UAOTZYV.COM

Детское оздоровительное учреждение санаторного типа Чайка

Адрес Чайки, вул. Замлиння, 15
Телефон +380 (66) 000-55-45
Часы работы 00:00-24:00
Сайт chayka-boguslav.com
Рубрики Рекреационный центр
Оценка 4.4 31 отзыв
Похожие компании в категории
ТехноФит — Вишгород, вулиця Симоненка, 3В
ТОВ ВСК Жаба — T1009, с. Трушки

Детское оздоровительное учреждение санаторного типа Чайка отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
25 августа 2023 в 23:53

Три рази відвідувала цей заклад і завжди залишаюсь задоволеною! Вожаті дуже приємні люди, які намагаються бути на одній хвилі із дітьми. Доволі смачна їжа, завжди можна попросити добавки. Над розважальною програмою, очевидно, весь час працюють і вдосконалюють, тому в таборі не буде часу щоб сумувати або нудьгувати) Єдиний мінус- це дискотеки після повномасштабного. Я думаю, що діджей не встиг якісно оновити плей-лист та сподіваюсь, що цього літа буде краще! Дякую вам️‍?

Мигитка
10 августа 2023 в 15:02

Табір дуже подобається! Повертаюсь уже декіль разів поспіль! Персонал відноситься ввічливо, професійно та в будь-який момент підтримує. Якось я сильно захворіла, то відразу зробили все необхідне і спостерігали до кінця зміни. З харчуванням також все добре, їжа смачна та корисна! Атмосфера табору неймовірна! Кожен день активність, періодично проводяться різні заходи, ходимо на пляж в ясну погоду. А особливе задоволення - це посиденьки біля багаття в лісі, смаження зефірок і пісні під гітару.
І найголовніше - це укриття! Воно добре облаштоване, щоб чекати до кінця відбою.
Тому ці п’ять зірок справедливі! Дякую за увагу!

Евгения
03 августа 2023 в 0:20

Огидний табір! З хорошого тільки місце, де він знаходиться, особливо огидний медичний персонал, який може загробити вашу дитину, дуже шкодую, що не викликала поліцію і не обстежила дитину відразу, тому що мені стверджували, що все в порядку, а як виявилося далеко не так! Віддала туди здорову дитину, повернули з купою проблем по здоров'ю

Маришка
21 июля 2023 в 8:48

Дитина відпочивала з 3 по 15.07.2023. Враження неоднозначні, 50/50.
Із "+":
1. Чудове розташування, ліс, річка, повітря.
2. Гарні вожаті, розваги, заходи.
3. Укриття є, але спальних місць не вистачає всім.
4. Кімнати по 3 дитини з нормальними меблями.
5. Є соляна кімната і кісневі коктейлі-300 грн/10 шт.
Тепер "-":
1. Харчування бажає бути кращим. Так, м'ясо, масло, фрукти є кожен день, це добре. Але їжа постійно холодна. І навчіть своїх працівників мити крупи перед приготуванням.
2. У дітей відібрали шоколад і печиво "Орео", мотивуючи фен тим, що таке неможна. Обіцяли повернути і так цього і не зробили. І от цікаво, що такі саме смаколики продають в магазині, який в таборі, і їх можна там купити.).
3. І САМЕ НЕПРИПУСТИМЕ! Дітям, без згоди батьків, почали давати заспокійливі ліки "Магнікум", кажучи, що це "просто вітаміни". Зверніть на це увагу.

Женя
20 июля 2023 в 7:36

Дуже чудовий табір! Дякую за гарний відпочинок
Дитина не хотіла їхати. Все супер, годували дуже добре. Важаті Соня, Андрій просто розумнички зміна 17.07.23- 30.07.23 загін 2. Приїдемо ще обов'язково!

Инна
17 июля 2023 в 17:06

Про табір дізналася минулого року дуже переймалася, відправляти дитину чи ні.
Дитині сподобалося, була на першій зміні, територія прекрасна, є дитячі майданчики, харчування сподобалося.
Що важливо в таборі є укриття. У разі небезпеки діти разом із вожатими обов'язково йдуть туди.
Територія доглянута, охороняється, сторонніх людей немає.
Діти не нудьгують, дуже багато цікавих заходів.
Наша вожата Катерина завжди приділяла увагу дітям, вони ж сумують за батьками.
Моя донька вже цікавиться у мене, поїде чи вона знову у Чайки в наступному році.
Дякую за найкращій відпочинок дітей в цей складний час

Алина
11 июля 2023 в 4:52

Найкращий табір України! Діти плачуть, коли їх забираєш звідти. Круті враження, яскраві спогади, найцікавіші активності! Чудові умови проживання, лікувальні процедури, послуги пральні, всеймовірна турбота про дітей! А територія і інфраструктура табору на відмінному рівні! Пляж, велосипеди, стрільба з лука, арбалета, рогатки, заплив на каяках, пінні вечірки, турпоходи, кіно, дискотека, настільні і спортивні ігри та БАГАТЕННО всього іншого!

