UAOTZYV.COM

DOM отзывы

Адрес Проліски, вул. Кільцева, 7
Телефон +380 (63) 250-66-38
Часы работы 10:00-21:00
Сайт instagram.com/welcome.dom
Рубрики Ресторан
Оценка 4.4 8 отзывов
Похожие компании в категории
KIDEV — Чубинське, вулиця Київська, 5
Козачок — Щасливе, вулиця Озерна, 18
Ресторан Домашняя кухня — Київ, трасса харьков 7 км

Ресторан DOM отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктор
07 сентября 2023 в 11:26

Кухня цілком пристойна, але без натяку на п'ять зірок. Швидкість подачі дуже хороша. Сервіс на рівні, але офіціант таки приніс дві страви після того, що з'ясувалося, що він «забув». Атмосфера доброзичлива, можна покурити кальян, дитяча кімната, взагалі добре. Але й не "Ах! ". Але й не «Ох! ».

Маргарита
19 августа 2023 в 17:45

Обслуговування бажає кращого, ніхто не попереджає, що замовлення, навіть салат треба чекати до двох годин. І ти сидиш на терасі і чекаєш замість того, щоб насолоджуватись проведенням часу. Та і не все замовлення винесли, бо забули. Іншим гостям за дві години винесли з двох борщів один.
Адміністратор, навіть і не може вибачитись за це, якось згладити ситуацію, а просто весілля і тому таке обслуговування, і все, чекайте після півтори години ще хвилин морок. Ну ось так. Хоча в таких випадках варто, щоб виходило більше персоналу, щоб таких ситуацій не було. При цьому було два столики та інші гості більшість були без їжі.
Обидві піци були пригорівшими знизу, і не так як від звичайної печі, а просто пригорівший аромат та смак у роті.
Все літо їздили та усім рекомендували, більше бажання нуль їхати.

Яна
12 августа 2023 в 5:20

Місце сподобалося, хоча є нюанси. Гарна територія, є відчуття що ти у лісі, зручні ліжка та шезлонги. Релаксова атмосфера, немає гучної музики. Багато місця для паркування авто
2 басейни, зверніть увагу що маленький - не для дітей, він навіть глибший ніж великий басейн. Тобто дитячий басейн відсутній
Актуальні ціни: шезлонг - 1000грн, ліжко на 2х (по суті ті самі шезлонги) - 2000грн, бунгало - 4000грн. Є онлайн бронювання.
Їжа: без яскравих вражень. У піцці забагато соусу і він схожий на звичайний кетчуп, том ям не насичений по смаку, переважно гострий, трубочки зі згущенкою доволі смачні. Коктейлі взагалі не сподобались, наче розбавлені водою, подають у пластикових стаканах.
Ціни: трохи вище середнього, є позиції які відверто дивують: матча на рослинному молоці за 230грн якось перебір). 10% чайових автоматично включені у рахунок
Сервіс: нічого поганого не можу сказати, часом треба почекати доки офіціант зверне увагу, але для нас це не було катастрофою

Ира
07 августа 2023 в 5:14

Дуже затишно, ніби дійсно вдома. Скрізь суцільна естетика Хочеться все сфотографувати Їжа та обслуговування заслуговують на окрему похвалу, все що ми скуштували було дуже смачним.

Артём
28 июля 2023 в 19:19

Класне місце, тихо. Можна пообідати і в ресторані і біля басейну. Їжу та напої нам приготували досить швидко. Точно буду ще приїздити сам і рекомендувати друзям

Татьяна
16 июля 2023 в 12:52

Відмінне місце, до сьогодні (подобалося простором, відсутністю шуму від великої кількості людей, музики, але сьогодні була неприємно здивована, що на газони наставили лежаки! Шум, гам, відчуття, ніби на базарі. Зрозуміло, що це прибуток, але концепт і колишня «фішка» цього місця загубилася, будемо придивлятися до інших місць.

Dariia
26 июня 2023 в 18:46

Прекрасне місце щоб відпочити. Температура води в басейні комфортна, а їжа надзвичайно смачна. Куштували піцу та сендвіч з ростбіфом - супер смачно, рекомендую!

Були тут перший раз і залишились тільки позитивні враження та емоції. Будемо приїжджати ще!

Окремо подяка персоналу, всі дуже привітні і відкриті

Галина
09 июня 2023 в 4:50

Загальна атмосфера неперевершена. Аромат лісу. Височезні сосни і під ними басейн. Що може бути краще для відпочинку!
Зона басейну не переповнена, тому навіть при повній загруженості - достатньо місця і відчувається вільний простір як на території, так і в басейні.
Із мінусів: немає саме дитячого басейну, а в меншому басейні, який ніби вважається дитячим, вода холодна. Глибина в ньому 0,9 і 2,2 метри.
В день нашого відвідування на території проводили тім білдінг для великої компанії людей і їх постійні мотиваційні вигукування за спиною не давали повного відчуття відпочинку.

Добавить отзыв