UAOTZYV.COM

Berry Bar ( Кафе) Бері Бар ресторан піцерія на вул. Княгині Ольги

Адрес Петропавлівська Борщагівка, вулиця Княгині Ольги, 65 б
Телефон +380 (98) 186-09-99
Часы работы
понедельник08:00-22:00
вторник08:00-22:00
среда08:00-22:00
четверг08:00-22:00
пятница08:00-22:00
суббота10:00-22:00
воскресенье10:00-22:00
Рубрики Кафе, Банкетный зал, Кофейня, Кафе-кондитерская, Пиццерия
Оценка 3.8 24 отзыва
Похожие компании в категории
Автоцентр Прага Авто на Кільцевій — Київ, вул. Велика Кільцева, 4
OKKO — Софіївська Борщагівка, Велика Окружна дорога, 54
Mr.Bila Vorona — Софіївська Борщагівка. вул. райдужна, 145
deMore - Закохуемо в Італійську кухню! — Софіївська Борщагівка, вулиця Миру, 13

Berry Bar ( Кафе) Бері Бар ресторан піцерія на вул. Княгині Ольги отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитрий
03 июня 2024 в 20:16

Хочу подякувати Berry Bar, а особливо керівнику закладу за неймовірний сервіс та смачну їжу. Ресторан зміг прийняти компанію з 25 людей без бронювання і швидко нагодувати та приділити увагу кожному, чого не знайшли в інших закладах.
Дуже вдячні)

Ярослав
22 января 2024 в 20:46

Ходжу до цього закладу з червня місяця та загальна концепція закладу мені та моїм друзям подобається, але є неприємні моменти такі як недовага по стравах. Спочатку не звертав уваги, але коли постійно замовляєш одне й теж блюдо і воно виглядає по-різному і в різній кількості, то стає неприємно. Останнім було не прийнято, коли замовляв доставку і зважив нагести і картоплю і всюди не вистачає по 80 грам. Адміністрація, напевно, не хоче з цим розібратися.

Оксана
13 января 2024 в 7:50

Загалом непогано, привітний персонал, суп та борщ були смачні, а от брускета з лососем та авокадо мене вразила. Незрозумілі залишки хліба, сумнівна риба і за два таких шматочки я заплатила 165 чи 169 грн

Ольга
07 января 2024 в 6:56

Дуже затишний заклад, приємна атмосфера, ввічливий персонал, смачна їжа, все швидко, оперативно, різноманітність в смаках для вибору кальянів, обслуговування дуже сподобалось, рекомендую

Виктория
13 октября 2023 в 0:52

Дуже сподобалось! Їжа і коктейлі дуже смачні, персонал привітний та охайний, замовлення принесли швидко. Атмосфера чудова, дуже затишно, тепло та чисто

Татьяна
03 октября 2023 в 18:24

Цікаве, приємне враження від бару! Дуже смачні страви, гарне обслуговування, особливо здивували низькі ціни! Рекомендую всім бажаючим провести час з насолодою!

Таня
02 октября 2023 в 15:56

Вже двічі замовляли доставку і двічі запізнювалися 30-40 хв, до того ж приносили вже холоде замовлення. Навіщо заявляти по телефону, що зробите доставку за 40-50 хв, якщо у вас не вистачає кур'єрів? Холодний сир фрі - це вже спорчена страва, та й піца холодна - таке собі задоволення. Висновок - хочете доставку з цього ресторану, замовляйте лише холодні страви з меню. Задоволенням клієнтів від своїх послуг ресторан не переймається.

Яна
01 октября 2023 в 12:51

Ходила сюди багато разів з дитиною і не тільки, поперше дуже довго все несуть, причому у будній день, коли людей небагато, несуть пиво без замовленої тарілки до пива, яку приносять геть не скоро, потім обманюють що налили нове пиво, управляючий грубить, перебиває, доказує, що він правий, дуже емоційно і неприємно розмовляє з клієнтами, дитяче меню бургер це взагалі жах - майонезу в булці дуууже багато, навіть я не змогла доїсти його, і ще із солодким джемом в булці просто занадто, воно перебиває смак курки і всієї страви дуже. і ще я б написала багато чого, але не маю часу, я не рекомендую відвідувати цей заклад, бо в ньому працює хамський, недосвідчений та некомпетентний у своїй справі персонал, враження зіпсовані остаточно останнім візитом, дуже неприємно.

Альона
20 сентября 2023 в 23:56

Вітаю! Це мій улюблений заклад на районі. Рекомендую заїхати хоча б раз і воно стане для вас асоціацією- смачно!
Бонуси, дитячий куточок (але я б його оновила), веранда окремий кайф, 1,2,3 поверхи. Затишно і приємно!

