UAOTZYV.COM

Дом престарелых Life-House отзывы

Адрес с. Дмитровка, ул. Озерная, 20
Телефон +380 (96) 137-31-31
Сайт life-house.ua
Рубрики Пансион
Оценка 4.4 7 отзывов
Похожие компании в категории
Частный Дом для Престарелых Оберег — Вишгород, вулиця Фіалкова, 266

Дом престарелых Life-House на Озерной отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
16 июня 2023 в 2:16

Подивилися рекламу приватних геріатричних пансіонатів Life-House, приїхали подивилися, поспілкувалися з персоналом та 26.03.2023р. Помістили пенсіонерку з Маріуполя, яка потребує постійного догляду, до пансіонату «Димитрівка». На жаль, дуже швидко з'ясувалося, що не все так чудово, як у рекламі та співбесіді. Все що там справді тішить – це турбота про підопічних дівчаток санітарок. Директор за три тижні двічі вчасно не підвозив продукти на кухню і підопічних годували одними макаронами і тим, що персонал купив у магазині за свої гроші. Під час різкого похолодання вийшов з ладу котел опалення і за дві доби ніхто не спромігся вжити жодних заходів. Зрештою, адміністратор Наталя сама зуміла запустити опалення. На жаль довелося зіткнутися і з фактами крадіжки памперсів, доглядової косметики, старожили кімнат диктують свої правила проживання, ображають і цькують прибулих, а адміністрація заплющує на це очі незважаючи на скарги. Особливо це стосується адміністратора Лариси. Може нам просто не пощастило, а може власник мережі Life-House просто відболів турботою про підопічних і для нього це тепер просто бізнес, хоча за відгуками ще кілька років тому все було набагато краще. Загалом, подивившись те що відбувається у цьому пансіонаті насправді, ми за три тижні забрали свою родичку.

Яков
28 июня 2020 в 9:33

Рекомендую цей пансіонат.
Ми знаходились 2 місяці, тут дуже чуйний персонал та гарна обстановка.

Оксана
02 мая 2020 в 19:00

Велика вдячність медсестрам Людмилі та Олі. Дуже гарні та старанні дівчата! Завжди допомагають, ніколи не підвищують голосу. Тільки заради них можна сюди й приїздити!

Людмила
09 августа 2019 в 4:36

Моему дедуле здесь нравится. Полный уход и поговорить есть с кем. Я не могу из-за работы уделять ему столько времени, сколько он хочет. А тут ему скучать не дают, поэтому я спокойна за него.

Наталия
07 ноября 2018 в 7:33

Отличное место, тихое, чистое, красивое. Отличный персонал, кухня, и наша бабушка тоже очень довольна)

Зоя
29 октября 2018 в 12:27

Хороший пансионат. Чистенько и нет неприятных запахов. Кормят и ухаживают как надо - носятся со старыми, как с маленькими детьми!

Михаил
28 октября 2018 в 13:47

На мой взгляд обьективно лучший пансионат в своей категории из того что есть в Киеве.

Добавить отзыв