UAOTZYV.COM

Bedrooms отзывы

Адрес Петропавлівська, Борщагівка, вул. Петропавлівська, 6
Телефон 0800211431
Сайт www.bedrooms.ua
Рубрики Магазин мебели для спальни
Оценка 5 31 отзыв
Мережа меблевих салонів Bedrooms individual comfort є ексклюзивним представником відомих європейських виробників меблів, освітлення та предметів інтер'єру. Наші салони пропонують комплексні рішення для спальні, які допоможуть створити особливу стильну естетику і затишну атмосферу.

Вся продукція Bedrooms відрізняє високий рівень якості, надійності, оригінальний дизайн, використання передових технологій та надійний рівень безпеки!
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Меблі-ВО! — Київ, 02000, вулиця Соборна, 6
Стол и Стул — Київ, вулиця Щаслива, 35
Мебельник — Софіївська Борщагівка, вулиця Каштанова, 20
Мебельный салон Венеция — Київ, Кільцева дорога, 18

Bedrooms отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталья
31 мая 2024 в 17:49

Покупали в салоне Bed4you (Одесса) кровать с тумбами в комплекте и матрас. Остались очень довольны всем! Большой выбор матрасов,
профессиональные консультанты в салоне, выбор тканей для заказа кровати просто озадачил поначалу, по срокам не подвели, всё вовремя привезли, сервис-на уровне! После покупки созвонились с нами, узнали, всё ли нам нравится, нет ли замечаний по заказу,
ознакомили с действующей системой дополнительных скидок и бонусов для нас). Однозначно - 5 *****.

Ольга
05 апреля 2024 в 13:13

Дуже задоволена сервісом салону! Замовляли ліжко для замовниці на наш об'єкт і залишилися безмежно раді співпрацею з менеджером Юлією. Якість чудова, зроблено все було вчасно. Спілкування і виконання всіх робіт на всіх етапах відповідає високим стандартам! Дякую за гідний рівень роботи і класну співпрацю. Обов'язково звернемося ще раз)

Максимчук Людмила Вікторівна
27 февраля 2024 в 16:36

Задоволена сервісом в мережі Bedrooms. Підібрали весь комплект для спальні, висока якість ліжка та матрацу, також консультант дуже вдало підібрала для нас подушки. Не порушили терміни виконання замовлення. Рекомендую магазин для покупок.

Олег
24 февраля 2024 в 19:01

Хороший вибір матраців, професійний персонал. Придбали матрац іспанського виробництва енсіфреш, вибором задоволені.

Наталія
20 февраля 2024 в 20:27

Чудовий сервіс, великий вибір матраців! Рекомендую. Мені допомогала підібрати матрац Валентина, дуже задоволена консультацією. Матрац підібрали максимально комфортний для мене, якість супер. Доставили все вчасно!

Игорь
31 января 2024 в 20:07

Покупал в Bedrooms ортопедические подушки и прикроватные тумбы. Качеством тумб доволен, подушки подобрали удобные. Сервис радует, рекомендую.

Владислав
28 января 2024 в 16:42

Підбирав в магазині матрац. Можу високо оцінити консультацію, допомогли підібрати матрац швидко, саме такий як я собі уявляв за відчуттями. Консультанти добре знають свою продукцію, в мене було багато запитань на які отримав вичерпну інформацію. В наявності мого розміру не було, сказали що зможуть привезти через два тижні, коли буде поставка. Отримав замовлення в день який пообіцяли. Можу рекомендувати.

Марина
27 января 2024 в 18:12

Магазин подобається, відвідувала і в 4 румі і в Араксі. Підбирала собі ліжко, також пропонують одразу полежати на матрацах. Собі купила Брістоль, якістю ліжка задоволена. Через два тижні повідомили що в мене є знижка та бонуси на подальші покупки. Придивилась вже собі ковдру. Консультують привітно, сподобалось, що не нав'язуть покупку, а дісно допомагають підібрати. Рекомендую.

Алла
26 января 2024 в 13:04

Отличный магазин, выбор матрасов большой и все на вид качественные, цены в основном разные, лежала на дорогих и на бюджетных матрасах. Мы себе взяли испанский матрас Платинум, высокий и очень удобный. Привезли в течении 3-х дней + на подождать 3 дня что бы можно было спать после распаковки, но зато не было проблем с заносом: в маленький лифт в компактной упаковке спокойно поместился. Покупкой довольны, сервисом тоже)

Юлія
23 января 2024 в 18:10

Придбала в магазині Bedrooms картину Otto - красивий песик, в дитячу картина вписалась ідеально.
В магазині є ще і інші картини, великий каталог і вживу можна подивитись. Працює привітний колектив.

