UAOTZYV.COM

Boro Club отзывы

Адрес Бородянка, ул. Центральна, 1Б с. Галинка, р-н
Телефон +380 (67) 232-07-07
Часы работы 05:00-22:00
Сайт boroclub.com
Рубрики Аренда коттеджей
Оценка 4.7 15 отзывов
Похожие компании в категории
База Лісова — Глібівка
Selfish Club — Кийлів, Набережная, 21
Фільварок Березівка / Filvarok Berezivka — Березівка, вулиця Житомирська, 2
Старый Пруд — Пилиповичі, вул. Шевченка, 1а

Boro Club на Центральна отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Станислав
09 сентября 2023 в 21:39

Їжджу сюди вже 3 роки.
Завжди все чисто, якісно та комфортно.
Хороша парилка, багато місця для посиденьок.

Владимир
18 августа 2023 в 15:04

Дуже добре відпочили, комфортно, тиша, свіжий сосновий настрій з повітрям, чудово порибалити, був карате і гігант товстолоб, вражений відношенням бармена і охорони, ввічливі люди і доброзичливі, повернемся ще не раз, рекомендую всім, смачна кухня, сервіс на 10 балів з 10.

Анастасія
28 июля 2023 в 6:30

Відпочивали у цьому чудовому місці декілька днів. Дуже вдячні за затишну, спокійну атмосферу. Все дуже чистенько, є все необхідне для життя, комфорт навіть у дрібничках Обирали за локацією, місцерозташуванням не далеко від міста та атмосферою усамітнення Щиро бажаємо розвиватися Вашій команді далі, вдячних і приємних відвідувачів! Обов'язково повернемося до Вас ще

Роальд
19 октября 2021 в 10:56

Два дня пролетели как в сказке.
Рядом лес и ставок.
В воздухе летает аромат соснового леса

ManianaZ
11 октября 2021 в 10:45

Це ідеальне місце для відпочинку з дітьми, парою чи з друзями. Ціна за три повноцінні кімнати дуже приємна, меблі, ванна, техніка - усе в чудовому стані, дуже стильно і затишно. Прям класно, справді відпочиваєш, вікна до стелі, простір, ліс, озерце. Ми були взимку з родичами - усі досі згадуємо чудовий відпочинок. Дуже сподобалося, що можна з тваринами і що слідкують за комфортом усіх відпочиваючих, нас одразу попередили, що шуміти після 11ї не можна - це великі плюси.

Анастасия
12 сентября 2021 в 12:28

Загородный комплекс с душой, расширяются. Рыбалка, небольшое количество современных коттеджей, природа, тишина, все очень дружно и продумано. Для детей отличная детская площадка, батут, турники.

Юлия
03 сентября 2021 в 13:40

Это идеальное место для отдыха! Здесь идеально все! Все на высшем уровне! Персонал очень хороший!
Это место для души!
Успехов вам и процветания!

Вікторія
01 сентября 2021 в 4:37

Найкраще місце для відпочинку️
Будиночки для проживання круті, сучасні, чисто. Є все для комфортного проживання. Тепла підлога, посудомийка, пральна машина, посуд. Чудова тераса) Мангал.
Є дитяча площадка, дуже цікаво для малечі.
Поруч є вихід в ліс, ходити по грибочки, мега задоволення. Зимові прогулянки, релакс для всієї сім"ї. В будь яку пору року можна приїжджати, дуже гарно, є свої плюси. Дуже чисте повітря. Влітку пляж, купання, волейбол або футбол. Рибалка.
На даний момент купання в "ополонці" після баньки
Дякуємо Вам, як завжди все супер. Все продумано до дрібниць. ️

Артем
22 августа 2021 в 5:40

Не плохо, хороший персонал, отношение) респект им.

Единственное могли б добавить владельцы минимальный завтрак в стоимость и тапочки с шампунями, как в отелях (по-моему это уже должно быть нормой)

Анна
19 августа 2021 в 1:16

Хорошее место для отдыха компанией. Стильно, современно, комфортно. На территории есть небольшое озеро

София
17 августа 2021 в 7:44

Заказывали домик с баней, в домиках все удобства есть. Были с детьми, детская площадка малым понравилась, купались. Всё понравилось

Тарас
15 августа 2021 в 3:22

UPD. При звернені до персоналу була відповідь, що вони не можуть обмежувати гостей до 10 вечора.
2. До чого взагалі писати про власні будинки з парканами, якщо ви свій комплекс позиціонуєте як тихе місце для релаксу, куди можна втекти від шуму міста?
Якщо ви не гарантуєте те що рекламуєте, так і напишіть, що до 10 ви не гарантуєте нічого, крім того що кожен може робити що йому захочеться.

Дуже гарне місце для відпочинку. Нові будинки, гарне планування будиночків, чудова тераса, розположення будинків з терасами за схід сонця. Весь день можна проводити в тіні. При бажанні можна піти покупатися чи на прогулянку в ліс. Також хочу сказати, що персонал дуже дружелюбний.
При поселені і провівши перший день, я хотів відразу написати відгук і поставити оцінку 5. Проте вирішив дочекати до кінця відпочинку.
Весь відпочинок спортила нова компанія, яка поселилася в сусідньому будинку з гучною колонкою та караоке. Комплекс позиціонує себе як тихе місце для відпочинку, проте в правилах комплексу нема заборон на голосну музику, караоке протягом дня. Тому довелося слухати шансом до 10 вечора….
Я б повернувся в цей комплекс тільки за умови, якщо комплекс введе чіткі правила на перебування в комплексі, бо так виходить це лотерея, як повезе вам з сусідами.

Саид
23 июля 2021 в 13:16

Отличное место отдохнуть, отпраздновать событие, попариться в бане и просто подышать свежим воздухом!

Вика Иваненко
23 января 2021 в 10:35

Место действительно просто шикарно, хочется отменить заботу хозяев, все на высшем уровне. Очень все чисто, что именно для меня очень важно, все подобрано и сделано видно, что с любовью. Очень советую!

користувач
15 апреля 2020 в 21:16

Відпочинок дуже крутий, озеро, ліс, свіже повітря. Будиночки сучасні та в них по домашньому затишно. Банька це щось особливе, місця дуже багато, можна приїхати великою компанією. Рекомендую

Добавить отзыв