UAOTZYV.COM

Dobropool отзывы

Адрес Київська обл., Мотижин
Часы работы 10:00-20:00
Рубрики Бассейн на открытом воздухе
Оценка 3.2 9 отзывов
Похожие компании в категории
Selfish Club — Кийлів, Набережная, 21
Авантюрист — Рожни, вул. Пухівська, 1
Золотий дуб — Крюківщина, вулиця Одеська, 28

Dobropool отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алена
04 августа 2023 в 2:47

В цілому локація з наявними послугами (шезлонг, рушник, роздягальня та туалет, дитяча зона басейну з'єднана з дорослою, душ, наявність кафе тягне на 3*. Але, я ставлю 1*, бо склалася неприємна ситуація.
А тепер деталі:
1. Туалет хоч і більш-менш новий, але брудний та не було туалетного паперу впродовж пари відвідувань.
2. Лежаки самим прийшлось шукати та з різних сторін стягувати докупи. При чому "особливим гостям, які візуально імпонують зустрічаючій стороні-керівництву закладу" така послуга надавалась аж бігом, вже з воріт з підстрибом бігли, щоб зустріти їх та влаштувати їм дозвілля.
3. Двічі просили рушники, не надали, вони "закінчились". Під кінець нашого "відпочинку", надали, коли втретє звернулась.
4. Якість їжі між 2 та 4, дивлячись що замовляти (чашка з кавою заплямована, кава норм, салат Цезар візуально тягне на 4ку, на смак на 2ку, решту від чека не повернули поки не нагадала) ; обслуговуючий персонал молодшої вікової категорії до 30 в цілому привітний та середньо-компетентний, окрім касира-головного кухаря по сумісництву, безкомпромісного та неклієнтоорієнтованого чоловіка, котрий не дозволив мені (окрім моєї дитини) їсти свою їжу. Я ніколи не приношу свою їжу в заклад і сьогодні теж не мала своєї їжі. Але, завдяки, цьому закладу Добропул була змушена вийти за його межі в жару +33 десь метрів на 300-400 та купити клятий абсолютно не смачний бургер на території Добропарку, бо впродовж 1,5 години нашого з дитиною дозвілля, кухня Добропулу
працювала з максимально можливими затримками у видачі замовлень, які тільки можна собі уявити із-за відключення електроенергії та не брала замовлення на гарячі страви, коли я до них звернулася двічі, щоб зробити замовлення хоча б дитині, бо вона вже 3 години голодна мені відмовили і просили чекати. За 1,5 години до виїзду в Добропул я не годувала дитину, щоб вона не зблювала в машині, а ще протягом 1,5 години на території Добропулу дитина не їла, бо замовлення у нас не приймали). Керівництво кухні не вміє працювати з форс-мажорними обставинами. Я відкрито пропонувала внести в касу якусь суму чи сплатити штраф, щоб з'їсти бургер, куплений за межами басейну, тільки б не волокти з собою дитину та купу речей по території Добропарку і назад, бо лежак за клієнтом не закріплюється (встав, значить вільно, його займають інші). Цей момент з харчуванням найбільше вибісив, бо Добропул надати послугу харчування не зміг надати, а з'їсти свою їжу із-за ситуації з відключенням електроенергії у них не дозволяв. Зіпсований вихідний, 4річна дитина голодна. Незважаючи на те, що виключно дитині дозволили з'їсти "не їх бургер", а той виявився гидотним, їжу даного закладу дитина теж відмовилася їсти із-за стрес-фактору. Тож більше ніж через 2 години нашого перебування та врешті можна було зробити замовлення в Добропулі (салат нормальний, але соус дещо зіпсував весь смак Цезаря, подача салату непогана, але дитина навіть не захотіла його їсти, будучи свідком неприємної розмови з касиром-кухарем вона явно була стривожена і навіть не захотіла пробувати ніяку їхню їжу, яку я пропонувала з їх меню). Дитина мені сказала: "Мама, я ще ніколи не бачив "таких злих людей". Словами дитини говорить істина.
Будьте готові бути голодними в Добропулі, якщо у них відключають електроенергію і бути вигнанцем, бо їсти свою їжу ви не зможете в такій конкретній форс-мажорній ситуації.
Жахіття! У країні війна, люди з добрим серцем та щирі українці віддають чимало коштів, щоб допомогти армії, іноземці закордоном безкоштовно поселяють в свої квартири біженців та віддають речі, продукти харчування та гігієни, транспортні аксесуари і т. Д, а в своїй рідній країні не можна з'їсти так звану "свою їжу" у виключно єдиній форс-мажорній ситуації, коли заклад сам не може надати клієнту послугу з харчування та ще й НЕ годні піти назустріч і приготувати малолітній дитині, поза чергою хоча б котлету від бургера, яку можна смажити одночасно з іншими котлетами і дати шматок булочки для бургера, лиш би не спровокувати ацетономічний синдром на фоні голодування. Ця скнарість та байдужість у власній країні мене вразила до глибини душі.

