UAOTZYV.COM

Зоолюкс отзывы

Адрес Київ, вулиця Дмитрівська, 39
Метро Лук'янівська 1.05км
Телефон +380 (44) 344-88-88
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.zoolux.vet
Рубрики Ветеринарная лечебница, Зоомагазин, Ветеринар, Ветеринарная аптека
Оценка 3 51 отзыв
Ближайшие филиалы компании
Зоолюкс Вхід 2 — вулиця Павлівська, 21
Зоолюкс — просп. Володимира Івасюка, 2Д
Зоолюкс — вулиця Ревуцького, 42В
Похожие компании в категории
Альфа — вулиця Оранжерейна, 3
Белый Клык — вулиця Максима Берлинського, 23/8
Кот Бегемот — вулиця Турівська, 31
Ветеринарная клиника АБДЕМ — вулиця Авіаконструктора Антонова, 15

Ветеринарная лечебница Зоолюкс отзывы

51
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катерина
28 ноября 2023 в 3:24

Чудове місце, де вас приймуть о 2 ночі, кваліфіковано та на дуже зрозумілому язиці розкажуть про проблеми улюбленця та пояснять, що робити далі.
Сьогодні були у дерматолога, Федорко Карина Вадимівна — взагалі скарб, а не лікар.
Дякую клініці за можливість лікувати улюбленця якісно та за чудових фахівців.

Олександр
22 ноября 2023 в 8:51

Хотів би виразити подяку лікарю-терапевту Лєбєдєву Іллі Андрійовичу, за допомогу нашому котику Аперолю. Лікар доступно пояснював, що нам потрібно робити, щоб поліпшити самопочуття нашому улюбленцю. Відразу поставив правильний діагноз і лікування. Дякую за лікування, ми знову з апетитом і на лапах)

Тетяна
04 ноября 2023 в 12:47

Хочу написати пост подяки лікарям інтенсивної терапії на Дмитрівській 39. Я щиро вдячна за врятоване життя нашої маленької чихуа Ізабель (Ляля) всім лікарям інтенсивної терапії:) Персонально хочу відмітити Гапусенко Юрія та Бабенко Анастасію. Дякую за професіоналізм, терпіння і детальне супроводження нас.
Цей пост перш за все хочу написати, щоб допомогти іншим. Бо коли ми вночі відвезли свою малечу в інтенсивну терапію (ми думати щось зʼїла і отруєння), а виявилось передозування медичним препаратом. Залишили її, і приймаючий лікар дав нам невтішні прогнози, я приїхала додому і почитала відгуки тут…. Чесно сказати, був такий розпач, що я ледве дочекалась ранку… навіть були думки забрати і перевезти в іншу клініку. Добре, що ми цього не зробили.
9 днів інтенсивної терапії, крапельниць, аналізів і купа ліків. Ми благали її спасти, лікарі дійсно фахово і професійно боролись за життя Ізабель. Лікарі змінюються кожний день, вранці черговий лікар обовʼязково телефонує, коментує аналізи крові і подальше лікування. Ми провідували двічі на день. Нам лікар детально все розповідав, стан, аналізи, що капають і колють. Ставало то легше, то гірше… іноді і ввечері телефонували і коментували її стан. Вона відмовлялась їсти, то пропонували безліч варіантів корму - аби поїла. Через 9 днів, спробували другий раз забрати додому на реабілітацію, тому, що окрім лікування, крапельниць і аналізів, собака стресувала так довго там знаходитись. Після виписки нам перший тиждень постійно телефонували із ветклініки питали як стан і робили деякі коригування в лікуванні.
Стосовно цін, так, не дешево. Але тут на місці оперативно роблять всі необхідні аналізи, сучасне обладнання. Необхідний якісний нагляд. І ще підкреслю дуже коректне спілкування всього персоналу клініки. (є вже із чим порівняти)
Зараз ми вже два тижні вдома. Наша малеча іде на поправку просто на очах)
І ми щиро радіємо, що потрапили дійсно в цю клініку до спеціалістів інтенсивної терапії.