Руслана
20 января 2024 в 19:43

Якщо потрібно вибрати матрац, рекомендую відвідати магазин Bedrooms. Особисто мені сподобався великий вибір і відповідальний підбір матрацу продавцем. Перед тим як запропонувати полежати на матраці, консультант уточнила чи є в мене рекомендація від лікаря, що саме мене турбує в моєму матраці, як я звикла спати та інше. Вислухавши, що я очікую від матраца, запропонувала мені спробувати декілька варіантів. Хочу сказати, що придбала я саме перший матрац який мені порадили, він дійсно мені найбільше сподобався. З огляду на таку якісну консультацію, рада що звернулася в цей магазин і придбала чудовий матрац для себе. Вже місяць сплю, і ніяких нарікань не маю.

Марина
19 января 2024 в 11:31

Магазин хороший, сподобався вибір пледів, покривал та подушок. Знайшла те що хотіла. Якістю покупок задоволена. Продавець дуже допомогла з вибором подушок, вдало підібрала для мене, дочки та чоловіка, у кожного тепер своя улюблена подушка. Рівень обслуговування на висоті, рекомендую.

Лілія
14 января 2024 в 14:57

Раджу магазин Bedrooms. Підібрали для себе ліжко Женева, матрац Platinium, комод та тумби Лугано. Довго вибирали ліжко та матрац, декілька разів приїджали в магазин полежати на матрацах, подивитись ліжка. Продавці кожного разу спілкувалися ввічливо, інформували щодо наповненення, допомагали з підбором тканини. Протягом часу, коли вибирали також спілкувалися і у вайбері, відправляли фото різних варіантів та ін. Затримок по замовленню не було, доставили все вчасно. Вже три тижні, як користуємося новим ліжком та матрацом, дуже раді, що вибрали такий варіант, матрац зручний, на ньому приємно спати, ліжко, тумби та комод - якість високого рівня та мають красивий дизайн, який буде актуальний постійно та з часом не набридне.

Шуляк Настя
25 декабря 2023 в 20:29

В магазині підібрала повний комплект для спальні дочки. Сподобався і вибір і обслуговування. Декілька раз переносили доставку, бо ще не встигли закінчити ремонт, пішли на зустріч без проблем. Дякую за хороший сервіс)

Максим
25 декабря 2023 в 12:29

Рекомендую магазин в "Мебельном Квартале" на пр. Поля. Широкий выбор матрасов и кроватей, качество хорошее. Доставка в указанные сроки.

Аліна
20 декабря 2023 в 18:34

Відвідувала магазин в Араксі. Великий вибір ліжок, матраців, подушок, бюджет різний. Собі поки що лише подушку придбала, але ліжко придивилася яке я хочу. Продавець на місці приємна, ввічлива, надала всю інформацію, яка мене цікавила.

Новак Ігор Володимирович
15 декабря 2023 в 15:26

Повністю задоволений наданим сервісом та якістю придбаного ліжка та матрацу.
Персонал доставки дуже вправні та організовані хлопці, привезли одразу занесли та зібрали і на все пішло не більше 30 хв.
Особлива подяка за відмінну консультацію по товару. Ваші фахівці виявилися дуже ввічливими та корисними, допомагаючи обрати найкращий варіант для моїх потреб.
Рекомендую вашу компанію всім, хто шукає надійність та ефективність.

Оксана
29 ноября 2023 в 12:00

Рекомендую. Бездоганна якість, стильний дизайн товарів, професійні консультанти. Окремо хочу подякувати консультанту, яка допомогла підібрати ліжко для спальні, тримала на контролі виконання замовлення та організувала доставку в найкоротший термін.

Віра
19 ноября 2023 в 0:28

Цей салон мені залишив лише приємні враження! Все красиве, стильне, сучасне! Як тільки переступаєш поріг цього салону, звідти не хочеться йти без покупок) Спершу купили тут ліжко і матрац за рекомендацією друзів, а потім як понеслось…) І ковдру, подушки, постіль, тумби взяли саме тут. Пригледіли навіть картину, яку найближчим часом плануємо придбати) Тепер також рекомендуємо вас своїм друзям та рідним.

Галина
15 ноября 2023 в 16:31

Була у цьому салоні у Львові в Марку. Продавець Романія дуже компетентна. Вона дала рекомендації та допомогла підібрати матраци для нас та дітей. Я нарешті виспалася! Тепер чекаю, коли будуть доступні бонуси, щоб придбати подушки (вже також вибрали). Тепер буду ваш постійний клієнт)

Добавить отзыв