UAOTZYV.COM

Эконом Продукти отзывы

Адрес Дружня, пл. Привокзальная, 1
Телефон +380 (67) 888-40-05
Часы работы 08:00-22:00
Сайт econom.plus
Рубрики Магазин, Мясной магазин, Поставщик продуктов питания, Производитель замороженных пищевых продуктов, Продажа фруктов и овощей
Оценка 2 5 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Эконом Продукти — Загальці, Магазин продуктов, вулиця Незалежності, 121А
Эконом Продукти — Бабинці, ул. Заводская, 36Б пос. городского типа
Економ / Эконом Продукти — Українка, Соснова вулиця, 6а
Економ / Эконом Продукти — Трипілля, ул. Шевченко, 64
Похожие компании в категории
Фора — Бородянка, вулиця Центральна, 343
Окко — Бородянка, вул. Семашко, 157А
Фора — Бородянка, вулиця Паркова, 2

Магазин Эконом Продукти на Привокзальной отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
13 апреля 2022 в 16:28

Просто класс! Асортимент, графік роботи і цінова політика вигідно відрізняють від магазинів поряд, навіть спеціалізованих!

Лина
30 марта 2022 в 22:09

Ціни на цінниках не відповідають цінам на касі, реальну ціну на товар взнаєш вже коли бачиш в чеку. Черги не великі, але простояти можна дужжжеее довгоооо, касири ніколи не сидять на місці, покупців обслуговують довго. Якби з такою швидкістю обслуговували в АТБ чи в Форі то черги б збирались кілометрові. Також назва магазину не відповідає ціновій пропозиції на продукцію, ціни на товари першої необхідності (молочні продукти, крупи, олію) завищені.

Таня
19 августа 2021 в 15:02

Раніше було все супер. Але останнім часом все просто кошмар. Сосиски прострочені продають. Мені цікаво шановні продавці ви своїх дітей просроченою продукцією будете кормити?

Анастасія
25 июля 2021 в 7:10

Магазин жахливий. НІКОЛИ акційна ціна з вітрини не пробивається як акційна. На етикетці акція- на касі в чеку повна вартість. 2 рази пробувала свартись, на контакт не йдуть, кажуть: "ложіть товар, йдіть в інший магазин". Що це за відношення до покупців? На гастроном когось дозватись важко, або якщо людина на гатрономі то стоїш і ждеш поки там закінчить і прийде на касу. Цьому магазину треба хороший керівник який наведе там порядок, і розбереця з ПОСТІЙНО не коректним цінниками.
З плюсів - свіжі овочі по дуже хорошим цінам. Через овочі туда і хожу, іноді спокушаюсь на інші продукти, а в висновку знову в чеку бачу що мене обманули - ціни не співпали.

Женя
18 июля 2021 в 7:07

Якість продуктів не дуже, багато продуктів не знімають з прилавка коли у них закінчився термін дії.

Добавить отзыв