Viktoriia
29 октября 2023 в 5:08

Жахливе місце!
Приїхали з собакою пізно ввечері, бо по телефону сказали, що можуть зробити термінову операцію після УЗД, видалити чужорідне тіло зі шлунку поки не потрапило в кишечник.
Приїхавши нам почали назначати купу всього, аналіз крові, який і так був свіжий того ж дня, біохімію, так само свіжа того ж дня, незрозумілий аналіз на інфекції, хоча ми приїхали з УЗД попереднім і знали, що в шлунку є частинка іграшки…
Окрім того, виявилось, що УЗД раніше ранку не зроблять, але в стаціонар за 12000 грн покласти обовʼязково, щоб нормалізувати її стан.
Ми відмовились від аналізів крові і біохімії, сказали, що їдемо геть з клініки, але з чеку їх відмовились прибрати.
Собаку винесли всю брудну, в калі, сказали, що вона вирвала, хоча до цього рвоти не було, зате взяли 50 грн за гігієнічну пелюшку, окремо за катетер, пластир і так далі.
Безсоромні скоти, майже довели мене до сліз, проблему так і не вирішили, мінус 2500 грн ні за що і купа нервів на ніч.
Ні за що не раджу цю мережу, розводять на гроші, коли Ви готові віддати все, щоб допомогти своєму улюбленицю, як власній дитині, немає сорому взагалі.

Анна
18 октября 2023 в 19:58

Записала собаню на стерелізую. Мені подзвонили після того як я її залишила і сказали що не можна стерилізувати так як в неї проблеми з серцем. Я приїхала її забрала і коли ми вийшли на вулицю її почало сильно трусити. Я подзвонила запитала чи вони щось їй кололи і мені сказали що сірену і седативне. Тобто вони їй вкололи а потім тільки зробили ЕХО серця. В моєму розумінні спочатку роблять аналізи а потім уколи. Її трусило до вечора. Більше ні ногою в цю клініку.

Виктория
17 октября 2023 в 12:16

До цієї клініки звертаюсь не перший раз.
2є кішок були стерелізовані за новими технологоліями, коли після залишається лише маленький шов. Уважний персонал, відкриті до діалогу.
Також проводили вакцинацію кішки (кожнорічну), продовжуємо обслуговуватись в цій кліниці.
І звичайно в них можна оплатити візит карткою, з чим є проблеми в інших клініках.

Nestea
16 октября 2023 в 19:49

Це просто жесть! Ніколи і нізащо не звертайтесь в цю клініку!
Ми звернулись з запитом зробити латероскопічну стерелізацію, оскільки це меньш травматично для собаки. По факту нам зробили дуже погану полосну операцію з величезним розтином, з нитками які почали гнити через тиждень. Ми хотіли прийти до лікаря, щоб подивитись, на що нам сказали що не треба, все пройде. Пішли в іншу клініку, лікар був в шоці від побаченого! Алергічні реакція на нитки, величезний розтин, ендоскопією навіть не пахло, одразу був прямий полосний розтин, тому що ендоскопія навіть не в тому місці розріз та їх повинно бути 2, а у нас був величезний один. Зашито було криво, нитки не підійшли, ще трохи та був би сепсис! ЦЕ просто жах, а не клініка!

Лєна
15 октября 2023 в 23:57

Лікувала тут свого єнотика у лікарів Остапенко та Дубровіна. Єнотик був з великою раною, потрібно було зашивати. Лікарі бережно оглянули рану, провели операцію. Лікування було довгим, майже місяць, але нам телефонували по стану тваринки та давали рекомендації. Саме головне, що нас приймали вночі і рано вранці без будь-яких проблем. Важко знайти клініку, яка працює цілодобово з хірургами. Дуже задоволена ставленням лікарів, рекомендую Тепер моя Булка здорова і передає вам привіт!