Ірина
19 сентября 2023 в 18:12

Куряча грудка з сирним соусом дуже смачна, ніжна та соковита!
Обовʼязково завітаємо ще
Однозначно рекомендую цей заклад на Петропавлівській Борщагівці

Саша
11 сентября 2023 в 6:27

Гарне кафе, працюють приблизно один рік, але кожного разу коли ми приїжджаємо в кафе нам все більше і більше подобається. Постійно зміни в інтерʼєрі, зміни в меню завжди на краще. Бажаю вам розвитку і процвітання.

Татьяна
10 сентября 2023 в 23:25

Було не вперше, кухня здивувала своїм перетворенням, дуже смачно, красиві подачі. Відразу видно, що команда кухні стала на кілька рівнів вище, розумнички, так тримати! Хотілося б побачити оновлене меню із цікавими стравами. Дівчатка офіціантки молодці! Раджу всім мешканцям та гостям це місце)

Дмитрий
10 сентября 2023 в 7:41

Смачна їжа, але адміністратор даного закладу не клієнтооріентовний та зверхньо відносився до нашої компанії.

Тарас
05 сентября 2023 в 22:22

Слів бракує, щоб виразити всі емоціі, але спробую! Хотіли з друзями посидіти та повечеряти смачно, бо зустрічаємось вкрай рідко. Знайшовши цей заклад, зателефонував туди, спитався чи є місця і тд. Сказали місць достатньо і для нашої кумпанії (8 чоловік) зарезервовано стіл на другому поверсі посеред зали. Зауважу що загалом телефонував туди тричі і всі рази мене запевняли що «всьо в огнях». В назначений час ми прибули всі радісні і з надією на теплий вечір та позитивні емоціі, але….
Стіл був зайнятий, по переляканих очах офіціанта було ясно що нас не чекали, довго виясняли на чиє ім‘я стіл заказано, хто провтикав і тд, а ми стояли довго і нудно чекали. Потім було супер предложеніє здвинути два різних по висоті столи, але хай вже так. Потім ще десь півтори години ми ловили за руки всіх пробігавших мимо офіціантів, намагаючись ЩОСЬ замовити. Зробивши замовлення, чекали довго, а коли перепитали коли ж нарешті щось принесуть- з‘ясувалось що наше замовлення нвхто не записав і нікому не передав, бо «це не мій стіл» і тд. Тільки розмова з чоловіком з керівництва дала якісь результати і десь через 2 з лишнім години нам почали щось носити, до речі носив він сам. Промовчу, що борщ, замовлений мною був схожий на синьо-чорне варево, яке проковтнув бо був голодний, м‘ясо сухе, горілка тепла, піца реально нормальна, суші жінкам сподобались, якби ще вчасно принесли шампанське (ми просили пляшку), то взагалі було б нормас. До речі, за сусідніми столами публіка змінилася двічі і всім все носили вчасно і без втиконів. Отакі враження. Думка про те, що гроші витрачено самим безтоковим образом не покидає… так що думай те…

Олег
04 сентября 2023 в 21:27

Дуже затишний заклад з смачною кухнею. Час від часу замовляю доставку і приходжу на вечерю в заклад. Дякую за сервіс і атмосферу)

Андрей
04 сентября 2023 в 9:58

Обідали вчора з дружиною, борщ сподобався, а ось шашлик виявився не дуже, був трішки спалений і тому смак був не дуже. Заклад непоганий, але кожний раз якісь нові нюанси по кухні

Наталия
03 сентября 2023 в 17:30

Атмосферне місце! Рада, що є ресторанчики класні не лише в популярних локаціях! Смачно, стильно! Дякую

Светлана
29 августа 2023 в 10:41

Моя улюблена локація для раннього сніданку. Затишна тераса, привітні офіціанти, а головне-різноманітний вибір сніданків на будь який смак. Парковка поруч без проблем теж приємний бонус.

Андрей
22 августа 2023 в 11:07

Був декілька разів, але кожного разу дивують сервісом і кухнею, одне і теж блюдо роблять по різному

Svitlana
19 августа 2023 в 8:25

Нещодавно дізналась про це кафе, бо якось непримітна вивіска і не знала, а виявилось дуже гарний заклад зі смачною їжею, сервісом і атмосферою, бувают непорозуміння інколи, але дуже подобається, як керівництво вирішує різні питання, достойний заклад, раджу!

Добавить отзыв