UAOTZYV.COM

Юридично-експертна компанія Баранкова

Адрес Київ, вулиця Костянтинівська, б. 73
Метро Тараса Шевченка 0.35км
Телефон +380 (96) 291-92-46
Часы работы 09:00-18:00
Сайт dtpexpert.com.ua
Рубрики Юридическая фирма
Оценка 4.8 24 отзыва
Похожие компании в категории
ЮрМаркет — вулиця Богдана Гаврилишина, 7
Патентно-юридическая компания IPStyle — вулиця Межигірська, 61
ICF Legal Service — Музейний провулок, д. 10, офис 101—103
Аутсорсинговая компания РЕКЛОР — вулиця Січових Стрільців, 77

Юридично-експертна компанія Баранкова отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
08 февраля 2024 в 21:44

Залишився задоволений послугами юридичної компанії.

В жовтні 23 року потрапив в ДТП. У винуватця не було страхового полісу. Мені порадили друзі зробити незалежну оцінку збитків, бо невідомо чи виплатила б МТБУ чи страхова повну суму на відшкодування. Я так і зробив. Знайшов цю компанію і ще замовив юридичний супровід, бо не хотів займатися цією тягомотиною з розборками з мтбу. Потім виявилося, що все ж на авто винуватця була страховка, про що навіть сам винуватець не знав. Чекав на результат незалежної оцінки і почав робити ремонт авто. Результат - Мені виплатили всю суму, зазначену як максимально можливу за результатом оцінки. За що дуже вдячний компанії і своєму юристу Володимиру.

З самого початку сподобалось те, що створюється чат, в якому і відбувається вся комунікація. Все сучасно.

Александрит
26 января 2024 в 19:39

18.12.2023 р. Страхова компанія безпідставно (!) відмовила мені у виплаті відшкодування по договору КАСКО (дтп). Завдяки фахівцям даної юридичної компанії у сфері страхування, також в сфері оцінки завданого збитку вирішили питання максимально швидко та якісно. А головне в рамках умов договору страхування! Щиро дякую, все буде Україна!

Сергій
12 января 2024 в 5:09

Професіонали своє справи, допомогли збільшити виплату від страхової з 17к до 60к, що вважаю чудовим результатом роботи.
Процес, звичайно, затягується до 2,5 місяців, але повпливати на швидкість ніхто не може, бо швидкі виплати страхова надає протягом 14 днів, але вони не відповідають реальним збиткам, а потім згідно закону вони можуть переглядати та робити додатковий огляд вашого авто і розтягувати процес до 3міс.
В період співпраці завжди на зв'язку була Крістіна, яка консультувала та інформувала щодо процесу справи, завжди привітна, оперує актуальною інформацією та згладжує і так неприємний досвід після транспортної пригоди.
Юридичним напрямком займався Володимир, відповідально відноситься до справи та зацікавлений в тому аби покрити всі завдані збитки.
Залишилися лише позитивні враження від співпраці з даною компанією. Рекомендую звертатися.

Oleh
01 октября 2023 в 3:31

ДТП це завжди не приємна подія, проте на щастя я звернувся в дану компанію, завдяки чому вирішення проблем з компенсацією з сторони страхової та винуватця пройшло максимально гладко та без зайвих затягувань з виплатами. Кошти були повернуті в повному обсязі затрачених на ремонт (досить не дешевого авто). Такого рівня сервісу чесно кажучи не очікував, був приємно здивований.

Сабина
26 сентября 2023 в 19:26

Звернулась у грудні 2022 року з питання ДТП (винуватець в'їхав в моє авто на фурі). Наче мала бути легка справа, але через халатність тернопільської поліції і небажання компанії винуватця виплачувати гроші стала складною і тільки зараз (жовтень 2023) була завершена.
Юристи компанії, Дана і Дарія, які вели мою справу, дуже приємні в спілкуванні і клієнтоорієнтовані; завжди підтримували зв'язок і відповідали.
На жаль, сума виплати (від страхової + компанії винуватця) хоч і була великою, але не покрила повністю ремонт мого авто + витрати за послуги. Компанією була запропонована опція вирішувати питання недосплати від страхової через суд, але, враховуючи ще додаткові витрати у судовому процесі, я відмовилась.
Враховуючи недооформлення ДТП поліцією без юридичної допомоги компанії Баранкова, я б скоріше не отримала жодної виплати взагалі. Дуже дякую за виконану роботу, рекомендую!

