
13 августа 2023 в 0:10

Співробітник відділу сервісу обслуговує російською, просиш перейти, декілька слів і далі російською, вона ж і клієнтів обслуговує.

Анастасия
05 августа 2023 в 8:08

Ставлю 2 зірочки ТІЛЬКИ за тренера з плавання, яка заслуговує всі 5, але менеджер, яка продає абоніменти та і все обслуговування персоналу бассейну на дні.
5 занять приходили і постійно чекали в черзі щоб узяти карточку, бо її треба окремо купувати, потім виявилося, що картку можна не здавати після кожного заняття, пів абонементу відходили і ніхто не казав що не можна подивитися як займається дитина, тепер не можна навіть якщо дитина одна в басейні, кожен день змінюються правила, я вже не кажу про хамське відношення.

Віталій
29 июля 2022 в 18:44

Нульова клієнтоорієнтованість, кабальний контракт в якому в усьому винні ви, той хто платить їм гроші. В будь якій ситуації вам не підуть на зустріч. Наприклад, абонемент бассейн дитячий, дитина захворіла, все, заняття прогорають. Якщо ви за будь якої причини не ходите на будь які проплачені послуги, вони прогарають, будь що, корона, війна і тп. Якшо ви хочете перекинути залишок абонементу з одного браслету на інший, маєте заплатити дуже велику сумму, при тому що ви вже платили за ці абонементи. І ще одне, коли платите за послуги, не факт що ви їх отримаєте, яскравий приклад сауна, яка майже ніколи не працює, а абонемент з сауною коштує відсотків на 30-40 дороще і звичайно, за логікою цього "клубу", вам ніщо ніколи не компенсують. Жінка з дитиною поїхали жити за кордон, у нєї абонемент аква+фіт+спа - залишок 2 місяці, у дитини бассейн, ще 7 зянятть, я прийшов щоб залишок абонементу дружини зарахували мені на браслет, я не вимагав ніяких грошей (при тому що зараз вони працюють пів дня і без спа) я хотів лише 2 місяці зала, на що мені сказали що я маю заплатите ще 1500 гривень щоб перечислити з браслету дружини на мій! (про те що дитячий ніяк не компенсують взагалі мови не йде). Я був постійним клієнтом з відкриття клубу і купував абонементи для всієї сім'ї постійно (сумми в районі 15-20 тисяч на рік), а зараз з мене вимагають гроші за те щоб просто пікнути браслетом і перечислити мені те за що я вже заплатив? В мене немає цензурних слів у бік керівництва, жлоби.

Артем
13 сентября 2021 в 10:36

Единственный клуб такого уровня в этом районе,
Очень просторно, большая раздевалка.
Тренажеры качественные и именно те что нужны
Отличный бассейн
Приветливый персонал и полный спектр услуг

користувач
03 сентября 2021 в 12:00

Посещаю этот клуб с момента его открытия, а это уже 5 лет как, и менять пока не собираюсь! В клубе устраивает обсолютно всё, от тренажёрного зала, в котором качественное оборудование и довольно большое помещение, в котором чувствуешь себя просторно и никто в спину не дышит! Отдельный и огромный плюс это групповые занятия с настоящими тренерами проффесионалами своего дела, которые не смотря на групповое занятие, находят подход к каждому и исправляют ошибки, если что делаешь не так…Так же радует большой бассейн на 5 дорожек, в котором если подобрать момент и время можно плавать одной на дорожке)! Приятный бонус к бассейну это SPA комплекс)! В клубе за 5 лет обновили душевую, большой зал групповых занятий по фитнесу, и много чего по мелочам. В клубе чисто, за ним следят и убирают! В клубе всегда приветливый персонал на ресепшн, что радует когда тебя приветствуют и желают приятной тренировки)! Директор и Руководство клуба тактичные и толерантные люди которые готовы услышать тебя и всегда идут на встречу для решения твоего вопроса)! Поэтому, по соотношению цена /качество Я не нашла других альтернатив! Но, и искать особо не вижу смысла! Да, цены конечно выросли на абонементы с момента открытия, но всегда можно словить скидку, особенно выгодную на День Рождения клуба, предновогоднюю скидку, персонал менеджмента очень приветливый и лояльный и всегда поможет подобрать то, что именно нужно Вам!

