UAOTZYV.COM

База отдыха Пирново

Адрес Пірнове, Калініна вул, 1
Телефон +380 (50) 445-70-30
Сайт pirnovo.com
Рубрики Отель длительного пребывания, Отель, Ночлег, Аренда загородных домов для отдыха
Оценка 4 41 отзыв
Похожие компании в категории
Дачный отель Глебовка — Глібівка, урочище Зеленый Бор, 9
Обрій — Біла Церква, бул. Олександрійський, 107А
Eco Village — Київ, дор. Дримленд, дом, 51
Гостиница в Гостомеле ТРАКТИР ПIД ПОКРОВОЮ — Гостомель, вулиця Свято-Покровська, 131а

База отдыха Пирново отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Воронов
20 ноября 2023 в 4:13

Вже на протязі 3 років регулярно відпочиваємо на базі. Хороша база, гарне місце, адеватна цінова політика, привітний і надійний персонал. База розвивається. На території бази працює кафе замовити смачні, домашні страви. А останнього разу нас здивував молодильний закарпатський чан. Рекомендую для адекватних людей, які бажають відпочити на природі.

Дарья
09 ноября 2023 в 2:01

Чудове місце для відпочинку. Співвідношення ціна -якість просто клас на сьогодні. Будиночки охайні, деревʼяні. Хоч не ідеальні, але ж і ціни адекватні. Є будинки деякі з сауною, є чан на території (треба замовляти окремо). Є кафе на території, якщо чогось не вистачило чи просто нема бажання готувати. Були двічі, приїдемо ще. Відношення адміністратора - взагалі чудове. Окрема дяка йому. Фото відповідають дійсності.

Vera_
11 августа 2023 в 22:06

Чудова база, все сподобалось. Відпочивали разом з друзями. Привітний власник бази, який допомагав з усіма питаннями. Будиночки затишні і гарна база. Рекомендую, для відпочинку з сімʼєю/друзями саме те) Будемо приїжджати ще.

Людмила
29 июля 2023 в 14:29

Хороше місце для тихого сімейного відпочинку.
Адміністратор Вячеслав створює всі умови, щоб гості себе комфортно почували, за що йому окреме СПАСИБІ!
Потреби готувати немає, оскільки пропонують домашні смачні обіди та вечері за адекватну ціну.
Відпочивали компанією 5 чоловік, у всіх загальні враження чудові!
Щиро дякуємо за відпочинок!

Олеся
27 июля 2023 в 16:49

Дуже сподобався відпочинок. Гарне місце як для сім'ї з дітьми так і компанії друзів. Привітний адміністратор, адекватні ціни, смачна їжа. Проживання комфортне, особливо столики та мангал біля доміку. Приємні ціни. Сподіваюсь приїдемо ще!

Олександр
12 июля 2023 в 15:55

Місце чудове. Та є багато мінусів.
1- територія занедбана, нікому навіть траву покосити.
2 - прибирання ніхто не робить.
Павутиння, пліснява, бруд.
Як би не прополатили предоплату то ні у якому разі там не зупинилися.
На ціну 4500гр. За добу сервіс на 45гр.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ.

Бендер
13 июня 2023 в 18:11

База непогана тільки якщо ви їдете з компанією набухати, кричати.
Як сімейний відпочинок не рекомендую! Відпочивали у 17дому 20 днів у серпні. Сам будиночок непоганий, але дуже багато але. Будинки стоять настільки близько, що це просто напружує і псує весь відпочинок! Постійні крики, верески від заїжджають (на пару днів набухати, поригати, покричати) компаній! Елементарно неможливо знаходиться на веранді - бо всі сидять один у одного на голові. Якщо вимикають світло - не буде води в крані та туалеті. А води набрати нема де. До пляжу йти далеко. Пляж невеликий, а людей багато. Плюс дорога до пляжу – одні паркани – природи як такої немає. Увечері вийти нікуди – це по суті просто будинок у селі (так що любителям прогулятися по некошених луках у Десни це точно не підійде) І рибу там ловити по суті ніде без човна, – я їздив на рибалку щовечора аж до Сувида.

Саша
02 марта 2022 в 16:52

Очень классная база, ухоженная и чистая территория, администратор Славик просто супер, отдельное ему спасибо.

