UAOTZYV.COM

Bobritsa Dacha / Бобрица Дача Комплекс для загородного отдыха

Адрес Бобриця, вулиця Козацька, 77
Телефон +380 (97) 924-77-77
Сайт bobritsadacha.com
Рубрики Отель, Дом отдыха
Оценка 4.3 18 отзывов
Похожие компании в категории

Bobritsa Dacha / Бобрица Дача Комплекс для загородного отдыха отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олена
12 февраля 2024 в 3:28

Були на вихідних. Спокійне місце, щоб відпочити від міста. Смачна їжа в ресторані, чисті затишні номера. Були з песиком. Персонал привітний.

Дуже сподобався спів півня зранку, як в дитинстві

Не дуже сподобався масаж, було б краще якби масажистка не дивилась як людина роздягається перед масажем, та після масажу давала хвилинку на відпочити.
Загалом нам сподобалось)

Наталья
27 ноября 2023 в 8:32

Тихе, вишукане місце, що 6 релакснути в обіймах природи, привести думки до ладу.
Особливо для мене було важливе
перезавантаження після повернення з-за кордону. Наша привітність, наш сервіс 24/7, повне відчуття дому. Закрита, приватна, доглянута територія. Затишна сауна з чаном - окрема «гаряча історія». В ресторані смачнюча іжа, баланс ціна-якість. Цікавою особливістю було для мене, що в ресторані можна снідати, обідати, вечеряти, також замовляти урочисті банкети навіть не проживаючи в готелі.
Обов'язково повернуся.

Катерина
25 ноября 2023 в 11:41

Обожнюю це місце. Відпочивала тут з подругою влітку і потім декілька разів компанією приїздили.
Все супер, персонал максимально привітний. Кухня взагалі витвір мистецтва. Все дуже смачне.
Давно слідкую за ними в соціальних мережах але останнім часом скотилися. Раніше така гарна картинка була а зараз напевно змінили смм і щось пішло не так, дуже шкода бо раніше було краще.
А загалом дуже любимо цей готель і будемо їздити ще

Ozira
31 октября 2023 в 0:29

Відверто, не сподобалось з того самого моменту, коли не відчиняли двері, коли дзвонила через домофон. Занадто закритого типу заклад. Вареники з вишнею - тісто резинове, цезар - смачний, можливо через ту «домашню» курку.

Даша
18 сентября 2023 в 0:20

Хочу написати щирий відгук і дуже сподіваюсь, що менеджмент закладу читає ці коментарі.

Обрали комплекс Бобриця для святкування свого весілля.
Плюси:
- чудова локація, затишно, гарно. Не зважаючи на невелику площу є місця для зонування. (конкретно у нас зона царемоніі була на пагорбі, а саме святкування на основній зоні біля готелю)
- дууже смачна їжа! В захваті як ми, так і наші гості. Якщо для вас важлива їжа на святкуванні Бобриця Дача вас не розчарує.
- деякі дівчата офіціанти приємно вразили, запам’ятовували побажання гостей, номери в яких проживали гості на пам’ять.
- чудовий номерний фонд, кімнати чисті, охайні і по вигляду нові.
Ні граму не жалкую, що обрали саме цю локацію, але є мінуси, які я не можу оминути.

Найбільшим мінусом цієї локації я вважаю менеджера Юлію. Людина, яка одноосібно може зіпсувати вам відпочинок, і я щиро не розумію, чому вона знаходиться на цій посаді.

Саме Юлія показувала нам локацію під час нашого вибору і тільки через її хамське відношення ми сумнівалися чи варто обирати саме цю локацію.
Також коли ми висловили своє побажання приїхати та обговорити банкетне меню особисто (хотіли спитати, що краще їдять, скільки їжі буде достатньо і тд) отримали відповідь «як ми вже сказали до 28 числа ми зайняті і нам буде не до вас». Зі всією повагою, я можу погано уявити, щоб хоч в якомусь закладі ми отримали таку відповідь. Також маю скрін цього листа.
До речі, меню так і обирали онлайн, бо не знайшлось пів години обговорити його особисто.
Під час весілля деяких наших гостей селили раніше 15: 00, і коли одні з друзів підійшли на рецепцію запитати за номер, Юлія дала чітку відповідь «я же вам сказала поселення з 15. Гуляйте. » гуляйте? Можливо я чогось не розумію, але більш нахабного відношення я не зустрічала.
Зранку під час весілля в деяких номерах перестав працювати кондиціонер, в тому числі в номері наречених, на що Юлія відповіла нам що все працює і все добре, це просто сонце гріє) І десь після четвертого дзвінка сказали ой нічого не чіпайте зараз подивимось. Було дуже важко у весільній сукні збиратися в духоті і спеці.

В якості резюме скажу, локація одна з найкращих де ми були в Києві та області, дуже хочеться повернутися ще. Але я щиро не розумію як можна тримати людину, через яку просто хочеться ніколи не переступати поріг цього закладу. І я щиро вважаю, що ця людина не заслуговує працювати в такому чудовому місці. Буду дуже рада, якщо мій відгук буде почутим.

Марина
24 августа 2023 в 21:17

Живемо не далеко, дуже хотіли на басейни і знайшли це місце.
Сподобалась локація, поряд ліс і озеро, гарно прибрана територія, є де побігати діткам.
Басейни теплі, це найголовніше з маленькими дітьми, підігрів працює
Але найбільше сподобалось обслуговування, дуже приємна дівчина Ольга, яка завжди була поруч коли потрібно, приносила наші замовлення вчасно, посміхалась і була дуже ввічлива. Біля нас завжди було чисто і охайно. Завжди були сухі рушники поряд, і швидко зникали мокрі.
Тільки завдяки цій дівчині ставлю 5/5.
Їжа смачна, але в самому готелі не були.

