UAOTZYV.COM

ECO-VET отзывы

Адрес Ірпінь, вулиця Мінеральна, 45
Телефон +380 (68) 945-84-22
Часы работы
понедельник10:00-17:00
вторник10:00-17:00
среда10:00-17:00
четверг10:00-17:00
пятница10:00-17:00
суббота10:00-15:00
Рубрики Ветеринарная лечебница, Зоомагазин, Ветеринар
Оценка 4.8 20 отзывов
Похожие компании в категории
АЛЬФ ВЕТЕРИНАРНА КЛІНІКА СПД КОВАЛЬЧУК Ю.Ю. — Ірпінь, вулиця Антонова, 8в
Зоовет Центр — Буча, вул. Пушкінська, вул. Мрії, 7ж
Ветеринарна клініка ВЕТОЧКА — Буча, місто Буча, вулиця Вокзальна 76-Б ветклініка та аптека +38(099)427-92-98; +38(063)249-49-45; +38(098)085-93-92

Ветеринарная лечебница ECO-VET отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерія
10 января 2024 в 14:27

Хочу додати свій відгук, і навіть було цікаво прочитати ті, що тут є. Знайшла один відгук незадоволених от хочу по ньому пройтись та розказати через свій великий досвід (у мене 4 тварини, в тому числі не молодий кіт), так ось там дівчина написала, що з неї брали кошти за кота, нирки якого вже не можливо було вилікувати і не сказали про це. По перше в цій клініці НІКОЛИ чуєте ніколи не беруть зайві кошти, так само як і зайві аналізи і я точно Вам можу сказати чому так, тому, що лікар Владислав має дуже великий досвід праці і він в цій справі неперевершений спеціаліст. Як справжній лікар завжди має попередній діагноз а аналізами тільки підтверджує, або корегує лікування. У вас тут не будуть брати аналізи на те, чого цілком зрозуміло, що у тварини не має, а от в інших клініках будуть! Будуть брати аналізи, робити те, що не потрібно але ви про це не знаєте, а ще й будуть робити профілактики за дуже великі кошти. Але це не про ЕКОВЕТ. Людяність, любов до тварин і досвід - це про ЕКОВЕТ. Той негативний відгук, як на мене це більше про халатність влансиків, які як припекло принесли вперше (200%) того кота. І впевненна, що лікар все вірно призначав, щоб продовжити життя. Тому за вартість точно кажу - це не правда. Не раз я бачила як лікар навіть не бере кошти за просто огляд після лікування, і ніколи не наживляється на цьому. В клініці постійні черги і це зроуміло, бо це найкраща клініка і лікар. Всім рекомендую.

Татьяна
07 января 2024 в 1:12

Зверталися до клініки зі стерилізації і кішки та собаки, все було просто чудово, все пройшло без ускладнень і швидко, зараз ходимо тільки до цієї клініки з усіх питань)

Елена
13 декабря 2023 в 19:40

Хочу сказати доктору Владиславу велике людське спасибі за прийом і уважність у моєму малюку Чарлі (Йорку) ситуація нестандартна, напади, але лікар допоміг порадою і ліками, які допомогли малюкові спокійно поспати клініку раджу

Ксюшка
05 августа 2023 в 1:14

Робили щеплення котику. Лікар перепитав за вакцини, чи добре котик після них почувається, швиденько зробили. Всі задоволені. Раджу)

Анна
02 августа 2023 в 19:15

Дорогий, професійний ветеренарний лікар - Владіслав Сергійович! Вітаємо Вас з професійним святом! Бажаємо міцного здоров'я і наснаги.
Ваші четвероногі пацієнти

Eliar
28 июля 2023 в 15:36

Однозначно рекомендую всім цю клініку. Ветеринар надзвичайно милий, професійний і закоханий у тварин. Я і мій маленький кошеня завжди раді бути тут.

Катерина
31 мая 2023 в 4:46

Найкраща ветеринарна клініка у місті. Лікар Владислав лікує всіх наших тваринок (кішка і дві собаки). Завжди надасть всі необхідні рекомендації, зробить відповідні аналізи і відверто скерує до іншого спеціаліста, якщо не відчуває компетентності у питанні яке у нас виникає. Тому рекомендую звертатися сюди!

Viвоваka
11 июля 2021 в 6:27

Залишаюся завжди дуже задоволена тому і вирішила написати відгук. Мою дівчинку мопса (Нюшу) вже знають всі, бо коли нам зрізають нігті чує весь будинок і тримає троє людей. Часто виліковували й допомагали порадами. Буду відвідувати ще не раз. Ввічливий персонал, уважні та компетентні фахівці: вислухали, проконсультували, допомогли. Видно, що знають і люблять свою справу. До тварин відноситься з великою любов'ю. Особливо подобається ветеринар Анна дуже Вам вдячні) Тепер наше мопсенятко не боїться лікарів, адже Анна дуже ввічлива та з любов'ю ставиться до нашої улюблениці! Рекомендую ветеринарну клініку в Ірпені!

