UAOTZYV.COM

Equides Club отзывы

Адрес Лісники, вулиця Вишнева, 36
Телефон +380 (44) 338-58-58
Сайт equides.com.ua
Рубрики Курорт, Выставочный комплекс, Конноспортивный клуб, Гольф-клуб, Отель
Оценка 4.1 29 отзывов
Похожие компании в категории
Iris Hotel — Ворзель, вулиця Декабристів, 10
Областной детский санаторий Поляна — с.Дернівка, вул. Лісна, 1
Пастораль — Великий Ліс, ул. Лесная, 5
Санаторий Украина в Ворзеле — Ворзель, вулиця Стражеска, 26

Курорт Equides Club отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лиза
14 января 2024 в 1:22

Дуже пощастило побувати у спа в робочий день, оскільки було лише декілька людей. Якби було більше - вже не комфортно. Спа гарне, затишне, середземноморська сауна та хаммам дуже кльові. Бассейн 30 градусів, тепло, невеликий, для двох якраз).
Із мінусів - ціна. За двох 5300 чи щось таке за день, без процедур. Зовсім не зрозуміло чому так дорого. Територія взимку не гарна, не погуляєш. Може влітку краще, але рослин не побачила ніяких. Найдешевша вода 0,5 л 160грн, хоча любʼязний бармен показав кулер, за що були вдячні. Інтерʼєр для такої вартості застарілий.
В цілому це не місце для спа відпочинку як на мій смак. По ціні є місця значно дешевші та гарніші. Мабуть сюди за кіньми та гольфом

Мария
17 октября 2023 в 23:29

Найнеприємніший персонал, який я зустрічала. Спа коштує 1900 з особи. Посидіти біля каміна коштує 45 тис. Грн.

Персонал! Більше хамовитого, зарозумілого і недоброзичливого персоналу, я не зустрічала ніде! Таке відчуття, що вони всі пройшли курси – як принижувати відвідувачів! Від ресепшену, до ресторану та спа.
Я бронювала відпочинок із подругами, у спа та з прогулянкою на конях на слід день.
Забронювала номер підвищеної категорії вартістю 9 тис.
Приїхавши до готелю, я спитала де спа, ми заселилися близько 16: 30, повечеряли, при цьому офіціанти дуже різко та хамовито відповідали.
Далі я запитала на ресепшен-чи є халати в спа або треба брати з номера, мені сказали, що все є і я забронювала на 6: 30 спа. Прийшли ми близько 19: 00 туди, пішки вулицею. І тут Виявляється, що спа коштує по 1900 грн з особи! І про це НІХТО не попередив заздалегідь.
Закриватиметься спа о 8: 30 і зрозуміло, що за півтори години – 6 тис за трьох ми не збиралися платити.
Далі, розчаровані, ми повернулися в готель і я запитала- чому ви не сказали, що спа-платний?
Ми або спланували б раніше заселення, або вибрали б інший комплекс-на що мені сказали:
Ой, а ми що вас не попереджали?
Далі, на фото у букінг є камінний зал у ресторані, я питаю на ресепшен, чи він є? Мені кажуть: -Так! У ресторані, звісно є. І ось ми йдемо в ресторан, камін вимкнений, світло у цьому залі не горить. Ми спитали, чи можна запалити камін і посидіти там?
Нам сказали: - Так, звичайно! Тільки депозит для цього столу 45 тис!
Коротше з таким успіхом ми могли просто залишитися вдома, тому що вечір провели просто в номері.
Якщо ви шукаєте гарний готель із високим рівнем обслуговування, хочете погрітися в сауні і потім випити вина біля каміна, то Вам явно не сюди!
Нікому не рекомендую це місце.
А, і на конях ми так і не покаталися, бо були доступні тільки поні для дітей. І на місяць все розписано.
Порожній мінібар.
На сніданках принесли яєшню з волосиною.
Жах.

Кристина
15 октября 2023 в 16:23

Відпочивали із сім’єю вперше, думаю і в останнє.
Ніхто вас не зустріне, до номера не проведе, з багажем не допоможе, по екскурсіях чи інших заходах не проконсультує.
В темноті блукали по комплексу в пошуках своєї парковки хвилин 15.
В душі дуже різкий запах каналізації, особливо коли включати воду, телефон не працює.
В номер доставку з ресторану не роблять, тільки якщо сума замовлення від 2000 тис, але нам відмовили, бо в ресторані загруженість.
В ресторані, на барі звертаються виключно російською мовою, що не є нормою, особливо зараз.
Їжа по меню смачна, але сніданки занадто скромні, як для 5*.
Самий треш був зранку.
Ми з 4 річним сином прийшли на сніданок до ресторану, але в нього почалась істерика. Офіціант подав нам води і поки я його заспокоювала один із гостей почав до нас огризатись: « Девушка, ваш ребенок нам мешает отдыхать, если нельзя его успокоит, сейчас вызову полицию ».
На жаль, мій чоловік був в цей момент в номері і мені прийшлось виводити дитину на вулицю. Ні офіціанти, ані адміністратор не заступились за нас, хоча ресторан і готель немає обмежень для відпочинку з дітьми і таке буває, що вони плачуть і якщо гостям це не подобається, можливо треба обирати інші місяця для відпочинку.
Єдиний плюс і позитивний момент цього комплексу- дитяча кімната і дуже хороша няня, яка там працює.