Женя
15 июля 2023 в 23:35

Очень ответственный коллектив, работали со мной почти 5 месяцев, и за все время не было недели, чтобы мне не сообщили обновления по нашему делу. Все согласовывали, объясняли все нюансы и риски, терпеливо выслушивали мои вопросы. Спасибо за вашу работу и за отношение к клиентам, рада, что обратилась к Вам!

Саша
10 июля 2023 в 2:55

Я очень доволен работой специалистов, которые помогли решить мой вопрос. На начальном этапе дела моего отца, который пострадал в результате ДТП я не знал смогу ли я вообще получить компенсацию. Но коллектив этой компании получил для меня максимум и довольно за короткий срок. Всем рекомендую.

Женя
09 июля 2023 в 14:01

Звернулися за допомогою, бо від страхової винуватця отримали пропозицію щодо відшкодування у розмірі 28 тисяч грн. Реально на ремонт треба було трохи більше 50 тис грн. Страхова розповідала про знос на машині і те, що їй більше 7 років. Слава Богу знайшли в інтернеті юристів цієї компанії. Нам спершу порадили зробити експертизу, потім отримавши звіт експерта, підписали договір по робіті "під ключ". Вся співпраця зайняла в нас 4 місяці. В результаті ми отримали: 52 тис грн - від страхової компанії і 15 тис грн - від винуватця ДТП. Ремонт і додаткові витрати мені покрило повністю, задоволена і дуже-дуже вдячна. Буду рекомендувати вашу команду!

Саша
09 июля 2023 в 5:10

Дякую юристам Владі і Володимиру за збереження моєї нервової системи. Винуватець купив поліс, мабуть, в найдешевшій компанії, розбив мені пів машини і умив руки, бо в нього є страховка. А те, що його страхова запропонувала мені четверту частину від того, що реально було потрібно, його не цікавило… дякую вашій команді за терпіння та постійну підтримку зв‘язку зі мною, виплата вийшла навіть трохи більшою, ніж я очікував!

Дмитро
29 июня 2023 в 7:26

Був попав в ДТП, на трапив на таргетовану рекламу, вирішив спитатись, і не прогадав.
Однозначно рекомендую дану компанію, оскільки працюють кваліфіковані люди, завжди допоможуть та будуть супроводжувати до кінця.
Без допомоги б не зміг отримати відшкодування від винуватиці.
Дякую!

Валерия
29 июня 2023 в 5:54

Ні разу не пожалкувала, що скористалась послугами цієї компанії. Тут працюють справжні спеціалісти своєї справи, які допомогли мені вирішити моє питання якнайкращим способом, проконсультували та завжди були на зв'язку. Дуже задоволена співпрацею, все було на вищому рівні. Усім раджу саме цю компанію, можна не хвилюватись і бути впевненим, що команда зробить уже можливе, щоб закрити справу максимально вигідно для клієнта.

Оксана
22 июня 2023 в 12:22

Дуже відповідальний колектив, працювали зі мною майже 5 місяців, і за весь час не було тижня, щоби мені не повідомили оновлення у нашій справі. Усі погоджували, пояснювали всі нюанси та ризики, терпляче вислуховували мої запитання. Дякуємо за вашу роботу та за ставлення до клієнтів, рада, що звернулася до Вас!

Руслан
11 июня 2023 в 9:51

Я дуже задоволений роботою спеціалістів, які допомогли вирішити моє запитання. На початковому етапі справи мого батька, який постраждав внаслідок ДТП, я не знав, чи зможу я взагалі отримати компенсацію. Але колектив цієї компанії отримав для мене максимум і за короткий термін. Всім рекомендую.

Евгений
22 апреля 2022 в 20:50

В экспертно-юридическую компанию Баранкова обратился за экспертизой по ДТП. Не смотря на сотрудничество в телефонном режиме сотрудники приятны в общении, заинтерисованы в помощи, отзывчивы и внимательны к проблеме. Сроки выполнения работ были оговорены сразу и выполнены в срок. Качество работы на высшем уровне! В моём случае проблема была полностью решена благодаря этой компании!

