UAOTZYV.COM

Авантюрист отзывы

Адрес Рожни, вул. Пухівська, 1
Телефон +380 (95) 275-20-40
Сайт www.avanturist.kiev.ua
Рубрики Загородный клуб, Дом отдыха, Отель, Бассейн на открытом воздухе, Летний домик
Оценка 3.5 55 отзывов
Похожие компании в категории
Shambala Wellness Club — Київ, с. Рожни, вулиця Свободи, 67

Загородный клуб Авантюрист отзывы

55
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Светлана
30 августа 2023 в 17:03

30.08.2023 звернулись по телефону до адміністратора Олександри з приводу банкета на 30 осіб. Прошу звернути увагу керівника на некомпетентність та повний непрофесіоналізм вашого адміністратора. Ваша людина зовсім не зацікавлена в тому, щоб заклад відвідували і рекомендували іншим. Після спілкування з адміністратором я точно знаю, що назавжди викреслила ваш заклад зі списку бажаних місць для проведення відпочинку.

Сергей
26 августа 2023 в 20:53

Повна не відповідність ціні! Відсутність альтернатив заміському відпочинку породжує низький сервіс та високі ціни!
Для прикладу: кава 95 грн, Альо! В Reikartz вдвічі дешевше!

Алина
10 августа 2023 в 22:24

Ціна зовсім не відповідає дійсності!
Як тільки виходиш з парковки відразу ти на хоз дворі, і ти такий, де я? Що це? Обдерті букви з назвою (це ж ваше обличчя!
2500 грн за добу за турбазу це дуже дорого. Домік звичайний, брудний діван, маленький холодильник (який як вімкнули на початку сезону так він і намерзає собі далі), пліснява і бруд у санвузлі. На сайті написано, що в номері 5 спальних місць, два діван и ліжко, але тільки дві постільних білизни. Ми спитали ще одну, тому що спати на брудному дівані щось ніхто не захотів, і нам звичайно принесли, але за 300 грн! 300 грн і басік і поле футбольне, баскетбольне і навіть волейбольне, короче все по 300)
Дуже красива природа, велика територія але вже подуставша. Дитячий майданчик то окремий жах. Торчат цвяхи, не фарбували її не один рік вже, багато заноз. Колись це було ну дуже крутезне місце але зараз там просто косять бабло ні за що. Сервісу нуль.
Це не заміський клуб (як вони себе позиціонують) а звичайна турбаза але за великі гроші. Нажаль. А ще пляж. Ну можно хоть грабількамі погребсти. Ну просто жесть. Ми поки там були, в нас стільки ідей з'явилось, як все це все відновити
Висновок: бажання їхати туди немає, роботи там дуже багато але всім пофіг якось так!

Наталия
04 августа 2023 в 8:33

Відмінне місце навіть для бюджетного відпочинку. Ввічливий і приємний персонал, завжди готові допомогти. Середні ціни на послуги, чистий басейн із парасольками та лежаками. Природа просто неймовірна, доглянутий ландшафт та будиночки. Хлопці ви найкращі!) дякую за добре проведений час! Рекомендую!

kaza
31 июля 2023 в 0:12

Шукали будинок на неділю. Заїхали подивитися. Територія велика, чиста. В будинках не були, але біля будиночків було дуже голосно і це в понеділок. Зайшли в "ресторан" поїсти. Прибори були брудні, поміняли. Але чашки для чаю грізні також. Взяла салат Цезар. Ну таке собі (. Курка приготовлена дуже давно або десь лежала не закрита, салат теж не першої свіжості, і це літом! В цілому салат не смачний. Сирники тільки порадували - вони смачні. Ціни як в Броварах. В цілому знімати будинок і їсти в цьому закладі передумали. Дорого і не смачно.

Juli
11 июля 2023 в 3:12

Нам дуже сподобалося, а діти взагалі в захваті! Тут кожен знайде розваги за своїм смаком. У ресторані дуже смачно) колектив просто чудовий! Дякуємо за відпочинок)

Катерина
08 июля 2023 в 16:14

Сервіс жахливий, дуже не організовано. Продавати місця біля басейну коли закінчились шезлонги, а потім діставати звідкісь брудні і видавати відвідувачам. Чекати шезлонг більше 10 хвилин! Чому не можна їх зранку виставити і продавати місця? Відвідувачі мають бігати за персоналом і випрошувати лежак!
Upd: дякую, за відповідь на мій відгук. Відвідувачі одразу можуть зрозуміти рівень закладу та обслуговування.

Аня
06 июля 2023 в 10:37

Ставлю зірку, тільки за басейн. Персонал дуже не вихований, їжа дуже дешева. Постійно переварена, або навпаки. Зіпсована, після якої у людей болить живіт, або є нудота.

Марина
26 июня 2023 в 15:20

Були у неділю 02.07 у басейні.
Знаходжу це єдиним плюсом.
У ресторані чекали замовлення 40 хвилин! Люди замовляли страви після нашого замовлення, їм приносили швидше, ніж нам (
Що б нормально функціонувала кухня у вихідні дні, значить потрібно мати більше персоналу на кухні і більше простору на саму кухню. І вишенька на торті окрошку подали (на кефірі) з льодом усередині три великі кубики, перший раз таке бачу, дивно це, наскільки знаю у гостей питають про таку подачу, тут я так зрозуміла дивіз менше страви, більше води)
Залишилося двояке враження.

