UAOTZYV.COM

Бутик Отель SPA

Адрес Ворзель, вулиця Горького, 24
Телефон +380 (66) 403-54-61
Сайт hotel-spa.kiev.ua
Рубрики Отель, Загородный клуб, Ресторан европейской кухни, Ресторан японской кухни, Спа-салон
Оценка 4.1 49 отзывов
Похожие компании в категории
Дача — Ворзель, вулиця Ватутіна, 58-В
Гармония — Буча, вулиця Польова, 23
Villa San Marino — Ворзель, вулиця Ковельськая, 2А
АРЕНДУШКА. Квартиры посуточно — Буча, вулиця Бориса Гмирі

Бутик Отель SPA отзывы

49
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дима
07 декабря 2023 в 8:07

Нажаль, я рідко залишаю відгуки, але про це місце дуже захотілось написати щось приємне, бо це того варте. Номери чистенькі, хоч і душова невелика в номері стандарт, але не можу це якимось мінусом назвати, бо завчасно по фото це і так було зрозуміло.
Так як ми відпочивали в будній день, то в спа була помірна кількість людей та не було жодної проблеми потрапити в лазню, сауну, хамам чи джакузі.
Видно, що комплекс не цього року відкривали і амортизація джакузі присутня, але загальний стан я б оцінив на 4 з 5 і вважаю це добрим показником.
В саунах скоріше за все ремонт робили не так давно і вони мають прям крутий і унікальний інтерʼєр всюди. В басейнах температура води також є на будь-якого поціновувача)
На вході в ресторан Шкіпер зустрічав дуже колоритний чоловік у піратському костюмі і це прям з перших секунд заклало міцний фундамент в приємну атмосферу! Ціни в ресторані досить адекватні, як для закладу в такій локації. Їжа смачна, але не можу сказати, що найсмачніше, що я куштував, проте загальне враження залишилось дуже позитивне.

І окреме дякую персоналу за увагу та турботу. Це відчувалось прям на усіх локаціях:
- нам відкрили джакузі на вулиці в куточку і це запропонував сам працівник, коли побачив, що ми розгубились і не знали куди далі йти
- дуже привітні люди на ресепшині
- чудовий персонал в ресторані-спа, куди ми ходили вранці на сніданок і, коли ми зайшли під кінець сніданків, щоб на останок покуштувати бульйону, виявилось, що він вже закінчився і дівчинка відразу запропонувала приготувати швидко свіжий для нас…це було надзвичайно мило і настільки по-доброму, що навіть совість не дозволила напрягти їх такою задачею, але враження прям в сердечко)

Ирина
24 ноября 2023 в 17:40

Номери і справді старенькі і потребують оновлення. Але спа-зона чудова: спокійна, чиста, не перенавантажена людьми. Також дуже сподобався масаж. Я була у двох майстринь і обидві роблять масаж дуже якісно. Справді відчуваєш відпочинок. Діток можна залишити на цей час під наглядом в ігровій кімнаті- це великий плюс для батьків.

Александр
03 сентября 2023 в 6:49

Масаж а spa сподобався, кухня дуже смачна, особливо діруни, оригінально приготовлені не де таких смачних не їв.

Анна
27 августа 2023 в 17:17

Відвідали 6.09 СПА, на рецепшені запитала дівчину чи все працює, на що вона відповіла так все працює, окрім великого басейну, ніхто не сказав, що баня, хамам і сауна на 0 поверсі закриті і що відбуваються ремонтні роботи. Відпочивати неможливо, так як дуже шумно через ремонт. Гроші за спа беруть в повній мірі, а послуги цього разу на 0.
Наразі не рекомендую відвідувати спа комплекс, можливо після закінчення ремонту, все буде ок. Але адміністратори мають коректно відповідати на питання і повідомляти клієнтів, що вони не зможуть отримати повноцінні послуги спа.