Андрей
12 февраля 2022 в 8:40

Отдых в домике понравился. В доме тепло, есть куда сходить прогулятся. До магазина 10 минут пешком. Идеальное место для отдыха, буду приезжать еще)

Dr.
22 января 2022 в 0:20

Были в декабре 2021
Всё хорошо, НО домики не предназначены для использования зимой. Холодно и электрообогреватель не решает проблему.

Сашка
14 января 2022 в 12:08

В домі смачно пахне деревом, банька супер! Але найкраще з усього цього - купа офігєнних котів і неймовірний пес.

користувач
09 января 2022 в 10:48

Приїхали з друзями в баню, гарно попарились і зустріли класного чорного кота. Почали його гладити, а він мурчав як трактор! Дуже сподобалось, рекомендую

Саша
17 ноября 2021 в 0:08

Отдыхали на этой базе с друзьями уже второй год. И вернёмся с нова! Из преимуществ комфортные условия в домиках, природа и ухоженная территория. Пляж в 10 минутах ходьбы. Отличные места для фотосессии. И самое главное для нас это что можно с собой брать собанделя. Так что до новых встреч!

Саша
28 октября 2021 в 13:21

Прекрасне, тихе і затишне місце, є декілька майданчиків для дітей, територія закрита. Багато тіні, навіть в жаркий день було прохолодно.
До пляжу треба пройтися, але дорога приємна.
Недалеко магазини, стадіон, до лікарні 150 метрів.
Базу дуже рекомендуємо, в будиночку було все, інтернет на території є і непоганий.
Господарі дуже приємні люди.
Ми повернемося і не раз.
Дякуємо за прекрасний відпочинок

Женя
17 октября 2021 в 3:22

Мы с друзьями отдыхаем на этой базе уже второй год подряд. Всё нравится, ухоженная территория, комфортные домики. Огромный плюс, что можно с собаками) Свежий хвойный воздух творит чудеса. В каждом домике есть красивая и комфортная терраса для приятных вечерних посиделок и красивых фоток!

Nataliia
13 октября 2021 в 4:20

Неплохое место для отдыха на природе. Есть все условия.
До пляжа, правда, ок 1 км, не находишься

Игорь
03 октября 2021 в 23:40

Отдыхали 2 недели. Очень понравилось. База ухоженная, домики тоже. В нашем домике были все удобства. Отлично работал вайфай, что довольно большая редкость для баз отдыха. Отличная ванная комната. Отдельно хотелось поблагодарить Нину за еду. Все блюда были превосходны и в хороших порциях. Домики стоят немного близко, но хорошо встроены в ландшафт, так что соседи не мешают. Но если приезжает шумная кампания с маленькими детьми, то неудобства все таки могут возникнуть) Порадовало отсутствие шершней и ос - тоже большая редкость для подобных баз. Даже комаров было мало. В целом, радует, что базой занимаются. До пляжа минут 20. Пляж чистый. Десна также чиста до прозрачности. Еще ближе находится футбольный стадион, где есть волейбольная сетка и тренажеры. Есть пару магазинов в центре села. Для тех, кто хочет отдохнуть спокойно и подышать воздухом - отличное место.

Andrii
30 сентября 2021 в 18:56

Місце хороше. Будиночки частково зі срубу, частково просто дерев'яні. Живемо в будинку№1. Тепло, затишно але є деякі неприємні нюанси, такі як протікаючий душ. Сантехніка на межі заміни. На кухні одна з розеток розплавлена але її ніхто навіть не прибрав чи не закрив. Річка в 20 хвилинах ходьби. Є магазини в 10 хвилинах. Приймають як готівку так і картки.

Женя
26 сентября 2021 в 21:59

Отдыхаю уже месяц и горько осознавать, что такой чудесный отдых заканчивается. Жаль покидать такое уютное место. Домик уютный, персонал внимательный. Особая благодарность Нине за вкусную еду. Я ни разу не готовила сама и мне и ребенку нравились блюда, которые готовила Нина. Приятно, что на базе тихо и уютно, приезжают люди с детьми, нет гоп компаний, приезжающих погулять, попить водочки и погорланить. На следующий год обязательно вернусь.

Денис
05 сентября 2021 в 14:47

Хорошее место для отдыха. Приехали семьей, всем очень понравилось. Прекрасное место где можно пожарить шашлыки, и покупатся. Та й просто хорошо отдохнуть.

Добавить отзыв