UAOTZYV.COM

Зоопарк отзывы

Адрес Київ, вулиця Зоологічна, 1
Метро Політехнічний інститут 0.24км
Рубрики Туристическая зона
Оценка 5 4 отзыва
Похожие компании в категории
Тур по купону — бул. Вацлава Гавела, 4
Персональный гид по Украине — вулиця Ольжича, 5, 12

Туристическая зона Зоопарк отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерий
10 февраля 2024 в 0:50

Київський зоопарк є чудовим місцем для сімейного відпочинку. Велика різноманітність тварин з усього світу захоплює, а догляд за ними на високому рівні. Територія чиста та добре облаштована, з зонами для пікніків та дитячими майданчиками. Особливо вражають програми збереження видів та освітні заходи. Єдиним мінусом може бути велика кількість відвідувачів у вихідні. В цілому, відвідування зоопарку - це не тільки розвага, а й можливість навчитися чомусь новому про природу.

Антонина
11 января 2024 в 13:50

Мені все дуже сподобалося. Багато видів тварин та птахів, клітки та тваринки доглянуті. Велика прогулянкова територія. 5 із 5.

Наталья
28 июля 2023 в 10:01

Зараз він більш доглянутий та привабливий для відвідування, особливо з дітками. Велика територія, різноманітні тварини, буде цікаво відвідати і дорослому та дитині

Александр
24 июля 2023 в 18:48

Ми були приємно здивовані, -після ремонту зоопарк став тільки кращим. Змінилась концепція. За тваринами доглядають і це видно. Ландшафтний дизайн реалізований дуже вдало. Все сподобалось, ось тільки повітряна тривога, як завжди невчасно, зіпсувала момент.

Добавить отзыв