Ірина
02 июля 2023 в 11:40

Не сподобалось, від слова зовсім! Харчування жахливе, дитина майже нічого не їсть. А найбільше нарікань на вожатих. Незрозуміло взагалі чи вони колись займалися з дітьми, таке враження ніби набрані перші перехожі з вулиці, комунікація нульова. Дитина в даному закладі була вперше (в лагерях не вперше) постійно дзвонить плаче, проситься додому. При розмові з вожатою отримала відповідь, що з нею пробують поговорити, а вона не хоче. На другий день взагалі пішли всі на дискотеку, а дитина залишилася сама в корпусі, ніхто навіть не помітив відсутності дитини. Лагерь не вартий ні однієї гривні, щоб на нього витрачати. З плюсів лише ліс та річка.

Настя
01 июля 2023 в 14:21

Табір чудовий, багато цікавих заходів для дітей, каяки, велосипеди, луки, безліч розваг, діти хочуть повертатися ще і ще, дякую таборові Чайка, за чудовий відпочинок.

Елена
24 июня 2023 в 5:23

Діти відпочивали тиждень! Такі враження від цього ДОК: Табір знаходиться в дуже гарній місцевості, де мало транспорту, багато зелені і дерев, біля річки. Свій пляж, дуже красиво на території табору, двоє важатих, постійно з дітьми, з ними займаються і не дають сумувати. Єдине, що було погане - харчування, бо кухарі готувати не вміють! Раджу адміністрації передивитися персонал і взяти на роботу дійсно КУХАРІВ, які готують для дітей, а не для свиней.
Дякую Софії Максимівні та Крістині Денисівні, дійсно кмітливі і чуйні дівчата, які люблять дітей і роботу.

Game
23 июня 2023 в 13:48

Табір просто мрія приїжджаю сюди не перший раз, і з задоволенням повернусь. Дуже приємні і веселі вожаті, з якими ніколи не буде сумно. Багато активностей протягом дня, безліч квестів і заходів.

Валерия
23 июня 2023 в 0:23

Моя дитина відпочивала в цьому таборі неодноразово і кожного разу їде з задоволенням. Вихователі всі привітні, найкращий медперсонал для діток, в їдальні завжди смачна їжа. Чудово, що в цьому закладі працюють вихователі, які завжди допомогають дітям і чують їх думки. З усіх таборів, які відвідала моя дитина цей найкращий

Никита
22 марта 2022 в 13:14

Дважды отдыхал там в детстве. Причем, и летом, и зимой. Самые приятные впечатления! Именно там находится мой внутренний рай.

Саша
14 февраля 2022 в 7:20

Каждый год приезжаю сюда с семьей!
Время проводим замечательно!
Прекрасная атмосфера и доброжелательный персонал!

Дмитро
10 ноября 2021 в 17:36

База відпочинку знаходиться в красивому та чарівному місті, на околиці лісу та березі річки. Чисте свіже повітря так і приваблює на прогулянку з дітьми по чистим алеям бази. Завжди чисто та акуратно на базі та навколо неї.

Уля
16 октября 2021 в 12:28

Красота, лес, Рось, бейсбольное, баскетбольное, футбольное поля, куча спорта для детей, вкусная еда, оздоровительные процедуры, развлечения - лучшее место для деток!

Женя
06 октября 2021 в 4:27

Понравилось всё.
Занятость ребёнка, контроль за детьми, режим дня соблюдался, формирование отрядов по возрасту, постоянные фотоотчёты, по питанию вопрсов нет. Вожатые были всегда на связи.
Вернёмся с большим удовольствием.

Саша
18 августа 2021 в 22:37

Конечно много ходить но в целом там вкусна готовлять там 5 разивае питания перед сном там сладости. Я сейчас иду с всем отрядом и вокруг лес. Мы живём в домиках? В лесе.

DeStro
18 июля 2021 в 8:56

Дуже складно було б знайти дорогу без гугл
карт. Раджу приїхати туди - там дуже гарно. Приїхав сюди заради бейсбольного стадіону, бо тут проходив тур вищої ліги. По стадіону скажу що якби тут був би регулярний полив то цей стадіон міг би стати одним із найкращий в Україні, але на данний момент він не в найкращому варіанті - інфілд дуже сухий і не з найкращого теніситу, а трава росте на піщаних грунтах, через що вода довго не задержується і не дозволяє траві рости густо і тому м'яч скаче замість того щоб котитися. Догаути зробили бездоганними і як раз вони вже найкращі в Україні і можуть навіть порівнятися з деякими Європейськими, не вистачає лише умивальників і туалетів які ще серед корпусів комплексу ще довелося пошукати не кажучи про сам стадіон на якому вони повинні бути. Є трибуни вони також на на вищому рівні, але невеликі. Огорожа по бокам ще не зроблена повністю але по верхньому краю дуже добре зроблена, дерева пожаліли і залишили на полі, з сторони безпеки гравців це небезпечно. В цілому мені тут сподобалося, корпуси гарні, є багато майданчиків для інших видів спорту, є тренажери на відкритому повітрі, загалом місце для оздоровчого комплексу вибрали непогане.

Стас
10 июля 2021 в 22:49

Не очень, злой персонал, плохое питание, номера старые, 1 душевая на весь этаж, есть футбольное, баскетбольное, волейбольное поля.

Добавить отзыв