UAOTZYV.COM

Двери Белоруссии - входные и межкомнатные двери / Кращі двері - фірмовий салон дверей

Адрес Ірпінь, вулиця Київська, 53
Телефон +380 (68) 145-64-64
Часы работы 10:00-19:00
Сайт thebestdoors.com.ua
Рубрики Межкомнатные двери
Оценка 4.5 30 отзывов
Двері Білорусії™
Ближайшие филиалы компании
Кращі двері - фірмовий салон дверей — Вишгород, Набережна вулиця, 2
Похожие компании в категории
Лига Дверей — Ірпінь, вулиця Новооскольська, 6м
Двері RODOS. Студія ремонту Style. Двері Папа карло (двері вікна ламінат). — Ірпінь, вулиця Університетська, 2/1 корпус, 3

Двери Белоруссии - входные и межкомнатные двери / Кращі двері - фірмовий салон дверей отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алина
17 мая 2024 в 10:30

Салон дверей «Кращі двері» задовольнить самих вибагливих клієнтів, таких як я:) Майстер що ставив двері дуже чемний, швидкий, акуратний, справився із проблемними зонами у пройомі. Зі строками не підвели, всі побажання також були враховані. Рекомендую!

Вованыч
21 января 2024 в 9:44

Добрий вечер, чесно кажучи це гірший сервіс в житті, при тому коли я оплатив значну суму грошей (27 тис. Грн, оплачено за усі послуги в офісі) - вхідні двері.
По- перше приїхав помічник із майстром із установки дверей, котрий три рази просив (я б навіть сказав вимагав) гроші за те аби він більш відповідально ставивсмя до своєї РОБОТИ! Аби потім менше мені було роботи для ремонту відкосу установлених дверей! Уже після установки дверей вони тихо сіли і поїхали - з часом мені пояснили що двері поставлено повністю халатно (мені здається на зло мені так я почав сперечатися із-за вимоги помічника майстра йому доплатити за "старанність")
Сьогодні я ж почув що тягне із низу дверей (добавлю фото) - ці горе працівника нормально не запінили низ дверей, а ще гірше ВОНИ НЕ ПРАВИЛЬНО ЇХ УСТАНОВИЛИ - НЕ ПОСАДИВШИ ЇХ НИЩЕ! (якщо я помиляюся то виправіть мене)
Це дуже обурює хоть я скаржився і у офісі на них та розмовляв із власником який дуже вибачався за такий сервіс.

Иван
12 января 2024 в 9:22

Вітаю! Мій відгук на 5+
З вибором дверей в новобудову не поспішали, тож було достатньо часу відвідати різні магазини. Поспілкувалися з консультантами цього магазину, отримали всю необхідну інформацію за що дуже дякую! Зрозумів, що в салоні для вибору предостатньо варіантів і ціни приємні, також приємний бонус по доставці.
Рекомендую

Наталия
26 декабря 2023 в 23:50

Ставили з вами троє міжкімнатних дверей в Мюнхаузен2. Все дуже сподобалось, компетентні працівники, підібрали, підказали, порекомендували. Плюсом є оплата коштами евідновлення. Працівник Роман все якісно встановив. Дякуємо за хорошу роботу.

Ирина
16 декабря 2023 в 9:10

Дякуємо команді магазину "Кращі двері" за якісно виконану роботу з підбору на наш бюджет та установку вхідних дверей нашого українського виробника. На кожному етапі - від заміру, спілкування з дівчатами-менеджерами до, власне, монтажу, - все відбувалося швидко, злагодженно і професійно. За міжкімнатними дверями лише до Вас!

Женя
27 июля 2023 в 9:08

Якість дверей на середньому рівні. Якщо ми розглядаємо двері до 12000 грн за штуку, то мабуть так у всіх компаній.
Монтажники приємні, зауважень серйозних не має. Окрім того, що не дуже аккуратно були зроблені вирізи під замки.
Сервіс та якість на тверду 4. Є куди розвиватись!