Саша
23 мая 2023 в 23:18

Чудове місце, де можна затишно провести вихідні. Чудова інфраструктура на території.
Персонал заслуговує окремої подяки, вирішують всі питання та запити!

Марина
23 мая 2023 в 1:22

Все сподобалось, дуже гарне та спокійне місце, персонал привітний, смачна їжа, можна з тваринками. Але на жаль зараз вихід до озера закритий.

Алёна
20 апреля 2023 в 18:18

Відпочивали з подругами – дуже сподобалося! Привітний персонал, дуже смачна кухня, затишні номери з чудовим плануванням та інтер'єром. Погрітися у чанах та саунет – окреме задоволення. Територія комплексу чистенька та зелена. Котожителі теж завжди тобі раді і дають почухати себе.

Анна
12 апреля 2023 в 14:56

Душевне місце, куди хочеться повернутися: затишні й якісні номери, супер персонал, атмосфера, територія, кухня. Все дуже добре

Женя
19 марта 2022 в 8:23

Отличное место.
Отель - всё очень качественно, с вниманием к деталям, чисто и уютно.
Ресторан - очень вкусно и необычно. Стоит того, чтобы даже просто приехать поесть.
Территория небольшая, но продуманная.
Озеро рядом - просто шикарное.
Отдельной похвалы заслуживает персонал - вежливо, ненавязчиво, спокойно.
Хорошее место, куда мы ещё не раз вернёмся

Саша
02 марта 2022 в 12:10

Обожаю это место! Мега вкусно.
Вот просто СУПЕР! Изменили меню из очень вкусного - в очень-очень вкусное

Оксана
14 января 2022 в 17:15

Место не для всех однозначно! Накатить полтишок и борща с варениками- точно не по адресу! Гурманы и эстеты- вам обязательно к посещению. Парад вкусов и красот обеспечен.
Смешно читать отзывы про скуку в Бобрице. Скучному человеку скучно везде. Это ж не цирк в конце концов, а загородный комплекс.

Наталія
12 декабря 2021 в 7:13

Стиль в каждой детали, полное умиротворение и отличная кухня! Можно с домашними любимцами, но мы предпочли с друзьями. В морозный мартовский день нам разожгли костёр в чаше, наварили глинтвейну и стало так тепло и душевно! А официанты в ресторане будто с подиума спустились, один одного краше.

Larysa
04 ноября 2021 в 19:04

К отелю вопросов нет, а вот к ресторану очень много. Вечером пошли на ужин (стоит отметить, что ехали сюда только ради ресторана), ресторан был пустой. Полчаса ждали блюда, которые в итоги были тёплые. Подача красивая, а вот вкус не впечатлил. Завтрак был получше, но снова пришлось долго ждать (несмотря на пустой ресторан). Жаль оставленные деньги.

Ирина
12 октября 2021 в 23:53

Забронювали номер на 2 доби, попросили номер на 1 поверсі так як з собакою залишались.
Наше прохання проігнорували, дали номер на 2-му поверсі.
Заїхавши, вияснилось що всі вихідні в них будуть проходити чи то корпоратив чи то тімбілдінг з гучною музикою, колонками, мікрофоном, шумом та конкурсами на вулиці.
Про це ніхто не попереджав.
Про тишу і гарний настрій мова взагалі не йшла.
Ми були змушені вранці після першої ночі виїхати так як відпочити взагалі не було шансу (
Настрій зіпсований і рекомендувати даний готель не можу.
В номері немає ні чайника ні гелю для душу і в еко готелі пластикові стакани в ванні (
Єдине що сподобалось так це сирники на сніданок.

Марина
04 октября 2021 в 20:05

В этом году я тут 2 раз, первый раз были с мужем в большом номере, этот раз я одна в одиночном номер.
Номер на двоих просторный и красивый, номер для одного конечно тесный и маленький совсем, как по мне цена за него около 2300 (если я не ошибаюсь) - дороговато. Неудобная, жесткая кровать, 2 дня промучалась на ней

Кухня - достойна похвалы, меня сложно удивить, но тут 100% сочетания продуктов, свежесть, подача, все это вместе не банально и вкусно, по стоимости еды на 1 человека за день вышло 1650 грн, это с включённым завтраком, оно того стоило!
По кухне обязательно попробуйте салат с ростбифом, тар тар, запеченный баклажан, форель - это? Из минусов кухни - 2 десерта, нет классических десертов, те что есть на любителя.

Территория - красивая, ухоженная, я попала на свадьбу, так как отель небольшой, об этом было б хорошо предупреждать заранее, так как бронировала себе номер на перезагрузку мыслей, прописать новые цели, проанализировать год, вкусную еду, природу и тишину, в итоге получила все кроме последнего, что очень хотелось. Но на свадьбе были приятные ребята, потому просто тип отдыха поменялся находу на релакс, а мое отношение к музыке и танцам на смирение и принятие ситуации (балкон как раз выходил на свадьбу).

Из минусов при выходе к озеру, сразу за калиткой грязно, бумажки, этикетки, бутылки, я понимаю на сам берег приезжают отдыхать разные люди, но убрать хотя бы периметр куда выходит калитка - must. Ощущение что вышел на мусорку? А не к озеру (
С радостью буду приезжать еще и надеюсь такие мелочи будут учитываться отелем в будущем.

Sa Sha
23 сентября 2021 в 21:42

Очень уютное и красивое место. Просыпаться с видом на озеро на мягкой кровати, завтракать в оранжерее сырниками и кофе — это отдельная любовь.

Добавить отзыв