UAOTZYV.COM

Завод МЕХБУД отзывы

Адрес Київ, вулиця Академіка Кримського, 4а
Метро Житомирська 1.12км
Телефон +380 (44) 455-78-33
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-17:00
суббота10:00-15:00
Сайт mehbud.com.ua
Рубрики Производитель, Металлоконструкции, Изготовитель металлоизделий, Металлообрабатывающая компания, Металломастерская
Оценка 4.7 16 отзывов
Похожие компании в категории
Мануфактура Жаккара — вулиця Полковника Шутова, 16
Еврокар — адміністративна будівля, 4-й поверх, Берестейський просп., 67В
KIDIGO — Бізнес-центр, Краків, Брест-Литовське шосе, 8А, офіс, 509

Производитель Завод МЕХБУД отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Христина
21 июня 2020 в 21:03

Замовляла у них дві грядки для мами. Грядки дуже гарні, класно виглядають і мамі роботу облегшили суттєво. На наступний рік ще дві замовлю

Андрей
22 июля 2019 в 16:33

Дуже хороший та міцний паркан - Жалюзі Лего. Ми з жінкою залишились дуже задоволені. Паркан виявився ще кращим, ніж ми очікували. Ми довго шукали і ходили по різних магазинах паркани, але ціни там були дуже високі. Вже збирались купити один з дорогих парканів, але раптово моя жінка натрапила на цей магазин. Ціна була досить приємна і паркан нам сподобався. Думали спочатку, що може це обман, але прочитали безліч хороших відгуків і наважились замовити. Паркан виготовляли відносно недовго, ми думали, що прийдеться довше чекати, та працівники цього заводу дуже швидко його виготовили.
Персонал тут дуже ввічливий. З нами зв'язались досить швидко, ввічливо відповідали на всі наші запитання, хоча їх було дуже багато, так як ми замовляли в перший раз і не дуже знали, що й до чого. Але працівники досить хороші і компетентні, добре нас проконсультували. З доставкою паркана також проблем не було. Паркан дуже добре украсив наш загородний дім. Сусіди дуже хвалили і хотіли собі також щось схоже.
В цілому, ми залишились дуже задоволені співпрацею з цим заводом. Хоча і клієнтів в них багато, та ціни тримаються низькими і не повишають їх.

Mykola
19 июля 2019 в 13:46

Замовив собi 4 одинарних грядки, вони візуально красиво виглядають та й за функціональністю мене влаштовують. Виготовили оперативно й все відповідало заявленому. Мої вимоги були задоволені, тепер знайомим буду рекомендувати цей завод.

Анна
04 апреля 2019 в 4:21

Живемо з чоловіком на дачі вже досить довго і от я зацікавилась дуже минулого літа металічними грядками, і вирішила замовити в даної компанії одну таку грядку, щоб попробувати. Грядка мені дуже сподобалась, урожай дуже красиво та охайно виглядає. Сусіди всі дуже здивувались, робили компліменти і були приємно вражені, розпитували за ціну та бажали і собі замовити. Зараз дуже сильно жалію, що замовила тільки одну, тому що в такої грядки величезна купа переваг, в ній набагато легше садити та доглядати за урожаєм. Планую замовити цього літа ще 2-3 такі металічні грядки. Скажу чесно, що я вдячна дуже менеджеру компанії - Аліні, яка чудово мене проконсультувала та відповіла на всі мої запитання. Металічні грядки дуже зручні, тому що коли бушує погода, це не є проблемою, так як їх можна прикрити і захистити свій урожай від несприятливих погодніх умов. Дуже рада, що вдалось, завдяки пораді подруги, познайомитися з цією чудовою компанією. Останнім часом накинула око ще й на клумбу, тому скоріш за все замовлю все разом. Тепер вже без всяких сумнівів знаю, що вам можна довіряти, так як переконалась в вашій надійності.

