UAOTZYV.COM

Дитячий бассейн Baby Swim Studio отзывы

Адрес Святопетрівське, бул. Лесі Українки, 14в
Телефон +380 (73) 203-11-03
Часы работы
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-14:00
воскресенье09:00-14:00
Сайт instagram.com/baby_swim_studio
Рубрики Общественный плавательный бассейн, Школа плавания для малышей, Плавательный бассейн, Бассейн
Оценка 5 35 отзывов
Похожие компании в категории
Sport Life Вишневе Київська — Вишневе, вулиця Київська, 2л
Дитячий басейн “Little Sharks — Софіївська Борщагівка, просп. Героїв Небесної Сотні, 36

Дитячий бассейн Baby Swim Studio на Лесі Українке отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ярослава
08 мая 2024 в 8:48

Спасибі Олексію, за те, що допоміг дитині полюбити воду) з величезним задоволенням біжимо на кожне заняття

Павлина
10 января 2024 в 22:04

Перший басейн нашого малюка. Тренер Олексій вміє знайти підхід до дитини, тому заняття завжди в задоволення. Все чисто та затишно, комфортна температура води та в приміщенні. Рекомендуємо!

Елена
20 декабря 2023 в 17:47

Перший басейн нашого малюка, де його навчили пірнати, затримувати дихання, а так само виявили любов до води. Почали відвідувати з 2,5 місяців на спорті) Тренер, Олексій дуже привітний, приємний і вміє знайти підхід до малюка. Все чисто та затишно комфортна температура для малюків, є всі необхідні, дивайси для даного місця. Є кімната для очікування з ігровою зоною, для діток.
В цілому дуже задоволені рекомендую.

Anastasiia
04 декабря 2023 в 15:24

Дуже задоволені нашим тренером. Малий залюбки ходить в басейн, а головна перемога - не боїться води і занурюватись під воду.

Таня
17 ноября 2023 в 8:56

Ідеальний дитячий бассейн, тренер Олексій відразу знайшов підхід до доньки.
Все, що потрібно знаходить під рукою (фен, серветки, манеж).
Є можливість спостерігати за дитиною на занятті.
Рекомендуємо бассейн!

Anastasiia
12 ноября 2023 в 7:19

Наші враження від відвідування дитячого басейну "Baby Swim Studio" тривають вже четвертий місяць, і я, як мати, задоволена результатом, чистотою, комфортом та професіоналізмом тренера.
За цей час наша дитина вже показує певний прогрес у власних плавальних навичках, та на початку ми швидко позбулися тонусу м'язів. (Почали відвідувати з 2х міс)
Впевнено можу рекомендувати, бо саме плавання сприяло розвитку координації та моторики дитини.

Ellena
31 октября 2023 в 19:53

Відвідуємо заняття з тренером Олексієм з одного року, прекрасний басейн з усіма зручностями для малюків та їх батьків, індивідуальний підхід, донечка з нетерпінням чекає кожної зустрічі, найкращі рекомендації

Анастасия
15 октября 2023 в 10:11

Саме цей басейн знайшли за порадами від нашої масажистки, як кажуть- «Сарафанне радіо». Дуже хороший басейн, син тренується з задоволенням, наш тренер Олексій дуже добре знаходить підхід до дитинки. Обирали басейн довго хотілось щоб ставлення до сина було як до рідного, ми це отримали)

Татьяна
22 сентября 2023 в 3:19

Пішли в басейн у 6 місяців, донечка дуже любить воду і з радістю плаває в басейні, із задоволенням грає і виконує різні вправи у воді.
Великий плюс від басейну крім фізичного розвитку це нові емоції,  міцний здоровий сон після купання та гарний апетит.
У басейні чиста, тепла вода, чудовий тренер, хороші умови для мам та малюків! Роздягальня обладнана для найменших, є 2 пеленальні столи. Велика ігрова кімната, все зроблено із душею!
Можлива оплата карткою.
Оплата за кожне відвідування або можна придбати абонент.

