UAOTZYV.COM

ЗаПодарком - все для кондитера

Адрес Київ, вулиця Кіото, 25
Метро Лісова 0.51км
Телефон +380 (67) 800-05-80
Часы работы
понедельник10:00-17:30
вторник10:00-17:30
среда10:00-17:30
четверг10:00-17:30
пятница10:00-17:30
суббота10:00-16:00
Сайт zapodarkom.com.ua
Рубрики Магазин для кондитеров, Кондитерский магазин, Все для Интернета
Оценка 4.3 111 отзывов
Похожие компании в категории
ТОВ Сімаріс / simaris.shop — вулиця Якова Гніздовського, 1А
Магазин для кондитеров Выпечка (точка выдачи) — вулиця Гетьмана Павла Полуботка, 52

ЗаПодарком - все для кондитера отзывы

111
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Polina
22 апреля 2024 в 10:42

Я постійно відвідую цей магазин і порекомендувала його всім своїм подругам. Насамперед я переглядаю товари, які користуються спросом, а також новинки. Придбала кондитерські насадки зі сталі. Недорогі, зірочками -звичайно, знадобляться.

Танченко П.В.
18 апреля 2024 в 11:42

Готуюсь до Великодня і постійно відвідую цей магазин, асортимент продукції до свята постійно поповнюється. З'явились нові пластикові форми у вигляді яєць. Доречно до свята і вони справді зручні та якісні.

Ольга
15 апреля 2024 в 20:57

Мене влаштовує якість як товару так і обслуговування. Служба підтримки працює. Зверталася до консультантів та отримала влучні поради. Посилки приходять вчасні. Я задоволена і планую й на далі бути клієнткою zapodarkom.

Олеся
11 апреля 2024 в 12:41

Магазин мені порадила подруга, котра має невеличку кондитерську. Мені сподобалися консультанти магазину. Завжди готові вислухати та допомогти з вибором, чи вирішити певну ситуацію.

Оксана
04 апреля 2024 в 12:22

Магазин залишає позитивне враження. У них справді широкий асортимент всілякої кондитерської продукції - інгредієнтів, форм, начинок, інструментів, пакувальних матеріалів і т. Д. Все що може знадобитися кондитеру. Непогано організована доставка по Києву, замовлення приходять швидко і в належному вигляді. Є акцій та знижки для постійних клієнтів.

Ніна Фаренюк
22 марта 2024 в 11:21

Єдиний магазин, де знайшла необхідний товар, який можна замовити вроздріб без фіксованої суми мінімального замовлення. Приїхало все дуже файно запаковане, відправили все наступного дня. Дуже гарний сервіс. Рекомендую!

Єва Гончаренко
19 марта 2024 в 11:03

Сайт магазину вражає своєю інформативністю. Всі необхідні товари легко знаходяться, а їх характеристики і ціни доступні для ознайомлення. Замовлення надійшло навіть раніше, ніж було обіцяно, а упаковка була акуратною, щоб нічого не постраждало під час транспортування. Приємне доповнення-якість і доступні ціни, а також обслуговування на гідному рівні, з оперативними відповідями на всі питання.

Елизавета
18 марта 2024 в 11:01

Магазин радует доступными ценами. Я могу позволить себе купить все необходимое без лишних затрат. Но самое главное для меня - это вдохновение, которое я получаю, просматривая каталог товаров. Наборы для создания особых десертов на праздники или романтических ужинов заставляют меня вдохновляться новыми идеями и творить что-то по-настоящему волшебное на кухне. Благодарю за отличный сервис и возможность делать мои кулинарные фантазии реальностью!

Тетяна
07 марта 2024 в 11:38

Замовила тут формочки у виглядi комашок та тваринок. Зробила в них печиво доньцi на шкiльний ярмарок. Дiтвора була в захватi. Формочки крутi: печиво вийшло суперське, нiякого силiконового запаху, та й миються формочки чудово. Задоволена!

Чикаленко Наталія
26 февраля 2024 в 11:25

Знайша в цьому магазині таке разноманіття товарів для кондитера, що була приємно шокована. Багато видів шоколаду, начинок, ароматизаторів. І доволі якісні виробники. Не треба все перелічувати, а треба заходити і купувати. Воно того варте - доставка, гарні ціні, бонусна програма. Ви не пошкодуєте за свій вибір. Приємних смаколиків, а з такими продуктами вони у вас вийдуть.

