UAOTZYV.COM

Зубастик - билеты на автобус по честной цене

Адрес Белая, ул. Гетмана Мазепы, 26
Метро Політехнічний інститут 0.92км
Телефон +380 (44) 222-82-00
Сайт zubustik.ua
Рубрики Агентство по продаже транспортных билетов
Оценка 1.4 42 отзыва
Похожие компании в категории
Busfor.ua — вулиця Польова, 21
КИЙ АВІА, авиакассы, авиабилеты — 4, вулиця Архітектора Городецького
Alvona Planet (Planet Alvona) — вулиця Михайлівська, 18А, 31
Poezd.ua — Повітрофлотський просп., 15

Зубастик - билеты на автобус по честной цене отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марія
24 ноября 2023 в 20:45

Вчора їхала рейсом Тернопіль-Херсон. Це була НАЙГІРША поїздка в моєму житті (я часто перетинаю кордон / люблю на автобусі) я дуже пожаліла, що в цей раз обрала саме цього перевізника!
під час поїздки в автобусі була в прямому сенсі цього слова ДУХОВКА! В цих умовах я їхала майже ДОБУ!
На вулиці перед дощем парило, в автобусі в липні (!) кондиціонера немає, люки не відкривали - бо були люди які сильно переживали шоб їх не продуло.

Я думала, шо не доїду

. Аж почався дощ. і що ви думаєте? Вода через закритий люк текла мені по колінах! ЦЕ ПЗДЦ!

ЛЮДИ, ПЕРЕД ТИМ ЯК ЇХАТИ, ЧИТАЙТЕ ВІДГУКИ, ЩОБ НЕ ОПИНИТИСЯ В ТАКІЙ ЖЕ СИТУАЦІЇ

p.s.: зняла невелике відео, де видно, як тече вода (

Ірина
20 ноября 2023 в 19:02

Просто капец якийсь а не перевізники! До Вінниці заїхала без проблем. Но з Вінниці як їхала то автобус запізнився на 1год, ок погодні умови, но попередити можна було завчасно! Водій коли я підійшла нахамив, своє фе показував. В Тернополі пересадка була ніби адекватний водій думала я, а ні, моя кінцева мала бути на автовокзалі у Львові, ніхто не попередив мене і везли до готелю Галіція. Шановні перевізники навчіть своїх водіїв спілкуватися з людьми, ви нас безкоштовно не везете! Досить того що мама моя їхала з вами ви її в Польщі не туди завезли і вернули пару зл. Що ми на таксі більше витратити, так ви щей на Україні так поводитеся (

Лілія
27 августа 2023 в 4:40

Дуже дякую! Везла групу дітей 25, наш автобус зломався, подзвонила до Zubustik, вони нас забрали і довезли до Живця. Везла батька-інваліда, нам дали місця на першому поверсі. Хлопці їдуть на пункти пропуску там де немає черги на кордоні, та допомагають пасажирам. Так є пересадки, але з точки А в точку Б їдемо з одним перевізником.
Рекомдую!

upovich
10 августа 2023 в 7:05

Ужас! Ужас! Ужас! Не рекомендую! Опоздание, пересадки (должен быть прямой рейс), при посадке билеты дороже чем оговаривается, автобус жуть

Liubov
19 февраля 2023 в 11:29

Водії - супер, ввічливі, приємні в спілкуванні і доступні з будь яких питань і в будь який час (в тому числі і вночі), обслуговування - на найвищому рівні (їхала іншим автобусом і стався форс-мажор - непланова пересадка: валізу обережно дістали з багажного відділення одного автобуса і водій цього автобуса особисто зустрів мене і переніс валізу- а таке дуже рідко зустрічається)
Перевізник - Стецик Т. В. - усім рекомендую.
Автобус -комфортний, зручні крісла + спинка відкидається, місця для ніг- більш ніж достатньо. Є розетки- на кожного пасажира своя розетка.
Оператор 5. Замовляла панорамне місце і отримала + після пересадки теж. Постійно на зв'язку. Іваночка - щиро дякую.
Але. їхала у цьому автобусі також "руzzкоговорящая" українка, яка вирішила що їй усі все винні і повинні. Сварилась і відволікала водія під час руху і ще ЗАВАЖАЛА І НЕ ДАВАЛА ПАСАЖИРАМ ВІДПОЧИВАТИ І СПАТИ. Пані якщо ви читаєте цей відгук - вас чекають з відкритими обіймами у роzzії: hu*lo і вбивці наших дітей.