Анна
07 октября 2023 в 20:18

Незважаючи на таку велику кількість негативу, я хочу залишити відгук про надзвичайно приємне враження. І ці 5 зірок не про сучасну техніку, чи інтер‘єр, а просто про те, що тут врятували мою кішку. Я об‘їздила вже все, що знала, витратила купу грошей на аналізи, крапельниці, лікування. Але моїй крихітці ставало тільки гірше. В попередній клініці наче й поставили діагноз, але радили робити біопсію, щоб призначити лікування. Біопсію кішці з інтоксикацією печінки. Моє знайомство з клінікою відбулось з онлайн консультації з онкологом, яка тільки підвердила мої сумніви про доцільність операції, і сказала звернутись до терапевта. З високими показниками білірубіна, АЛТ, при постійних крапельницях, відлік вже йшов просто на дні. Ми зібрались і поїхали в Київ до Анни Сергіївни. Мене вразило те, як вона знайомилась з нею, хоч наша Діна була досить агресивна від втоми й стресу. Як уважно підбирала лікування з мінімізацією уколів і тд, щоб не завдавати стресу ще більше. І взагалі, відношення до тваринки було таким, наче це звичайна хвороба, а не як я звикла, шо ось ось і все, зробіть евтаназію і не мучтесь. Чесно, лікування було настільки простим, що я не одразу повірила, що воно подіє. Просто через те, що після всього, що з нами трапилось, я напевно очікувала ну чогось такого складного. Госпіталізації, тих самих крапельниць і тд. Минув тиждень, як ми дотримуємось приписаного лікування. Кішка, яка вже місяць нічого не їла, почала проявляти цікавість до їжі. Приходить до мене на кухню, коли готую щось, і взагалі ходить! Вона почала знову муркати, реагувати на те, коли я її зву. І хоч сил ще не так багато, але наскільки ці маленькі кроки важливі і показують, що все буде добре. Анно Сергіївно, я зі сльозами на очах зараз пишу цей відгук, я настільки вдячна Вам, що ніколи не зможу це описати. Я бажаю Вам вдячних пацієнтів і дуже дякую за те, що врятували нашу Діну.

Not
16 сентября 2023 в 22:09

Багато разів сюди зверталися, але ціни звичайно дивують.
багато незрозумілих позицій у чеку - на кшталт аналіз 600 + проведення нашої лабораторії ще +200. Аналіз сторонніх лабораторій ще +600
У результаті аналіз крові виходить 800–900 грн.
Загалом узі сечового та органів черевної порожнини + аналіз крові та сечі + прийом + укол коштував 3300 грн!

Нарікань на роботу лікарів немає.

Виктория
12 сентября 2023 в 2:34

Нікому не рекомендую, в собаки почав пропадати зір, сказали ні він реагує, піна то реакція на біль в животі, вкололи но шпу і відправили додому. Собака померла…

Олена
06 сентября 2023 в 19:06

Дякуємо Ользі Володимирівні Дубровіній за якісну роботу та чуйне ставлення до нашої крихітки. Після операції клініка спостерігала за станом здоров'я собаки протягом тижня. Дуже рекомендую клініку. Дякую.

Алина
09 августа 2023 в 21:06

Собака з'їв сторонній предмет, привезли до клініки. Зробили наркоз, щоб дістати його з ендоскопом, але так і не змогли це зробити чомусь гроші взяли за операцію і за перебування в клініці близько 10000 грн. Коли забирали собаку нам сказали, що краще щоб вона залишилася і поспостерігали за нею та стороннім тілом кілька діб (одна доба обходяться 4600 грн на секундочку) природно тому ми забрали собаку. Через 3 дні подумали може таки варто повторити операцію, зателефонували до клініки, хірург сказав якби не забирали собаку, то ми б зробили в рахунок тієї операції. А ви як думаєте, чи коштує операція своїх грошей, якщо за підсумком проблему не вирішили?

Алина
04 июля 2023 в 0:23

Чуть не потеряли нашего любимца, проходя лечение в этой клинике. У собаки был пироплазмоз, но тут диагноз нам не установили, а просто лечили наобум. Неделю ездили сюда на капельницы, сдавали все необходимые анализы. Результат - собака чуть не умерла. А в добавок и денег в 2 раза больше взяли. Хорошо еще, что вовремя отсюда ушли. Как только нас выслушал врач другой клиники, сразу же назначил нам анализ на пироплазмоз. После первого же укола собаке стало легче. Терапевт Оласюк Екатерина Юрьевна нам чуть собаку не угробила. Максимум, что ей вообще можно доверить так это зелёнкой лапку помазать. Молодая и неквалифицированная, да ещё и с максимальной безответственностью! Люди, если любите своих питомцев, не везите их к такому терапевту!

