UAOTZYV.COM

Банный двор Stambool

Адрес Біла Церква, вулиця Михайла Дорошенка, 29
Телефон +380 (63) 497-91-01
Сайт www.facebook.com/Stamboolbathhaus
Рубрики Сауна, Отель
Оценка 4 16 отзывов
Похожие компании в категории
Баня/Спортивно-оздоровчий комплекс СТИМУЛ — Біла Церква, 2-й Партизанський провулок, 31
Автоколесо — Біла Церква, просп. Незалежності, 128 ( колишня, вулиця Леваневського, 128
Лотос — Біла Церква, вулиця Некрасова, 50
Сауна Белая Церковь — Біла Церква, Інститутська вулиця, 3

Банный двор Stambool отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Anatolii
20 февраля 2022 в 9:17

Прийшов замовляти баню. Хотів замовити з 21.00 на 4 години. Відповіли що баня до 12.00 години ночі, що вона тоді зачиняється. Но поспілкувавшись ще сказали що все замовлено.
То ви працюєте цілодобово чи вибірково?

Наталия
25 августа 2021 в 1:18

На 3*. Не предупредили, что нет кондиционера. Заранее заказали, могли бы и убрать пыль и паутину. За такие деньги сервис мог бы быть лучше.

stambool_
09 августа 2021 в 23:30

Отличное место для отдыха с друзьями или семьёй. Большой бассейн и огромная территория. Так же есть сауна и чаны на дровах. Рекомендую

Денис
23 января 2021 в 5:56

Поки ставлю 3чку. Дуже сподіваюсь після наступного разу поставити 5.

Сподобалось:
- Чисто і прибрано. В приміщеннях і на території свіжий ремонт. На територї прибрано, прикольне зонування для відпочинку. Люди не заважають один одному. Самі приміщення в більш-менш нормальному стані.
- Розумна цінова політика і підхід до клієнтів. Тобто можете забронювати сауну за 250грн, або за 550 можете взяти сауну та діжку. Мені здається це зручно.
- Приємний та ввічливий адміністратор. Йде на зустріч клієнтам.

Що покращити:
- Нам не вистачало посуду. Поставте будь-ласка 4-6 стаканів та чашок і декілька великих тарілок. І пачку паперових серветок.
- Освіжіть ремонт в приміщеннях. Зламані плінтуси та здерта фарба дуже псує враження.
- Стелажі в парній дуже не продумані. Розташовані дуже високо, важко на них вилазити і злізати. Як по мені, це самий більший недолік. Додайте хоч піддони на підлогу, щоб стало легше підніматись на лавки. А краще зріжте висоту ніжок, щоб вони стали нижчі.

Загальне враження - в цілому нам сподобалось, ми гарно відпочили і хочемо ще раз приїхати на відпочинок.
У вас дуже класна ідея комплексу. Але, будь ласка, краще доглядайте за зовнішнім виглядом приміщень.

Дякую,
Денис

Роман
09 декабря 2020 в 15:33

Баня сподобалася, комфортний зал зі шкіряним диваном на чоловік 6-8, роздягальня, туалет, територія з чаном, столиком. Баня невелика, комфортна тільки для 3 людей, але якщо замовляти з чаном, то можна розділитись. Із мінусів- трохи брудні дерев'яні лавки в роздягальні (павутина) і не вистачає телевізора для фона.

