UAOTZYV.COM

Юридична Компанія Феміда Прайм

Адрес Київ, вулиця Казимира Малевича, 87
Метро Палац Україна 0.36км
Телефон +380 (99) 114-44-20
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт www.facebook.com/FemidaPrime
Рубрики Юридическая фирма, Адвокат, Юридические услуги
Оценка 5 21 отзыв
Похожие компании в категории
ТУР-ПАРТНЕР — вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 41
Нотаріус у Голосієво — вулиця Голосіївська, буд. 7, корп. 1, 6, й поверх
Юридическая компания Legal Defense Group Ltd — бул. Марії Приймаченко, 8
Профит-Консул — БЦ Либідь, вулиця Казимира Малевича, 86П, офіс, 211

Юридична Компанія Феміда Прайм отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
адвокат Стеблевський Андрій
01 сентября 2021 в 17:43

Досвідчені грамотні юристи. Задоволений співпрацею. Особливо хочу відмітити адвоката Зубачевського Вадима Сергійовича – компетентного фахівця!
Дякую і зичу їм успіхів! Рекомендую!

Alfred
12 июня 2021 в 2:16

Обратились в данную фирму по наводке партнеров. Были приятно удивлены профессионализмом и качеством проделанной работы. Ситуация была не из лёгких, в подробности вдаваться не будем естественно, но поверьте - эти ребята настоящие "монстры". Наша компания сотрудничала и обращалась к разным юристам и фирмам годами ввиду своей сферы деятельности, но всюду были какие-то закавыки или недочёты. Фемида Прайм лучшие! Профессионалы своего дела! Однозначно каждый наш сотрудник готов их советовать и уж точно при необходимости мы доверимся им снова.
Отдельная благодарность Вадиму за понимание, поддержку и решение.

Даниил
01 сентября 2020 в 14:15

Остался довольным. Ребята решили мои вопросы. Спасибо большое! Буду советовать своим знакомым! Огромное спасибо Вадиму!

Kateryna
30 июля 2020 в 22:39

Хороші фахівці. Допомогли вирішити складне питання, за що їм дуже вдячна. Наступний раз - тільки до них.

Ольга
18 июля 2020 в 3:18

Тут працюють дійсно найкращі спеціалісти. Завжди надійно, швидко, якісно, професійно можна отримати всю необхідну правову допомогу. Рекомендую як прекрасних юристів!

Виктор
15 июля 2020 в 11:41

Звертався до "Femida Prime" декілька разів.
Був приємно здивований професійністю цієї команди. Як наслідок - результатом повністю задоволений!)
І взагалі, вважаю, що команда "Femida Prime" має репутацію безкомпромісного борця за інтереси своіх клієнтів!

Oleksii
07 мая 2020 в 0:48

Професійно та швидко надали консультацію з договірних питань гсоподарської діяльності. Наданими послугами та їх рівнем задоволений.

Женя
17 апреля 2020 в 11:46

Дякую адвокату Вадиму юридичної фірми Феміда прайм, дуже досвiдчений юрист. Допомiг у вирiшеннi ситуацiї повязаної із ДТП. Надав консультацiю та вiдповiв на всi запитання. Рекомендую.

Саша
14 апреля 2020 в 9:40

Дякую за якісну підготовку договору підряду та перевірку й уточнення в договорі купівлі-продажу обладнання. Завдяки Вашим діям всі ризики були мінімізовані, а я по максимуму захищена. До речі, договори виконані іншими сторонами ідеально) мабуть тому, що мали зафіксовану у договорах відповідальність. Ще раз дякую і успіхів!

користувач
09 апреля 2020 в 13:58

Не секрет, що сьогодні в Україні випадки неплатежів стали буденністю. Протягом багатьох років банк вимагав від мене, як поручителя, погашення заборгованості. Але завдяки адвокатами цієї юридичної фірми, дані дії з боку банку було припинено. Через суд нам вдалося визнати договір поруки припиненим, а вимоги банку безпідставними. Хочу відзначити виняткову толерантність і високий рівень ділової етики цих адвокатів. Зрозуміло, що судові тяжби – річ не зовсім приємна, і дуже важливо, щоб особа, що вас представляє в судових інстанціях, була тактовною, ввічливою і в будь-якій ситуації поводилася гідно. Хочу зайвий раз подякувати за продуктивну роботу Law Company Femida Prime.

