UAOTZYV.COM

Загальноосвiтня школа IT Step School

Адрес Київ, вулиця Хорива, 11А
Метро Контрактова площа 0.12км
Телефон +380 (96) 661-77-07
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
Сайт kiev.itstep.org/its-school
Рубрики Частная школа
Оценка 4.9 16 отзывов
Похожие компании в категории
Школа вокала МУЗА — вулиця Леоніда Первомайського, 3
Инкорте — вулиця Мала Житомирська, 20Д
Study Smart Centre for Language Development — вул. Антоновича, 10Б

Загальноосвiтня школа IT Step School отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виталий
15 января 2024 в 23:48

Ми дуже щасливі, що потрапили на день відкритих дверей у цю чудову академію! Спочатку син не дуже хотів йти навіть на пробне заняття, він думав що це буде аналог звичайної школи і це буде додаткове навантаження, але із порогу ми побачили як його захопив просто сам навчальний простір! Далі син із захопленням дивився презентацію і завзято пішов на свій перший урок. Навчається перший рік, завжди чекає не тільки поїздки до академії, а і цікавих домашніх завдань. Нам як батькам подобається що вся інформація про успішність дитини доступна онлайн, завжди до свят цікаві заходи. Зараз зимові канікули, а син вже питає коли знову почнеться навчання у ІТ Step. Тому без жодних вагань радимо знайти можливість і час щоб відкрити своїй дитині дивовижний і сучасний світ навчання разом із супер викладачами Академії IT Step!

Давид
10 ноября 2023 в 16:10

Я, Давід, навчаюся в школі IT Step Academy (Khoryva) декілька місяців. За цей час я багато чого навчився.
Коли я вперше прийшов до школи, я був схвильований і дещо наляканий. Я не знав, чого очікувати від навчання в IT. Але дуже швидко я зрозумів, що недарма обрав цю школу. Заняття в школі проходять у цікавій та інтерактивній формі. Ми вивчаємо не тільки теорію, а й практикуємо отримані знання на практиці.
За цей короткий час навчання я навчився створювати веб-сайти, робити різні проекти і багато іншого.
IT школа - це не просто місце, де можна навчитися, це двері до майбутнього.
Ось кілька креативних порівнянь, які я б використав для опису IT школи:
IT школа - це як ковчег, який рятує молодих людей від потопу незнання.
IT школа - це як маяк, який вказує шлях до успіху в IT-сфері.
IT школа - це як ракета, яка запускає молодих людей у майбутнє.
Я вважаю, що IT школа - це найкращий вибір для молодих людей, які хочуть навчитися та стати сучасними людьми.

Мила
10 ноября 2023 в 10:12

Донька вже півроку навчається в академії. Їй дуже подобаються викладачі, матеріал та завдання. Чудове навчання.

Гамлет
31 октября 2023 в 12:10

Я тільки почав навчатися у IT Step Academy і мені тут дуже подобається. Чудові викладачи, які на відмінно виконують свою роботу. Уроки дуже цікави і захоплюючі.

Егор
31 октября 2023 в 6:16

Навчаюся в Комп'ютерній Академії ШАГ в цій будівлі. Приємний персонал, коли я вперше з батьками туди прийшов, то вони розповіли про навчання в академії, відповіли на питання, які цікавили мене та моїх батьків. Навчаюся на курсі "Розробка програмного забезпечення" і до мене потрапили добрі вчителі: Тетяна Шаховська Євгенівна та Пустовойт Сергій Володимирович - які можуть зрозуміло та доступно пояснити матеріал. Комп'ютерна Академія ШАГ дозволяє приходити (приїжджати) до них в певний час, щоб робити домашнє завдання на комп'ютері, якщо у вас слабкий пристрій. Комп'ютерна Академія ШАГ проводить різні табори, заходи, конкурси. На сайті студента можна побачити афіши про різні конкурси, вебінари від своїх партнерів.