Єлизавета
05 августа 2023 в 21:49

Не вартує цих коштів абсолютно
За номер оптима+ ми заплатили 2350 гривень, але нам ніхто не сказав і ми можливо були не уважні, що у цю вартість не входять навіть басейни. Я була впевнена, що доплата за СПА, це бані, якісь джакузі і тд, але я плачу такі кошти, щоб просто сидіти в номері. Окей, ми потім заплатили ще за СПА 1200 грн
До басейну зі своїм не можна звісно, ціни не дуже адекватні, я вважаю. Кальян не дуже був, ще його можна курити на лежаках в одному місці, в кутку, де постійно зайнято. У номері було 1 полотенце для рук, банні ми взяли біля басейну, але якщо б ми не купували спа, то у нас не було б полотенець?
Під подушкою був павук і павутиння по кутках
Ремонт, атмосфера в самому готелі стара, прям як в Туреччині 3 зірки готель. За день ми витратили майже 7 тисяч, просто ні за що, враження погані, не рекомендую зовсім!
Не розумію людей, які залишають гарні відгуки про готель, вони напевно не були у готелях/спа з гарним ремонтом і сервісом

Kseniia
14 июля 2023 в 22:48

Відсвяткувати День народження нормально не вийшло. Застарілий комплекс. Джакузі ледве дихають, сильно воняє хлоркою. За пару годин перебування - червоні очі.
Комплекс не відповідає заявленій вартості.

Павел
10 июля 2023 в 13:37

З кожним роком все гірше і гірше. Більше не будемо тут відпочивати. Ноу-хау з перевіркою номеру - стоїш і чекаєш 20 хвилин, коли перевірять номер і дозволять їхати… такого в жодному готелі не зустрічав.

Окрім того, сказали заплати штраф за пляму від ягоди на рушнику…деградація сервісу.
Якщо хочете зіпсувати собі настрій - ідеальне місце.

Елена
09 апреля 2022 в 8:49

Очень уютно и красиво! Банька, сауна, парные - то что надо! Бассейн и джакузи на улице - отличная идея, а теплый и холодный мини-бассейны - вообще очень здорово, особенно в холодное/жаркое время.
Внутри несколько помешений, уютных уголков для отдыха, перекуса или общения с компанией. Для деток - джакузи и бассейн. Есть возможность сменить полотенца.
Из минусов - узкая и тесная роздевалка. Но так как сюда пускают определённое количество людей и по предварительной записи - особого дискомфорта это не предоставояет.

Виталий
25 марта 2022 в 9:35

Взяли обонимент на день в спа зону. Из 4-х саун, теплая была только одна. Джакузи на улице прохладные. Теплая только в помещении, и там многооо детей. Постоянно выключался свет. Толи проводка, толи хрен знает что. За неудобство угостили бокалом просекко) В общем замёрзли. Кухня из-за проблем со светом долго готовила, но еда была вкусной. Поэтому 2, а не 1.

Yarik
23 марта 2022 в 23:45

Вода в басейні та джакузі була холодною.
(Не відповідала заявленій температурі в об''єктах)
Дуже мала та нерзручна роздягальня. Бронювали відпочинок за добу до приїзду. Ніякої інформаціі не отримали що перебої з електрикою та проблеми з температурою. При такимх умовах вище ми перебували там максимально одну годину. Відвідали об'єкт 12 лютого 2022. Ціна / якість не відповідає дійсності.
_
update 1 / На наступний день зв'язалась адміністрація даного об'єкту, та запропонувала за кошт закладу SPA, та перебування в номері стандарт за рахунок готелю. Надіюсь після повторного візиту моє враження буде змінено.

Юрій
03 марта 2022 в 10:56

Хороший комплекс, с широким ассортиментом услуг, саун, бассейнов, джакузи. Есть акции 400.00грн. Безлим на посещение спа: понедельник, среда для мужчин. Вторник, четверг для женщин.
Так же есть отель, и отличный ресторан.
Можно отдохнуть семьёй, и компанией

Nata
02 марта 2022 в 16:35

Впечатления не однозначны. Отель неплохой, но:
Номер за 3800 за ночь+ короткая раскладушка с жестким матрасом (за 1000гр в сутки) - это слишком. Номер маленький 16кв. Развернуться негде. Санузел не стенами ограждён, а матовым стеклом. Естественно о звукоизоляции не мечтайте. Так же прекрасно было слышно соседей, которые брачевались всю ночь и мы с ребёнком всё это были вынуждены слушать.

