UAOTZYV.COM

Будівельна група Синергія

Адрес Ірпінь, вулиця Мечникова, 101-Б
Телефон +380 (97) 222-77-79
Часы работы 09:00-20:00
Сайт synergy-bud.com.ua
Рубрики Жилой комплекс
Оценка 2.7 23 отзыва
Похожие компании в категории
ЖК Буча Квартал — Буча, вулиця Бориса Гмирі
ЖК Фортуна — Ірпінь, вулиця Джерельна, 8
ЖК Grand Life — Ірпінь, ул. Григория Сковороды, 5

Будівельна група Синергія отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Кирилл
08 мая 2024 в 11:47

Первые возобновили строительство в Ирпене, уже много лет строят. Когда то помню начинали с пятиэтажной синергии 1 и выросли до уровня жк в формате целый городок. По качеству строительства не скажу, так как не жил в новых домах от синергии, но в общем впечатления от компании положительные

Катя
30 апреля 2024 в 14:29

Напевно, зараз це самий надійний забудовник в Ірпені. Страшно вкладати в нові компанії та ті що невпевнено стоять на ногах, ці хоч будують та здають все вже не перший рік

Игорь
24 апреля 2024 в 14:48

Надежная строительная компания, курили здесь уже вторую квартиру. Первая в синергии 2 и вторая в синергии сити, еще успели урвать по хорошей цене. Дом сдали вовремя, что редкость в наше время. На синергии 2 не нравится что двор окрыт, вот на новом же уже круто придумали зонирование

Андрей
08 апреля 2024 в 14:07

Строят быстро и качественно, сдали 25 дом же синергии сити раньше заявленного срока на 3 месяца
Место хорошее, рядом набережная

Андрій
26 марта 2024 в 18:27

Також не все влаштовує в роботі обслуговоючої компаеії, спочатку їх рівень роботи був значно вищим і ніхто не хамив. Явно причина в окремих працівниках, а не всій компанії. Сподіваюся Синергія винесла всі зауваження та побажання на обговорення!

Мешканець Синергія 3+
26 января 2024 в 21:57

Працівники ОК Синергія хами і вруни. Придумали нову схему вибивання боргів з мешканців: не дивлячись на те, що за електроенергію у нас сплачено, вони приходять і відключають світло, кажуть зʼєднання кабелю треба перевірити, наче поломка на лінії. І все. Відключають квартиру від світла. Нічим це не мотивують. Просто кажуть маю право.
А потім перед поліцією розказують що саме в нашій квартирі проблема з кабелем і вони такі «спасатєлі» прийшли мене спасати і звільняти від світла! А проблему вони усунуть лише за умови, якщо за нашою квартирою не буде числитись борг за прибудинкову територію. Вони права не мають у воєнний час відключати від світла людей, але це роблять. Їм плювати на всіх. Яке керівництво гниле, такі й працівники хами. Ці спасатєлі хуже фашистів! Їм плювати, чи дома дитина з температурою і бронхітом лежить і взагалі всією родиною захворіли… їм головне вибити кошти за прибудинкову територію. Вони готові на кістках мешканців танцювати, аби тільки догодити Пилипчуку. Пилипчук! Ваші окашники нехай менше пиячать і хай займаються роботою. Вам неодноразово і на зборах казали, що Ви себе окружили хамами, які пиячать у робочий час. Якби знали що в обслуговуючій компанії Синергія працюють такі упирі, ніколи б квартиру в Синергії не купували. Щоб щось добитися, це треба носом всіх тикати… Хамство і образи це у працівників ОК Синергія на першому місці. Навіть на зборах мешканців ці працівники дозволяють собі хамити мешканцям, обзивати, переходити на особистості і це в присутності керівника Пилипчука, який це все слухає, дивиться в посміхається. Я вже мовчу про те, як Пилипчук намагався проштовхнути на зборах кошторис і покласти собі в кишеню близько 111 000 грн за встановлення камер відеонагляду. Коли на зборах це сказали, то що? ! Я помилився каже Пилипчук, я не додивився… Просто інші будинки не додивились і він про це мовчав… знаємо як Ви всіх нагріваєте… навіщо скликаєте збори мешканців і ходите на збори не підготовлений? То спочатку вивіряйте свої смєти, а потім людей на збори скликайте!
Висновок один! В жодному разі не рекомендую людям купувати житло в будь-якій Синергії! Обслуговуюча компанія на чолі з одним керівником і гнилими хамами працівниками там одна. Ставлення до мешканців хамське, хоча мешканці платять зарплату цим горе працівникам, які ще з викруткою стрибають на пенсіонера.

