UAOTZYV.COM

Центр продажів нерухомості Квартал Group(АН Квартал Ірпінь)

Адрес Ірпінь, вулиця Соборна, 1/1
Телефон +380 (67) 530-09-27
Часы работы
понедельник09:00-20:30
вторник09:00-20:30
среда09:00-20:30
четверг09:00-20:30
пятница09:00-20:30
суббота09:00-19:30
воскресенье09:00-20:30
Сайт agency.kvartalgroup.com.ua
Рубрики Агентство недвижимости
Оценка 5 20 отзывов
Похожие компании в категории
Linevich Group — Ірпінь, вулиця Соборна, 118/19
АН МЕТРАЖ — Ірпінь, вулиця Соборна, 118/19, Офис, 3
Партнер у сфері нерухомості — Ірпінь, вулиця Павленка, 42

Центр продажів нерухомості Квартал Group(АН Квартал Ірпінь) отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
05 мая 2024 в 14:43

Моя подяка Катерині Шишоліній за професійну роботу та допомогу в придбанні житла! Катерина відповідально вислухала побажання до майбутнього житла та оперативно запропонувала варіанти, що відповідали визначеним критеріям. Було надано вичерпні консультації щодо різних моментів при укладанні угоди та повний її супровід в подальшому. Рекомендую до співпраці професіонала своєї справи!

Ольга
20 января 2024 в 12:55

Дякуємо Юлії Гайко за швидку і якісну роботу, допомогу в здачі квартири, її оформленні та інших додаткових питаннях. Юля завжди на зв'язку у будь-який час і день тижня. Рекомендую дане агентство, ціна, якість та оперативність на всі 100%!)

Володимир
26 декабря 2023 в 15:43

Дякую дівчатам за допомогу в здійсненні моєї мрії. Чотири дні і я власник квартири. Дівчата молодці. Раджу всім!

Наталія
08 сентября 2023 в 17:09

Я дякую агенції нерухомості Квартал, вашій команді, та зокрема, Юлії Гайко, моєму агенту, за чудову співпрацю! Все дуже професійно з першої хвилини: приємний офіс, керівник, що надасть необхідні консультації і підтримку, високопрофесійні агенти, мою квартиру чудово представили покупцям, супровід під час оформлення продажу і навіть вирішення дрібних різних нюансів, - все це вище очікувань. Дякую Вам! Надалі я лише з вашою командою! Ви - найкращі!

Женя
06 сентября 2023 в 17:22

Добрий день, хочу залишити відгук про агенство нерухомості квартал в Ірпіні. Ми придбали квартиру в іпотеку в цьому місті завдяки креативному підходу директора Марка до всіх учасників угоди. А ріелтор Соня - це одна з найприємніших людей яка без втоми пропонує квартири і водить по обє'к тах продажу. Також хочу у подякувати ріелтору Юлі за допомогу в вирішенні питання з різними документами вана справжній діловод. Процвітання вам, миру, хороших клієнтів і доброго заробітку.

Саша
06 сентября 2023 в 3:29

Дякую Олені за підхід в підборі нерухомості.
В короткий термін багато варіантів для переглядів та все сплановано по часу.
Гарна база обʼєктів.

Инна
28 августа 2023 в 11:42

Ми переселенці, опинилися в Ірпені, познайомилися із золотою людиною з вашої компанії Кручененко Оленою, допомогла нам професійною порадою і просто людською підтримкою, ми переїхали, але Олена тримає з нами зв'язок, не випускає з уваги, дякую їй і вашій компанії, що у вас працюють чудові люди та професіонали!

Тамара
17 августа 2023 в 23:07

Рекомендую всім агентство Квартал та Максима як ріелтора. Я мала з цією агенцією справу і дуже задоволена, як в фахівцем своєї справи! Приємне спілкування, надання повної інформації по об'єкту, консультування по всіх питаннях. Обов'язково рекомендую і ще користуватимуся послугами в подальшому.

