UAOTZYV.COM

ЖК АКЦЕНТ отзывы

Адрес Київ, просп. Академіка Глушкова, 9Є
Метро Іподром 0.7км
Телефон +380 (44) 338-31-00
Часы работы 00:00-24:00
Сайт dbkzhytlobud.com.ua/ua/object/3
Рубрики Жилой комплекс
Оценка 4.2 13 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Інтелект-Інвестментс — бул. Вацлава Гавела, 8
Кристер Град — вул. Сергія Данченка, 3
Похожие компании в категории
Сказка — вулиця Академіка Лебедєва, 1
ЖК Жуляны — ул. Добробутная, 1
ЖК Skyland — провулок Павла Лі, 2
Авангард — Голосіївський просп., 95А

ЖК АКЦЕНТ на Академіка Глушкова отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Давид
31 марта 2020 в 10:15

По деятельности моей работы (проэктируем и устанавливаем душевые кабинки, стеклянные шторки на ванну, между комнатные перегородки со стикла) мне часто приходится бывать в новостроях. И эти дома красавцы не идут не в одно сравнение с советскими домами. Монолит, стекло, утеплитель, отсюда и экономика за коммуналку. А этот дом от центральной дороги в стороне, значит и воздух нормальный.

Таня
14 февраля 2020 в 11:48

Всех жителей жк Акцент поздравляю с наступающим Новым Годом! Здоровья, толерантности и благополучия!

Dmitro
23 декабря 2019 в 16:53

Будинок нормальний як не крути. По великому рахунку у чистій зоні району. За останні 2 роки з'явився маркет, центр дозвілля, стоматологія і т. Д. Місць для паркування звісно бракує, але хоча б щось.

Олена
21 ноября 2019 в 19:58

Про плюси та мінуси. Плюси - будинок не розвалюється, до метро 7-8 хв пішки, до ТЦ Магелан 10-12 хв, вихід в парк поруч, добрий дитмайданчик, є маркет Spar, послуги медичного та освітнього характеру. В сусідньому будинку (і це зручно) можна скуплятися в двох маркетах+нова пошта+салон+студія танців+магазин люстр і т. Д. Мінуси - мало паркомісць, охорона так собі, школи і дитсадки не близько, місцями шумні сусіди. Висновок: більше ЗА, ніж ПРОТИ.

Артем
02 ноября 2019 в 21:04

Какого хрена закрываться от мира? Место для параноиков. И для тех, кому нравится парковка под окном. (Сложно парковку людскую сделать?)

Уляна
20 сентября 2019 в 11:40

Буває шум, якщо якісь гучні концерти на вднг проводяться, або від картингу, але це не часто. У цілому ж усе норм. Імхо.

Inspector
23 марта 2019 в 12:29

В перші дні Нового 2019 року, мені випало щасття пожити, ознайомитися з новим житловим комплексом ЖК "АКЦЕНТ" - це 5 секційним 25-ти поверховим, житловим комплексом з повним оздобленням квартир, просторим дзеркально чистим ліфтом, змонтованим за самими новітніми технологіями, захистом від падіння, аварійним тормозінням, цифровим пультом управління!

Є можливість перевезення великогабаритних багажів, так і колясок для людей з порушенням функції опорно-рухового апарата!

До кожного під'їзду змонтовано пандус з поручнями, що дає ефективно переміщатися людині, коли немає поруч допомоги і так, як пульт знаходиться в нижній частині дверей, визвати самостійно ліфт!

Прекрасне місце розташування:

Комплекс знаходиться на відстані від транспортних магістралей, тихо, затишно, комфортно!

І в той же час в межах пішої доступності - станції метро '' Іподром'' 1.2 км ходи і '' Виставковий центр'' та зупинки громадського транспорту.

Зовсім поруч справжня зона відпочинку це -
Дельфінарій, Іподром, найбільший в Україні виставковий центр - Експоцентр, на території якого постійно проходять виставки, концерти, різні заходи.

Тут ніколи і нікому не буде сумно, особливо Рай для дітей!

А піші прогулянки в парках та зелених зонах, розташованих поруч, а це 100 метрів від комплексу, дозволяють спілкуватися з природою, насолоджуватися чистим повітрям і красою навколишнього оточення.

В 500 метрах знаходиться прекрасний собор, де можна в зручний для себе час помолитися, а в свята віддати шану Богу!

Вийшовши з будинку поруч є декілька магазинів, гарний компактний супермаркет, що здатний задовільнити найвибагливішого споживача!

А от, що мені було саме цікаво, то це серед хмарочосів знаходиться невеличкий, загороджений плотом Котедж!

Уявіть собі динозаврів звідусіль, а між ними, у центрі маленького хомячка.
Отож.

У свій час, це був приватний сектор, а пізніше, він був викуплений під будівництво, і ось цей будиночок відмовився виселятися у висотку, ну любить людина відкритий простір, свободу!

Ось тут і казочці кінець, а хазяїн будиночка Молодець!

Саша
21 ноября 2018 в 4:06

Дом панель, до метро 10 мин, выход возле дома в парк. Рядом ТРЦ, рынок. Возле дома заброшенная подстанция Ледового, но неудобства не составляет.

Дмитрий
17 ноября 2018 в 4:13

Строят очень быстро. В сроки укладываются, но качество укладки панелей в некоторых секциях не очень. Перепады по уровню

Константин
07 ноября 2018 в 4:21

Панельный дом, ДБК хороший застройщик, во только что-то сэтим домом у них не сраслось. Что-то не могут вести в эксплотацию.

Евгения
31 октября 2018 в 5:07

Отличный дом, планировки супер. Расположение отличное.
Внешне виден из далека своей вышиванкой на фасаде. Тихое и зеленое место.

Светлана
28 октября 2018 в 3:05

Дом в замечательном месте и близко к цивилизации и рядом лес. Дом построен по технологии энергосбережения, просторные квартиры правильной формы, почти квадратные. Минус- не очень высокие потолки.

Саша
17 октября 2018 в 18:18

Позвонил в отдел продаж - на все мои вопросы относительно инвестирования и условий практически не ответили, голос продавца такой - какбудто я им что-то должен. Вобщем - совсем не хотят продавать. Отдел продаж возле дома не работает, постоянно закрыт, приглашают приехать через весь Киев аж на оболонь в центральный офис и все обсудить - что может быть пустой тратой времени как меня так и продавца. Типичная совковая контора с высокомерным отношением к клиентам.

Добавить отзыв