UAOTZYV.COM

999 грн - КИЕВСКОЕ МОРЕ - ЭКО ОТЕЛЬ - лучший отдых с рыбалкой под Киевом и в Киеве

Адрес Сухолуччя, Травнева 73 Киевское море ~ Деревня рыбака Национальный парк ~ Курорт под Киевом
Сайт village.fish
Рубрики Загородный клуб, Банкетный зал, Отель длительного пребывания, Дом отдыха, Отель
Оценка 4.5 15 отзывов
Ближайшие филиалы компании
VILLAGE FISH - дачный отель Деревня Рыбака №1 — Сухолуччя, вулиця Травнева
Похожие компании в категории
Комплекс Зверобой — Зазим'є, Гута Лесная, 1А
Три Мушкетера — Романків
Toscana Grill — Буча, вулиця Шевченка, 2
Бабай Садыба — Васильків, вулиця Зарічна, 2

999 грн - КИЕВСКОЕ МОРЕ - ЭКО ОТЕЛЬ - лучший отдых с рыбалкой под Киевом и в Киеве отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
17 сентября 2023 в 17:52

Дуже вдячна за чудовий відпочинок: чарівна казка природи, уютний котежд і його приємний господарь - усе сподобається всім, рекомендую від душі, завійте та ви назавжди закохаєтесь у тишу і красу цього края.

Сергей
17 сентября 2023 в 2:42

Гарне місце. Всі умови, мангал риболовля. Привітний господар Андрій - чудова людина. Дякую.

Юлия
11 сентября 2023 в 5:08

Добридень! Відпочивали сім'єю з маленькою дитиною 7 місяців 09.09.2023 року. Все дуже сподобалося, гарне місце, затишне, до моря 5хв пішки, пісок є, можна рибу ловити (на своєму човні). Хазяїн Андрій дуже уважний, дозволив, якщо холодно буде дитині включити обігрів, приємно. Ще чисте постільна білизна і рушники, без запаху (для мене важливо). Приїдемо ще, дякую за прекрасний відпочинок!

Маргарита
08 сентября 2023 в 22:55

Лишаю вже другий відгук. Перший у власника готелю, тому що вдячні. Відпочивали з подругою з 12.09.2023 чотири дні. Вирішили позбавитись міської метушні. Власник готелю Андрій. Дуже уважний, ввічливий, комунікабельний. Допоміг швидко підібрати номер, показав, що де знаходиться, провів маленьку екскурсію.
Затишне місце, свіже повітря, поряд КИЇВСЬКЕ МОРЕ, неймовірні пейзажі, теплий прийом. Відпочили на 100%.
В готелі та на території є все необхідне для побуту, проживання та відпочинку.
Обов'язково ще не один раз завітаємо на відпочинок. Нам все дуже сподобалось.

Телевизор
02 сентября 2023 в 3:46

Це найгірший відпочинок, який міг би бути – не розрахований на сімейний ніяк. Поруч Київське море і немає жодного місця в межах 10 км, де можна купуватись – далі ми не були. На самій території готелю дітям немає жодного місця, де можна просто погратися чи сховатися у тіні. Оплата йде наперед, і якщо Ви захочете перервати свій відпочинок, то не розраховуйте, що хтось Вам поверне гроші. Рибалкам - теж варто задуматися на рахунок "божевільної" риболовлі, яку так рекламує Андрій і постійно "тикає" своїм відео 10-річної давності. На питання, де купуватися дітям, вивіз на вимостку, взяв гроші за дітей і за чоловіка за день риболовлі, щоби просто зануритися. 100 метрів від берега покоління води, йдеш по мулу, колючі водяні каштани, вимостка також стоїть у такій же мілині. Це жах. Із запланованого 3-денного відпочинку витримали добу. Розчарування - це напевно не те слово - це п. Ц. І залишаю цей відгук тільки для того, щоб інші сім'ї не лихалися як ми. Умови в самих номерах середній +, це єдине, що тішило, але холодильника немає - він загальний, смердючий, до ладу не морозить (вуличний 2-х дверний холодильник не може працювати по-іншому), кухня загальна, готувати - там не варіант. Так, і магазин – його поряд немає) Тільки їхати на машині або пішки 2 години, то продукти потрібно везти з собою. Дітям ні води не купити, ні морозива. Інші відпочиваючі були в такому ж шоці. Ніхто не чекав такого кошмару. А рибу, яку Вам же "в дар" дає дорогий і дбайливий господар вся в яйцях і смердюча, прямо хотілося нею його ж і нагодувати) На всі питання, що ж з рибалкою, чому клювання то немає, відповідь одна - ви не на ту снасть ловили, а ролик ви мій бачили?) Андрій супер-зірка. Ніколи! Ні коли не платите гроші Андрію на перед. І до вашого відома, Андрію. АЛЕНА З ПОЧАТКУ СЕРПНЯ НЕ ПРАЦЮЄ В КОМПАНІЇ, ЯКА ВАС ТАК ЗАДІЛА.

