UAOTZYV.COM

Женская Консультация. Центральная Поликлиника Печерского Района.

Адрес Київ, бул. Лесі Українки, 36В
Метро Звіринецька 0.37км
Телефон +380 (44) 285-02-00
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт guide.kyivcity.gov.ua
Рубрики Больница
Оценка 4.1 23 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Дерматовенерологія ТМО — вулиця Саксаганського, 72
Центральная поликлиника Печерского района — вулиця Професора Підвисоцького, 13
Травмпункт — 1/37, вулиця Богдана Хмельницького

Женская Консультация. Центральная Поликлиника Печерского Района. отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
26 сентября 2023 в 4:50

Хочу подякувати Овецькій Фаїні Борисовні, я була в неї на обліку по вагітності. Прекрасний фахівець!

Khrystyna
31 августа 2023 в 5:24

В цій поліклініці змушують здавати аналізи, які мають бути безкоштовними, в приватній лабораторії Dila за скажені гроші.
Лікарки Лободіна О. М. і Поленцова Т. О. Змусили мені зробити скринінг на рак шийки матки та біопсію шийки матки в Dila на суму 2127 грн. Після цього Поленцова Т. О. Дзвонила мені і вимагала, щоб я зробила ще один аналіз за 1200 грн. Мені здалось це підозрілим. Я зайшла на сайт Національної Служби Здоров'я України і знайшла там документ, де вказано, що і скринінг і біопсія в Україні проводяться БЕЗКОШТОВНО. Обидві лікарки від мене це приховали і зразу відправили в Dila. Вони розказували мені що моє здоров'я в жахливому стані, аби я пошвидше здала ті аналізи без питань. Тепер розумію, що це була звичайна маніпуляція.
Тому раджу всім зразу звертатися в приватну клініку, бо по грошам буде так само, але швидше і приємніше.
А якщо все ж хочете таки йти в цю поліклініку, то наберіть в гуглі "НСЗУ вимоги ПНГ 2023", та ознайомтеся з розділом "ПРОФІЛАКТИКА, ДІАГНОСТИКА, СПОСТЕРЕЖЕННЯ ТА ЛІКУВАННЯ В АМБУЛАТОРНИХ УМОВАХ". Там написано, які аналізи безкоштовні і вимагайте у лікарів, щоб так і було.

Катерина
15 июня 2023 в 8:46

Вже другу вагітність спостерігаюсь в Печерській жіночій консультації. В цей раз у лікаря Аксьонової А. В. Завжди гарне відношення, з розумінням ставляться до вагітних.
Рекомендую.

Валентина
31 мая 2023 в 23:03

Доброго здоров‘я усім)
Хочу поділитись своїми враженнями та досвідом в ЖК Печерського району. Вперше звернулась близько 15 років тому і була приємно здивована підходом лікарів та прийомом. Під спостереженням Вербової В. С. (чудовий лікар, але зараз не працює) народила першу дитину, а з другою вагітністю прийшла до Аксьонової А. В. Всю вагітність лікар уважно та ретельно наглядав за станом здоров’я, перебував у постійному контакті. Завдяки чудовим, уважним, та відповідальним працівникам закладу, всі прийоми лікарів та дослідження зроблені у консультації проходили «на ура». Особлива подяка Катерині Павлівна, (адміністратор) дуже чуйна з добрим серцем людина і працівник даного закладу.
Рекомендую до відвідування ЖК. З найкращими побажаннями до працівників та відвідувачів)

Ольга
16 октября 2022 в 13:54

Обрала Овецьку Фаїну Борисівну хоч сама і мешкаю на лівому березі - по відгуками, які змогла знайти в інтернеті. Не пошкодувала про це! Приємний чуйний лікар. Коли були питання нагальні - вона завжди відповідала у вайбері. Турбувалася як у мене справи, коли перед пологами потрапила у лікарню.
Зайвого начебто не призначила.

Олена
11 августа 2022 в 21:19

Дуже вдячна Фаїні Борисівні Овецькій! Це Лікар з великої літери. Дуже уважна, компетентна, людяна, досвідчена, щира, добра. Вона вела мою вагітність, а потім рекомендувала акушера і пологовий для мого планового кесаревого. Все пройшло добре. Я мала досвід проживання у США. За професійним рівнем і рівнем ставлення до пацієнтки я би не наважилася нікого, з ким коли-небудь взаємодіяла за кордоном, порівняти з Фаїною Борисівною. Глибока вдячність і шана їй.

Наталія
15 октября 2021 в 7:33

Добрий день, цього тижня була у жіночій консультації, дуже века подяка чемній жінці з реєстратури, Катерині Павлівні, яка допомогла розібратися куди і до кого ідти, де здати аналізи. Велика подяка за допомогу. Побільше б таких людей як вона. Дякую)

Татьяна
14 октября 2021 в 1:10

Доброго дня. Зверталася в жіночу консультацію, дівчата в реєстратурі вичерпно допомогли. Привітний персонал. Велика подяка лікарю. Я залишилася задоволена, а головне вирішила своє питання. Дякую.

