UAOTZYV.COM

Зверополис Ветеринарный Центр отзывы

Адрес Київ, просп. Володимира Івасюка, 26а
Метро Мінська 0.7км
Телефон +380 (44) 290-33-57
Часы работы 00:00-24:00
Сайт zpolis.com.ua
Рубрики Ветеринарная лечебница, Услуги по передержке кошек, Гостиница для собак на день, Скорая ветеринарная помощь, Товары для животных
Оценка 4 78 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Звірополіс Ветеринарний центр — вулиця Січових Стрільців, 28А
Зверополис Ветеринарный центр — вулиця Микільсько-Слобідська, 4Д
Зверополис Ветеринарный центр — бул. Лесі Українки, 12
Похожие компании в категории

Зверополис Ветеринарный Центр на Володимира Івасюка отзывы

78
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наташа
20 января 2024 в 15:37

Дякую лікарям, дуже приємні, позитивні, добрі та кваліфіковані. Допомогли та все докладно розказали.

slidkuj_za_soboyu
12 января 2024 в 1:21

Лікував кішку та вакцинував собаку. Чемні та приємні лікарі, чітко розписали план лікування. Візитом задоволенний, а тварини здорові.
Подякував)

Ирина
06 января 2024 в 20:57

Добрий день) все добре, дякую за увагу Нюша почуває себе бодрою та енергійною) приймає назначені ліки та чекамо результат аналізу сечі) Зауважень немає, огляд пройшов добре, лікар та його помічниця були уважними та доброзичливими, зробили узд тв забрали сечу на аналіз. Гарного дня

Марія
30 декабря 2023 в 1:39

Сьогодні зробили УЗД кішечці. Залишились дуже задоволеними процедурою: не довелось вводити седативні препарати як це бувало в інших місцях - у "Звірополісі" дуже вдало облаштували проведення самої процедури, аналіз даних УЗД зроблений кваліфіковано й оперативно. Дякуємо!

Анастасия
15 декабря 2023 в 1:01

Хороша клініка, дуже відповідальні та професійні лікарі. Ми зі своїй песиком в них вже друге і результатом дуже задоволені. Можу сміливо рекомендувати! Все чітко, грамотно і завжди по суті, без додаткових непотрібних аналізів, препаратів і обстежень! Дякую Вам за те, що ви є

Ира
12 декабря 2023 в 17:20

Наша родина дуже вдячна персоналу клініки, особлива вдячність кваліфікованому та турботливому лікарю Богдану. Завдяки вам - наша Лола з нами! Сердечно вам дякуємо!

Женя
26 октября 2023 в 23:22

Дуже сподобалось. Доброзичливий персонал. Кардіолог Миргородська Яна уважно вислухала скарги на здоровʼя нашого Арманчика, дала кваліфіковану пораду та призначила ліки. Задоволенням прийдемо на повторний огляд.

Людмила
20 октября 2023 в 8:39

Ледь не угробили кота!
Неправильно поставлений діагноз, внаслідок чого, помилкове лікування.
Кіт мейн кун - травма сустава, при якій треба було давати антибіотики.
Нам лікували неіснуючий артроз, через це лікування, ледь не лишитись лапки. Дивлячись на погіршення стану тварини, прийняла рішення, звернутися до іншої клініки.
В "Зверополісі" крім непрофісіоналізму і викачки грошей на непотрібні обстеження та стаціонар. Нічого гарного не побачили.
Не рекомендую категорично!

Саша
15 октября 2023 в 12:28

Гарне обслуговування, уважний в спілкуванні персонал, професійний підхід, загалом дуже гарна клініка!