Сергей
22 мая 2023 в 17:54

ЯК ЗАВЖДИ ОБ'ЕКТИВНО!
ЗАЙШЛИ НА КАВУ, А ЗАМОВИВ БОРЩУ)
БОРЩ СУПЕРОВИЙ З ЧОРНИМ ХЛІБОМ, САЛЬЦЕМ І ЧАСНИЧКОМ, РАДЖУ! А ОТ ЦІНА В МЕНЮ Й НА ЧЕКУ РІЗНИТЬСЯ В 50грн. ДОРЕЧІ, КАВУ НЕ РАДЖУ, ШАЙСОВА (А МІСЦЕ - ЧАРІВНЕ!

Ветка
05 ноября 2021 в 10:12

Святкували тут день народження компанії, було непогано, але є мінус, коли хотіли постріляти з лука, чи покататися на човні, не було на місці інструкторів, а без них, як виявилося, не можна. Всі інструктори були зайняті на квестах інших гостей, а в нас квест скінчився і весь час до банкету було трошки нудно, працював тільки басейн, в якому, до речі, вода була дуже прохолодною.

Елена
15 октября 2021 в 13:02

Место хорошее, но деревьев маловато, а возле домиков их вообще нет и, соответственно, тени нет. А в общем, база хорошая для отдыха.

Світлана
15 октября 2021 в 0:56

Враження від комплексу "Авантюрист" посередні. По-перше, додзвонитися адміністратору за телефоном, який вказаний на сайті можливо лише з надцятого разу. По-друге, інфо на сайті з яскравими описами і якісними фото не всюди відповідає дійсності.
Дитячий басейн брудний і холодний. Термометр для басейну виявився зламаним, а тому відсутнім (дівчата, які приймають оплату за відвідування басейну лише розвели руками і сказали, що то справа технічної служби). Прямо перед баром поруч з дорослим басейном ковролін такий рваний на мотлох, що просто сором (фото додаю, темні смуги на зеленому ковроліні то рвані дірки). Шезлонги теж далеко не першої свіжості, а подекуди аж сірі від бруду (доречі за додаткову плату). По території комплексу трава пожовкла, не всюди скошено, справляє враження занедбаності.
Сподіваюсь керівник закладу врахує зауваження та дуже скоро нові відвідувачі матимуть кращі враження

Георгий
08 октября 2021 в 20:28

Ну такое. Постараюсь вкратце:
1. В сравнении с другими базами на Десне, конечно же Авантюрист выигрывает. С первого взгляда.
2. Активности: басейн плюс минус пойдет, цена 200 грн с человека + 100 грн лежак. Ну цены как на берегу моря. Есть теннисный корт, волейбол, баскетбол. Сабы убитые, пошарпаные.
3. Кухня. Вообще ниже среднего. Цены опять таки. 2 бургера + 2 пепси 500 грн. Я в центре Киева знаю кучу мест, где а разы вкуснее и дешевле.
4. Что убило наповал: картошка фри. Ее принесли без соуса. Вообще никакого. Попросили кетчуп. Спустя 10 минут принесли. В чеке (!) Кетчуп - 40 грн. Это труба. То, что везде включено в стоимость, мне продают за 40 грн. Вот в таких мелочах проявляется весь подход и отношение к клиентам.

Вывод: это был последний раз, когда я посетил эту базу.

Людмила
03 октября 2021 в 20:41

Ужасное место! Персонал и кухня плохие. Беседки без воды, без сеток и штор. Если ветер или дождь то вы не защищены (а цена 3500) а если вы вдруг сделали предоплату и у вас не получилось отдохнуть, то плакали ваши денежки! Админ Алексей обманщик и рассказчик!

Татьяна
01 октября 2021 в 19:12

Так как выбор небольшой, а поплавать хочется. Хорошее место для отдыха, но сервиса нет вообще. Администратора встречающего гостей нет, на баре бармена нет, возле бассейна можно повредиться об деревянную вымостку. Если на все это не обращать внимания, отличное место для отдыха.

просто
27 сентября 2021 в 3:12

Ездили на бассейн. Отдохнули нормально, но сам бессейн выглядит потасканным и в нем очень холодная вода. Видно что за территорией и всем что на ней находится не ухаживают должным образом.

Николай
10 сентября 2021 в 12:50

Достаточно большая территория, почти со всех сторон окружённая каналами. Можно половить рыбу. Есть полоса препятствий. Видели лодки и каное. На территории много молодых, невысоких деревьев.
Не понравился ресторан, ну не стоят там блюда этих денег. Нужно или делать дешевле или менять повара. Номера обычные, без кондиционера, но есть телевизор, душ и туалет. Возле каждого номера есть стол на веранде, очень удобно, т. к. Соседей не слышно.

Oleksiy
03 сентября 2021 в 18:52

Чули багато різних відгуків про це місце от і вирішили з дітворою зїздити покупатися. Розчарований, басейн занадто маленький, розрахований виключно на дорослих, є ще правда ще один дитячий, але його розмір і глибина взагалі смішні. По цінам: відпочинок біля басейну 200 грн. З дорослого, діти до 6 років безкоштовно, за лежак потрібно заплатити ще +100 грн.

Ігор
18 августа 2021 в 12:25

Супер место. Советую всем. И как место для выходных, так и на несколько дней. С детками супер. И бассейн отличный оптимальная глубина. И детский бассейн для самых маленьких. Плюс много лежаков. И новая фишка этого года - большие лежаки - на несколько человек сссупер. Приветливый персонал. Красивый ресторан. А ещё много спортивных и водных развлечений. Сапы. Байдарки. Катера. Все что угодно. Большая парковка и вкусная кухня. Все ребята молодцы. И Влад и Алексей. Спасибо всем Большое. Всем очень понравилось. Рекомендую всем настойчиво.

Добавить отзыв