UAOTZYV.COM

Zimina Dental Clinic

Адрес Київ, вулиця Щусєва, 4
Метро Дорогожичі 0.14км
Телефон +380 (97) 102-21-00
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
Сайт zimina.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Диагностический центр, Скорая стоматологическая помощь
Оценка 4.9 31 отзыв
Похожие компании в категории
3E dental clinic — вулиця Авiаконструктора Iгоря Сiкорського, 4-Г, офис, 220
ESTE line — вулиця Щусєва, 24А, 24A
Alex-Dent — вулиця В'ячеслава Чорновола, 20
ОРТОЛАЙФ - Стоматологическая клиника — вулиця Олександра Кониського, 76-78

Zimina Dental Clinic отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Irene
28 февраля 2024 в 12:30

Хочу подякувати Zimina Dental Clinic за професіоналізм та турботу про мої зуби вже упродовж 10+ років! На жаль, зі здоровʼям зубів мені не дуже повезло, тому окрім пломбування, ще доводилось боротись і з більш підступними проблемками… але Марія Анатоліївна, а згодом і інші лікарі роблять максимально, щоб врятувати зуб. Завжди проводять якісну і скрупульозно перевірку, і вже потім переходять до лікування.
Навіть проводили дуже важкі видалення вісімок, і все пройшло дуже добре!
На скільки я все життя боюсь стоматологів, але в цій клініці мені дали зрозуміти, що я в надійних руках і вже багато років, як не тільки я є клієнтом, а ще і вся родина моя є клієнтами Zimina Dental Clinic!
Тому лікарям хочу висловити величезну подяку за такий труд!

Kateryna
27 февраля 2024 в 14:01

Вперше я відвідала Zimina Dental Clinic ще десь у 2015 році за рекомендацією моєї старшої сестри. Вона і вся її родина довіряють їй вже більше 22 років.
Вперше, як памʼятаю, я записалася до Зіміної Ірини Іванівни (засновниці клініки) через зуб в якому пломбу, попередній мій лікар, мені не міг поставити впродовж мабуть 3 чи навіть 4 візитів, вона постійно чи просідала, чи випадала… Але Ірина Іванівна зробила свою роботу дуже кваліфіковано і якісно з першого разу і та пломба слугує вірою і правдою. Я нарешті знайшла свого лікаря! З того часу вся моя родина також обслуговується саме в цій клініці!
Було багато чого, через що я ще пройшла разом з фахівцями клініки і з кожним разом я впевнювалася в тому, що тут я можу довіряти якості лікування.

За ці 9 років було багато чого зроблено з моїми «нестандартними» зубами саме тут і я задоволена результатом.
Нестандартні в мене зуби і саме в цій клініці лікарі це враховують, що в людини можуть бути не 1 корінь в зубі, як мабуть у більшості за літературою, а наприклад два чи навіть три, не три нерви в жувальних зубах, а наприклад 5 чи 6… це дуже важливо і суттєво впливає на якість лікування, особливо коли мова йде про видалення нервів і пломбування каналів. В цій клініці це роблять дуже якісно, через високу кваліфікацію працівників, за новітніми технологіями, сучасними якісними матеріалами та з використанням якісної стоматологічної техніки яким позаздрять стоматологічні клініки і Європи (можу це точно сказати) і може й деякі клініки Америки…
Разом ми проліковували гранульоми, за які взагалі далеко не кожний лікар візьметься, бо простіше ж сказати що тут без шансів і простіше видалити… Але завдяки Zimina Dental Clinic ті зуби, які б інші лікарі мені б давно видалили в мене ще й досі в роті, чому я безмежно рада. В 2017 році я наважилася відбілити зуби, бо вони й раніше мені здавалися недостатньо білими, а за час вагітності та ГВ вони стали ще темніші… Мені підібрали спосіб, який підійшов саме моїй ротовій порожнині і вже приблизно через місяць в мене була білосніжна посмішка, якої ніколи до цього не було! Потім ми відреставрували мої перші верхні зуби і зараз вони мають дуже правильну форму і виглядають природньо. Також у 2020 році ми із Марією Анатоліївною почали працювати над вирішенням проблеми відсутності в мене одного зуба (замість нього в мене стояв мост), Мені видалили шостий зуб ще в мої 19 років.
саме через попередньо некваліфіковане лікування каналів іншими лікарями, через що згодом зʼявилася гранульома і, як наслідок, мені не врятували згодом зуб теж інші лікарі… Ми разом з Марією Анатоліївною пройшли довгий шлях нарощування ясен (в мене це відбувалося в декілька етапів), вживлення імпланта, подальше виготовлення імплантного зуба, і коронок на сусідні (через те що був міст). Я дуже задоволена результатом, за що красно дякую!

В цій клініці фахівці працюють в команді над вирішенням запитів пацієнта і радять найкращий варіант лікування, враховуючи ваш стан ротової порожнини, потреби і бажаний результат.