Юлия
25 августа 2023 в 8:18

Критий басейн, крутий тренер. Донечка безмежно радіє коли ми проводимо на заняття. Це любов

Оксана
14 августа 2023 в 2:20

Чудовий дитячий басейн, все продумано до деталей, відчувається професійний підхід до створення такого простору саме для дітей: дитяча кімната з якісними хорошими іграшками, роздягальня з пеленальми столиками та манежами, душова із дитячим стільчиком для купання. Олексій знайшов підхід до нашого сина, незважаючи на сльози на першому занятті і небажання йти у воду, то вже через 2 заняття дитина просто летить у воду з величезним задоволенням! Тренування проходить дуже цікаво і кожного разу видно прогрес дитини та нові досягнення. Вдячна за такий прекрасний дитячий простір Олексію та Христині! Рекомендую!

Евгений
29 июля 2023 в 18:53

Дуже класний басейн!
Нашому малому 5 місяців, вже відходили 5 занять і продовжуємо ходити далі, йому дуже подобається. Ходимо до тренера Олексія, вони знайшли з дитиною спільну мову, малий нічого не боїться, навіть занурюватися. Видно, що тренер професіонал та знає свою справу.
В самому басейні є все, що треба для відвідувачів, також хороша ігрова кімната для діток.
Серед вагомих плюсів та причин чому обрали саме цей басейн - можливість бути присутнім під час заняття, бо в деяких інших це заборонено, можна дивитися тільки через телевізор з сусідньої кімнати. Відповідно, можна все знімати на відео та фотографувати, а для нас це доволі важливий момент.
Рекомендуємо сміливо!

Светлана
06 июля 2023 в 12:53

Чудовий басейн для малечі. Є ігрова кімната з купою іграшок, перевдягальня з пеленальними столами і феном, де можна швидко висушити дитину після заняття. Тренери і власники Олексій та Кристина - великі молодці. Позитивні, професійні, з індивідуальним підходом до дитини, завжди запропонують і підберуть зручний час для занять. Залюбки ходемо до цього басейну.

Женя
01 июля 2023 в 11:31

Чудовий басейн з максимально комфортними умовами. Індивідуальний підхід до кожної, навіть дуже вередливої дитинки

Саша
22 апреля 2022 в 6:34

В первую очередь, мне хочется поблагодарить Вас BABY SWIM STUDIO!
За Ваш подход, профессионализм и то, как Вы организовали Ваше пространство для наших детей.
В BABY SWIM STUDIO мы получаем оздоровление, настроение и новые навыки. А после все мои трое детей хорошо кушают, спят и играют в хорошем настроении. Спасибо Вам!

Женя
30 марта 2022 в 14:46

Очень крутое место для деток!
Отношение к деткам профессиональное, наш карапуз первые пару раз плакал, но тренер Алексей, умеет найти подход, быстро перестроить и успокоить ребёнка! Советую идти прям с маленького, максимально рано, не пожалеете!

Дмитро
16 февраля 2022 в 19:29

Раджу цей дитячий басейн. Комфортно, фахово і цікаво для дітей будь-якого віку. Індивідуальний підхід до дітей. Нам подобається!

Майя
07 февраля 2022 в 11:44

Гарний басейн для маленьких діток, тренер Олексій, якого люблять дітки, є все для комфортного перебування. Рекомендую!

Лілія
04 февраля 2022 в 0:22

Дуже класний басейн для діток, все чисто, акуратно, все до дрібничок продумано. Є кімната відпочинку для діток, пеленальні столики, все зручно розміщено, все під рукою. Дуже відповідальні тренери, мають підхід до найменших діток. Дуже рекомендую!

Татьяна
29 января 2022 в 14:37

Замечательное место! Долго думала куда возить малыша на плавание, ни разу не пожалела с выбором. Так всё продумано игровая комната, стульчик для кормления (после тренировки всегда хочется кушать) и самое главное - улыбчивые и внимательные тренера!

Добавить отзыв