UAOTZYV.COM

Золотой Век / Золотий Вік

Адрес Київ, вулиця Миколи Лаврухіна, 4
Телефон +380 (800) 30-25-05
Часы работы 10:00-21:45
Сайт zolotiyvik.ua/ua
Рубрики Ювелирный магазин
Оценка 2.4 7 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Золотой Век / Золотий Вік — Sky Mall, ТРЦ, просп. Генерала Ватутіна, 2т
Золотий Вік — ТРЦ Комод, вулиця Митрополита Андрея Шептицького, 4
Ювелирный магазин Золотой Век / Золотий Вік — вул. Гната Хоткевич 1В ТРЦ Проспект
Золотий Вік — ТЦ Дрим Таун, Оболонський просп., 1б
Похожие компании в категории
Pandora — ТРЦ Скай Молл, просп. Романа Шухевича, 2Т
Столичная Ювелирная Фабрика — вул. Рональда Рейгана, 8
Серебряный Век — ул. Теодора Драйзера, 8, Сильпо
Vilenashop — просп. Червоної Калини, 10

Золотой Век / Золотий Вік отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
02 августа 2023 в 17:04

Це жах, не думала, що вітчизняний бізнес, який так рекламуєтся - зовсім не відповідає своєму рівню. А саме всюди вказують, що наче є гарантія на їх вироби, при купівлі прикрас Вам про їх чудовий сервіс, гарантійний талон на безкоштовний ремонт та багато іншого розповідає продавець. А що я отримала? Купила перстень з топазом - через три місяці випав камінець (розігнулась дужка, яка тримає камінь) причому носила кільце не кожен день та обережно. Одразу звернулась з приводу допомоги до їх сервісу гарантій на Лаврухіна (там де купувала) Перстень забрали на експертизу, і через два тижні прийшли результати експертизи. За результатом якої я отримала свою каблучку у тому ж стані, камінець окремо та дужка розігнута та висновок експертизи, який наголошує що дужка розігнута через механічну взаємодію (прикладання сили) тому безкоштовному ремонту не підлягає. Поясніть, будь ласка як може випасти камінець, коли дужки які тримають його - цілі? Правильно, ніяк і це був брак виробництва, адже дужка була дуже слабкою і через короткий термін розігнулась. Звичайно, Вам вигідно робити рекламу, що все безкоштовно - але по факту усім відмовляєте. Адже листочок, який мені видали це просто звичайна роздруківка без жодної печаті, на якій мені поставили галочку напроти " прикладання сили, механічне пошкодження" Усі ми розуміємо, що ці листочки/бланки лежать у купі - і вони просто ставлять галочки, аби безкоштовно нічого не робити. Добре, але тоді й не кажіть на кожному кроці - що у Вас безкоштовний ремонт та гарантії, адже цього Ви не даєте. Навіть самі дівчата- консультанти мені сказали, що не розуміють чому мені відмовили, так як механічних пошкоджень немає, дійсно просто розігнулась одна дужка через те що вона слабкіша. Мені залишилось звернутись на гарячу лінію, адже у магазині більше питання не вирішуєтся. На гарячій лінії мене навіть не слухали, сказали прямо йти ремонтувати у часній компанії. Я так і зробила, адже розуміла, що тут вже справедливості не буде. Тому, з таким відношенням після того як Ви залишаєте там гроші, вже немає бажання там щось купувати. НЕ РАДЖУ Золотий вік, у рекламі одне - по факту нічого із заявленого Ви не отримуєте.

Оксана
20 июля 2023 в 4:01

Дуже розчарована магазиномза рік змінився на гірше…нажаль. Продавці дуже хамлять, не хочеться йти до магазину, тимпаче купувати щось там Враження залишилось не дуже приємне

Женя
14 октября 2021 в 16:56

Сделала заказ в интернет магазине 2 дня назад, вчера между 13: 00 и 15: 00, мне пытались дозвониться из магазина, но не смогла ответить. Когда я перезвонила меня встретил автоответчик. Сегодня я прихожу в магазин, чтобы узнать могу ли я забрать заказ, на что мне работники отвечают, что вашего заказа и нет, что вам должно было прийти смс, которое не пришло. На что я говорю, ну давайте посмотрим на месте, что у вас есть. На что они говорят, а у нас вообще нет обручальных колец. К слову это должен был быть подарок обручальные кольца, которые нужно было дарить уже через пару часов. Спасибо вашему магазину за "качественное" обслуживание клиентов.

Микола
14 мая 2021 в 15:27

Асортимент товару не відповідає наявності на сайті.
Привітний персонал заслуговує високої оцінки.

Юрий
18 февраля 2021 в 15:40

Внимательный, вежливый и приветливый персонал, всегда помогут и подскажут?

Юлия
25 января 2021 в 4:56

Пришли в 10.30, ждали консультанта минут 10, она кофе попивала с сигареткой. В итоге более хамовитого продавца поискать нужно, обслуживание- уровень "дно".

Женя
25 октября 2018 в 21:22

Хотя и компания принадлежит нашим соседям, цены более демократичны, чем у например кюза. Люблю свою жену, люблю тещу, сестру, а потому иногда надо делать красивые дорогие подарки) в этом плане век у меня на первом месте

Добавить отзыв