Тетяна і кіт Доміан
25 апреля 2023 в 18:49

Зоолюкс на Дмитрівській 39.
Наша подяка лікарям за зважений підхід до діагностики і лікування. Дякуємо анестезіологу Калініній Анні, керівнику відділення онкології Селезньову Денису, знову і знову дякую Уманцю Михайлу Михайловичу, персоналу клініки за уважність до наших проблем із котом Доміаном.
Як і минулого разу, на Дмитрівській 39 лікарі колегіально приймають рішення, у разі необхідності, особисто передзвонюють, повідомляють про всі свої кроки у лікуванні і діагностиці.
Як завжди, на Дмитрівській 39 мені, власниці кота, приділяють певну увагу, роз’яснюючи необхідність тої чи іншої маніпуляції.
Звичайно, я маю право відмовитись, порадитись з іншими спеціалістами - все зроблю для свого Доміка! Звичайно, комплексне лікування потребує від мене особливого режиму, пильного дотримання всіх порад від наших рятівників.
Бажаю спеціалістам клініки впевненого професійного зростання. Бажаю усім власникам скорішого одужання їх улюбленців!

Виктория
22 марта 2023 в 18:48

Месяц борьбы за жизнь кошки после банальной операции стерилизации в «Зоолюксе» на Дмитриевской 69
Делали стерилизацию методом лапароскопии.
Предварительно мы сделали УЗИ сердца, чтобы исключить патологии. Все было ок. Кошке 7,5 месяцев.
С 3го дня после операции кошке стало становится плохо. В клинику звонили, нам говорили все ок. На 5 день все стало очень плохо. Она отказывалась вставать, есть и совсем перестала двигаться. Мы привезли ее в клинику с температурой 40,3. Персонал нас насторожил. Такое впечатление, что в клинике работают одни студенты. Ей сделали анализы, узи. Узист сказал, что все органы здоровы. Анализы были тоже не плохие, но обнаружили серому, выписали таблетки.
На следующий день день ей хуже. Выглядит как тряпочка, не ест, не встает. Едем к завотделению. Показываем ей серому. Естественно ответ, что никакой хирургической ошибки нет. Спрашиваю где хирург, который оперировал, почему не он смотрит результат своей работы консультирует, в ответ зачем он вам, если я смотрю. Начинает рассказывать чушь, что у нее панкреатит (при здоровой поджелудке) или вообще вирусное заболевание генетическое. Снова анализы. Пункция показывает, что небольшое воспаление есть. Назначают антибиотики.
Пьем 5 дней антибиотики, ситуация ухудшается. Животное с каждым днем угасает. Перестает есть, пить, ходить в туалет.
Параллельно пишу в администрацию клиники, но в ответ получаю письма в стиле сам дурак и мы ни в чем не виноваты. Типа операция прошла успешно, что с кошкой не знаем. Типа будет хуже привозите на стационар. Я понимаю, что если отдам им животное, то живая она домой уже не вернется.
Принимаем решение искать другого врача и спасать любимое животное. Находим врача, он очень тщательно ее осматривает и сразу говорит что случилось. Шов сделан неправильно, не стык в стык как должно быть, отсюда мышца идёт в нахлест и пережимает кишечник. Кишечник не опорожняется. Сказал еще бы день, два и пришлось бы оперировать по поводу непроходимости. Кошку оставляем, ее чистят, вечером она начинает есть, но последующие пару дней не дают желаемых улучшений. Она по-прежнему не двигается и не ходит. Случайно нажимаем ей на задние лапки и понимаем, что ей дико больно, она кричит криком. Вот и причина почему она не вставала. Снова ее в охапку и снова едем к врачу. Он ее смотрит и говорит, что да, ей дико больно вставать на задние лапы и скорее всего проблема с эпидуральной анестезией, ей попали в нерв, поэтому она лежит, не ходит и не ест. И это уже третья неделя после операции. Вы представляете сколько это маленькое существо мучается, пока мы таскаем ее по больницам и ставим ей диагнозы. Спрашиваю прогноз будет ли она нормально ходить, говорит как повезет. Назначает нам уколы. Колим 5 дней и малышка по-тихоньку начинает возвращаться к жизни. Постепенно пробует ходить, хотя одну лапку волочет и на нее не становится. После полного курса уколов улучшения заметные, но она все так-же волочит лапку, поэтому принимаем решение и самостоятельно колим еще 2 недели гомеопатические препараты против воспаления и невралгии. Ушло у нас на это почти месяц. Правда животное измучалось страшно от этих уколов, из нежной кошечки превратилась в дикого зверька. Только сейчас могу выдохнуть и сказать, что ей действительно лучше и мы победили!
Но клиника «Зоолюкс» на Дмитриевской 69, совершенно не принимала в этом участие. И у меня вопрос, кто все таки оперировал мою кошку? Практикант, который учился? ! Другого объяснения я не нахожу, чтобы в одной простой операции сделать столько ошибок, начиная от неправильного шва, серомы и заканчивая эпидуралкой. А руководство клиники не приняло никакого участия в решении вопроса. Было ощущение, что они заинтересованы гробить Ваше животное по-тихому, рассказывать вам про несуществующие генетические заболевания, лечить непонятно от чего. Они заинтересованы параллельно тянуть из вас деньги за дополнительные исследования, когда Вы в стрессе и готовы отдать последние штаны, чтобы спасти любимое существо.
Кто ещё не знаком с этой клиникой, хочу предостеречь от знакомства, тк если что-то, не дай Бог, случится с Вашим животным, Вам просто расскажут, что всегда есть опасность гибели животного после операции. Есть статистика…