Алла
20 ноября 2021 в 2:51

Якщо ви купуєте квартиру в БГ Синергія, то будьте готові, що в комплекті з нею ви отримаєте височенні тарифи на комунальні і обслуговування прибудинкової території. Буквально вчора мешканці кількох ЖК отримали повідомлення, що заднім числом тариф на електроенергію зростає до 5 з копійками гривень, і це в багатоповерхівках, де все зав'язано на електриці. На опалення, що постачається з власної котельні ЖК тарифи зростали менше ніж за рік вже мабуть тричі. І так утримання власної квартири в ЖК Синергії вам обійдеться майже в ціну оренди.

Анна
04 ноября 2021 в 11:32

️️️️️️️️️️
Не рекомендую БГ Синергія
Электроэнергия 5.10 за кВт️
Придомовой нет, ️ТП нет, ️прямых договоров нет. ️Своего отопления нет. ️
Проще в Киеве квартиру арендовать
А так же нагло удаляют комментарии, которые им мешают!

Макс
25 октября 2021 в 12:22

Вже понад 24 години немає електроенергії в ЖК Синергія-2 та будинках які отримують послуги від цієї обслуговуючої компанії.
Минулого року була така ж ситуація, коли 3 доби не було світла. Обслуговуючій компанії байдуже - в них свято, немає достатньої кількості людей, дощ іде. А мешканці сидять без електроенергії, без опалення, без гарячої води.
Але тарифи вони піднімають мало не двічі на рік.
Бажання компанії заробити якнайбільше грошей дуже негативно відображається на якості послуг. Користуються своєю майже монополією і не думають про клієнтів. Люди стають заручниками ситуації, коли обслуговуючій компанії просто байдуже не них.

Марина
22 октября 2021 в 20:43

Слышали много хорошего о застройщике, посмотрели ЖК Green Side, влюбились с первого взгляда, купили квартиру. На этом положительные слова заканчиваются.
Начинается суровая действительность (
1. За содержание котельни будете платить, если даже ещё не начали ремонт-такие правила
2. За придомовую территорию и вывоз мусора будете платить, если даже еще не начали ремон -такие правила
3. Тариф на свет (комплекс 19ти этажный, газа нет, все на электроэнергии) 5,1.
Сказать, что дох. Я -ничего не сказать.
Застройщик обещает перевести на потребительский тариф, как только будут сданы все дома, прошло 1,5 года, а тариф только повысился в очередной раз задним числом.
Где это видано. В Киеве коммерческий тариф стоит меньше, чем мы платили до последнего подорожания.
А застройщик все обещает помочь, снизить тариф, перевести на потребительский.
В общем каждый может решать и думать сам, но считаю правильным поделиться нашим горьким опытом с людьми, которые и так сложно обычно приобретают жилье, чтобы были внимательны, так как после продажи вам жилья, застройщик умываться руки и только кормит обещаниями.
Всем адекватных платежек)

Олена
18 октября 2021 в 13:24

Шановна Поліно, дуже рада, що у Вас все гаразд у стосунках із забудовником і Ви задоволені сервісом, що аж так відслідковуєте відгуки про компанію і так оперативно на них реагуєте) Ми також сподівалися спокійно жити і насолоджуватися життям в чудовому житловому комплексі. Доречі, хочу бути об'єктивною і скажу, що ми вважаємо Синергію дійсно надійним забудовником, але дії окремих співробітників компанії (відділ сервісу, обслуговуюча компанія, керівник відділу продажів) нанівець зводять всі приємні враження від забудовника. Переведення "стрілок" один на одного, небажання усунути елементарні проблеми, лише нескінченні обіцянки. Ми дуже адекватні клієнти і не вимагаємо якогось особливого ставлення, однак 2,5 місяці після отримання грошей за квартиру на нас не реагують. Для прикладу, нижче фото наших вікон) Прикро.
Шановний представник компанії, подробиці за вашім бажанням вам нададуть у відділі продажу - вони в курсі всіх наших проблем і запитів)