Yurii
28 октября 2023 в 2:43

Шукали кращий, більш професійніший, варіант на заміну іншій школі. Цікавив розвиток дитини в програмуванні, геймінгу та дизайні. Не пожалкували про свій вибір, дитина 11 років навчається другий семестр. Зручний формат навчання - по три години у вихідний день. Є можливість займатись і у будні. Є додаткові сервіси у вигляді тематичних гуртків на канікулах. Класне обладанння кабінетів і добре розроблена програма, дитині цікаво роботи проекти, вони здаються легкими. І це на другому курсі вони вже експериментують з 3Д моделюванням та анімаціями. Розраховуєм тут займатись ще кілька років, а потім скоріш за все залишимось і на більш спеціалізлваний курс.

Ольга
07 октября 2023 в 10:18

Дитина розпочала навчання в академії. Дуже подобається організація навчання: можна побачити план навчання, успішність та активність дитини, завантажити необхідні для навчання матеріали; є постійний зв'язок з куратором та менеджерами для швидкого вирішення будь-яких питань; є система мотивації дітей у вигляді обміну зароблених балів на подарунки. Сама академія дуже сучасна, комфортно облаштована та з продуманим укриттям (що наразі дуже актуально). Тож рекомендую заглянути на відкриті уроки до академії, щоб скласти й своє враження ;)

Сергей
17 сентября 2023 в 22:55

Розпочали навчальний рік з курсу веб-дизайн, донька у захваті від курсу. Викладач усе ясно, доступно розповідає учням. Навіть вже замислюємося щодо вибору майбутньої спеціальності по веб-дизайну.

Nadin
19 июня 2023 в 0:44

Добрий день! Дитина навчається в ІТ школі та вже другий раз відвідує табір! Син з задоволенням відвідує всі заняття, з цікавістю виконує домашню роботу, застосовує свої знання в житті, знаходить друзів! Викладачі цікаві, уважні, добре пояснюють. Не знаю, чи буде ІТ професією дитини, але більшість навичок, набутих під час навчання точно знадобляться в майбутньому. Дякую ІТ Step і рекомендую!

Yanayana
15 июня 2023 в 15:25

Після 1,5 роки дистанційного навчання у загальноосвітній школі дитина потрапила до літнього табору у ІТ академію "Step". Це цікавий простір для навчання та відпочинку. Програма направлена на розвиток ІТ навичок дитини поряд з різноманітними активностями. Дитина в захваті від викладачів та вожатих, які здатні в ігровій формі навчити комп'ютерній грамотності, провести весело та повчально свій час. Табір працює з 10 по 18 год. По буднях, також є харчування.

Алина
01 января 2022 в 7:30

Записали дитину до зимового табору на 3 дні. Програма дуже цікава. Дитина із задоволенням ходить з 10: 00 до 18: 00. Ми просто у захваті. Море емоцій, нові друзі, супер заняття та відпочинок між ними (ігри, квести, танці). Дякую Вам за таку можливість)

_ •Ane• _
14 ноября 2021 в 23:09

Навчаюся в школі тільки перший рік з 1 вересня, але точно знаю що залишатимуся тут ще надовго. Вчителі чудово пояснюють матеріал, і форма його подачі дуже хороша та креативна.

Hosha
10 октября 2021 в 14:49

Навчаюся вже другий рік у школі і третій у МКА і все добре. Все зрозуміло пояснюють та розштовхують. Вчителі добрі та доброзичливі.

Army
14 сентября 2021 в 20:10

Я в цій школі вже як 3 роки і вона мені подобається дуже подобається.
Тут дуже гарні вчителі і вони дуже розумні та добрі. Втім рекомендую цю школу вона дуже класна.

Vitalina
03 сентября 2021 в 11:38

Перейшла до IT Step цього року, не пошкодувала!
Сучасна та доглянута будівля та класи, всі вчителі доброзичливі та професіонали своєї справи.

Дмитрий
18 августа 2021 в 17:34

Чудова школа! Вчителі та куратори справді професіонали, піклуються про дітей та дають їм сучасну освіту міжнародного рівня.

Добавить отзыв