Олег
13 января 2023 в 19:26

Я військовий, прийшлося добиратися с фронту, водій допоміг. Безкоштовно довіз з Кривого рогу до Вінниці. Дуже дякую.

Маша
09 января 2023 в 0:55

Страшні кантори ужасне ставлення до жінок з малими дітьми, вчора їхала з Торуня до Долини забронювали білети казали без пересадок коли прийшли сідати в автобус водій сказав що у Львові буде пересадка приїхали ми до Львова повитягали нам сумки і лишили нас ідіть на бус в нас дитині2роки дитина замовляла в тому атобусі навідь навідь непомогли з сумками на дві жінки було і четверо дітей щей сміялись з нас що вони нічого незнают за дурних нас мали, підійшли ми то того буса він каже ще будем чекати бо з границі їдуть 4 буси ми 3 години з малою дитиною на руках чекали на ті автобуси невитерпіли ми викликали меліцію але як виявилось що вона нічим нам не може допомогти видно все вони знають і неперший раз їх викликають опшім сіли ми в той бус купу людей пакує кондиціонер непрацює студін страшна багажом в салоні нас заклали я чесно кажучи таке невиділа ні в однім бучі страшне ставлення до людей плюєся що нічого не знає ніколи нікому не раджу цих перевізників діти слабі всі кашлюють і ми так само купу грошей на лікарство іде, нехай заплатила за 2дітей і дорослу 4500, так само і друга жінка їхали як худоба нехай ті гроші підуть вам на лікарство так як зараз ми простудились всі через вас

Наталя
30 декабря 2022 в 13:24

Замовила квитки за 10 днiв. Квитки менi не прислали, казали, що iнформацiя про автобус буде за 30 хв. До вiдiзду. Номер автобусу повiдомили, все нiбито гаразд, але у водiя не залишилось для мене мiсця в автобус. Бронь е, а мiсця нема. I диспетчера розмовляють так, нiби я iм щось винна. Нема мiсця - моя проблема.

Настя
15 августа 2022 в 9:59

Хотите потерять несколько часов своей жизни в дороге, ожидании и хамстве? Купите билет у перевозчика Стецик Т. В, к вам приедет Zubustik.ua. Ваш транспорт приедет в неисправном состоянии, без кондиционера, на автобусе не будут указаны все города через которые будут осуществляться остановки. Покупая прямой билет до вашего места назначения, ваш водитель вас обрадует информацией о пересадке в другой автобус, который вы будете ждать от 2 до 10 часов.
Всем крепких нервов и лучших перевозчиков!

Oleksii
15 августа 2022 в 9:42

Добрий день.
Пишу до клієнтів, які хочуть купити білет Стецик Т. В. Або zubustik.ua
Про данну фірму нічого хорошого сказати не можу.
Автобус старий, без кондиціонера (немає чим дихати), пасажирів запихують як шпроти в банку, пересадка в Тернополі з очікуванням іншого автобуса 3 години, сидіння старі, брудні і не робочі, в салоні немає розеток, інтернету та туалетної кабіни.
Водії хами, які брешуть в очі та хамлять.
Автокар несправний технічно, двері які мали зачинятись самі (пневматично) зачиняв водій руками =)
Нікому не раджу цього перевізника, будьте обережні!