Ольга
23 февраля 2024 в 11:22

Я долго искала надежный магазин с широким ассортиментом кондитерских принадлежностей и хорошими ценами. Так я и наткнулась на сайт ZaPodarkom. Сразу бросилось в глаза многообразие товаров - от форм для выпечки до украшений и декора. Товар пришеходит очень быстро, в срок который указан при оформлении. Приятно удивлена качеством упаковки - все аккуратно завернуто в пленку, ничего не помялото. Цены ниже, чем в других магазинах.

Надія
22 февраля 2024 в 11:41

Як жінка, я не можу не поділитися своїм враженням про магазин "ЗаПодарком". Це просто рай для будь-якої любительки кондитерських виробів! Їх асортимент просто дивовижний: великий вибір форм для випічки, різноманіття декору та інструментів для оформлення тортів і печива. Я завжди знаходжу тут все необхідне для створення найсмачніших та найкрасивіших десертів. Окрім того, ціни дуже доступні, що не може не радувати. Дякую "ЗаПодарком" за те, що робите наші домашні випічки ще смачнішими та красивішими!

Бобровіцька Т.А.
16 февраля 2024 в 11:42

Тут зібрано все необхідне для роботи кондитера. Асортимент дійсно вражає своєю різноманітністю - від інгредієнтів до упаковки готових виробів. Після замовлення товарів я була задоволена швидкістю доставки і якістю продуктів. Ціни дійсно найнижчі порівняно з іншими магазинами. Крім того, мене приємно, що є акційні пропозиції та бонуси для постійних клієнтів.

Даша
13 февраля 2024 в 11:34

Упаковки и коробки под десерты заказываю только здесь. Прочные, красивые - в таких приятно людям заказы отдавать. Да и клиенты замечают, что коробочки обновились. Хвалят. Магазином довольна: доставки вовремя, цены нормальные, ассортимент впечатляет.

Марусенко Ганна
08 февраля 2024 в 11:01

Завжди поповнюю свої запаси саме тут - різноманіття асортименту і привабливі ціни приємно вражають. Не можу заглянути в магазин за інгредієнтами і не придбати щось з приладдя. И. Очі розширюються і бажання зростає від такого товару. Килимки, форми для запікання, сітечка, прихватки - все, що потрібно для кухні.

Алина
05 февраля 2024 в 11:15

Заказала упаковки под тортики - боялась, что не успеют дойти к праздникам. Но нет, все пришло быстро. Качество мне понравилось. Цены в магазине получше, чем в наших офлайн магазинах. Планирую заказывать здесь ещё!

Саша
30 января 2024 в 11:32

Один із найулюбленіших моїх магазинів у плані професійної діяльності. За сезон беру тут безліч позицій, починаючи від форм для випікання та закінчуючи декором. Якість хороша, різноманітність тішить, а найголовніше, що ціни тут не завищують на свою продукцію і навіть бувають знижки у значному розмірі. Ставлю п'ять.

Сергей
23 января 2024 в 15:56

Зайшов на сайт «ЗаПодарунок» і залишився просто в захваті від їхнього асортименту! Буквально будь-який товар, необхідний кондитеру, можна знайти. Сподобалося розмаїття форм різної фактури - і із пластику, і з силікону. Це дає можливість підібрати саме те, що підійде під той чи інший рецепт. А ось інгредієнти просто відмінної якості – креми, глазурі, декор на вибір. Загалом, все для найвишуканіших шедеврів!

Олена Петрівна
17 января 2024 в 11:44

Проводжу кондитерські курси. Крім того, що має бути хороший теоретичний матеріал, велику роль грають практичні інструменти, які я купую в "Заподарком". Асортимент продукції вражає й можна обрати практично все, що я потребую. Особливо мені подобаються формочки для випікання тортиків. Тут вони надзвичайно якісні, акуратно оброблені та зручні.

Фільченко А.
15 января 2024 в 11:47

Подобається асортимент. Є з чого обрати. Дуже зручно купувати для своєї кав'ярні все в одному місці. Ну, й ціни звісно приємні. Вигідно бути постійним покупцем професійної команди, яка відкрита і до діалогу, і до вигідних пропозицій. Доставка завжди вчасна. Все приходить гарно загорнуте та у відповідності до фото.

Добавить отзыв