UAOTZYV.COM

1А / Гастрокафе СВОЇ

Адрес Боярка, вулиця Магістральна, 1
Телефон +380 (68) 440-20-62
Часы работы 11:00-22:00
Сайт facebook.com/SVOI.gastrocafe
Рубрики Ресторан, Кафе
Оценка 3.9 31 отзыв
Похожие компании в категории
Экватор / Екватор — Боярка, вулиця Білогородська, 68-Б
Червона калина — Тарасівка, вулиця Шевченка, 61а
Ресторанный двор Троллейбус — Боярка, вулиця Магістральна
Дальний кордон, ресторан — Святопетрівське, вулиця Київська, 33

1А / Гастрокафе СВОЇ отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оля
24 августа 2023 в 21:52

Хороша атмосфера, затишно) Офіціанти просто топ, ввічливі, уважні, доброзичливі! Особлива подяка офіціанту хлопцю (не пам'ятаю імені), прям дуже уважний до найменших деталей і приємний у спілкуванні! Обслуговування на 5+ Рекомендую)

Михаил
13 августа 2023 в 7:28

Був кілька разів. Гарне кафе, гарна їжа, гарне обслуговування, привітні офіціанти.
-
Минуло півтора роки та кафе зіпсувалося. Замовив солянку. Думав, що вона ніяка, тобто несмачна. Ан, ні, помилився. За годину почалося вирування в шлунку, ще за пів години ледве добіг. Солянка пробила дно. Більше не прийду. Краще витрачу ще 15 хвилин і доїду до Вишневого.
Було 5 зірок, стала одна.
-
Шкода, що адміністрація за 4 місяці не помітила мого коментаря вище. Це ще раз доводить, що я мав рацію, переставши ходити до цього кафе.
06.07.2023

Андрій
25 марта 2022 в 18:14

Чудове кафе з смачними стравами та привітним, чемним персоналом. Адміністратор взагалі класнючий. При замовленні страв, підраховує кількість продуктів на кількість відвідувачів, що дуже добре, щоб не замовляти зайвого. Але страви такі смачні і ситні, що таки ще з собою до дому забрали залишки їжі після святкування. В окремій залі є телевізор з акустичною системою до якої можна підключати свої пристрої і слухати музику. Камін, вішалки для одягу. Своя кухня, барна стійка, загальний зал зі столиками. І туалет теж є, все чисто та охайно.
Тільки парковка під кафе невеличка, десь на 5-ть авто, але вона є, що теж зручно.
Таке кафе, хочеться відвідати ще. Дуже сподобалося. Рекомендую.

Даша
17 марта 2022 в 13:28

Очень вкусно, достаточно быстро, угостили комплиментом, обслуживание и администрация на высшем уровне

Оксана
11 марта 2022 в 18:27

Святкували День Народження подруги)
Що я можу вам сказати) Адміністратор закладу - людина свої справи! Вона наскільки вміло розраховує все, що дійсно голодні не залишитесь) Дуууже смачна кухня, не було такого, що щось не сподобалось! Дуууже привітний персонал, при вході зустріли провели в зал, і привітно обслуговували. Всім рекомендую!

Виктор
26 февраля 2022 в 9:57

Приїхав до «Своїх».
Замовив з собою, забрав замовлення, доїхав до дома, розібрав, і був приємно вражений.
… Смаколики, яких я не очікував. Це бонус, але такого смачного я дуже давно не їв. І на душі стало, якось тепліше.
Дякую, тому, хто це зробив.
Дівчата, дякую Вам.
Гарного Вечора!
PS Стосовно кухні і обслуговування, то питання не виникають.
Це не реклама. Раджу заїхати сюди

Саша
28 сентября 2021 в 19:01

Год назад было лучше чем сейчас, и коктейли были и меню интересное было что вкусное покушать. А неделю назад были с подругой и нам вынесли чай на одну чашечку (200мл за 75 грн) для боярки это много! И ладно бы чай какой-то вкусный нооо он даже не заваривался, на вопрос что с ним ответили « готовим по технологии 2 грамма » потом переделали и на том спасибо. Медовик с черносливом был вкусный но попалась скорлупа от ореха. Наполеон был не очень. Мохито вкусный но мяты маловато). Прийдем ещё может просто не компетентность персонала, но летние беседки очень уютные!

Елена
19 сентября 2021 в 10:18

Не очень. Не соответствует заявленному ожиданию. Из кухни не всё понравилось, больше не понравилось, чем понравилось.
Обслуживание на средненьком уровне.
До установленых цен далеко не дотягивают.
Что говорить, если даже картофельное пюре не перетёртое, а с кусками картошки.

