UAOTZYV.COM

Жіноча Консультація поліклініки №1 Солом’янського району

Адрес Київ, вулиця Гарматна, 36
Метро Шулявська 1.76км
Телефон +380 (67) 226-37-66
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
Сайт ua.prostobaby.com.ua/spravochniki/zavedeniya_dlya_roditeley/id/181318
Рубрики Женская консультация
Оценка 2.9 8 отзывов
Похожие компании в категории
Роддом №3 Женская Консультация — вулиця Василя Кучера, 7
Женская гинекологическая клиника Vita — пер. Ковальский, 19 (2 этаж), medvita.kiev.ua
Маммологический центр, врач маммолог — просп. Валерія Лобановського, 17

Жіноча Консультація поліклініки №1 Солом’янського району отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Christina
25 января 2024 в 1:23

Руки не хочуть мити перед осмотром, хоча до них приходять різні жінки, навіть з сильним перегаром, і на столі усі медичні документи, телефони не гігієнічні зрозуміло, а обробка грязних рук антисептиком не завжди ретельна і може тільки розмазати бруд, і я наполегливо прошу перед одяганням рукавичок мити руки з милом. Рукавички в них використовуються нестерильні, хоча до гінеколога рекомендується застосовувати саме стерильні. Тому краще наполягати на стерильні, можливо свої. І хотілося б більше поваги. Бо так грубо жорстко оглядала молода врач, що кров після огляду ішла кілька діб.
А після оглядів в інших клініках ще такого не зустрічала, і дай Бог не зустріти більше.

Александра
16 декабря 2023 в 16:25

Не рекомендую! Підробка УЗД, де вказують не існуючі хвороби. Відправляють в 5 пологовий за гроші робити операції. Мені страшно подумати, що там роблять з жінками і як видаляють те чого нема. Дівчата та жінки дуже прошу, коли Вам щось дуже швидко нав'язують, не спішить, перевірте, зробіть в іншій лікарні обстеження а краще в двох. Бо це Ваше здоров'я, життя, піклуйтеся про себе! І обходьте цю консультацію і кабінет узд 10 дорогою. Породіллі я сподіваюсь, що хоч на Вас не заробляють гроші, бо це вже дно! І якщо, що то краще звертатися до правоохоронних органів.

Саша
06 августа 2023 в 20:33

Раджу жіночу консультацію на другому поверсі. Обстежилася двічі, дуже хороший спеціаліст Тепла Ірина Валеріївна. Додзвонююсь з першого разу, безкоштовний гінекологічний набір, у кабінеті до та після обробляється антисептиком. Все дуже чемно! Все відбувається так, що починаєш сумніватися, що перебуваєш у державній клініці. Дякую за роботу!)

Саша
02 сентября 2021 в 13:17

Дайте, пожалуйста, номер узи кабинета, жене нужно срочно. Ехать очень долго. Кто стоит на учете, и делал, у того может быть. Он мобильный, а дозвониться на ресепшн просто нереально. Раза пять и безрезультатно. Узи отличное и врач Горбатюк П. К. Компетентный в своем деле

Алина
23 августа 2021 в 3:37

Телефон на 12.08.2021

Но трубку не берут) Пришлось идти в консультацию, на рецепшене вчера оказалась классная женщина. Объяснила, рассказала, подсказала куда и когда обратится, спасибо

Валерия
06 марта 2019 в 9:04

Не реально дозвониться! Звоню уже 11 раз, а в ответ ничего. Так и не узнала, когда мой врач принимает. А пройтись и посмотреть для меня не вариант, ехать нужно двумя трамваями.

Оксана
01 марта 2019 в 11:30

Дуже ретельно відбирала Жіночу консультацію, перечитала багато відгуків і мій вибір зупинився на Жіночій консультації по Гарматній, 36. Про що ні на хвилинки не шкодую. Перейшовши поріг консультації тебе зустрічає привітний персонал. За всі місяці які тут стою ніякого грубіянства ні від кого не має, це дуже важливо, бо коли ти вагітний то більш вразливий.
Мій лікар Гетьман Лариса Олександрівна - це лікар, який відданий своїй роботі, це лікар від Бога. Завжди найде гарні слова і підтримає медсестра Наталія Петрівна. Заходжу до вашого кабінету завжди з задоволенням і виходиш від вас на крилах. Я розумію, що вам дуже важко з нами, але Ви професіонали своєї справи.
Практично всі аналізи безкоштовні. Медсестра, яка бере кров просто молодчинка, настільки професійно вона справляється зі своєю роботою, що жодного разу ніяких синяків на руках не було, є порівняння з приватними лабораторіями.
За деякі аналізи потрібно платити, але ви їх оплачуєте через термінал у старшої медичної сестри і якщо виникають якісь питання Вікторія Вікторівна завжди на них відповість.
Хочу подякувати всьому персоналу за вашу людяність, за кропітку роботу, ви завжди підтримаєте і досконало все розкажете.
Практично всіх цікавить хабарництво, але саме в цій Жіночій консультації ніякого натяку на гроші немає.
Рекомендую цю Жіночу консультацію на Гарматній, 36 всім "береміняшкам". Ви залишитеся задоволені роботою ФАХІВЦІВ.

Татьяна
27 декабря 2018 в 16:09

Хороша консультация тем, что крыло отгорожено. Сейчас сделан ремонт, для деток место есть где поиграть. Врачи в принципе не плохие, УЗИ хорошее. Конечно очереди на забор крови (при ведении беременности) огромные, но где их нет сейчас.

Добавить отзыв