Татьяна
29 июня 2023 в 17:45

Були 06.07.23. Спеціально обрали будній день, бо дешевше. Попередньо ввечері зателефонували та все уточнили: адміністратор підтвердила, що дорослий 300, дитячий 200 грн. Приїхали наступного дня, як і планували. На касі нам говорять 500 дорослий та 300 дитячий! Ми здивовані, бо всі уточнювали! Виявляється, адміністрація басейну просто вирішила зробити цей день святковим, бо завтра – Івана Купала! Ми були в шоці, тому що з таким свавіллям зіткнутися не очікували! На запитання, чому нам про це не сказали вчора, коли ми всі уточнювали, відповіли, що не встигли попередити оператора, тобто, швидше за все, вирішили цього ж дня вранці! Супер! Ми проїхали 45 км, щоб зіткнутися з таким безсовісним свавіллям! Що хочуть, те й роблять! Природно, нам довелося переплачувати 700 грн, раз уже приїхали! Але більше сюди ні ногою!

Иван
07 февраля 2022 в 21:04

Был в июле. Изначально ехал в Добропарк, но увидев рекламу бассейна решил попробовать. Очень понравилось место: красивая природа, деревья, цветы, в бассейне все новое. Поговорил с администратором. В парке много изменений и бассейн в текущем сезоне открылся в тестовом режиме без особой рекламы. Полноценно открываются летом 2022 года. Немного нахватало дополнительных развлечений. Например настольных игр.

Женя
25 января 2022 в 2:12

Была летом два раза. Отличное место для побега с Киева жарким летом. Природа, тишина, нет толп людей. Все аккуратное, новенькое. Газон волшебный, просто походить босиком море удовольствия. Плюс, что есть бар и кухня, быстро и вкусно.

Tarantinomanka
23 октября 2021 в 7:14

Взяли день отпуска специально для того, чтобы поехать в этот бассейн за город. Предварительно списались в инстаграме. Приезжаем: бассейн закрыт, касса не работает, сотрудники Доброполья говорят, что у них нет связи с администрацией бассейна и они не знают, будет ли сегодня работать Добропул. Спустя 10 минут находят нам телефон. Созваниваемся с контактным лицом - они словно бы сами не в курсе работает ли у них сегодня бассейн. Девушка обещает уточнить и перезвонить - и не перезванивает.

Никаких анонсов о том, что бассейн будет закрыт нет ни в гуглкартах, ни в инстаграме.

Погода была облачная, но это не помешало другим открытым бассейнам спокойно работать. В итоге поехали в Shelest, потеряв три часа времени.

Женя
01 октября 2021 в 4:38

Интересное место. Бассейн находится на территории добропарка, кругом природа и виды, закат великолепен, вечерами можно наблюдать парады воздушных шаров. По благоустройству территории все довольно скромно, но аккуратно. Хочется больше зон для отдыха. Надеюсь в следующем году проект расширится, потенциал есть.

Геннадий
12 сентября 2021 в 13:58

Затишно, чисто, охайно. Нічого зайвого. Привітний та уважний персонал. Сподобалось і дорослим, і дітям.

Chip
11 сентября 2021 в 23:25

Приехали в бассейн, предварительно проверили страницу в Инстаграм и ФБ: бассейн работает, ничего не предвещало. На кассе покупки билетов девушка сообщила нам: кажется бассейн не работает, передавали дождь (на улице +27, но облачно). Мы спрашиваем: а можно узнать точно - работает или нет?
- Вот номер - можете позвонить, мы не отвечаем за бассейн, - сказала девушка на кассе. Мы позвонили. Спустя полчаса переговоров с администраторами выяснилось, что бассейн все-таки не работает. Мы потратили свое время и бензин впустую.

Наталья
26 августа 2021 в 8:36

Хорошее место. Особенно в такую жару. Было чисто, ухоженно и вкусная кухня. Мы остались довольны)

Добавить отзыв