UAOTZYV.COM

Ameli - меблі на замовлення

Адрес Київ, Кільцева дорога, 110
Телефон +380 (67) 239-73-45
Часы работы 10:00-20:00
Сайт ameli.kiev.ua
Рубрики Магазин мебели, Столярная мастерская, Мебельная фабрика
Оценка 5 10 отзывов
Похожие компании в категории
ТЦ Аракс — Київ, Кільцева дорога, 110
Мебельная витрина/Меблева вітрина — Крюківщина, вулиця Єдності, 6А
Cалон мягкой мебели ZLATAMEBEL — Київ, Кільцева дорога, 110
Mebel Baby — Київ, Велика Окружна вулиця, 110, 2 этаж, ТЦ Аракс

Ameli - меблі на замовлення отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Настя
21 октября 2023 в 4:40

Привіт!

Замовляли кухню в Амелі. Оптимально по критерію ціна-якість. Виготовили із точністю до години. Окрема подяка дівчатам у салоні, які робили проект та консультували.
Рекомендую

Дмитро
18 октября 2023 в 4:26

Замовляв кухню, все супер: виготовили у срок, ціна строго за договором, монтаж - відмінно.
Рекомендую.

Олег
13 октября 2023 в 8:54

Встановили кухню від Ameli 5 років назад, тому тримайтеся - зараз буде критика! Крик душі, можна сказать.
Це ж вічна кухня! А значить нова кухня світить не скоро
Жодна дверька, жодна поличка не те що не пошкоджена, а у первозданному вигляді. Акрил - це на роки. Біля плити, біля води - йому байдуже! Брали стільницю з ДСП, дуже переживали, що не довговічна. Ага! Встановили так, що нічого з нею не трапиться віками.
Єдине, що постраждало за 5років - це плінтус. Ну якби не потекла стіралка, то і він би стояв.
Отже, якщо ви не плануєте міняти кухні як платтячка, вам до Амелі.
Дякую за нашу кухонную! Збираю тепер на квартиру, бо нова кухня світить тільки там Ну і брати нову кухню, звісно ж, буду в Амелі.

Надежда
11 октября 2023 в 12:22

По перше, це якісно. Так, не за 5 коп, але кожна копійка варта того. Усій команді Амелі велика подяка

Таня
06 октября 2023 в 13:06

Наша співпраця з Амелі відбувалася майже цілком в он-лайн форматі. Я відправила запит на розрахунок їм на сайт, мені надали ціну. Далі був виїзд дизайнера і замір. Дизайнер був зі зразками матеріалів, тому навіть їхати у салон і щось обирати мені не довелося - усе зробили у нас вдома. Це зручно, не треба витрачати час на поїздки, тим паче що я живу у передмісті. Усі ескізи обговорювали також в онлайн форматі, адже менеджер завжди на звязку і приділяв багато уваги усім моїм питанням і побажанням.
Виготовили також швидко, встановили якісно, по ціні - приємно. Хотіла встигнути до Паски (2023р) і в Амелі пішли на зустріч та зробили швидше, ніж по строкам у договорі.
Обовязково буду рекомендувати Амелі!

Оксана
05 октября 2023 в 0:46

Я дуже боялася замовляти індивідуальну кухню, але планування квартири таке, що треба тільки кухня на замовлення. Для мене це був стрес, адже були побоювання, що стане не так, як я собі малюю картинку у своїй голові, що моя надивленість різних дизайнів зіграє проти мене, що я витрачу гроші, а отримаю модну банальність, на яку через рік не захочеться і дивитися. Я ходила по різним меблевим салонам і я не могла зустріти "свою компанію". Знаєте, це коли ти починаєш фразу, а її завершення звучить із вуст співбесідника; коли твої погляди, цінності, розуміння прекрасного - все в унісон.
Допоки моя сусідка по ЖК не порадила мені Амелі.
І все перетворилося із побоювань у зовсім іншу трансформацію: ти в очікуванні дива, ти впевнена на 200%, що все буде так, як ти мрієш. Процес вибору кухні перетворився на приємну приємність: мені радили, мені пропонували варіанти, мені допомагали (зазначу, у мене не було дизайнерського проєкту). Я відчула, як відносяться до моїх побажань, переживань і побоювань. Як вимогливо ставляться до себе в першу чергу, до вибору меблів для мене і про мене.

Я вдячна Амелі, що процес вибору кухні особисто для мене став маленькою магією у цьому буремному світі. Що за усі ті місяці останніх подій я нарешті почала мріяти. Так як мріяла колись, коли наше життя було трошки іншим. І моя мрія стала реальністю.

Раджу всім.

Aniuta
03 октября 2023 в 22:35

Нами була зумовлена кухня Ameli. Із вимог ми ставили: довговічні матеріали, практичний дизайн та без переплат, де це можливо.
Здається, усі пункти виконано на 100%. Також для нас було важливо працювати не з гаражниками, а із легальним бізнесом, працювати за договором і мати реальні гарантії. Хочу особливо відмітити і подякувати дівчатам у салоні, що вели наш проєкт: ввічливо, не нав'язливо (обирали ми кухню дооовго), завжди доброзичливо. Також дизайнер. Ну от що сказати про професіоналізм людини, яка ну прямо сканувала наші побажання. Монтаж: додаю фото, бо ж краще 1 раз побачити, ніж 100 прочитати

Інна
29 сентября 2023 в 12:04

Дуже задоволена монтажом! Усе працює немов часікі.
Дякую також, що переконали поставити нижче духовку, а не так як у дизайн-проекті було, це дійсно зручно.
Рекомендую усім замовляти кухні Амелі!

Валерия
22 сентября 2023 в 3:25

Моє замовлення, шафа в нішу, було виконано в узгоджені терміни, швидко та якісно. Монтаж зроблено акуратно, хлопці скромні і чемні.
Обов'язково рекомендуватиму!

Алла
19 сентября 2023 в 7:26

Дуже вдячна Ameli за якісні меблі. Враховані всі побажання до кожного міліметру, швидкість виконання замовлення - блискавична, якість шафи - неперевершена. Миру вам і процвітання. Обов'язково звернуся ще

Добавить отзыв