UAOTZYV.COM

ДРЦ Super Park V

Адрес Крюківщина, вулиця Балукова, 1е
Телефон +380 (67) 873-63-53
Часы работы 10:00-20:00
Сайт nebo.in.ua/uk/rozvagi
Рубрики Детский развлекательный центр
Оценка 3.8 36 отзывов
Похожие компании в категории
Агропарк розваг Кукулабія — Велика Окружна дорога, 110А, с.Софіївська-Борщагівка
Дитяча Ігрова Кімната KIDS — Святопетрівське, бул. Тараса Шевченка, 6
Дитячий центр Монтессорі SOLO kids — Вишневе, вулиця Лесі Українки, 19
Ігрова дитяча кімната Апельсин — Вишневе, Pionerskaya 28/pervomayskaya 23B

ДРЦ Super Park V отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Антоніна
27 января 2024 в 23:03

Доброго дня. Сьогодні вперше і в останнє відвідали даний заклад. Дітям все сподобалося, але підлога дійсно дуже слизька, тому увесь час потрібно контролювати, щоб дитина не послизнулася.
Окремо хочу "відмітити"роботу кафе. Прийшовши підійшли до пустого стола, щоб сісти, нас попросили звідти, бо стіл в резерві, вони просто забули поставити табличку. Зробили замовлення, і вуаля, в дитячому меню, в картопляному пюре -кусок поліетилену, який дитина не змогла прожувати і добре що дістала з рота. Коли підійшла з питанням чи це входе в меню, на мене лише дивилися, не просили вибачення, і розглядали кусок поліетилену

Світлана
25 декабря 2023 в 23:06

Все добре, але кафе, що при парку дозволяє випивати гостям слабоалкогольні напої на день народження дітей. Після цього відвідувачі ведуть себе некоректно та грубо, якщо інші роблять їм зауваження на аморальну поведінку.

Катерина
20 сентября 2023 в 11:23

Категорично не рекомендую! Якщо не дай Боже щось станеться з дитиною, Вам нічого не відшкодують. Я упала прямо в зоні розважального майданчика на слизьку голу, тверду підлогу, отримала тяжку травму. І ніхто до сих пір нічого не відшкодував.

Kat
20 сентября 2023 в 6:57

Не дотримано техніку безпеки! Є ділянка де дуже тверда і слизька підлога і це вже в самій ігровій зоні після турнікету. Я залишилась інвалідом, впала там і зламала стегнову кістку. Як можна заставляти ходити босим по холодному бетону? В шкарпетках там дуже слизько. Адміністрація закладу трубку не бере та не відшкодовує збитки. Зараз я ще знаходжусь в лікарні, мені повністю змінювали суглоб на імплант. Це дороговартісне операція, всі чеки на руках. Звертаюсь до керівництва відшкодувати шкоду!

Катя
09 сентября 2023 в 13:42

Дуже не задоволені цим розважальним центром. На ігровому майданчику біля турнікету немає ніякого м'якого покриття, підлога дуже слизька і тверда, а ще заставляють ходити в носках, прямуючи до виходу на тій ділянці я послизнулась та впала отримавши страшну травну- перелом правої стегнової кістки. Якби там було м'яке покриття яке повинно бути у всій ігровій кімнаті такого б не сталось. Наразі директор цього комплексу трубку не бере та не компенсовує абсолютно нічого. Лікування вже вийшло 170 000 грн. і це ще не кінець. Тому якщо ви цінуєте своє здоров'я не раджу це місце!

Катерина
06 июня 2023 в 18:08

Дуже класна кімната, велика, багато розваг. Дуже сподобався персонал, особливо на касі дівчата допоможуть і підкажуть завжди. Рекомендую!)

Анжела
30 мая 2023 в 4:46

Щиро задоволена закладом! Рекомендую батькам відвідати данний комплекс! Тепле та привітне обслуговування! Дуже смачна кухня!

Karina
29 апреля 2022 в 19:42

Такая большая комната, много горок, разные автоматы, домики, игрушки. Мы ходим только сюда, детей не забрать.

Ольга
11 апреля 2022 в 1:51

Дитина була у захваті. Багато різноманітних локацій від тематичних споруд, типу супермаркет, лікарня і навіть АЗС, до великих гірок з яких можна з'їзджати на м'яких плюшках і санчатах. Особливо приємно здивувало кафе всередині Skvirechnik. Страви там дуже смачні як домашні! Рекомендую!