Юлія
10 июля 2021 в 13:05

У кота були серйозні проблеми з нирками. Почали лікувати, взяли багато грошей за аналізи і саме лікування. Як виявилося пізніше, кіт був безнайдійний - при таких аналізах вже було не врятувати. Але лікарі вирішили наостанок заробити. Шкода.

Доповнення. Кіт Міхрюта, власники Шевченко. І про те, що лікування може нічого не дати, а тим паче й погіршити стан нам нічого не казали. Ставили крапельниці, прописали уколи і продали дорогий корм, який кіт навіть і не їв

Ольга
07 июля 2021 в 7:40

Мне нравится все. Делала коту прививки в этой клинике и операцию. Все хорошо прошло, первонал приветливый и врачи компетентны. Отвечают и все отлично. Советую

Инна
04 июня 2021 в 2:25

Очень хорошая клиника. Приятный персонал. Профессионалы своего дела. Не раз обращалась, спасали мою кошечку. Рекомендую.

Балацька
29 мая 2021 в 6:41

Спасибі Вам за нашого Єшка.
Принесли на руках його сюди без сил, без апетиту, з кров'ю в мочі після іншої клініки, де йому вкололи вітаміни і навіть не взяли аналізи, на око поставивши діагноз "мочекам'яна хвороба". Тут же одразу взяли аналіз крові, діагноз виявився "бореліоз". Тут же - крапельниця, і на вечір наш хлопчик почав проявляти ознаки життя. Ще кілька процедур, і він вижив.
Вибачте, я мала написати цей відгук ще восени. Але краще пізно, ніж ніколи.
Зараз наш песик жвавий і здоровий. Дякую, Ви його вилікували.

Женя
24 мая 2021 в 3:50

Делала стерилизацию кошки, очень довольна результатом!
Цена соответствует качеству, очень переживала чтобы всё прошло хорошо, убедилась в том что не зря выбрала ECO-VET! Персонал очень приятный, всегда дадут консультацию, ответят на все интересующие вопросы! Спасибо большое всему персоналу!
Можете доверять им своих питомцев ️

Антон
25 мая 2020 в 18:52

Очень хорошая клиника. Ездим лечить нашу Пушинку (невскую маскарадную) - врачи её уже знают - только сюда. Приемлемые цены, внимание к животным, хорошая атмосфера. Рекомендую!

Kateryna
24 марта 2020 в 4:53

Слов не хватит описать признательность докторам эко вета! Прекрасная клиника, прекрасные врачи, с невероятно трепетным отношением к животным. Все доктора профессионалы, компетентные, знают свое дело! Сколько мы переискали вет клиник, уже и не надеялись найти клинику где смогу доверять докторам на все сто! Здоровье нашего пуделька доверяем только эко вету! Отдельное спасибо доктору Анне и за трепетное отношение, компетентное лечение и непревзойденный груминг! Не соглашусь кардинально с коментом ниже на счет груминга в клинике, мы свою собаку в таких колтунах приводим, что аж неловко и за пару часов волшебства забираем собаку как с обложки! При этом, собака радостная, не в стрессе, без ран и порезов (как было до знакомства с эко ветом). А комент ниже от Anuta Kutenko очень похож на комент от конкурентов. А эко вет действительно очень лучшая клиника!

Ангелина
21 сентября 2019 в 12:11

Лучшая вет-клиника города Ирпень.
Персонал на высоком уровне, оказали скорую помощь. Спасли жизнь нашему питомцу, а именно спали от Энтерита, отношение к нам и к собачке было очень душевным, очень хорошая клиника, внимательные и ответственные врачи, все подскажут и расскажут. Очень понравилась клиника. Поддерживают и помогают по сей день, спасибо Вам за такую не легкую работу, на очень высоком уровне!
Вы – лучшие в своем деле! Мы Вас очень любим и искренни благодарны. Лёва передает Вам привет и скоро подтянется на укол!

Ольга
06 сентября 2019 в 3:55

Спасибо большое врачу в клинике - очень внимательно и нежно посмотрела нашего котика после операции, нужно было проверить как шов заживает. Хотя оперировали в другой клинике, но нам не отказали в консультации. Спасибо большое за приятное отношение к нам и нашему котику! Рекомендуем! Теперь всегда с удовольствием будем обращаться!

Тамара
14 ноября 2018 в 7:08

Очень хорошая клиника и доступные цены. Внимательные и человечные врачи. Особенно благодарна Владу. Очень хороший хирург. Езжу к ним из Киева. Рекомендую.

Tosya
05 ноября 2018 в 11:42

Отличная клиника. Хорошие, добрые, приветливые врачи, внимательные, специалисты своего дела. Атмосфера приятная, цены доступны каждому. Всем советую, не пожалеете, что обратились.

Юлия
02 ноября 2018 в 19:25

Мы и кот довольны! Прооперировали двусторонний крипторхизм. Ну кот не особо конечно доволен, но мы очень!)

Добавить отзыв