UAOTZYV.COM

Дитячий літній табiр Melon Camp під києвом (в минулому Arbuz.zone)

Адрес Пухівка, Набережная, 2
Телефон +380 (67) 284-55-73
Часы работы 08:00-22:00
Сайт meloncamp.com.ua
Рубрики Детский лагерь
Оценка 4.8 26 отзывов
Похожие компании в категории

Дитячий літній табiр Melon Camp під києвом (в минулому Arbuz.zone) отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
28 июля 2023 в 17:05

Відправляли дитину вперше, в 6 років. Дитина дуже задоволена, Знайшла багато нових друзів. Тренери дуже уважні, допомагали у побуті, допомагали у вирішені багатьох питань. Програма дуже насичена. Є прямі ефіри кожен вечір, та кожен день фотозвіти. Можна роздивитись, як виглядає моя дитина, який в неї настрій, це додає великого спокою. Дуже круто що в таборі є правила, тому що наша дитина зазнавала булінгу від сусідки (я особисто не раз чула в телефоні, як вона обзивалась і матюкалась на мою дитину, знаючи, що вона говорить з батьками) і виявилось що не тільки наша дитина, а майже вся команда потерпала від знущань тієї дівчинки. Я так зрозуміла що ніякі розмови не допомагали змінити ситуацію, і батьків попросили забрати дитину за порушення правил. Ну але і батьки три дні морозились і не забирали, звісно всяке буває.
Наша дитина приіхала задоволена, з купою майстер-класів, з купою подарунків, і з бажанням їхати на наступну зміну. Для мене, цей табір, це самий безпечний відпочинок для моїх дітей, без батьків. Зручно що можу будь-коли приїхати, що це не далеко від Києва. Ну і програма дуже цікава і креативна. Тренери класні і кваліфіковані професіонали. Круто також, що все проговорюють батькам. І укриття комфортне.

Ольга
27 июля 2023 в 23:55

Є суттєвий момент на якому при оформленні дитини не роблять акцент, він прописаний в Договорі тож потрібно читати дуже уважно. Дитину можуть відрахувати без повернення коштів навіть за незначні конфлікти і навіть за умов що всі діти вже помирились і давно забули про сварку. Надалі вашу дитину викличуть на зібрання дорослих керівників одну без підтримки батьків бо друзів і повідомлять їй, що вона не достатньо слухала керівника, конфліктувала і тим самим порушувала правила табору. Потім повідомлять що її вигоняють, і коли дитина зіткнувшись з цим фактом війде в ступор, запитають: "Що ти відчуваєш? ". Особисто моя відповіла: "Я не знаю плакати мені чи радіти". Особисто вам батькам цього не розкажуть і на вирок не позвуть. Дитині 9 років, не 15 не 13.
Ми всі памятаємо зі школи, що є керівники/вчителі яких поважали, обожнювали та слухали уважно всі, і є ті хто не справляючись з ситуацією, завжди шукали причини в дітях.
І ще важливий момент: просіть щоб вашу дитину селили з однолітками. Бо якщо поселять з дитиною меньшою на 3 роки, а ваша дитина буде спілкуватись з нею, як спілкуються в більшості дорослі діти між собою, то меньша дитина буде завжди почувати себе не в своїй тарілці та ображена, а на вашу дитину будуть давити, що вона має все пробачати та буде винна завжди бо зрозуміло що маленькій дитині з страшими дуже не зручно і вона буде скаржитись батькам, які теж будуть невувати і скаржитись що логічно на вашу дитину. І тут спрацює правило "хто поскаржився першим", але завжди буде винний той хто старше.
Вам як батькам просто буде телефонувати керівник і погрожувати виключенням з табору, або ви маєте виконати за нього роботу і навести порядок та змусити дослухатись всього що він/вона вимагає від дитини, або дитину виженуть, сь так ставилось пітання. Ваші аргументи, що надасть вам дитина, а ви в свою чергу розкажете керівнику пропустять повз, помилок з розселенням та помилок у керівництві процесом не визнають, тож віддуватиметься та постраждає тільки ваша дитина. Висновок такій: якщо ваша дитина може бути неслухняною та не завжди с першого разу виконує накази та може конфліктувати, цей табір не для вас. До харчування та організованих розваг питань не має, організатори цієї частини молодці.

