UAOTZYV.COM

Cikera Bar отзывы

Адрес Бровари, вулиця Дмитра Янченка, 2
Телефон +380 (67) 011-00-73
Часы работы 10:00-17:00
Сайт cikera-mead.com
Рубрики Бар
Оценка 4.8 6 отзывов
Похожие компании в категории
Sous Cafe — Бровари, бул. Незалежності, 17
Вояж — Бровари, бул. Незалежності, 2Б
Каприз — Бровари, бул. Незалежності, 17
Ліс / Lounge Bar WOOD — Бровари, вулиця Степана Бандери, 39

Бар Cikera Bar отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катя
19 декабря 2023 в 14:22

Чудове місце) Тут нас познайомили з унікальним українським медовим напоєм і розповіли про його історію та технологію приготування. Окремої уваги заслуговує атмосфера всередині закладу, смачнющі страви і сир з медом
Дякую велике, було дуже душевно і цікаво)

Людмила
12 ноября 2023 в 5:14

Сьогодні мала чудову екскурсію-дегустацію. Великий плюс гіду-сомельє, не тільки за знання, а за манеру їх подачі, за створення атмосфери вечора, коли зовсім незнайомі люди, сидячи за одним столом не відчувають дискомфорту. Красиво, смачно. Місце, куди хочеться повернутися. Рекомендую.

Аня
10 ноября 2023 в 10:46

Прекрасне місце, дуже атмосферне, з привітливими людьми) Окрема подяка сомельє Олександру, дегустація була прекрасна, дуже цікава інформація, він створює прекрасну атмосферу

Алексей
03 сентября 2023 в 19:27

Доволі непоганий заклад, смачна сікера. Не раджу брати екскурсію за 800грн. Тому що в ній ще горщик несмачної картоплі за 250грн, хоча пишуть що горшочок з овочами. Атмосфера чудова, сікера цікава та смачна. Непогане місце для проведення часу.

Valentyna
13 мая 2023 в 5:02

Доволі унікальний заклад, де виготовляють, подають та продають сікеру або медовуху. Територія ресторану дуже гарна, особливо тераса. У весняний та літній період там особливо приємно, адже дерева та квіти дарують чудові аромати. В приміщенні живе гарнюня папуга на ім'я Жан Жак
Сам напій, сікера, цікавий та смачний. Хороша альтернатива вину. В закладі виготовляють декілька видів: сухий та напівсолодкий. Тому кожен може обрати, що до вподоби. В закладі можна обрати що поїсти: піца, спагетті, супи, десерти.
Ресторан пропонує екскурсії. Це доволі цікаве дійство, з професійними сомельє. І воно вартує тих коштів. Краще за все записуватись попередньо.
Сікера бар однозначно вартий уваги. Підтримаємо українського виробника

Miroslava
07 января 2022 в 21:14

Сікера бар. Затишне місце в старому місті. Цікаве виробництво власних напоїв на основі меду, ягід та фруктів. Обладнання європейського рівня. Різноманіття смаків, чудовий інтер'єр, можливість дегустації і придбання напоїв.

Добавить отзыв