Оксана
14 июля 2023 в 9:28

Дійсно отримала кращі двері за розумні гроші! Відмінний сервіс, вчасна доставка і професійні співробітники! Окремо хочу подякувати Валентині і Юлі за вашу стресостійкість в роботі з капризними клієнтами)

Саша
06 июля 2023 в 23:43

Нещодавно замовляли вхідні двері в квартиру. Обслуговуванням і дверима задоволені. Хлопцям- монтажникам довелося помучитися із встановленням, оскільки різні фактори зпричинили неочікувані проблеми, на подолання яких пішло більше часу та сил. Але монтажники впоралися чудово! Всім дякуємо! Єдине, що дверне вічко нам доведеться поміняти, бо в заводське нічого не видно. То, звичайно, не проблема фірми "Кращі Двері".

Юля
18 июня 2023 в 22:23

Замовила у салоні "Кращі двері " міжкімнатні двері! Результатом та якістю дуже задоволена! Дівчата менеджери все вдало підібрали, порадили та проконсультували! Окрема подяка монтажникам-пану Роману та пану Юрію! Робота була виконана швидко та дуже кропітливо! Дверні пройоми в нас не стандартні, що призвело, до деяких складнощів з монтажем, але хлопці все зробили ідеально!)

користувач
19 декабря 2021 в 3:15

Купили входные двери, по качеству то, что мы хотели. Бістренько нам установили, как часі сработали ребята, все ок, можно обращаться.

Евгений
29 ноября 2021 в 21:05

Отличный сервис. Всё сделано качественно и вовремя.
Устанавливал Роман, ему отдельное спасибо!
Всё было установлено быстро, ровно, аккуратно и без мусора.
Однозначно рекомендую!

Jane
14 августа 2021 в 22:54

Дякую найкращим менеджерам Валентині і Юлії за допомогу у виборі гарних дверей, професіональний підхід та розуміння.

Руслан
11 августа 2021 в 12:21

Покупкой доволен, дважды покупал двери.
Персонал приятный. Установщики супер, качественно все делают.

Наталия
10 августа 2021 в 18:41

Дякую магазину за покупку чудових білих дверей зі скритими петлями фірми Родас. Встановлення пройшло на запланований час, двері якісні, радують око!) Дякую менеджеру, який рекомендував ці двері!

Volodymyr
20 июля 2021 в 18:46

Величезний вибір дверей на будь який гаманець.
Велике спасибі майстру Миколі за якісне встановлення дверей.

Елена
17 июля 2021 в 9:12

Очень хороший салон дверей. Большой выбор продукции и внимательный персонал. Все очень профессионально, четко и быстро. Доставили и установили в оговоренный срок. Чувствуется индивидуальный подход к каждому клиенту - с ребятами очень приятно работать. Рекомендую!

Наталия
13 июля 2021 в 17:33

Спасибо менеджерам Юлии и Валентине за работу, консультации и помощь, терпение и понимание. Рекомендую салон как уровень, достойный покупателя!

Юлия
13 июля 2021 в 2:26

Добрый день. Хочу выразить благодарность сотрудникам магазина Кращi Дверi, а особенно менеджеру Юлии! Учла все наши пожелания и требования к дверям. Моментально просчитала несколько вариантов и это обрадовало. Не успели попросить, а уже все сделано! В салоне большой выбор как дверей, так и фурнитуры. Заказ доставили точно в срок.
Всем рекомендую салон дверей"Кращi Дверi"

Светлана
09 июля 2021 в 22:57

Отличный ассортимент, прекрасный персонал. Особенно понравилась постоянная связь с клиентом с момента заказа до установки дверей. Все вопросы решались быстро и всегда в оговоренные сроки.

NNKV
09 июля 2021 в 22:45

Хочу подякувати салону " Кращі двері" в Ірпіні за кваліфіковане і привітне обслуговування, а також Роману Кравчуку за якісний монтаж дверних міжкімнатних блоків. Дуже гарний результат! Можу із задоволенням рекомендувати користуватися послугами цього салона.

Добавить отзыв