Nelia
26 июля 2023 в 23:43

Дякуємо за приємний, цікавий, корисний час та досвід для дитини!
В таборі все продумано, передбачено, різноманітно. Син не з першого дня адаптувався, але повернувся з незабутніми спогадами, чудовими емоціями і враженнями, новими навиками, знаннями, подарунками; задоволений, з бажанням поїхати ще!
Вдячність тренерам та наставникам за увагу до дітей, розуміння, підтримку, за цікаву програму, ігри, заходи, майстер-класи, розваги. За смачну їжу, за ваші правила, за класні фото- та відеозвіти, за зворотній зв'язок і комунікації, комфортне укриття.
Натхнення, енергії, розвитку, миру і добра Вам!

Женя
25 июля 2023 в 14:20

Дякуємо за теплий прийом і позитивну атмосферу!
Перше враження - це враження, яке запам'ятається на все життя.
Моя дитина була вперше, і думаю вона така була не едина. Вир емоцій, цілий вечір розмов тільки про табір.
Команда Melon Camp - Ви насправді КРУТІ. Організація, коммуникація з дітьми та зворотній зв'язок з батьками - це дорогого коштує.
Вищий пілотаж! Так тримати! До нових зустрічей

Таня
19 июля 2023 в 15:29

Наш перший табір, і одразу в яблучко. Нам дуже сподобалося, кожного вечора ми з чоловіком були присутні на вечірніх заходах, завдяки прямим ефірам. Кожного дня фотозвіти, майстер класи, цікаві завдання. Наша донька в захваті, додому привезла цілий пакунок виробів, а ще цілу купу спогадів та емоцій!
Величезним плюсом для спокою батьків є укриття, що дуже важливо в наших умовах життя. Смачна їжа. А ще чудові вожаті, та всі хто причетний до організації. Дуже вдячні за взаємодію вожатих з батьками. Думаю, що зустрінемося з вами ще не раз.

Галина
10 июля 2023 в 21:04

Дитина відпочивала вдруге і вдруге дуже задоволена! Насичені програми, смачна їжа, дуже гарна атмосфера взаємовідносин, і дітей між собою, і дітей з тренерами.

Наташа
08 июля 2023 в 16:44

Дитині все дуже сподобалось! Перший раз 13 років! Команда всі молодці! Діти постійно чимось зайняті, басейн, гарна їжа! Супер

*СВіТ
07 июля 2023 в 0:29

В нас був перший досвід відпочинку в таборі, ми обрали Melon Camp і не помилилисьВін чудовий, рекомендую.

Valentinka
26 июня 2023 в 4:35

Дуже гарний табір, з безмежними ідеями для розвитку та розваг дітей! Велика вдячність групі вожатих! Смачна та корисна їжа для дітей! Дитина дуже задоволена!

Наталья
23 июня 2023 в 2:33

Їздимо до війни три роки! Все дуже пристойно. Діти задоволені. Батьки також. І зараз після паузи дитина приїхала в захваті.

Оля
22 декабря 2021 в 7:04

Ездим сюда третий год. Были в этом году для сравнения в другом лагере, всю смену слышала от дочки "а в Арбузе было то, а в Арбузе было се, тут не так, в Арбузе лучше", хотя лагерь выбирали далеко не дешевый. На осеннюю смену едем в Арбуз) Для меня показатель, что дочка сама собирает деньги себе на путевку в лагерь, при фразе "дочь, сечас нет возможности", достает заначку и говорит "я насобирала, сама оплачу")

Svitlana
20 ноября 2021 в 12:13

Табір чудовий! Якщо дивитися зі сторони батьків, то в таборі є все, навіть більш ніж достатньо. Харчування, номери просто чудові! Дитина каже що ій все подобається. Їм завжди є чим зайнятися і є також нетільки відпочинок, а ще є час на розвиток щодо різних тем, і тема кожної зміни різна! Дитина завжди повертається задоволена і з посмішкою! І постійно питає чи можна поїхати ще на ці зміни. Також навіть після табору у неї залишаються друзі. І мабуть зрозуміло, що моя думка також позитивна. Ще треба відмітити що це був її перший табір і їхати в якийсь інший бажання не виникає.