Саша
05 апреля 2020 в 22:42

Звернулась зі своїм проханням щодо вирішення своєї проблеми до "Femida Praym", то вирішили цю проблему за короткий строк. Рекомендую.

користувач
25 марта 2020 в 20:35

Юрист даної компанії швидко та професійно вирішив питання погашення заборгованості на мою користь, яку вже декілька років виконавча служба не могла стягнути з боржника. Щиро дякую й бажаю процвітання та успіхів Вашій юридичній компанії "Феміда Прайм"! Рекомендую!

Алена
24 марта 2020 в 13:41

Юристи юридичної компанії “Феміда Прайм” чудові спеціалісти у своїй справі. Дуже вдячна їм за швидку та якісну допомогу у відкритті ФОП. Зі своєї сторони зробили все за короткий срок. Також доступно пояснили те, що потрібно було зробити особисто мені. Приємно мати справу з людьми, які добре знаються на тому, що робити, відкриті і завжди готові допомогти чи пояснити незрозуміле. Обов’язково буду звертатися ще за допомогою. Рекомендую.

Дария
22 марта 2020 в 8:56

Звертались у компанію Феміда Прайм з питанням про стягнення з контрагента компенсації за незареєстровані податкові накладні. Роботу було проведено на високому рівні. Юристи компанії профі у своїй справі. Проблема клієнта – це їх проблема. Тому якість її вирішення дуже висока. Це та юридична компанія, де клієнт відчуває, що від нього немає жодних секретів. Рекомендую фахівців юридичної компанії Феміда Прайм. Швидкість, професіоналізм та розуміння, це саме ті складові, які поєднує в собі ця компанія.

Vladyslav
11 марта 2020 в 2:18

У 2019 році я опинився в ситуації, яка потребувала допомоги кваліфікованого юриста з питання своєчасної сплати ЄСВ мною, як фізичної особи-підприємця. Ситуація сталась в тому, що сплата не була зарахована у зв’язку зі зміною реквізитів у державній фіскальній службі України, про що мене не було повідомлено. Юристи фірми вирішили це питання, написанням відповідного листа у державну фіскальну службу, з проханням зарахувати грошові кошти, які були сплачені, в рахунок оплати ЕСВ за наступний квартал, без нарахування штрафу. Висловлюю свою вдячність Вашому професіоналізму та ефективності вжитих заходів, а також сміливо можу рекомендувати Вас своїм колегам і партнерам.

користувач
10 марта 2020 в 2:32

В "Фемида Прайм" работают очень "сильные" адвокаты, профессионалы своего дела. Выполняют свою работу на высоком уровне и в максимально быстрые сроки. Рекомендую!

користувач
04 марта 2020 в 1:12

Обратился к адвокатам этой юридической компании, посоветовали знакомые как лучших специалистов по сопровождению сделок купли-продажи недвижимости. Была очень запутанная ситуация с квартирой и казалось что переоформить ее было уже невозможно. Но адвокаты Фемиды Прайм через суд сделали все на профессиональном уровне. Также адвокат присутствовал на сделке у нотариуса. Большая благодарность, без помощи адвоката юридической компании Фемида Прайм я бы не переоформил квартиру. Спасибо тысячу раз!Очень грамотные юристы, профессионалы в своей сфере. Рекомендую всем.

Тарас
22 февраля 2020 в 8:33

Випадково натрапив на послуги цієї юридичної фірми. В першу чергу переглянув прайс-лист на послуги, прийнятні демократичні розцінки. Дуже професійний підхід у коллектива для швидкого вирішення юридичних проблем. Дякую Вам величезне! Ви для мене знахідка. Буду й надалі звертатися до Вас у разі необхідності. Усім знайомим також буду рекомендувати юридичну компанію Феміда Прайм!

Женя
19 февраля 2020 в 22:33

При оформленні спадщини отримала постанову про відмову у вчиненні нотаріальної дії. Феміда Прайм підготувала позов про встановлення права власності у порядку спадкування, а також здійснювала юридичний супровід. Дуже дякую вам за високо кваліфіковану юридичну допомогу. Звертаючись до Феміда Прайм можна бути впевненим у тому, що Феміда на вашій стороні.)

користувач
24 января 2020 в 19:06

Хочу выразить свою благодарность Юридической компании "Фемида Прайм" за юридическое сопровождение! Я доверила решение вопросов моей Туристической компании "Турботур" и осталась довольна результатом и подходом их адвокатов к делу! Всем рекомендую!

Добавить отзыв