Виктор
25 февраля 2019 в 3:10

Нарешті то ми добудували наш сімейний будинок. Багато ми працювали що б втілити цю мрію в життя. І коштів було витрачено чимало, але якість і стіл були для нас головними пріоритетами. І ось настав час вибирати огорожу ділянки, тому що тимчасовий паркан, який був встановлений на час будівельних робіт, не міг нас влаштувати. Стали шукати матеріали, але все що нам могли запропонувати це стандартні листові огородження, а хотілося чогось більш ексклюзивного. Так поступово знайшли сайт заводу Мехбуд. Асортимент виявився більш ніж великий, та й сама концепція всіляких рішень нам дуже сподобалася. Замовили паркан "Брус". Такий дизайн забору просто відмінно гармоніював зі стилем нашого будинку та й всієї ділянки! Багато знайомих і друзі відзначили що ми дуже вдало вибрали паркан і просили дати контакти на вашу фірму. Зізнаюся, коштує це задоволення чималих грошей але воно того варте! Особливо коли це радує око а кожен етап будівництва для нас стає черговою перемогою!

Ann
09 января 2019 в 10:18

Давно вже мріяли з родиною замінити старий паркан на нашій дачі. Звісно ми довго шукали компанію в якій зможемо придбати надійний та якісний паркан, щоб прослужив нам не один десяток років. Почали питати у знайомих, друзів та в інтернеті шукати. Знайшли ми в мережі інтернет сайт компанії Мехбуд, яка не перший рік торгує парканами та й не тільки ними. Дійсно про компанію добре відгукуються її клієнти, тому звернулися саме до них. Сім я не могла обрати який саме тип паркану підійде для нашої садової ділянки. Менеджери залюбки змогли не тільки підібрати те, що нам потрібно, а проконсольтував по всім хвилюючим питанням моєї родити. Завдяки персоналу компаніїї свій вибір ми зупили на металевому паркані - Горизонт. Однозначно із головних питань було якість, ціна та довговічність даної конструкції, тому вибрали саме його. Цей паркан набраний з окремих металевих профілів конструкція підвищеної міцності і не має аналогів в Україні.
Установкою займалися окремі люди, в них особливих трудностів не виникало при роботі з даним матеріалами.
Загалом вже пройшло майже пів року з придбання Горизонту, слугує нам і досі, тепер навіть сусіди захотіли змінити свій.
Дякую вам за якість вашої продукції.

Марина
16 ноября 2018 в 22:13

Заказывали забор модели Жалюзи Эксклюзив. Были не приятно удивлены качество ограждения и дополнительных услуг хромает в разработке проекта, замерами, монтажом остались вовсе не довольны! Не советую.

Влад
14 ноября 2018 в 9:25

Заказывали забор модели Жалюзи Эксклюзив. Были приятно удивлены качество ограждения и дополнительными услугами разработке проекта, замерами, монтажом). Особое спасибо менеджеру Ларисе.

Александр
09 ноября 2018 в 14:16

Да, на выходных на мой звонок не ответили (Но потолок я всё же приобрел, хоть и в понедельник. Порадовало что панели были в наличии на складе. Я приехал и сразу 200 штучек забрал.

Жека
05 ноября 2018 в 16:28

Вполне остались довольны сотрудничеством, в прошлом месяце специалисты данного сервиса производили установку забор-жалюзи вида "Премиум" отцу в загородном доме на участке. Первое, что нас поразило, это ценовая политика, здесь тебе и цены одни из самых низких, и качество обслуживания, как потом показала работа, отличное. Кроме того, неплохой выбор на сайте интернет-магазина, и не только заборов. Что касается установки, ребята все выполнили оперативно, забор современный, надежный и не требует особого ухода, что было важно папе. Папа доволен остался, как и мы. Спасибо за работу)

Саша
02 ноября 2018 в 15:30

Построили гостевой дом под Киевом. Решили не экономить и сделать дизайнерский ремонт, включая потолок. Захотели кубообразный потолок. Обратились в Мехбуд. Понравились отзывы о них и широкий спектр услуг. Правда своего дизайнера у них не было, пришлось искать дизайнера на стороне. Такие потолки очень устойчивы к влаге, поэтому во избежание появления плесени и прочей гадости выбор пал именно на такой потолок, ну и конечно эффект объема и возможность разнообразить освещение. После изготовлен я дизайна компания практически сразу приступила к работе. В целом, учитывая что дизайн был индивидуальный, все сделали быстро и без брака. Будем сотрудничать в будущем.