Олена
23 сентября 2021 в 9:10

Категорично не рекомендую такий продукт, як готові квартири «під ключ» від Сінергії. Такі є в різних ЖК. Особисто ми придбали таку в Грінсайді: на перший погляд все красиво і практично - заходь і живи) Але вже 2,5 місяці після придбання квартири ми не можемо добитися від забудовника усунення багатьох недоліків, які не вписуються в концепцію «квартира під ключ» (наприклад, вже більше місяця ми живемо в квартирі, в якій не можемо відкрити вікна, оскільки ручки на вікнах відсутні) Про нас і наші проблема забули в той самий момент, як отримали від нас чималі гроші за таку «готову» квартиру) Прикро і сумно.

dimon
16 сентября 2019 в 14:58

Краща будівельна компанія яка займається будівництвом у місті Ірпінь. Їхні будинки одні з найкращих їм можна довіряти

Наталия
17 апреля 2019 в 2:47

Інвестували 2 роки тому в будинок 9 черги Синергії 2+. Об"єкт згідно попереднього договору мав бути зданий до кінця 4 кварталу 2017. Зараз березень 2019, лише місяць тому ми змогли оформити договір купівлі-продажу, і зараз квартира наша, але "не наша". Ключів не видають, комунікації не підведені, придомова територія не готова, відливи на вікнах які неправильно зробили у більшості квартир будинку і обіцяли виправити - не виправлено.
З вересня грають в ігри "газ зовсім скоро, ви отримаєте свої ключі і зайдете на ремонт". Газ досі так і не підвели, постійно посилаються на проблеми зі сторони Київоблгазу. Сьогодні заявили, що можна буде забрати ключі, але газ запустять через 1-2 місяці, якщо не буде ніяких порушень зі сторони власників і буде вільний доступ до кожної квартири! Тобто намагаються списати в майбутньому свої помилки на "квартиру 100500, в якій двері газовикам не відчинили"! Боюсь, що газу у нашому будинку так і не буде, хоча ми оплатили котел і зі своєї сторони зробили все щоб отримати не просто пусту коробку, а підведення ВСІХ комунікацій!
НІКОМУ В ЖИТТІ НЕ ПОРАДЖУ ЦЮ КОНТОРУ, ТРИМАЙТЕСЬ ПОДАЛІ! Кожного дня ми шкодуємо що зв"язалися з цими брехунами, за 2 роки витратили купу нервів та 120 000 тис грн на оренду житла, замість того щоб жити у тій квартирі, за яку заплатили!

Татьяна
17 декабря 2018 в 18:30

Свеженький жилой микрорайон в Ирпене. Яркие фасады, детские площадки, доступность транспорта и магазинов, это плюс. Минус, это незавершенность благоустройства.

Наталья
06 декабря 2018 в 21:50

Смотрим на них постоянно из окон. Сложно сказать что-то про технологии (я не строитель и не инженер) но то что воды полно было в котлованах и они однажды утопили трактор в песке - это факт.

Воха
27 ноября 2018 в 0:10

Задержки по срокам сдачи! Инвесторы жалуются на непонятные условия сдачи очередей в ЖК Синергия 2! Поздние очереди сдаются раньше чем те кто купил в первых очередях! Бред. Только из за этого выбрал другой ЖК (

Саша
18 ноября 2018 в 17:43

Купил квартиру в Синергия 2 в 7-ой очереди, все нравиться, тихий район, красивый город, не далеко от мегаполиса, работы идут каждый день, надеюсь в ноябре буду делать ремонт. Рекомендую Синергия 2.

Михаил
15 ноября 2018 в 12:48

Прожив 3 месяца возле комплекса понял что очень сильно дымят торфяники торфяники с детьми крайне не рекомендовал бы арендовать здесь жилье на постоянку для временного пребывания адекватные цены рассматривать в качестве покупки Разве что только с тем учетом для дальнейшей сдачи в аренду жилья

Андрей
06 ноября 2018 в 3:21

Асфальт там, где был лес. По факту в ЖК Синергия 2 и 2+ деревьев вообще не осталось. Ребятки, неужели вы настолько не любите Ирпень?
Мало того, вы еще и уничтожаете последний кусочек леса на Новооскольской 2Т сваливая туда свой строймусор. Неужели жажда денег настолько застилает ваш разум, что вы готовы уничтожить столетние дубы только ради очередной высотки?

Добавить отзыв