За час, що я обслуговуюсь в Zimina Dental Clinic, клініка дуже змінилась.
Клініка, так само як і лікарі з асистентами, постійно розвивається та вдосконалюється. Фахівці мають жагу до нових знань, новітніх технологій, постійно себе розвивають, проходять нескінчене навчання, семінари за новітніми технологіями в стоматології, хірургії, імпланталогії, ортодонтії… Для мене це свідчення того, що люди на своєму місці, як то кажуть, які живуть своєю справою і відносяться до цього, як до свого дитя, в яке постійно вкладають багато чого і розвивають.
Я памʼятаю часи, коли було 2 кабінети, прицільний рентген, а панорамні знімки чи КТ я робила в 3DPlant. Зараз клініка облаштована всім необхідним, там можна одразу зробити і прицільний рентген, і панорамний знімок, і КТ, також є лікування під мікроскопом, імплантологія, приймає ортодонт…
Для мене це прямі наслідки багаторічної кропіткої праці, крок за кроком створювати, вкладати сили в свій розвиток, свою клініку і розвивати свою справу.
Я щиро бажаю процвітання, натхнення та здоровʼя команді Zimina Dental Clinic

Юрий
19 декабря 2023 в 9:50

Сидиш в кріслі, розповідаєш лікарю, що цю цяточку Марія бачила декілька місяців тому. Через 2 секунди чуєш знайомий голос: " Яку я цяточку бачила? Показуй! ". Контроль)
Дійсно команда профі. Рекомендую!

AK57kit
14 декабря 2023 в 9:08

Вівся на масив захоплених відгуків і приніс сюди свій пародонтоз полікувати. А даремно! Як мені пояснили, "лікувати ясна - це мода, яка пройшла ще в 90-х", треба навиривати зубів побільше, почекати місяць і поставити протези або імпланти. Як вони триматимуться на пухких яснах, не пояснили. Вишенька на тортик - на панораму дівчинка посадила так, що вертушка застрягла на спині, довелося зрушити, зуби на знімку вийшли внахлест. Я не ризикнув продовжувати тут.
- -
Прочитав відповідь власниці - так, в укр-протоколі немає нічого про зміцнення ясен, як у раніше обпльованій Іспанії або навіть у РФ. Але так "робити" рентген ворогові не забажаю! А ленкоміцин від злиднів, оскільки про уколи гіалуронової кислоти я навіть не чув. Ваше щастя, що медицина у нас не страхова – нікому змусити вас робити все якісно, ​​і не лише тим, хто під час війни може їздити туди-сюди до Іспанії.

Ира
24 ноября 2023 в 21:43

Я дуже вдячна всім лікарям цієї клініки. Ми тимчасово живемо в Ризі і коли я звернулася там до стоматологів Вони були в захваті від того яке складне лікування було мені зроблено в клініці Zimina. Всі однозначно ствердили що за кордоном мої зуби були б давно видалені. Дякую що моя посмішка залишилася чарівною

Виталий
10 ноября 2023 в 14:03

Для мене завжди приємно відвідувати цю клініку. Персонал завжди привітний і чуйний. Найважливішим, звичайно, є професіоналізм, з яким до вас ставляться. Жодне занепокоєння не буде відкинуто, а план лікування, коли він складений, завжди буде чітким і певним.

Саме такий рівень догляду створює довгострокову довіру до практики. Моя родина відвідує цю клініку лише тоді, коли ми в Україні і потребуємо стоматологічної роботи. Це проста рекомендація.

Ярослав
14 сентября 2023 в 12:17

Дякую за обслуговування! Отримав якісний сервіс і швидку допомогу у вирішенні своєї проблеми. Лікар приємний, а послуги у відповідності до побажань.

Наталия
02 сентября 2023 в 22:07

Чудова клініка з професійними лікарями. Кілька років тому у мене була складна ситуація з зубами, одна з яких - кіста після зламаних інструментів в каналі під час лікування в іншому місті. Копітка робота Марії Зіміної врятувала мені зуб й довіру до лікарів. Я зверталася до клініки не один раз, завжди робота за якістю була на найвищому рівні. З абсолютних переваг клініки є цінова політика й широкий спектр послуг. В клініці можна зробити на місці усі знімки, не гаячи час на пошуки цієї послуги по всьому місту. Професійні лікарі завжди з розумінням й уважністю опрацюють проблеми клієнта й запропонують усі доступні способи лікування. Безсумнівно, найбільший професіонал - Марія Зіміна, яка постійно вдосконалюється, відвідує курси, підвищує кваліфікацію, це лікар за покликанням, для якого - чужі проблемні зуби - не просто робота, а виклик і інтерес) Ще хочу подякувати лікарю Лілії Захарчук за майстерність, й усім співробітникам, які дарують клієнтам чудові й впевнені посмішки. Рекомендую!