Katrin
30 сентября 2023 в 23:19

Хочу написати ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ Дмитру Володимировичу. В моєї кішки лімфома, він її буквально витягнув з того світу. Кішка жива, їсть, п'є грається. А інші лікарі в інших клініках вже хоронили її після діагнозу на наступний день. Ветеринар з великої літери, який кожен візит просто вражає м'яким підходом до тварин і професійним досвідом

Женя
08 сентября 2023 в 7:22

Були на прийомі 12.09 на Оболоні. Нас прийняв лікар офтальмолог. Коли він почав огляд, було не можливо не помітити, що під ногтями був бруд, огляд робив без перчаток, оглядав то одним мікроскопом то іншим, крапнув жовтим ліквідом, щоб придивитись результат заживлення перфорації рогівки і вкінці запропонував краплі для зволоження ока собаки. Я оплатила 950 гривень за прийом, з яких 650 це просто прийом. Хоча я не дуже розумію як офтальмолог може приймати без теста фоюресцента… ще були 70 гривень- витратні матеріали. І Вишеньки на торті- рукавички оглядові 2 шт, 20 гривень. Взагалі коли вийшли з клініки було враження що мене обікрали, а дідусь після дачі привіз сундук з офтальмологічним приладдям і зробив огляд у підвалі. До речі лікар був хворий, в нього була нежить, а виходить що треба було як мінімум вдягти маску (хоча думаю клініка би включила її вартість у мій рахунок) і подивившись на сайті, в лікаря, який нас приймав не вказано, що він офтальмолог. З чого можу зробити висновок, що в нього поверхневі знання, якшо вони взагалі є

Владимир
03 сентября 2023 в 13:48

Візитом повністю задоволені. У собаки був прояви алергії, дуже чесалась, розлизувала окремі ділянки на кожі. Приймала дерматолог Світлана Андріївна у клініці на Оболоні. Після огляду було дуже ретельно розписане лікування, виписані ветеринарні ліки були наявні в аптеці клініки, що теж дуже добре! Вже за день собаці значно краще)
Ціни адекватні, зручне розташування клініки. Рекомендую!

Kateryna
06 июля 2023 в 8:14

Велика подяка всім працівникам Звірополіс на Оболоні. Ми приїхали за невідкладною допомогою моїй собаці (померанський шпіц, Зая), яку покусав великий пес. Нам надали кваліфіковану допомогу, швидкого оглянули і зробили термінову операцію. Через пару годин ми вже змогли забрати собаку додому. Особлива подяка Ренаті та Дмитрові, їх роботу не можна переоцінити, професіонали, яким важливе здоровʼя тварин. Наша собачка швидко одужала і вже за 10 днів нам зняли шви. Я всім рекомендую саме цю клініку, бо тут кожна тваринка важлива і в добрих руках. Нажаль не знаю імені дівчини, яка працює у прийомній, їй також окрема подяка за допомогу, розʼяснення та терпіння

Олена
28 июня 2023 в 21:48

Завернулись в Зверополіс. В клініці чудовий лікар хірург Геннадій Володимирович допоміг нашій улюблениці, сеттеру Емілі, знайшов причину її захворювання. Сьогоді були на огляді, на перев'язці. Все добре. Лікарю сподобався результат і нам також. Еміли почуває себе значно краще. Дякуємо Вам. Сподобалось все. Чуйний персонал, уважний адміністратор, кваліфіковані лікарі. Дякуємо за тепле відношення до пацієнтів і їх власників.

Марія
08 октября 2022 в 15:41

Чудова клініка, обслуговуємся всім розплідником вже 5 років.
Є всі спеціалісти від терапевтів до кардіологів. Обладнані сучасною технікою. А готель за новою адресою- це просто кайф, просторий, чистий і світлий.
Персонал дуже чуйний і уважний.
Дякуюємо вам від всієї нашої великої родини.

Микола
03 августа 2022 в 13:58

Втратив в цій кліниці на Оболоні кота. Перед дуже дорогою операцією казали, що з ним все буде добре, під час операції, за словами анестезіолога Владислави, в кота зупинялося серце, але його реанімували. А за декілька годин після операції він помер. Коли я приїхав в клініку, Владислава сказала вже іншу інформацію, що в кота шанси були на виживання 40 на 60. Звичайно, що під час операції трапляється різне, але коту перевіряли серце за день до операції і воно було здорове. Крім того, брали декілька аналізів. Я думаю, що була погано підібрана анестезія, а після операція котика залишили на самоті і він вмер. За ті гроші, які беруться за подібні операції, можна посадити поруч з твариною 5 додаткових людей, щоб слідкували за ним. Дуже неприємно, що постфактум мені розповіли, що шанси були меньше половини. Я в тоді його не оперував би в цій кліниці.