Катаріна
15 ноября 2021 в 17:31

Чудовий табір.
Чисто, цивільно, діти постійно у цікавих справах. Екскурсії, квести, басейн, ігри, медитації, якісь постійні активності. Дитина під враженням, дякую організаторам та тренерам)

Наталия
14 ноября 2021 в 11:47

3 й год езлим в этот лагерь. В этом году для сравнения побывали еще в одном, очень даже крутом и дочка вынесла вердикт что в Арбузе намного веселое, разнообразней программы ничего не повторяется так что сравнили и хватит:) теперь пока не выгонят будем тут:)

Наталия
30 октября 2021 в 15:01

Arbuz.zone - замечательный лагерь, для нас - лучший! Во-первых, безопасность. Лагерь охраняется, стоят камеры, вокруг высокий забор. Во-вторых, условия проживания. Замечательные номера на 3 детей со своим санузлом и кондиционером, что немаловажно. В-третьих, отряд состоит из 10-11 человек, чем достигается индивидуальный подход к каждому ребенку и особая, очень теплая и доверительная атмосфера. Про питание хочу отметить особо. Дети сейчас привередливы к еде, но повара настолько профессионально относятся к своей работе, что от своей дочки я слышала только восторженные отзывы о еде. Еще хотела бы отметить высокую информативность для родителей. Каждый вечер прямой эфир с мероприятий, утром масса фото, где можно увидеть жизнь лагеря и прошедший день своего ребенка, меню тоже можно посмотреть на сайте. И мы, родители, и наша дочка, в восторге от Арбуза! Спасибо всем, кто там работает и с каждым годом совершенствует свой чудесный лагерь!

Ирина
24 октября 2021 в 13:51

Хотите подарить ребёнку самые лучшие воспоминания о летних каникулах - отправьте его в лагерь Arbuz.zone.
Концепция и до мелочей продуманная программа, много активностей, мастер-классы, веселые игры, а также очень творческая и креативная реализация темы каждый смены - все это и немножко больше получит ребёнок в лагере. А родители после окончания смены получат максимально довольного и радостного ребёнка, у которого главный вопрос - когда он вернётся назад в Arbuz.zone? ! ;)

Катерина
21 октября 2021 в 15:26

Дитина відпочиває тут вже вдруге. Подобається атмосфера, те що кожна зміна має свою тему і її можна обрати. Для нас важливо, що дитина може самовиразитись - брати, чи не брати участь в проектах, активностях. І найчастішою обирає - брати, бо цікаво!

Ольга
02 октября 2021 в 23:31

Ребенок ездил 3 раза за лето. Чудесное место для отдыха детей. Отличная организация коммуникации и отчетов активности деток за день.
Быстрая связь с родителями, молниеносная реакция и помощь в случае вопросов. Детьми занимаются целый день, творчество, мастер классы, плавание в бассейне и множество других активностей. Все просто супер. Большое спасибо за ваш труд! Вы молодцы!

Ірина
30 сентября 2021 в 16:18

Це наш перший літній табір (7 років). І це влучний вибір, адже це так важливо, справити хороше перше враження. Ми просто втратили нашу дитину на 9 днів, вона повністю була поглинута життям табору, лише коротке « мама у мене все добре» я отримувала щодня, але чи це не найголовніше. Насичена програма, чуйні та веселі вожаті, смачна їжа, басейн, все просто на вищому рівні. У дитини низка позитивних емоцій, щоб розповісти усі свої пригоди, знадобилось більше тижня! Дякую вам за ці усмішки і яскраві емоціі.

Mila
06 сентября 2021 в 15:57

Прекрасное место где умеют развлекать и занимать детей! В целом детям очень понравилось и они с удовольствием хотят повторить поездку в следующем году! Спасибо огромное всему персоналу! Я была спокойна за своих детей и тоже смогла отдохнуть;) Кроме тренеров хочется особо поблагодарить поваров - такие диферамбы пище мои дети ещё никогда не пели!

Добавить отзыв