Михаил
12 сентября 2023 в 23:51

Дуже погані враження після 3 днів перебування, сніданків ми не бачили так як їхали по роботі о 8: 30, раніше 9 ніхто з персоналу працювати не починає, в номерах дуже мало місця, тхне стайнею, душові кабіни в жахливому стані.

Ibrahim
30 июля 2023 в 13:52

Equides club був моїм першим клубом. Мені дуже сподобалося 3 роки тому. Номери чисті, загальне обслуговування чудове, а ціна актуальна. Зараз ціни зросли вдвічі, і, на жаль, сервіс і все інше не таке, як було раніше.
Я дуже сподіваюся, що люди, відповідальні за цей клуб, внесуть зміни, щоб він знову став чудовим!

Liudmyla
25 июля 2023 в 11:32

Забронювали бунгало. 2 дорослих і дитина 4 роки. Зранку в ресторані нас чекав сюрприз, в вартість номеру входить сніданок тільки для 2 осіб. За номер ми заплатили 17200 за 2 доби. Дно пробито.

Диана
10 октября 2019 в 6:00

Це найкращий кінно-спортивний комплекс! Територія комплексу достатньо велика, доглянута і продумана для відвідувачів! Є відкриті і закриті манежі, гольф-поле, ресторації, спа-комплекс, готельні номери, велика стоянка для автомобілів. Персонал чудовий! А щодо коників - то тут вони прекрасні, це моя любовРекомендую цей заклад як для відпочинку всією родиною, так і для занять конкурсом, виїздкою.

Андрей
05 октября 2019 в 0:43

Был на карпаративе. Очень понравилось. (Оценить заведение по основному назначению не имею возможности)

Алина
21 сентября 2019 в 17:52

Большая территория, красивые лошади, открытый и крытый бассейн, зона спа, отличные завтраки! Все создано для релакс отдыха!

Иван
14 сентября 2019 в 17:44

Отличное место для отдыха, занятий спортом, прогулок на свежем воздухе, праздников и встречи с друзьями. Гуляли тут свадьбу, остались только отличные воспоминания. Гольф и лошади - приятный бонус. Спасибо персоналу.

Алёна
09 сентября 2019 в 19:30

Очень красивое место, в ресторане всё вкусно, обслуживание отличное, все вопросы решаются за полминуты. Очень понравилось!

Сергей
26 августа 2019 в 0:19

Огромная территория, все расположено на большом расстоянии друг от друга. Лучше перемещаться транспортом. Всё ещё в процессе строительства, видны стройки. Ресторан и отель находятся на приличном расстоянии. На территории ресторана есть несколько больших тополей с пухом, который плавает в бассейне и у вас в еде. Поле для гольфа ухожено. В целом неплохое и нелюдное место, но со своими нюансами.

Vadym
16 августа 2019 в 17:08

Отличные номера, огромная территория, каждый найдёт свой вид отдыха, конный клуб, поле для гольфа, тир, пруд с рыбой и спа, вкусная еда в ресторане.

Мариныч
11 августа 2019 в 21:01

Все прекрасно! Все красиво, чисто, ухоженно. Но, в последнее время, в конюшне стало не очень приятно пахнуть. Администрация начала все путать - недавно было, мы выехали из дома проехали большое расстояние, я пишу тренеру на каком коне я сегодня буду ездить, и тренер мне говорит что мне не говорили что Вы сегодня будите.
Или еще был случай (похожий с предыдущим) я с мамой выехали из дома. Подъехав к КСК я пишу тренеру «Кого брать из конюшни? » тренер говорит «Ой, извините, сегодня лошадям прививку вкололи, тренировка отменяется»
А так, все нормально)

Полина
01 августа 2019 в 13:25

Величезна територія, однозначно знайдеться розвага для будь-якого віку. Де-що незручно добиратися, дуже вузька дорога на під’їзді, де дві машини важко розіджаються. Ціни високі, але це не дивно. Дуже багато зелені, квіти, все дбайливе і охайне. Бачила чоловіка з собакою на території, це дуже позитивно, що з собою можна взяти домашнього улюбленця.

Сергей
19 июля 2019 в 6:53

Дуже класний тир, з єдиною, в Україні, критою 100 метрівкою. Досвідчені інструктори допоможуть новачкам впоратися з сучасною зброєю. На території клубу є конюшні, та все для занять кінним спортом. Є також ресторан біля мальовничого ставка. Можно відпочити душею та тілом, активно та не зовсім.

Арина
01 апреля 2019 в 16:13

Начали заниматься вроде бы всё ок. Но в один момент (через 1 год) все лошади розошлись по аренде. Сейчас ужасно, но просто прийти поездить есть 1 лошадь

Александр
27 декабря 2018 в 10:47

Очень нарядно, пафосно и соответственно дорого во всем. Очень красивая и ухоженная территория, бассейн, спасибо,

Юлия
26 декабря 2018 в 10:15

Все здорово. На ресепшене всегда доброжелательны. Территория красивая, много чем можно заняться. Жалко, что на верховую езду нужно записываться за раннее, аж за 2 недели.

Алексей
17 декабря 2018 в 16:21

Если у Вас есть лошадь, то ей тут ей будет комфортно. Во всех отношениях это конный курорт:) Но если захотите остался на ночь. Хорошо подумайте. Номера не очень: (как за такую цену

Добавить отзыв