Kapella
11 июля 2022 в 23:38

Бізнес-план українською.
У програмі:
1) знайомство з перевізником.
Для отримання гострих відчуттів "рекомендую" "Зубастик", що йде із Зеленої Гури до Харкова;
2) квест #1: як знайти в автобусі розетку для зарядки та зарядити телефон;
3) проходження польського та українського КПП (від 3 годин) ;
4) знайомство з українським менталітетом та хамством у повному обсязі при пересадці в Тернополі;
5) квест #2: як сходити в туалет раз на 5 годин на заправці одночасно з іншими 100 людьми з автобуса за 10 хвилин;
6) ніч у мотелі "Полтава" або машина часу в СРСР у дії;
7) приїзд до Харкова через 48 годин замість обіцяних 33.

Бонус #1: з Зубастиком на вас чекає 2 пересадки в некомфортабельні автобуси без туалету, розеток, вентиляції, Wi-Fi та купівля квитків на вокзалі за 295 злотих або за телефоном за 420 злотих. На ваші запитання будуть намагатися не відповідати, і з роздратуванням кинуть трубку, коли ви скажете, що на вокзалу чомусь на 125 злотих дешевше квиток. Якщо у Вас не буде грошей, у Полтаві можна спати або в холодному автобусі, або на лавочці, що одне й теж ж в данному випадку.
Бонус #2: окремий бонус – безкоштовний секс із водіями автобуса у Полтаві у мотелі "Полтава". Засоби контрацепції "вітаються" разом зі спиртними напоями!
Бонус #3: участь у срачі під назвою "а я - патріотіє, ніж ти! Розмовляйте по-українськи, я вас не розумію. П@здуйте до свого Харкова! Ви можете скаржитися скільки завгодно, бо мені нічого не буде, а наш оператор вас поставить у чорний список, і ви не зможете більше бронювати у нас квітки.
Бонус #4: хто не вмів захищати свої особисті межі. У мене для Вас погана новина: Вам доведеться навчитися це робити, інакше Вас тупо з'їдять і не подавляться. І ваші рідні не побачать навіть ваших кісточок.
Бонус #5: ви навчитеся спати сидячи, без розеток, інтернету, з вимкненим телефоном, під дощем у відкритому автобусі.
Бонус #6: навчитеся радіти життю і зрозумієте, що все, що було раніше і вас засмучувало - фігня на олії.
Бонус #7: навчитеся обходитися мінімум речей, бо все на собі не відвезеш в інше місце. А якщо везти, то мало того, що треба доплачувати, так тільки на колінах не треба біля водія повзти та танцювати з бубном.
Бонус #8: навчитеся збиратися за лічені секунди.
Бонус #9: навчитеся красиво лаятись, бо тепер посил на х@й можна просто замінити посилом за російським кораблем, і всім буде все зрозуміло, навіть дітям.
Бонус #10. Водій вам заочно проведе екскурсію по Харкову, розповість про руйнування і з його розповіді ви дізнаєтеся, що в Україні - війна, а не те, що ви подумали.
Тобто, як Ви самі можете побачити, "бонусів" більше, ніж пунктів у програмі подорожі.

P. S. Якщо у вас була не така "цікава й насичена" подорож, як у мене з 29 по 31 травня 2022 року, особливо в білому двохповерховому автобусі з номером ВО8420ВМ з Тернополя до Харкова, то можете сміливо вимагати гроші назад. Але, дивлячись на відгуки, це буде інша пригода.

Сергій
04 июня 2022 в 13:20

ZUBUSTIK - найгірший перевізник який трапився.
Придбали білет Київ-Прага на вокзалі у Києві на ямі.
Час відправки було задекларовано о 21.00. Автобус (ВО8420ВМ) подано на посадку о 21.20 вирушили тільки о 22.00. Тому, що чекали якусь лярву запоздалу. На питання водії хамили та не давали чітких відповідей (особливо лисий х#й). На другому поверсі автобуса тріснуте скло.
Крім того, про пересадку на інший автобус у Тернополі ніхто не попереджає і такі незручності не зазначаються у білеті. Під час пересадки водій не дозволив сідати на перші ряди, а всіх загнав як стадо на задні сідушкі!
В туалет зупинились вночі серед лісу. Водій сказав, що туалету тут немає та йдіть куди хочете.
Але то був тільки початок ПЕКЛА.
Задекларований час прибуття о 06.55 ранку в Празі.