Вероника
03 сентября 2021 в 18:23

Многие и не подозревают, что кроме скромного кафе здесь есть ещё и летняя площадка. Очень красивое место, меню с изысками и отменное обслуживание. Понравился салат с хамоном и жареным сыром, деруни с лососем. Кафе на уровне киевских заведений, что неизменно удивляет боярчан. Цены приемлемые.

Женя
01 сентября 2021 в 19:50

Очень вкусный бургер с котлетой из телятины, но соуса к картошке не подают не удобно не много.

Marianna
27 августа 2021 в 7:58

Отмечали мой День Рождения. Встретили хорошо, накормили вкусно. Разнообразное меню, уютная атмосфера. Брали закуски и основные блюда. Впечатлили равиоли с лососем:) фиш фрай тоже был приготовлен с любовью:) Большая территория: много беседок и детям есть, где побегать. Обязательно придём ещё раз! Рекомендую!

Саша
21 августа 2021 в 2:21

Праздновали юбилей 21.06.21 всё прошло просто великолепно! Обслуживание на высшем уровне, официанты очень вежливые, внимательные и отзывчивые, всё что нужно было исполнялось в секунду! Очень понравилась территория, всё чистенько, аккуратно. Ну и конечно же порадовали цены и качество блюд. Всё подавалось вовремя, горячее и безумно вкусное, порции довольно большое. Не могу отметить что-то отдельно но мясная тарелка просто (разные виды мяса приготовленные на мангале подают с картошкой по-селянски и соусом) мясо просто тает, дыруны с филадельфией и красной рыбой, Немы, и салат Цезарь это нечто, советую всем попробовать! Кафе "Свои" вы супер Будем возвращаться к вам снова и снова, вы лучшие!

Вадим
17 августа 2021 в 4:37

Більше 20 хвилин очікування на замовлене морозиво, а потім, ще 20 хвилин очікування на розрахунок, гучна, аби-яка музика. Посеред літньої площі кафе - водойма з застояною водою, правда, поверхня водойми прикрашена ніжно-рожевими німфеями:)
Згодиться, як місце для зустрічі у справах за філіжанкою кави і не більше

Виктория
28 июля 2021 в 8:10

Місце дуже сподобалося. Ввічливий та уважний персонал, страви нереально смачні! Тепер це кафе, увійшло до списку улюблених!

Константин
26 июля 2021 в 20:43

Замовляли тут зал для банкету. Все було смачно, класно. Прикольна територія на дворі, всередині теж непогано.
Враження псує лише сервіс.
Дівчина, яка нас обслуговувала, чіпала їжу рукою коли перекладала брускети з тарілки на тарілку. Робила вона це ложкою, так, але коли з брускети падав сир то вона його брала рукою і клала зверху. Та ж історія спостерігалася коли виносила страви і фрукти. Ну що, хіба не можна взятись лише за тарілку? Навіщо пхати ще й палець у страву? Руки не миті були, чіпали посуд брудний, дверні ручки, техніку, обличчя, волосся а потім у страву. До речі, чому персонал не в масках і розмовляє російською мовою? Ми в Україні, і у нас прийнято закон про мову.
Також, будласка, оновіть ваш плейліст на музикальному центрі в залі, або підключіть інтернет та включіть людям ютуб (не забудьте купити преміум акаунт, щоб люди рекламу не дивились).

OrysiaOMG
19 июля 2021 в 2:43

Вперше відвідала це кафе після оновлення. Чудове меню з великим вибором. Страви дуже смачні, з красивою подачею. Персонал ввічливий, доброзичливий. Всім рекомендую!

Vl Khom
02 января 2020 в 9:50

Був приємно здивований, зайшов провести час поки авто обслуговували на СТО. Виявилось смачно, затишно. Вдячний за сервіс.

Татьяна
03 ноября 2019 в 20:18

Вот прям ооочень! Очень зашло все! И интерьер! И персонал! Оказывается сейчас идёт период ребрендинга, молодцы! Все получается у вас! Так держать!
Кушали: греческий салат, 3 стейка телятина с овощами гриль, пили 2 бут КокаКолла 0,33,2 американо и Бейли 2 по 50г счёт 800 грн.
Получили комплимент от шефа очень неожиданно и очень вкусно. Паштет из куриной печени с апельсином превзошёл все ожидания, правда

Viktoriia
07 октября 2019 в 9:50

Може колись кухня тут була доброю, але все тече, все змінюється. Тепер смак страв на трієчку. Серед літа в грецький салат класти в'ялі помідори та огірки, обвітрені оливки (з кісточками!) - це вже рівень привокзальної закусочної.

Володимир
19 сентября 2019 в 21:29

Все просто супер! Кухня смачна, персонал привітний, фонтанчики, бісетки. Ну все супер, але трошки дорогоато

Добавить отзыв