Valeriia
05 июля 2023 в 21:24

Вся моя родина клієнти цієї клінікі багато років. Потрапила я до Марії Анатоліївни випадково (просто проходила повз) і цей випадок допоміг мені знайти найкращіх спеціалістів.
Мій випадок з зубами був дуже складний і Марія Анатоліївна із тих лікарів, хто не просто не відмовив, а ще прийняв це як виклик і можливість добитись чудового результату!
Наразі через війну я проживаю закордоном, але все одно приїздила до Zimina Clinic на лікування.
Рекомендую від усього сердця і лишаюсь вашим постійним клієнтом.

Саша
29 июня 2023 в 18:13

Відвідувала багатьох лікарів, але більшість з них казали, що не можуть вирішити мою проблему.
У результаті вирішила сходити на консультацію до Марії Анатоліївни, а невдовзі згодом мені провели операцію. Результатом дуже задоволена, питання вирішене майже повністю).
Рада, що вдалося знайти такого спеціаліста та вирішити свою проблему.

Анна
28 июня 2023 в 10:37

В клініці лікуємось всією родиною багато років. Спершу стикнулися з тим, що попередні стоматологи наробили багато біди. Тож лікарі клініки після діагностікі, багато років намагалися врятувати ті зуби, які зіпсували попередні фахівці. Взагалі дуже приємне те, що в тій клініці все роблять дуже фахово і з повагою до клієнтів. Допомогають не тільки з безпосередньо лікуванням, а ще і організацією планування профілактичних доглядів.

Татьяна
12 июня 2023 в 13:51

Комунікація з пацієнтами, кваліфікація спеціалістів, обслуговування клієнтів, діагностика - все у вас на найвищому рівні.
Вперше у житті я зустріла такий підхід до лікування зубів.
Повне обстеження, підбір декількох методів лікування, детальні консультації та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Окрема подяка Марії Анатоліївні за її чуйність та зацікавленість у вирішенні проблеми. Професіонал з великої літери!
Всією родиною обслуговуємося у цій клініці і радимо усім друзям, колегам та знайомим!

Катя
16 мая 2023 в 4:36

Вже більше 10 років вся сім’я лікує зуби тільки тут. Саме тут вирішували проблеми, близькі до безнадійних, за що персоналу клініки велика вдячність. Довіряю всім лікарям, які тут працюють, тому, коли телефоную, то впевнено кажу, що можна записувати до будь-якого лікаря. Якщо шукаєте надійну клініку, де зроблять все необхідне і нічого лишнього, то впевнено рекомендую завітати сюди.

Олександра
05 мая 2023 в 6:34

Записалася на консультацію до Марії Анатоліївни і потім мені провели операцію. До цього лікарі казали, що не впевнені, чи вийде у них це зробити.
Результатом дуже задоволена, питання вирішене майже повністю. Задоволена, що знайшла такого спеціаліста

Мария
29 апреля 2023 в 19:04

Це любов з першого прийому? Дякую професійній команді за комплексний підхід та вирішення складних питань з зубами, та надання оперативної допомоги. Я довірю свою посмішку без вагань та прислухаюсь до рекомендацій лікарів. Дякую за гарну команду ️

Мария
11 апреля 2023 в 11:57

Це любов з першого прийому. Дякую професійній команді за комплексний підхід та вирішення складних питань з зубами, та надання оперативної допомоги. Я довірю свою посмішку без вагань та прислухаюсь до рекомендацій лікарів. Дякую за гарну команду

Юлия
23 января 2023 в 20:30

Закінчила лікування у ортодонта Людмили Бродецької. Уже встановили ритейнери. Результатом задоволеня на 100%. Дуже вдячна! Уважний підхід та високий професіоналізм. Якщо ви в пошуках хорошого спеціаліста, то рекомендую!

Також продовжую відвідувати стоматолога Марію Зиміну. Гарантовано отримаєте якісне та безболісне лікування! В клініці сучасне обладнання, приємний персонал та атмосфера. Рекомендую!

Taras
06 сентября 2021 в 10:34

Небольшая частная клиника. Очень доволен качеством лечения и адекватностью информационной поддержки и консультации.
Широкий спектр услуг. Качественное оборудование и расходники. И, что более важно, - отличные профессиональные специалисты.

Ксения
31 августа 2021 в 14:22

Два раза была на приёме у Марии Анатолиевны. Первый раз - парадонтологическая чистка всех зубов, второй раз установка пломбы. Довольна очень! Мария и объясняет все доступно, и делает все бережно и эффективно, ничего лишнего не делает. Оборудование продвинутое, я узнала что такое практически безболезненная УЗ чистка!
Ещё Мария делает приятные бонусы - находит и устраняет мелкие дефекты на зубах практически в подарок! Любит чтобы был порядок)
Очень импонирует мне такое отношение! Спасибо! Знаю куда снова приду за нужными мне услугами.

Женя
29 августа 2021 в 14:32

В первый раз попала по наводке подруги и уже не представляю кому вообще можно доверить свою улыбку кроме Марии! Очень рекомендую и клинику и специалистов!

Добавить отзыв