Женя
31 июля 2021 в 4:08

Брал пару лет назад абонемент безлимитный на год с бассейном за 6500, сейчас глянул, это стоимость за 6 месяцев только на утренние тренировки. Цены конечно космос. Но отзыв не об этом. Зал нормальный, тренажеры фэшн амэрикэн стаил, то есть для ценителей и тех, кто занимается сам - зал нормальный, большой, с высокими потолками. С другой стороны, бомбят спамом на телефон через смс, хотя при подписании контракта я 10 раз повторял, что не желаю получать никаких уведомлений никогда. Как только абонемент кончился, начали слать каждый месяц что-то. Причем при мне во время заключения контракта меня уверили, что номер указан с пометкой "не использовать в целях маркетинга". В общем рейтинг 1 из-за непрофессионализма и из-за цен. Отвратительно так поступать, вы правда думаете, что я после этого приду еще раз или посоветую это заведение другим? НИ-КОГ-ДА

Mykhaylo
19 июня 2021 в 21:31

За фітнес не скажу нічого - не був. Але кафе на першому поверсі рекомендую! Дуже смачно, відмінний сервіс, чисто. Є місце для паркування. Найближчим часом відкриється літня тераса. Для дітей є маленький майданчик. Неподалік озеро, де можна прогулятися.

Саша
24 апреля 2021 в 23:04

Увы, как и у многих тут, клиентов зала, впечатления самые негативные!
Цены - уровня высокого сервиса, а по факту просто ужас и хамство! НИКОМУ НЕ ПОРЕКОМЕНДУЮ ЭТОТ ЗАЛ! 1000 раз подумайте, оплачивать тут абонемент на 3 мес, 6 или год или все таки стоит выбрать другой зал, пусть даже немного дальше от дома, но вы будете чувствовать себя тем клиентом, которому всегда рады, которому всегда помогут и которому будет уважительное отношение!

Алёна
17 апреля 2021 в 3:35

Вожу деток уже год в этой чудный клуб
Атмосфера очень приятная, как одна большая семья
и девочки в отделе продаж, и ребята в кафе и девочки в детском клубе, все очень приветливые и всегда готовы прийти на помощь
Дети в восторге, каждый день ездим в клуб после садика и каждый день в радость!
Отдельное спасибо преподавателям с которыми занимаются наши девочки
Бассейн - Вика Лукаш (ты просто лучший тренер!) - Благодаря Вике Старшая дочка в неполных 6 лет получила свою первую медаль по плаванию
Подготовка к школе - Людмила Николаевна - золотой педагог!
Английский - Гаяна (прошу прощения если не верно написала имя) - дети любят Ваши занятия!)
Гимнастика - Анна Сергеевна - золотой учитель и очень терпеливый! Спасибо Вам за терпение:)
Вокал - Ирочка и ф-но - Машенька - девочки и Вам огромное спасибо! Настенька от Вам без ума!

Отдельное спасибо за вкусную кухню, каждый день находят по 3 часа в клубе могу каждый день разнообразно поужинать!

Вообщем желаю огромного процветания и продвижения в том же духе! Очень рады что попали именно к Вам

користувач
24 марта 2021 в 1:35

Місце, яке не пораджу нікому в житті.
Дуже шкода, що в нас час щє так жахливо обманюють людей, пропонуючи одні послуги за немалі гроші, а надають лише деякі, після того як купите абонемент.
Від знайомих теж чула тільки найгірше, тож сто разів подумайте перед тим як вибрати цей клуб!

Женя
02 марта 2021 в 5:22

Пришли в бассейн первый раз на пробное занятие на время которое согласовали по телефону с менеджером клуба. Оказалось что занятия на это время нет как нет и пробного занятия. Хотя по телефону все было! После того что терминала для оплаты также не оказалось решили отдать предпочтение Спортлайфу.

Добавить отзыв