UAOTZYV.COM

Заправка картриджей в ТехноСофтСервис

Адрес Київ, ул. Багговутовская, 40 вход в арке, вывеска ТСС
Метро Лук'янівська 0.99км
Телефон +380 (96) 501-69-45
Часы работы
понедельник08:30-18:00
вторник08:30-18:00
среда08:30-18:00
четверг08:30-18:00
пятница08:30-18:00
Сайт www.tss.kiev.ua
Рубрики Восстановление картриджей, Ремонт копировальных аппаратов, Служба по ремонту принтеров
Оценка 2.8 6 отзывов
Похожие компании в категории
Повний сервіс / Служба сервиса — вулиця Оранжерейна, 3E
Lucky Print — вулиця Білоруська, 40

Заправка картриджей в ТехноСофтСервис отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Яна
24 января 2020 в 19:31

Просто какой-то кошмар! Их менеджер по продажам названивает постоянно и хамит по телефону. Предлагает свои услуги, а мы в них не нуждаемся! Отстаньте пожалуйста, а то придется писать заявление в полицию.

Sergii
07 декабря 2019 в 4:30

Заправлял картриджы - все проходило отлично. Вполне рекомендую обращаться.

Но, когда пришлось обратиться с ремонтом принтера - стоимость ремонта меня совсем не порадовала. Времени выяснять и разбираться не было.

Евгений
03 июня 2019 в 17:04

Професійна діяльність по обслуговуванню принтерів та копіювальної техніки. Заправка не сама дешева, але якісна та замовлення виконуються швидко.

Вадим
19 апреля 2019 в 15:57

Три года заправляю здесь картриджи к принтеру!
И один раз оживили мой принтер, который задымился!
Делают качественно и быстро!
Рекомендую!

Ярослав
23 октября 2018 в 3:15

Два раза заказывали заправку в этой организации и оба раза плачевно. Заправщик строит из себя умного хлопца, быстро чтото склепал и убежал. Печатаем после его побега инвойсы, качество отвратительное листы в точках, какието дубли текста. По телефону нам пытались объяснить что мы сами виноваты, что у нас такой принтер. Друзья, принтер нормальный лазерный HP. Обратились в другую организацию, так те сразу все устранили и мы печатаем аккуратные документы. Проблема персонала на лицо

Дмитро
20 октября 2018 в 23:49

Без особливих нарікань користувався послугами ТСС кілька років. Тим прикріше, що завершилася співпраця халатно виконаною заправкою, відсутністю вибачень зі сторони фірми, натяком на обман з моєї сторони і - увага - відмовою повернути картридж. Він старенький, не шкода. Як і ТСС не шкода своєї репутації.

Доповнення, відгук на відповідь ТСС: На жаль, не відповідає дійсності теза про те, що мені пояснили причину затримки і повідомили про час очікування. Прошу зауважити, що вже за тиждень після появи проблем зі свіжо заправленим картриджем я звертався по телефону до ТСС, де мені повідомили, що проблему можна вирішити, лише під"їхавши до офісу. У той момент для оперативної роботи був змушений придбати новий картридж. Оскільки візит до офісу ТСС є незручним з огляду на графік та місце моєї роботи, зміг прибути до вас через кілька тижнів після цієї телефонної розмови. Поза тим, у офісі я прочекав не 10, а близько 30 хвилин, протягом яких почув і про те, що попереднього разу заправляв картридж 5 років тому, і натяки на те, що приховую активне використання заправленого картриджу (насправді - було кілька сторінок неякісного, "смугастого" друку). Після цього і справді у відповідь на звернення працівниці "ну Ви ж не будете силою відбирати картридж! " - полишив відділення. Також безумовно я не ігнорував телефонні дзвінки і перетелефоновував на пропущені. Приємно, що бодай із запізненням прозвучало вибачення. Це залишає сподівання, що у майбутньому персонал компанії та її клієнти врахують досвід інциденту.

Добавить отзыв