Натомість ми цілі сутки їхали по Україні розвозячи якихось попутних людей по Закарпаттю!
Якщо коротко кажучи, то доїхали до Праги з запізненням на 10 годин! На 10 Карл!

З мілких недоліків: білет без посадочного місця, розеток немає, води немає, кондиціонеру немає, туалет не працює, водії агресивні та бидлуваті.

користувач
09 марта 2022 в 10:03

Квиток купувала з Вінниці до Львова, мав прибути о 17: 30, але в Тернополі здійснив розсадку пасажирів по різних автобусах та ще 2 години стояв по невідомих причинах, прибуття до Львова у 20: 30!? Водії хамло, які нічогоо не знають, оператори хамлять та кидають трубку. Людям дискомфорт зробили та навіть не втбачились. Послуги на 0 рівні, валізами кидають як мотлохом. Таких перевізників потрібно позбавляти ліцензій!

Артём
28 октября 2021 в 17:39

Пересадки, автобусы старые, опаздывали везде, wifi нет и сказали не будет, к водителю претензий нет, а вот организация - рога и копыта. Цена выше средней, а вот качество услуг 0.

Саша
10 октября 2021 в 6:25

Самая конченая фирма перевозок, о пересадке не предупреди вообще, в салоне душно очень было, водитель ещё и курил, вонь в салоне, ехал с Винницы во Львов, пересадка в Тернополе, прождал другой автобус больше чем пол часа и его так и не было, в 15: 30 он должен был уже отправиться, в итоге в 15: 50 его даже не было ещё, понимаю что дорога, но всё же. В итоге уехал на другом вообще автобусе потому что опаздывал в аэропорт! Не советую никому!

Лія
24 сентября 2021 в 10:47

Мінуси
1. Немає чіткого розпорядку зупинок і короткий час зупинки.
2. Кондиціонер не вмикають, поки не попросиш.
3. Водії не говорять коли і де буде пересадка.
4. Старі крісла (багато зламаних) і немає розеток.
5. Водії не дивляться за багажем, не кожен раз дають наліпки і не контролюють хто що бере.
6. Людям дозволяється бухати в дорозі і вони ведуть себе неадекватно плюс запах перегару.

Плюси
1. Можна перевозити декілька валіз.
2. Можна передавати передачі і документи.

Їздила з ними декілька разів, але остання поїздка просто вибісила, якщо дозволяєте п‘яним людям їздити- то хай другий водій дивиться за ними і роз‘язує конфлікти і вмикає кондиціонер, бо нема чим дихати

користувач
14 сентября 2021 в 17:57

Мало того, что автобус опоздал более чем на 3 часа, потом поломался в дороге. Деньги не отдают, другой автобус не вызывают, службу поддержки не отвечает.

Яна
05 сентября 2021 в 4:51

Плохо, всё очень печально, интернета нету, это впринцепи ладно, но водитель это нечто с крайности в крайность, кондиционеры или на полную работают пол дороги, все замерзают, или духота ужасная. Заехали в Тернополь, должна быть пересадка, не кто не объявил обсалютно не чего, пассажиры сидят а в это время выбрасывает вадитель чемоданы. Сломал мне чемодан и ещё он не виноват, а кто ж наверное я которая сидела в автобусе виновата. Не рекомендую, просто мало у нас выбора ребята приходиться ездить

Николай
01 сентября 2021 в 4:18

Хотите испортить себе поездку- это сюда. Редчайшее дно. Владелец- скотина, которой плевать на все, кроме денег.

Саша
17 августа 2021 в 20:28

Нікому не раджу їхати, водії ХАМЛО, БИДЛО НЕ ВИХОВАНЕ, ПЕРЕСАДКИ ПОСТІЙНІ І ЧЕКАННЯ ЩО В УКРАЇНІ ЩО В ПОЛЬЩІ ПО ДВІ ТРИ ГОДИНИ, ТРАГЕДІЯ!

Добавить отзыв