Antonio
30 октября 2018 в 23:29

Доброго времени суток. Недавно установили забор Жалюзи "Эксклюзив" отцу на даче, воспользовались услугами данной компании. Сначала долго искали надежных людей, и при этом что бы цена не была завышена, по рекомендации знакомой сюда обратились. В целом, остались довольны сервисом, установку произвели качественно, забор надежный и не требует особого ухода. Стоит так же отметить оперативность в работе, с момента приема заказа и до окончательного монтажа. По цене вышло нормально, еще и скидку сделали небольшую за все, папа остался доволен. Однозначно, можем рекомендовать данный сервис, Спасибо за сотрудничество)

Александра
30 октября 2018 в 6:36

Гарні відгуки і коментарі щодо якості товару Мехбуд чула вже не від одних знайомих. Та покупку металевого забору для нашої ділянки відкладали на потім. Ось все ж таки вирішили замовляти. Для впевненості навіть сходили на виставку, що знаходиться там же в Києві. Залишились дуже задоволені якістю та цінами на представлену продукцію. Замовили собі металевий забор. Дуже порадувало відношення персоналу до клієнтів, одразу видно - піклуються про свою репутацію. Замовлений товар був у наявності, тому наше замовлення було швидко оформлено і виконано. Забор виглядає дуже міцним, і ми сподіваємось що прослужить нам довго-довго і ми не раз ще звернемося за покупками до Мехбуд

Женя
29 октября 2018 в 20:52

Долго обирали де придбати тонколистовий метал, аби на дачі в себе зробити огорожу. Моніторили різноманітні пропозиції в мережі інтернету, знайшли багато позитивних відгуків стосовно цієї компанії. Випадково наштовхнулися на інформацію, що вони проводять виставку фасадів на підприємстві - і вирішили її відвідати та на власні очі оцінити якість на зовнішній вигляд продукції. Також зайшли і на підприємство. Зважаючи на те, що в нас доволі велика територія, то придбали більше ста квадратних метрів листового металу для забору. Сподобалась і якість товару, та і ціна, яка дещо нижча у аналогічних компаній - ми придивлялись. Окрім цього, відзначили доброзичливе і привітне ставлення менеджерів - не може не радувати, що клієнта поважають і нагаються догодити його запитам. Підписавши необхідні документи, ми оплатили повну вартість, і наше замовлення було швидко виконано. Змонтований забор виглядає міцною і привабливою конструкцією, чудово вписався в екстер'єр нашого подвір'я. Дякуємо дуже компанії Мехбуд за чудовий сервіс, за хороше ставлення до власних клієнтів, за грамотних спеціалістів та відмінний товар. Будемо вас рекомендувати своїм сусідам, якщо їм теж знадобиться змінити огорожу.

Владимир
25 октября 2018 в 18:08

Молодцы! Смотрю на предприятии мехбуд построили новые склады, обновляют и улучшают офисные помещения. Да, люди жалуются что зимой иногда в помещениях не сильно тепло градусов 16-20, но никто больше и платить не хочет! Вы тарифы на отопление видели? Но есть и офисы где и ремонт хороший и за тепло платят – там и тепло) Очень доволен что всегда развиваться и улучшаться. Есть выставка фасадов и выставка ограждений при входе в предприятие и на улице. Так же очень много потолков в помещениях сделаны как выставочные образцы – очень красиво и приятно смотреть (и есть что клиентам показать). Порядок в цеху? Да, этого немного не хватает. Но на качество производстве это не сильно влияет, а вот на качество и условия труда – да. Зарплаты на предприятии средние, особо не по шикуешь. Но за то в некоторых отдела приятная атмосфера и приятно работать. Самостоятельно приобретал некоторые из продукции мехбуда (потолки и забор), доволен и рекомендовал друзьям и знакомым, они тоже приобрели и остались довольны. Правда, завод мехбуд еще не добрался до Европейских стандартов, но видно что желание и стремление есть. Да и финансирование руководство даёт на развитие.

Аркадий
24 октября 2018 в 17:33

Мне понравилось работать с этой компанией, не зря они пользуются хорошей репутацией на нашем рынке. В начале мая обращались к ним для изготовления металлических подвесных потолков. Заказ довольно крупный был, да и сроки ограничены. Но тут нас заверили что к необходимому дню все будет выполнено в полном объеме. Сразу же рассчитали стоимость своих услуг, мы заключили договор и провели оплату. Не подвели ни в вопросах качества ни в вопросах времени, кроме того помогли в выборе монтажной организации и полностью сопровождали процесс монтажа. Приятно иметь дело с компетентными людьми! Рекомендую!

Добавить отзыв