UAOTZYV.COM

АтмосферА отзывы

Адрес Старі Петрівці, Улица. Киевская, 17
Телефон +380 (73) 381-96-94
Рубрики Сауна, Площадка для барбекю, Аренда коттеджей, Деревенский дом, Дом отдыха
Оценка 5 18 отзывов
Похожие компании в категории

Сауна АтмосферА отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марія
06 февраля 2024 в 19:42

Були в Атмосфері з чоловіком та донькою) Ми лишилися дуже задоволені! Місце дійсно атмосферне В будиночках є абсолютно все необхідне! Окремо хочу зазначити про чан, який наповнений з любов'ю і турботою! Тому якщо ви хочете відпочити тілом і душею, тоді вам обов'язково треба відвідати це прекрасне місце! Господарі прекрасні люди!
Наша сім'я обов'язково завітає в Атмосферу ще раз! І будемо рекомендувати друзям і знайомим! Всім гарного дня!

Анна
27 декабря 2023 в 8:06

Відпочивали компанією з дітками. Сподобалось все) Розумієш, що продумано все до дрібниць. Можна приїхати і взяти лише капці, бо є у номері все: від зубних щіток до маленьких резиночок. Атмосфера дійсно Атмосферна. Дуже красиво підсвічуються будиночки вогниками. Також окремий кайф- це чан! Діти і дорослі були у захваті. Ще класний момент, будиночків не багато і всі стоять таким чином, що тераси не дивляться один на один. Дуже дякуємо господарям за те, що вони так класно і з душею все роблять. Будемо приїжджати обов’язково ще!)

Frol
26 декабря 2023 в 12:36

Святкували новий рік в будиночку АФрейм.
Все пройшло чудово, персонал дуже привітний і завжди готовий допомогти, власники йшли на зустріч і організували новорічне середовище.
В будиночку було все необхідне для перебування протягом 3х днів.

Олександр
21 декабря 2023 в 7:56

Доброго дня!
Один мінус нашого відпочинку в Атмосфері тільки той, що ми приїхали лише на один день.
Але наступного разу таку помилку допускати не будемо)
Все інше- тільки плюси і позитивні враження!
Будинок "Барн", чан, природа, камін, альтанка, атмосфера в "Атмосфері", приємні дрібнички в будиночку, відношення господарів до гостей, все це справило велике позитивне враження! Обов'язково будемо ще, обов'язково рекомендуватиму друзям, обов'язково найкращі Вам побажання! Розвитку, успіхів та вдячних гостей! Обійняв!

Карина
19 декабря 2023 в 19:34

Відпочивали з чоловіком і були просто в захваті!) все на висоті, обслуговування топ, атмосфера домашня затишна, чан і сауна зробили наші 2 дні відпочинку більше цікавими, скористались мангальною зоною покликали друзів на барбекю, нам дуже все сподобалось, рекомендую)

Анна
19 декабря 2023 в 17:57

Місце просто неймовірне!
Люди які займаються бізнесом розуміють і звертають увагу на всі деталі. Тут було все продумано до дрібниць. Дуже уважні господарі які мене привітали таким приємним сюрпризом!
Я обовʼязково повернуся ще)

Бажаю вам не втрачати своє ставлення до вашого місця, бо це дуже виділяє його серед багатьох. Нехай ваші клієнти будуть такі ж приємні та уважні та стають постійними відвідувачами

Дякую за чудовий відпочинок з моїми подругами!

Сергей
26 октября 2023 в 2:58

Наш відпочинок пройшов чудово, а-фрейм дуже комфортний для 4х. Чан зручний, з підсвічуванням, сподобався! Територія навколо а-фрейм максимально створена для відпочинку. Радимо друзям

Виктория
08 октября 2023 в 23:50

Відвідали, Атмосферу, це неймовірно домашня, затишна та душевна Баня! Чиста, тепла, продумана до дрібниць, реально як вдома. Окрема подяка за порядність господарів, приємно мати справу. Велике вам дякую! Обов'язково до Вас повернемося!

