UAOTZYV.COM

Частный питомник КИЕВСАД / Приватний розсадник КиївСад

Адрес Морозівка, ул. Дениса Поповича, 44
Телефон +380 (98) 854-54-79
Часы работы 09:00-19:00
Сайт kievsad.com.ua
Рубрики Оранжерея
Оценка 3.8 47 отзывов
Похожие компании в категории
Садовый центр Деметра — Щасливе, 2a, вулиця Бориспільська, 2а
Питомник Природа — Лісники, вулиця Обсерваторна, 33
ТОВ РОСЛИННИЙ БУМ — Іванків, 11 км траси Київ-Харків
Зелений Двір — Нижча Дубечня, просп. Миру, 14

Частный питомник КИЕВСАД / Приватний розсадник КиївСад отзывы

47
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Светлана
24 февраля 2024 в 5:14

Я просто у захваті від них, і якість рослин, і як вони потім приживаються це просто супер! А головне, вони не перекупи, ці люди важко працюють, і видно люди люблять свою роботу. Коли не приїдеш, господарі біля рослин, турбуються про свої рослинки. Раніше я не знала, але в них ще є поле з рослинами, і якщо вам кажуть що буде пізніше, то це тому що вони ще не привели їх з поля. Наскільки працьовитиі люди, і все заради рослин і своєї репутації! Дякую вам за працю!

Taras
13 декабря 2023 в 3:56

Гроші перахував, слухалку не беруть, на вайбер не відповідають! Чекаю на відповідь! Висновки робіть самі! Якщо щось зміниться доповню коментар! Все виправилися, все прислали але довелось два дні писати і двонити. Весна покаже що за саджанці! Поки що побажання трохи уважніше і наснаги! Дякую

Артем
11 декабря 2023 в 21:41

Гарні саджанці хвойних, ціна хороша. Забирав самовивозом. Дякую розсаднику, можу рекомендувати

Наталия
04 ноября 2023 в 13:40

Прислали, за це Дякую. Замовила 4 саджанці плодових дерева, чекала на відправку 3 тижні. Ну, то таке.
Замість чотирьох прислали 3, забули один покласти. Але гроші повернули, за це дякую.
+ 57 гривень (7% від суми замовлення) попросили за "упаковку". Як виявилось при отриманні, це був: білий мішок, 2 метри скотча, гілка, та 4 жмені тирси.
Самі саджанці на четвірочку, маленьких коренців майже нема, товсті дуже зрізані. Стовбури тоненьки, але здорові. Надіюсь, що приживуться. Укоротила вполовину стовбури, бо коріння "таке-сяке".
Більше замовляти не буду тут.

Татьяна
25 октября 2023 в 4:10

Доброго дня. Заказані саджанці прибули в хорошому стані, гарно розвинені. Консультанти дуже гарно справляються зі своєю задачею. Мені сподобався цей розплідник, надалі буду замовляти саджанці. Дякую за вашу роботу.

Оля
27 сентября 2023 в 6:00

Замовила весною дві яблуні "Голден" і "Ред Чіф" і обліпиху жіночу і чоловічу. Жіноча обліпиха виявилась гінкго дволопатевим, а чоловіча суха.
Яблуня одна вже має яблука, смак непоганий, але це не голден.
Засмучена і однозначно не рекомендую.

Tetyana
03 августа 2023 в 8:15

Декілька разів замовляла саджанці. Завжди відповідали опису, мали доглянутий здоровий вигляд. Вчора саджанці полуниці і суниці прийшли з квіточками і ягідками.
Ввічливе спілкування, на прохання завжди висилають фото.
Дуже дякую магазину і всім рекомендую!

Валентина
05 мая 2023 в 8:44

Замовляла декілька раз. Гарний посадковий матеріал. Все гарно запаковано, підписано. Замовляла хурму, інжир, звзіфус, іргу та багато іншого. Задоволена. Рекомендую. Дякую співробітникам

надя
12 апреля 2023 в 11:52

Купила, заплатила, одержала і повернула назад. Рослини всі хворі, загинуть дуже швидко. Треба все фотографувати, знімати і вимагати документи.