Тетяна і кіт Доміан
12 февраля 2023 в 18:38

ZooЛюкс на Дмитрівській, 39 - також є відповідальні спеціалісти.
Михайло Михайлович Уманець - керівник відділення нефрології на Дмитрівській, 39 - Чудовий лікар, освічений і приємний, високообізнаний фахівець у своєму напрямку. Відчувається, що він хоче допомогти і залучає до вирішення проблеми усі можливі сили і засоби. Дякую за допомогу і лікування кота Доміана.
Для мене було важливо почути також думку досвідченого візуального діагноста (УЗД). Михайло Михайлович спільно з Наталею Петрівною Нагорняк провів прийом і визначив схему лікування. Дякую Наталі Петрівні за її професійну допомогу. На жаль, не знаю імені асистентки лікаря, яка допомогла сьогодні, 10 лютого, брати кров на аналіз, але все пройшло віртуозно (для тих, хто знає, як буває важко знайти вену в наших маленьких пухнастиків).
Звичайно, як і в будь-якій з клінік, є багато студентів, тимчасових людей, яких навіть дратують капризи хворої тваринки і просто людей, які не відчувають інтересу до своєї роботи. В клініці ZooЛюкс, якщо ви вирішили звернутись саме сюди, треба дуже уважно обирати того, хто допоможе подолати всі труднощі, коли тваринка хворіє.
Вважаю, що у відділенні нефрологіі Анохін Захар Володимирович - також хороший фахівець, зазвичай лікарі відділення працюють в тандемі і вочевидь тримають на контролі стан маленького пацієнта. Я це говорю, тому що протягом лікування мені передзвонювали, писали нагадування і роз’яснення і Анохін, і Уманець, і ще інший нефролог, на жаль не запам’ятала його імені, тому що кіт тоді дуже погано себе почував. Дякую за чуйне ставлення!

Елена
30 апреля 2020 в 13:34

К большому сожалению, есть некомпетентные и не профессиональные доктора в этой клинике. Цены высокие, хотелось бы и получать качественную медицинскую помощь. Очень похоже на выкачивание денег из клиентов.: вы платите наперед, а потом разберёмся, кто кому должен. Это самое безобидное и мелочное. К сожалению доверять здоровье и жизнь ваших любимых питомцев этой клинике нельзя. Есть здесь и хорошие профессионалы, но есть, и те кто не имеет право называть себя доктором.

Alien
05 апреля 2020 в 12:22

Привёл кошку на рентген. По телефону озвучили сумму 300 грн по факту на рецепшене сказали 550 хотя, я еще в телефонном разговоре спрашивал - что надо рентген легких в двух проекциях! После рентгена в чеке вылезло что 750! Еще 200 грн за фиксацию кошки! Зарание можно сказать что подержать кошку за задние лапы у вас стоит 200 грн? ! На сайте у них прайса нет! К врачу что делал рентген вопросов нет описала снимок нормально. Но по деньгам развод красивый.

Владимир
30 марта 2020 в 12:39

Клиника на первый взгляд отличная, но имея рентген аппарат НИ один доктор из клиники не может прочитать рентген снимок, отправляют на МРТ. Есть в Киеве и другие места, где работают настоящие профессионалы и полутче, чем в данной клинике.

Добавить отзыв