Юлія
07 октября 2023 в 10:01

Назва цього комплексу відповідає йому на всі 100% бо воно дуже атмосферне. Недалеко від Києва, поряд біля локації є магазин, можна замовити доставку їжі хоча в будинку і біля є все необхідне щоб можна було приготувати їсти
Власниця допоможе організувати будь який сюрприз.
В середині будинок дуже красивий та є все необхідне для комфортного проживання
Рекомендую

Ирина
04 октября 2023 в 10:27

Дуже сподобався відпочинок! Будиночок неймовірно красивий. Все продумано до найменших дрібниць. Дуже привітні власники. Повернемось ще обов'язково.

Вікторія
03 сентября 2023 в 18:53

Відпочивали 2 дні у будиночку А-фрейм в середині серпня і ми просто у захваті, бо це саме те місце, в яке хочеться повертатися і не раз!
1) Надзвичайно приємні і відкриті власники! Видно, що все робили, як для себе!
2) Затишний будинок з такою ж затишною територією навкруги! Все продумано до дрібничок! У ванній кімнаті є все необхідне і навіть більше (ми були дуже приємно вражені різним жіночим штучкам)! Є все необхідне для мангалу-дрова, шампура, решітка і все для активного відпочинку також! Чан-то взагалі окрема любов! Ввечері на території стається якась магія, бо це по-іншому і не назвати!
3) Про всі незначні нюанси сказали власникам особисто, але це ніяк не вплинуло негативно на наш відпочинок!
Дякуємо за Вашу турботу про своїх гостей!

Юлия
14 августа 2023 в 6:48

Мали нагоду відпочивати вдвох в цьому чудовому місці і хочеться поділитися враженням. Якщо хочете відпочити від міської метушні, насолодитися тишею і спокоєм тоді Вам тільки в Атмосферу. Дуже красива територія, яка облаштована всим, що потрібно для комфортного відпочинку. Затишні деревʼяні будиночки з чаном та банею, це просто щось неймовірне. Знаходячись в такому місці можна забути просто свої проблеми і незабутньо провести час наодинці з близькими тобі людьми. На території є пухнасті котики, які є свого роду також антистресом. Хочеться відмітити окремо власницю Анну, яка дуже тепло та привітно нас зустріла. Ще обовʼязково до вас повернемося
В Атмосфері дійсно атмосферно

Олександр
19 июля 2023 в 17:54

Дійсно атмосферно, круто і затишно, відпочили з сім'єю на цих вихідних просто неймовірно. В наш складний час все ж таки можна знайти куточок для релаксу. Територія в лісовій зоні дає чудові спогади дитинства, легкий подих вітру та просто чисте повітря, а теплий чан це щось захмарне. Дуже дякуємо персоналу за привітність, гостинність, охайність та увагу. Обов'язково завітаємо до вас ще взимку, адже тоді, з вашим оздобленням освітлення має бути просто казка.

Оксана
13 июля 2023 в 4:09

Дуже гарне, затишне місце для відпочинку Атмосфера, чудова сауна, чан, альтанка для шашлику, для дорослих і дітей відпочинок супер, дякуємо що маємо таку можливість відпочинку в нашому селі.

Kseniia
08 июля 2023 в 13:48

Дуже вдячні Анні за гостинність і можливість провести час за містом. Прекрасна сауна і чан, затишний будиночок з усім необхідним. Обов‘язково повернемось!

Ольга
19 июня 2023 в 12:44

Дуже затишне місце і гостинні господарі
Сміливо можу радити всім, хто в таких непростих умовах сьогодення не здається, та все-таки час від часу потребує тишини і відпочинку, щоб набратися сил і рухатись вперед до перемоги!

Евгений
06 июня 2023 в 6:29

Все чудово! Приїхали з невеличкою собачкою, прийняли неймовірно привітно) були в будиночку найменшому. Спати на горищі - неймовірно, особливо влітку, коли тепло) мангал дуже класний! Дрова сухі, і їх багато було. Дуже вдячні! Повітря неймовірне - як заново народився, коли прокинувся вранці) окрема вдячність за довіру, за безліч ігор: покер, доміно, волейбол, бадмінтон. Все супер) хочу потім до вас в чан! Коти місцеві теж супер) сподіваюся, що їх годують, коли немає відвідувачів)

Иван
06 апреля 2023 в 22:57

Чудове місце для сімейного відпочинку! Тихо, затишно, дуже привітні господарі. Раджу всім!

Добавить отзыв