користувач
26 февраля 2022 в 9:09

Все отлично. Очень понравилось сотрудничать с данной компанией, всем рекомендую. Все сделали грамотно, в переговорах со страховой я не участвовал. В результате сберег время и нервы. Сумма выплаты по итогу вышла намного больше, чем изначально предлагала страховая.

Саша
31 января 2022 в 19:29

23.08.2021 года попал в ДТП и даже не знал и не понимал что делать и к кому обратиться за помощью но случайно нашёл в интернете ЮЭК Баранкова решил к ним обратиться. Мне очень понравилось отношение сотрудников к клиенту, а именно сотрудник Анастасии которая меня убедительно убедила и в результате мы получили выплату 35 300 грн, огромное спасибо за помощь

Benelli
20 января 2022 в 1:59

Отличная компания. Мама попала в ДТП. Нам порекомендовали воспользоваттся услугами этой компании. Помогли с оценкой, экспертизой, а также провели аукцион и помогли продать разбитый автомобиль. Выражаю особую благодарность Владу. Буду рекомендовать друзьям. Ещё раз спасибо.

Женя
01 декабря 2021 в 4:36

Мне посоветовали их, я был очень удивлён что в одном месте собралось столько хороших специалистов, до конца разбирательст со страховой данная компания, консультировала и давала юридическую поддержку! Очень сильно рекомендую!

Женя
29 октября 2021 в 1:42

В эту компанию обратился в связи с ДТП. При первом звонке трубку сняла Анастасия и ответила на все мои вопросы. Промониторил рынок, увидел что цена за экспертизу была не высокой. Заказал экспертизу которую сделали быстро. К сожелению у страховой виновника ДТП отобрали лицензию и похоже что она попадает под банкротство. При такой ситуации вопросов у меня к юристу Анастасии было много. Мало того, что я получил ответы на все свои вопросы, Анастасия разъяснила мне все варианты решения моего вопроса так ещё и ведёт меня по документации куда что и как подавать. И все это вошло в стоимость экспертизы. По своей работе сталкиваюсь с юристами. Работой и консультацией Анастасии остался доволен на 100%.

Дмитрий
26 сентября 2021 в 17:36

Заказывал экспертную оценку - все понравилось, ребята профессионалы.

Но когда дело коснулось взыскания со страховой ХМСК ущерба через суд, то тут не все так замечательно.
Я абсолютно не против оплатить сопровождение юриста в суде моего дела (тем более что это издержки, которые оплачивает страховая), но при условии, что телефонные обещания о 100% замечательном исходе суда будут подкреплены обязательством компании вернуть все то, что по решению суда мне не заплатят (другими словами разнится между обещанной вами и реальной выплатой, т. е. То с чем юрист не справился)

И после общения, вероятно, с секретарём Анастасией, она обещала перезвонить, но на следующий день звонка не было.
Поэтому я сделал вывод, что ваша компания по 'непонятным мне, но понятным вам' причинам избегает прямой заинтересованности вашего юриста в суде.
Т. Е. Оплата по факту успеха вашей работы в суде (реальная выплата от страховой с компенсацией всех моих расходов) - вас не устраивает.
Поэтому, по моему субъективному мнению, получив желанную полную оплату юриста уже к первому заседанию суда, лично я не вижу острую заинтересованность вашего юриста в успехе дела. Следовательно возможен вариант, когда суд решит выплатить слабую компенсацию, минус ваш юрист и на руки останутся слезы. Что меня не может устраивать и нужны гарантии!
Хотя по логике вещей должна быть с начало выполнена качественно работа, а потом по результату - оплата.

По вашему ответу ниже:
Skoda Octavia АХ 0392 НМ.
Экспертный ваш отчёт #242/04-21.3 звёзды - за то что не перезвонили, как обещали и самое главное, по моему мнению, вы избегаете прямой заинтересованности в успехе вашего клиента в суде.
Текущее положение - готовлюсь к суду

Добавить отзыв