Юрій
31 августа 2023 в 10:23

Дуже сподобалося місце для відпочинку та рибалки на Київському морі!

Затишна атмосфера, шикарна природа, чисті номера зі всіма зручностями. Є все необхідне для відпочинку як для сім’ї так і для великих дружніх компаній, мангал, човен, рибалка на Київському морі!

Надзвичайно привітливі господарі! Порядок у всьому!

Рекомендуємо)

Татьяна
30 августа 2023 в 5:57

Відпочивали на вихідних в цьому чудовому місці: тиша, спокій, супер рибалка. Дуже затишне місце з хорошими господарями.

Наталья
26 августа 2023 в 0:18

Відпочивали тут наприкінці літа 2023 року
Якщо ви хочете тиші та спокою то це саме це місце. Поруч і річка та прекрасний ліс. Господар дуже милий та привітний. Ми зупинилися в номері де був камін.
З мінусів загальна кухня і там не так чисто як хотілося б, але це нам не зіпсувало враження. Ми залишилися задоволені. Рекомендую

Александр
05 августа 2023 в 19:52

Наверное лучшая рыбалка в окрестностях Киева, и прекрасный хозяин. Был несколько раз и снова обязательно приеду. В крайний раз поймал в общем около 15 кг (в основном лещ и крупный карась) на фидер, за два захода

Женя
05 августа 2023 в 16:38

Все просто супер. Умови проживання є. Необхідний посуд, мангали, літня тераса, кухня для приготування їжі є. Все сподобалось, приїдемо ще!

Sofi
29 июля 2023 в 0:06

Гарне, тихе і спокійне місце з парковкою автомобіля на закритій території. Відпочивали з сім'єю двоє дорослих і троє дітей, тепле море, гаряче повітря, прохолода в двух кімнатному номері з кондиціонером, душем і великою терасою і це на другому поверсі. Мангал, шашлик, уха, Супер. Хазяїн Андрій організував шикарну рибалку, на власному човні довіз до спеціального пірсу, де вже було підгодовлене місце риболовлі, забезпечив усім необхідним. І рибалка вдалася, витягнули Ляща вагою більше кілограма. У дітей щирі емоції. Ми ще приїдемо та іншим радимо.

Саша
17 июля 2023 в 10:41

Отмечали мое день рождение с мужем. Все отлично. Хороший отель, хороший двухместный номер, террасы, чисто. Лес, красивая территория. Рыбалка супер.
Обязательно приедем отмечать мужа день рождение. Спасибо Вам большое
за отличный отдых и вкусную таранку.

Женя
01 июля 2023 в 19:44

Відпочивали в червні місяці 2023. Все дуже сподобалося! Дуже привітні власник і персонал! Ціни порадували! Буде час обов'язково приїдемо ще але вже більшою компанією. Всім рекомендую! Дякуємо за відпочинок!

Центр
27 июня 2023 в 4:22

Бажаємо Здоров'я. Ми планували активний відпочинок та отримали те, що хотіли) Взагалі все ок. Дякуємо впершу чергу за Гостинність! Оцінюємо усією родиною взагалі) Дякуємо) До зустрічі.

Vasyl
24 июля 2021 в 8:29

В этом районе есть другие достойние места где смело можно проживать с детьми. Решите вопрос с персоналом! 3 звезды это бонус, может вы исправите вашы недостатки в номерах.

Добавить отзыв