Галина
21 июня 2022 в 18:44

Обходите десятой дорогой эту клинику (мы были на бул. Кольцова). Фамилия врача-коновала Куцепал Алексей, который просто издевался над моей собакой и мной. Мы обратились с болью в лапке. Он пощупал лапы, потом постриг ногти. Собака кричала до хрипоты, а он урод как-будто специально медленно стриг когти. Вместо того, чтобы пытаться поставить диагноз, он начал меня и мужа (двух взрослых людей, намного страше, чем он) учить как надо правильно воспитывать собаку, что она у нас балованная и т. Д. И т. Д. Апофеозом хамства была его реакция на мой вопрос стоит ли подставить под диван лестничку, чтобы собаке было легче спрыгивать. Этот урод начал громко ржать да так, что мне пришлось его остановить, сказав, что он зря смеется. Я сделала вывод, что эта скотина ненавидит не только животных, но и людей! С нас содрали 590 грн! Я очень редко пишу отзывы, никогда и ни с кем не ругаюсь в магазинах, поликлиниках и т. Д, но этот хам достал меня до печёнок. На следующий день мы попали в совершенно другую клинику к адекватному добрейшему доктору, который начал обследование с того, что спросил как зовут собаку! Он поставил правильный диагноз, оказалось, что у собани вывих большого пальчика, нам сделали снимок, дали с собой таблетку, подарили вкусняшку для успокоения. Собачуля наша не издала ни единого звука при обследовании. И за всё это мы заплатили всего лишь 545 грн. Я очень благодарна этому доктору, он восстановил мою пошатнувшуюся веру в человечество. Надеюсь мой отзыв будет полезен и вы не попадёте к маньяку из Зверополиса на бул. Кольцова. Не исключаю, что там есть и нормальные доктора, но нам к сожалению не повезло.

Женя
03 апреля 2022 в 1:12

Очень благодарны офтальмологу Шияненко Ярославу. Быстро и четко определил правильный диагноз нашей собаке (чего не могли сделать офтальмологи других клиник) и назначил эффективное лечение.

Саша
11 марта 2022 в 5:46

Хочу поблагодарить доктора стоматолога Владислава Викторовича за профессионализм и очень бережное отношение к Кнопе (той терьер). Была проведена операция по удалению испорченных зубок, сказать что я переживала - это не сказать ничего. Все прошло отлично, собачка уже вечером в день операции была бодрая и активная. Так же, хочу отметить анастезиолога, очень дружелюбный подход к животному. Жаль что мы ранее в других клиниках попадали к ветеринарам, которые утверждали что лечить зубы невозможно, а просто делать раз в пару лет чистку и достаточно. Что привело к практически полной потере зубов у животного в возрасте 8 лет.
Вцелом довольна клиникой, очень довольна работой докторов (и вчастности благодарность Владиславу Викторовичу), хотелось бы конечно немного дешевле) но наверное зубки Кнопы это был далеко не самый легкий случай.

Саша
08 марта 2022 в 16:40

Здравствуйте. Попали чисто случайно в клинику под Новый год по совету грумера. Не нравилось состояние зубов и запах из рта. Нашей собачке 6 лет, порода мальтийская болонка.
Практически за день до Нового года поздно вечером нас принял стоматолог клиники, которая находится на Героев Сталинграда, 26 а, Владислав Викторович. Когда он показал состояние зубов собаки, мы были в шоке (сказала мягко, чтоб не сквернословить).
Терминами медицинскими не владею, хотя доктор на пальцах объяснял нам, но камни на зубах, которые по итогу могут перерасти чуть ли не в гниющую челюсть, это страшно. Я даже не догадывалась, что это может быть настолько серьезно.
Но спасибо огромное Владиславу Викторовичу и всему персоналу клиники за то, что оперативно сделали операцию и все сопутствующие процедуры. Отдельное спасибо за то, что доктор вел нас до последнего: начиная с промываний, заканчивая уколами. Я не ожидала такой отдачи нашему питомцу от чужого человека. Первый раз встречаю человека, который так помешан на животных. Спасибо большое за здорового питомца.
P. S. Не бойтесь оставлять питомца в отеле клиники. Фактически 24/7 со мной были на связи, мне присылали фото и видео. Питомец был под присмотром по ходу лучше, чем дома.

Добавить отзыв