Taras
16 сентября 2020 в 19:27

Гарне місце для гулянки компанією. В розпорядженні відпочиваючих велика кімната з невеличкою кухнею та туалетом (відразу забився і його не полагодили), а також територія з різними розвагами. В кімнаті є великий стіл та барна стійка, холодильник, величезна портативна Bluetooth-колонка. Є посуд, але його швидше за все доведеться самостійно мити від попередників, крім того його вистачить десь на 4 людини, тому посуд краще брати із собою. При вході в будівлю є пара столів та стільці. Таким чином, десь 10-15 людей абсолютно комфортно може відпочивати, навіть більше. На території також є басейн серед газону з лежаками, батут, настільний теніс, мангал (дрова надавали). Вся територія трохи витягнута (в одному кінці будівля з кімнатою, в іншому - басейн з газоном). Посередині території розташовані кабінки з баньою та чанами (загалом 3 штуки), вхід до яких із загальної територію. Тому гості, які прийшли виключно в баню та чани можуть перетинатися з тим, хто орендує загальну територію. Кабінки з баньою та чанами можна орендувати окремо від загальної території. В кожній кабінці є маленька кімната зі столом, туалет, душ, тож вони відносно автономні. В кожній кабінці може розміститися невелика компанія з 4-5 чоловік. Територія викладена тротуарною бруківкою + травичка біля басейну, наповнення кімнати та кабінок відносно нове. Є наглядач, який розігріває чани та бані, може спробувати допомогти вирішити ваші питання. Про оренду домовлявся по телефону, оплату перераховував на карту - з цим все гнучко. Години роботи теж гнучкі - підлаштовуються під клієнтів. Загалом відпочинок тут дуже сподобався! При цьому власникам є сенс попрацювати над каналізацією (крім того, що туалет забився відразу, в кімнаті був неприємний запах каналізації - напено, з кухні). Також було б доречно мати умивальник на робочій поверхні за барною стійкою.

Анна
25 июня 2020 в 2:03

Відвідали даний заклад 08.03, замовляли сауну з чаном.
В цілому концепція сподобалась, видно що задумка була хороша. Але був ряд недоліків які трохи зіпсували враження:
1. В туалеті було не прибрано після попередніх відвідувачів, розумію що напевне в цей день був ажіотаж, але приміщення має прибиратися після кожних відвідувачів.
2. З відра для обливання постійно текла вода.
3. Не вистачає шторки або дверей до душового відділу, якщо ви захотіли нормально помитися після сауни чи чану, то це не реально зробити, так як вас видно всім відпочиваючим у кімнаті відпочинку.
4. І на останок - обслуговуючий персонал, чоловіки були гарно випивші, але топили вчасно і до їх роботи особливих дорікань не було.

Тьома
08 марта 2020 в 16:16

Нова ето харашо но вона до конца не готова приймати людей есть очень много моментов
Які нада устранить і це буде сама крута сауна з чяном на все бц
В общих чертах на 3

Геннадий
08 марта 2020 в 9:45

Отличное атмосферное место. Ходили уже несколько раз с друзьями. Всем очень понравилось. Чисто, уютно, приятное обслуживание. Чаны - это нечто, особенно в снежную погоду! Всем рекомендую.

Светлана
27 февраля 2020 в 10:28

Великолепная сауна и чан, получили море удовольствия! Обслуживание на уровне! Все чисто и аккуратно!

_ Scout _
30 ноября 2019 в 15:52

Чудовий банний комплекс. Все на вищому рівні. Привітний персонал. Завжди все чисто. Чудове місце для часопроводження. Всім рекомендую.

Андрей
19 ноября 2019 в 3:22

Был там недавно с друзьями. Очень понравилось. Парилка, чан, большая закрытая территория. Рекомендую.

Галина
16 ноября 2019 в 2:39

Відпочивали в "Стамбулі" родиною. Усім сподобалося. Варто відзначити чистоту, все нове - відчуваєш себе комфортно. Повністю відмежований від решти гостей, що створює більший затишок. 100% ще завітаємо.

Стас
13 ноября 2019 в 17:18

Баня замечательная, сделана с любовью! Всё чисто, уютно, классный дизайн интерьера и экстерьера. С семьей отдохнуть и попариться лучшее место)

Света
03 июля 2019 в 14:21

Разочарована! Совершенно не клиентоориентированы! Дозвониться не реально, игнор звонков постоянно!
не рекомендую!

Саша
09 марта 2019 в 1:15

Мы были в баньке с подружками! Нам ооооочень понравилось! Всё новенькое, чистенькое, приятные хозяева) пойдём ещё!)

Добавить отзыв