UAOTZYV.COM

База ТОВ Терракот Україна

Адрес Глеваха, вулиця Окружна, 55
Телефон +380 (67) 232-84-81
Часы работы 08:00-18:00
Сайт terracot.ua
Рубрики Магазин строительных товаров, Интернет-магазин
Оценка 4.2 12 отзывов
Похожие компании в категории
stremyanka.ua — Софіївська Борщагівка, ул, Кільцева дорога, 4
ПрофильПлюс — Софіївська Борщагівка, вулиця Боголюбова, 12
Епіцентр К — Біла Церква, вулиця Леваневського, 83

База ТОВ Терракот Україна отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
12 мая 2023 в 15:24

Приємний колектив, спілкування з яким залишає приємні враження. Завжди можна знайти все необхідне для будівництва та ремонту. Дякую за високий професіоналізм і сучасний підхід.

користувач
16 октября 2021 в 5:07

Нужно было купить печной кирпич максимально оперативно и быстро. Менеджер Александр оперативно оформил заявку, нашёл транспорт и в течении суток материал был на стройке. Остался доволен, цена также была приятной так как дали скидку.

Саша
12 октября 2021 в 21:13

Искал камень для стройки. Нашел ребят в поисковике, специалист проконсультировал и помог найти клинкерный кирпич. Поставку организовали бистро, отгрузили в срок. Спасибо менеджеру Александру.

Серёжа
03 октября 2021 в 10:43

Великий вибір цегли, черепиці та бруківки для вашого будівництва за приємними цінами! Можна купляти як поштучно, так і оптом! Є послуги доставки!

Вел
08 сентября 2021 в 18:11

Много раз уже покупала тут изолон (под ламинат), стержни для клея пистолета. Ассортимент большой, продавцом хорошие. Нравится.

алексей
14 августа 2021 в 16:28

Хочу выразить благодарность менеджеру И. Амуровой (Глеваха, база стройматериалов). Очень компетентная, внимательная. Благодаря ей у нас успешно завершается стройка. Все стройматериалы покупаем теперь именно на этой базе

Александр
29 июля 2021 в 0:08

База ніби то нічого. А ось персонал не поінформований про наявність того чи іншого товару. Покупець сам вимушений шукати по території бази.

Артем
27 июля 2021 в 3:03

На днях был в этом месте, выбирал кирпич, милая девушка всё показала, рассказала, в сравнении с Эпицентром, здесь есть люди, которые на своём месте. Есть выбор под каждого клиента. Теперь буду советовать знакомым.

Сергей
22 июля 2021 в 1:57

Магазин имеет очень большой ассортимент строительных товаров по демократичным ценам. Рекомендую.

Валерий
30 июня 2021 в 6:41

Місце шикарне своїм вибором матеріалів, але обслуговування бажає кращого. Мної було придбано кирпича марки 150, близько 600 шт, а перевозив його зі складу, який міститься в смт. Глевасі прицепом своїм легковим автомобілем за 6 ходок. Останього разу, коли я здійснював покупку, получився конфлікт із праційвниками складу на рахунок того, що я повинен купувати не тільки ліквідний товар, але й битий, тобто 5 % я повинен забрати битого кирпича. Начебто, це навіть прописано десь в законі і те, що в них ціна на цей кирпич і так занижена. З боєм вдалося відвоювати своє право на придбання якісного товару. А для власника організації і керівників структурних підрозділів, особливо, той що знаходиться в Глевасі хочеться сказати, що ми, покупці маємо право на якісне обслуговування, а не бидляче ставлення з вашої сторони. І якщо у Вас проводиться так звана акція, або щось прописано в законі, то ви повинні ставити до відома покупців, а я в свою чергу зроблю вибір купувати у вас чи ні.
Іще один негативний момент в тому, що на касі зранку приймають карту на оплату, а у вечері ліміт по картці вичерпаний і ти думаєш де ж зняти гроші на покупку товару.
На сьогоднішній день не рекомендую цей магазин із-за супер сервісного обслуговування.

Сергей
25 мая 2021 в 0:04

Своя велика територія, є парковка, дуже багато зразків з різним діапазоном цін. Також є суміші, доставка. Персонал уважний.

Maksym
03 октября 2019 в 8:08

Купил клинкерный кирпич производства Керамейя у данной компании для столбиков на забор. Специально выбирал одной партией, во избежание пересорта и цвета. По итогу кирпич 5 мм гуляет по длине. 250 мм и 245 мм. Когда швы не сходятся смотрится отвратительно. Будьте внимательны.

Добавить отзыв