В спа была очень неприятная барышня в очках на выдаче полотенец.
В остальном нормально.
Очень понравилась поездка на квадроцикле. Возьмите - не пожалеете.

Ресторан изумителен. Персонал хороший, всё что заказывали было очень вкусным, подача - супер.
Очень хорошие завтраки.

Даруся
22 февраля 2022 в 10:04

Місцями видно не новий ремонт, не дочекалися офіціанта/персонал - меню є, чай обрали, ніхто не прийшов, хоча дзвонили в дзвоник (спеціальну кнопочку) кілька разів з перервами. Аналогічно з вуличним джакузі - покликали, бо були вимкнені всі функції. Ніхто не прийшов. (у моєму розумінні не прийшов - це за 10/15хвилин)

Навколо вцілому все чисто, приємно.
Трохи пахне хлорована вода.
Але за ціну абонемента на півдня - абсолютно відповідає)

Дякую за класні бані, парну - насолода.
За вуличні купелі - теж насолода.

Шкода, що не працює вуличний басейн. Він найбільша родзинка в зимові сніжні дні.

Ще приїдемо. Хочеться спробувати ваші масажі)

користувач
09 февраля 2022 в 2:49

Святкували тут корпоратив, все дуже сподобалося. Кухня смачна. Парні на любий вибір кому хочеться щоб було не дуже жарко, а кому навпаки щоб жарило кому більш волого, кому більш сухо. Басейни з різними температурами.
Тільки джакузі, що на вулиці, не всі седіння працюють.

Анна
03 февраля 2022 в 1:08

Дуже високий рівень якості та обслуговування. Прекрасна кухня. Навколо - мальовничі місця. Багато відпочиваючих з дітьми

Павел
24 января 2022 в 13:55

Всё прилично. На уровне. Были только в спа на мужских вечерах. Сауны, бассейны, ккпели и джакузи - всё на уровне. Ценник повыше среднего. Из не позитивного это людей юольше чем сидячих мест для релаксации и халат не входит в стоимость.

Лиза
22 января 2022 в 22:37

СПА понравилось, была вкусная еда в ресторане, но произошла ситуация, пропал вейп на територии СПА. На генеральной уборке не нашли, так как обратного звонка не было. Камер нет, так что непонятно кто взял персонал или другие клиенты спа. Очень жаль когда у тебя воруют вещи, на которые ты честным трудом зарабатываешь.

Саша
22 января 2022 в 1:02

Замечательный отель, очень внимательный и радушный персонал! Первый раз останавливались здесь на новогодние праздники, все очень понравилось. Сервис прекрасный, расположение отличное, немного в стороне от центра, но в целом близко до всего. Номера комфортные, спалось замечательно. С удовольствием вернёмся к вам ещё! Спасибо большое за хороший отдых! Отдельно спасибо за поздравления с днём рождения (шоколад, бант на двери, бутылочка с вкуснейшим алкоголем, большое количество плюшек)

Дмитрий
17 января 2022 в 7:06

Ну. Впечатления на лучшее
Отель не плох.
Но в джакузи страшно лезть
Бассейн. Относительно не чистый.
Место очень интересное. Но выглядит уже. Не привлекательно.
Не могу позволить выложить фото. Они не красивые.
Второй раз точно не поеду.
Персонал. Конечно лучшие! Это огромный плюс!

Саша
19 декабря 2021 в 1:11

Хочу поделиться нашим отзывом. Отмечали семьей мой день рожденье. Приветливый ресепшн, хорошее обслуживание номеров. Безумно все понравилось. К дню
Рождения подготовили номер, также подготовили номер где будут жить детки, принесли игрушки, детское мыло в виде мишек, ступеньку детскую и доставили кроватку. Клёвый спа, взрослые и дети довольны. Завтрак впечатлил, устрицы, семга, саксофонист и шампанское, наверное лучше завтрака не придумать.
Также хочу отметить отличное обслуживание в ресторане, официант Сергей уделил нам много внимания, прекрасная девушка которая пела настоящий талант)
Думаю вернёмся и не раз!

Добавить отзыв