Яна
26 июля 2023 в 22:12

Щиро дякую Максиму за допомогу! Протягом кількох тижнів він допомагав мені у пошуках квартири, яка б відповідала усім моїм вподобанням. На усі питання надавлися чіткі відповіді, на перегляди він завжди приходив пунктуально. Процедури задатку і потім підписання документів проведено на високому професійному рівні з відповідними попередніми роз'ясненнями і чіткими підрахунками. Рекомендуватиму агенцію і особисто Максима усім своїм знайомим.

Денис
01 июля 2023 в 23:03

Найкраще агенство нерухомості в м. Ірпінь, швидко допомогли вирішити моє питання. Рекомендую

Саша
01 января 2022 в 0:09

Рієлтор Олеся - майстер свого діла. Дуже тактовна й емпатична людина. Олеся зробила пошук квартири легким й ефективним - за один день підібрали найкращу опцію. Весь процес підготовки до укладення договору був організований дуже професійно, на всі питання надавались відповіді. Дякую, Лесю!

Антонина
25 ноября 2021 в 17:57

Очень рекомендую! ! Здесь работают настоящие профессионалы!
Сергей Янковский, риэлтор суперпрофи своего дела и суперчеловек! Обращайтесь к нему! Обращайтесь в это агенство- не пожалеете!

Женя
25 ноября 2021 в 11:32

Я очень благодарен Алексею за помощь в выборе квартиры для аренды. Алексей очень терпеливый и дружелюбный человек, а также отличный риелтор. Он подробно рассказывал про город и различные ЖК, предлагал огромное количество вариантов жилья, которое соответствовали моим запросам, возил на просмотры, ездил и делал видеообзоры на квартиры, когда у меня не было возможности приехать лично. Я получил только самые положительные эмоции от нашего сотрудничества:) Всем рекомендую!

користувач
24 ноября 2021 в 14:05

Покупал квартиру в городе Ирпень через риэлтора Олесю из центра недвижимости CITYBUD, очень доволен ее работой! Она профессионал своего дела, помогла мне быстро найти отличную квартиру в центре города по хорошей цене. Так же понравилось ее отношение к клиенту, очень ответственная и позитивная девушка. Процесс покупки квартиры прошел очень быстро и легко. Я и моя жена счастливы, что благодаря этому риэлтору мы сэкономили несколько тысяч $ и, что у нас теперь есть собственное жилье! В общем если хотите приобрести квартиру без проблем, головняка и заморочек тогда однозначно рекомендую Олесю из Ситибуд!

користувач
05 сентября 2021 в 5:35

Чудове агенство нерухомості, врахували всі побажання при підборі житла. Залишився задоволений покупкою і роботою з цим агенством. Рекомендую!

Алла
13 июля 2021 в 7:59

Дуже хороше агентство нерухомості) лишилася задоволена співпрацею) працюють професіонали своєї справи. Рекомендую!

Евгений
20 июня 2021 в 12:25

Хотим поблагодарить Сергея Янковского за профессиональную и добросовестную работу. Сергей предложил несколько вариантов приобретения недвижимости, показав все на месте, объяснив плюсы и минусы каждого. На любые вопросы Сергей подробно отвечал, давал свои обснованные объективные советы. Сергей помог и с подбором строителей для ремонта, предложив Ковтуна Александра. Александр на отлично выполнил все ремонтные и сантехнические работы с учетом всех наших пожеланий, большинство материалов закупал самостоятельно с предоставлением чеков. Большое спасибо Сергею и Александру!

Женя
06 июня 2021 в 22:03

Мабуть, найкраще агенство нерухомості) Величезне дякую за допомогу у виборі та оформленні документів на квартиру ріелтору Вікторії та власнику агенства Сергію!

Елена
02 июня 2021 в 7:40

Отличное Агенство. Работают профессионалы. Подобрали, то что нам было нужно. Благодарю. И рекомендую Всем.

Женя
30 мая 2021 в 16:33

Прекрасная компания, очень профессиональная команда. Со мной работала Дарья Неповинная предложила достаточно вариантов, честно рассказала как и что, плюсы и недостатки каждого, как для себя. Очень рада, что обратилась именно к ним.

Добавить отзыв