Наталія
09 марта 2023 в 18:02

Замовляла саджанці чере сайт, інжирні нектарин та персик. Посадковий матеріал якісний, з гарно розвиненою кореневою. Все дуже добре спаковано. Молодці, дякую.

Женя
08 января 2022 в 8:28

Лучший выбор саженцев. Саженцы что заказывали пришли в идеальном состоянии и качественно упакованы. Спасибо за профисональное отношение к работе.

користувач
09 декабря 2021 в 3:33

Покупала саженцы голубики, все прижилось, саженцы были в отличном состоянии, даже с ягодами. Заказываю уже не первый год, всем довольна. Советую друзьям и знакомым.

Женя
26 ноября 2021 в 18:34

Купував саджанці на пітомніку. Мав можливість особисто вибрати саме ті саджанці які мені сподобались. Отримав консулльтацію по їх вирощуванні. Буду купувати ще, рекомендую.

VVingless7
24 ноября 2021 в 0:08

Так как компания КиевСад на своём сайте не оставляет ВСЕ отзывы, а исключительно положительные, напишу здесь. Обратилась к менеджеру по вайберу (у меня не было возможности на работе Звонить, могла только писать). Необходимо было приобрести несколько кустов ягодных растений. Так как я не профессионал, написала в Вайбер - Сможет ли менеджер (в данном случае Оксана) ответить на мои вопросы. Получила ответ - Да. Но при общении на вопрос о наличии куста получила хамский агрессивный ответ, а дальше, меня причислили к агромаркету - с чего вдруг - не известно. Я ответила, что я частное лицо. На что Оксана сказала, что она в огороде и послала меня делать заказ на сайт. Без извинений, за ее непрофессиональное поведение и ошибку. Судя по отзывам, Оксана очень неприятный сотрудник данной компании, плюс обращение на сайте проигнорировано, а значит положительные отзывы на киевсад - не реальны. Если менеджер соглашается изначально на диалог, то консультация не должна заканчиваться отсылом клиента. Обращаясь к отзывам на других ресурсах видно, что товар приходит не качественный. Данную компанию НЕ рекомендую. Всем благ и хорошего настроения =)

ЗЫ. Добавлено после ответа оператора. Нет такого слова "скидаю", а так же слово "считать" пишется через "сч". Благодарю за Ваш комментарий.

Саша
19 ноября 2021 в 7:39

Робила замовлення через сайт, отримала посилку через пару днів, все відмінної якості та гарно запаковане. Персонал привітний. Рекомендую.

Саша
10 ноября 2021 в 17:20

Доброго дня! Приїжджала особисто в розплідник та купувала саджанці, мають великий вибір, також працюють привітні люди які дадуть професійну праду що до подальшого догляду за рослинами.
Рекомендую!

Ульяна
26 октября 2021 в 14:16

Замовляла у магазині Київсад, саджанці плодових дерев, не можу сказати про інших, а мені прислали ну дуже чудові саджанці, хоч я дуже переживала, бо замовляла тут перший раз і начиталася тут негативних відгуків. Саджанці високі (по вигляду, як дворічні), коріння велике, кора на деревах здорова, рівнесенькі з хорошою кроною, добре запаковані.

Марина
12 августа 2021 в 15:28

Питомник- звучит громко. Обычные перепродухи. Саженцы плодовых деревьев уж точно перепродают. Кустовые, что-то пытаются выращивать

Саша
10 августа 2021 в 13:45

Вот такую белоснежную розу Лебединое озеро Шванензе нам продали. Заранее созвонились, нам подтвердили наличие. Добирались почти час по ужасным дорогам, впечатление о питомнике крайне негативное. Никому не советую туда ехать.

Катерина
18 июля 2021 в 3:01

Замовляла саджанці плодових дерев, фундук та порічки. Саджанці та пакування дуже високої якості. На сайті є вся необхідна інформація про сорти рослин
Маю досвід замовлень у дуже багатьох розплідниках, тут найкращі ціни. Було б добре, якби ви займалися ще й декоративними рослинами, наприклад, гортензіями.

Добавить отзыв