Зоя
30 марта 2022 в 18:49

Замечательный парк! Для детишек это просто рай
Приветливый персонал, подскажут и покажут все что интересует)
Можно вкусно покушать, что не мало важно после хорошего веселья)
Рекомендую посетить, ребенок останется довольным)

Ольга
26 марта 2022 в 22:22

Собственник видимо жлоб. За санки, чтобы спуститься нужно драться, выдают три штуки, после озвученных претензий выдали ещё 2, но этого очень мало на всех желающих спуститься деток. Выходит, из всех деток спускаются одни и те же дети, кто первыми заняли их. Трое санок - трое детей, остальные смотрите и завидуйте. Плюшки только две, ситуация аналогичная.
По бару, алкоголя нет, только пиво. Если хотите принести свой алкоголь, отстегните 100 грн за одну бутылку или триста за безлим. Но почему я должна отстёгивать, если на эти деньги я могла бы его у вас купить? Если бы предлагали купить, а мне не подходит ваш ассортимент и я хочу принести свой - это одно, но вы не предлагаете, но нашли хороший способ дополнительно заработать. Так хоть санками новыми, целыми обеспечели бы детей. По кухне хотелось бы больше ассортимент. Льгот для именинников нет. 10% за обслуживание не стесняются включать в чек, хотя обслуживания нет, даже салфетки на стол не доносят. Собственник - поднимай уровень и не будь жлобом!

Лена
16 марта 2022 в 13:23

Дитяча кімната - хороша, всі атракціони в гарному стані, є гірки, лабіринти, батути, різні ігрові зони. Класно, що є розваги для дітей будь-якого віку, навіть для найменших. В ігровій місця достатньо. Є шафки, щоб залишити взуття та одяг, також є гардероб, поруч є кафе, де можна зачекати на дітей. Цікавий момент - на території є різні ігрові автомати, вартість однієї гри, переважно, 25 грн, після гри виграєш житони, які можна обміняти на касі безкоштовно на маленькі подарунки. Ціни на кімнату помірні. Загалом - були там не раз, завжди дуже подобалось.

Иван
01 марта 2022 в 20:36

Были с друзьями в Суперпарке, поиграли в автоматы нам понравилось. Кухня тоже заслуживает внимания, вкус и подача блюд классная. Так что заходите, нам понравилось,

Женя
26 февраля 2022 в 14:39

Очень крутой развлекательный центр. Ребёнку очень понравилось. Работает до 21: 00 что очень удобно, очень крутые лодочки, ватрушки, в общем все очень классное

София
25 февраля 2022 в 6:52

Была с внуками в Суперпарке, детям очень понравилось. Игровая зона для деток то что надо. Кушали пицу, оооочен ь вкусная. Советую прийти с детками, им понравится.

Денис
24 февраля 2022 в 7:09

Сам парк для деток классный, наш малыш в восторге, много разных горок и батут, бассейн с шариками большой. Проблема в кафе, которое находится возле игровой зоны, заказали суши и ребенку покушать, официант нам сказала, что ждать нужно 40 минут, мы согласились, через 40 минут подходим узнать где наш заказ, нам говорят ждать ещё 40‍️‍️‍️ у них видите ли корпоратив, значит остальные гости есть не хотят. Испортили настроение таким отношением полностью.
Я вам дам бесплатный совет, когда вы берете корпоратив, заведение закрывается на обслуживание корпоратива, иначе ВСЕ гости должны быть в равных условиях!

Евгения
22 февраля 2022 в 3:17

Святкували дитяче день народження! Замовили окрему кімнату, на вказану години прийшли стіл був не повністю сервірований, просили офіціантів щоб принесли посуд коли гості вже були за столом. Посуд брудний.
Офіціанти ходять наче сонні, потрібно постійно нагадувати що потрібно принести, а у відповідь незадоволений вираз обличчя і закоченні очі під лоба!
Щодо страв можна краще, салати переселені, піцца суха.
Ще була неприємна ситуація, дитина в ігровій кімнаті розбила голову на дитячій гірці, в адміністрації аптечки немає, поки чекали швидку, попросили лід на рану, на що сказали що теж немає, дали котлету заморожену
Тому більше не повернемося

Наталія
09 февраля 2022 в 13:07

Гарне місце для відпочинку всією сім'єю.
Розмежування ігрових майданчиків за віком дозволяє сильно не хвилюватися за своїх діток, а також відпочити у кафе дорослим, поки діти відпочивають. Як для дітей цей парк як  планета мрій. Є один великій  недолік - неможна забрати дітей додоми

Женя
26 января 2022 в 5:44

Неймовірно провели час, дитяча зона дуже сподобалась, кухня смачна, розваг достатньо, дитина в захваті) Завітаємо ще, дякую)

Мілана
17 января 2022 в 3:20

Атмосферне місце для дітлахів. Цікаві майданчики, локації і т. Д. Дорослі в очікуванні можуть випити кави, поїсти піцу. Окремі кімнати для святкування дитячих днів народження, смачні страви.

Добавить отзыв