Віра
26 сентября 2021 в 5:25

Отвратительно ответили на телефонный звонок и просьбу записать на приём!
- здравствуйте! Можно сегодня записаться на приём с 18-19?
- нет, не можно.
- можно завтра?
- Завтра мы не работаем, Слава Богу.
Это не нормальное общение, как будто я звоню на личный номер и тревожу в выходной день. Люди, вы на работе!
Общайтесь вежливо, пожалуйста!

Olena
29 августа 2021 в 21:51

Дуже вдячна Фаїні Борисівна Овецькій! Це чудовий лікар, Професіонал з великої літери. Вона вела мою вагітність. Дуже уважно, привітно, спокійно, з глибоким знанням справи та щирим і теплим людським ставленням. Якщо раптом вам поталанить бути її пацієнткою - знайте, це справжня удача і для вас, і для вашого малюка.

Саша
04 августа 2021 в 10:50

Дорогие женщины! Хочу с Вами поделиться о своем негативном опыте посещения Печерской консультации. Несколько лет назад мне нужно было оформить мед книжку и я обратилась к врачу по месту прописки - Овецкая Фаина Борисовна.
Я не знаю как и кому она помогла, но мне поставила неверный диагноз, назначила лечение по нему, а потом через 4 месяца сказала что нужно делать операцию! Более того, этот диагноз поставлен на основания узи, которые делают в Консультации. Перед операцией я решила пройти доп обследования в другом месте и оказалось что этот диагноз ложный!
Кроме этого, в начале 2021 года в личном кабинете Helsi.me я случайно обнаружила что я последнии пол года я якобы посещаю гениколога - Овецкую Фаину Борисовну, с периодичностью каждые две недели! Хотя после такого диагноза я решила что никогда туда не вернусь! Выходит что врач самостоятельно записывает меня на прием последнее время, после того как я отметила последнюю ее запись больше такого конечно не было. Меня это очень сильно возмутило, я сделала для себя вывод что реформа сделала еще хуже чем было! Надеюсь мой опыт поможет Вам в выборе Консультации и врача.

Саша
25 июля 2021 в 23:37

Вела беременность в 2021 году у Овецкой Фаины Борисовны очень довольна. Все вовремя, без лишних назначений, так же врач посоветовал хорошого врача и роды прошли очень хорошо.
Отделение хорошее, все приветливые и почти не приходилось кого либо ждать!

Бублієнко
12 июля 2021 в 1:16

Дуже вдячна моїй лікарці Овецькій Фаїні Борисівні за професіоналізм, чуйність, уважність і відповідальність. Вже багато років Фаїна Борисівна кваліфіковано допомагає мені! Вона не лише професіонал найвищого рівня, але і дуже приємна в спілкуванні людина.

Саша
22 июня 2021 в 3:24

Отличный доктор Аксёнова Анастасия Валерьевна! Грамотный специалист и отзывчивый человек! Все очень понравилось - чисто, уютно, персонал приветливый!

Яна
01 июня 2021 в 7:03

Хорошая поликлиника с современным ремонтом, в коридорах и кабинетах очень чисто. Наблюдаюсь у Овецкой Фаины Борисовны много лет, включая учёт во время беременности - очень приятный грамотный доктор, к которому приходишь на приём и чувствуешь поддержку) Всегда подробно объясняет, почему отправляет на определенные анализы и когда что-то выписывает, рассказывает зачем это и какой должен быть эффект) Рекомендую, так как и специалист отличный, и человек чуткий и внимательный)

Ольга
22 мая 2021 в 3:41

Невзирая на ситуацию с СОVID в стране, все же возникла необходимость посетить врача-гинеколога.
Помещение консультации оставило самое лучшее впечатление. Очень достойный ремонт, идеальная чистота, приветливый персонал, прекрасное современное оборудование! Но. В медучреждении самое главное - это доктор! И тут я могу сказать, что мне несказанно повезло!
Наталья Леонидовна Ткаченко - врач от Бога! Высочайший профессионализм, интеллигентность, медицинская эрудиция! Была поражена, что такие врачи работают в муниципальных клиниках! Благодарю! Желаю здоровья и терпения в это нелегкое время!

Инна
13 мая 2021 в 9:19

Была на приеме у Фаины Борисовны) внимательный и компетентный врач. Чувствуется, что профессиональный специалист. Доктор, осмотрела, собрала всю информацию, выдала своё заключение и всё подробно мне обьяснила. Очень довольна консультациями!

Александра
07 апреля 2021 в 8:37

Очень хорошая женская поликлиника, все оборудование новое, отношение врачей все как надо, особенно врач гинеколог Прохорова Ирина Николаевна, я стояла у нее на учете по беременности, очень хороший врач, и сейчас хожу к ней, все супер, спасибо! Все четко, ясно и понятно! Она профессионал своего дела!

Анна
05 апреля 2021 в 20:10

Багато років лікуюсь і обстежуюсь в чудового лікаря Ткаченко Наталії Леонідівни. Справжній професіонал і знавець своєї справи. Дякую!

Анна
26 марта 2021 в 15:14

Велика подяка лікарю Овецькій Фаїні Борисівни за професіоналізм, знання, вміння доступно донести інформацію до пацієнта. Багато років відчуваю до себе чуйне ставлення лікаря, яка завжди вислухає та ефективно призначить лікування. Дуже задоволена та рекомендую своїм друзям!

Добавить отзыв