UAOTZYV.COM

Юридическая фирма Юрпротект / Адвокатське бюро Івана Хомича - Юридичні послуги онлайн

Адрес Київ, Повітрофлотський просп., 34, оф.30
Метро Вокзальна 2.29км
Телефон +380 (68) 368-25-25
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт jurprotect.com.ua/ua
Рубрики Юридическая фирма, Адвокат по административным правонарушениям, Адвокат по гражданским делам, Адвокат по уголовным делам, Юридические консультации по вопросам занятости
Оценка 4.4 18 отзывов
Похожие компании в категории
ТУР-ПАРТНЕР — вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 41
Украинские торговые марки — Берестейський просп., 67-Д, кв. 256
ЮрМаркет — вулиця Богдана Гаврилишина, 7
Нотаріус у Голосієво — вулиця Голосіївська, буд. 7, корп. 1, 6, й поверх

Юридическая фирма Юрпротект / Адвокатське бюро Івана Хомича - Юридичні послуги онлайн отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Светлана
22 января 2024 в 18:18

Отримати вірно нараховану пенсію в наш час іноді досить складно. Хто переходив з пенсії за вислугу років на пенсію за віком, той знає яке це болюче питання. Це не просто болить, це пече, коли маючи 42 роки педагогічного стажу і перервавши його, тільки-но на півроку, тебе позбавляють значної частини пенсії. В пошуку кваліфікованого спеціаліста по пенсіям мені поталанило. Завдяки каналу "Народна думка" я дізналась про Адвокатське бюро Івана Хомича та звернулась до них.
Мою справу вела адвокат Воронкова Олена Ігорівна. Вона забезпечила ефективну правову допомогу на всіх етапах, інформувала про рух справи, щиро раділа зі мною успішному результату. Нарешті розмір моєї пенсії тепер є таким, яким я його очікувала.
Шановна Олено Ігорівна, я щиро дякую за Вашу роботу, за те, що Ви впевнено та кваліфіковано виборюєте права та інтереси своїх клієнтів.
Рекомендую звертатись до Адвокатського бюро Івана Хомича. Тут працюють професійно, відповідально, успішно.

Таня
11 января 2024 в 15:15

Хочу розповісти свою історію і щиро подякувати працівникам адвокатської контори. Коли мені виповнилось 60років, я вже перебувала на пенсії за вислугою років, але хотіла скористатись своїм конституційним правом на призначення пенсії за віком. З відповідною заявою я звернулась до пенсійного фонду за місцем проживання. Звичайно ж, мені було відмовлено. З пенсії за вислугу років мене просто перевели на пенсію за віком (без відповідного перерахунку виплати). Домогтися справедливості мені допомогли в цьому адвокатському бюро. Я дуже вдячна всій команді. Але особливі слова подяки за професіоналізм, толерантність, відповідальність, чітке дотримання умов договору хочу сказати своєму адвокату- Голиці Тетяні Іванівні та її помічнику Пікульському Івану. Дякую вам, шановні, за клопітку, але плідну працю. Підсумком роботи цих професіоналів стало призначення (а не перевод) пенсії за віком та збільшення її на 48,9 відсотка. Рекомендую: звертайтесь і отримаєте розв'язання вашої проблеми. Всіх благ вам, та безліч виграних справ! З повагою: Т. І. Чернега. Миколаївська область.

Людмила
07 января 2024 в 17:48

Хочу виразити велику подяку Адвокатському бюро «Івана Хомича» і особливо адвокату Тетяні Іванівні Голиця за професійне та якісне обслуговування. Я з Харкова, і не була впевнена, що за мою справу візьметься Адвокатське бюро з Києва. Але мої хвилювання були марними, і моя проблема була вирішена на відстані. Тетяна Іванівна вела мою справу по перерахунку призначеної пенсії при переході з пенсії за вислугою років на пенсію за віком. Моя пенсія суттєво збільшилась. Тетяна Іванівна справжній професіонал і добре знає свою справу. Зараз багато вчителів виходять на пенсію за віком, у яких була оформлена пенсія за вислугою років і розчаровуються, бо вона набагато менше чим у колег. Раджу всім звертатися до Адвокатського бюро « Івана Хомича». Я дуже задоволена. Дякую за роботу.

Надежда
28 декабря 2023 в 4:48

Дуже вдячна Адвокатському бюро "Івана Хомича". А особливо хочу подякувати гарній людині адвокату Голиця Тетяні Іванівні за Ваш професіоналізм. Тетяна Іванівна вела мою справу по перерахунку призначеної пемісії при переході з пенсії за вислугу років на пенсію за віком. Моя пенсія після рішенняні суду збілишилась, за що я дуже вдячна Тетяні Іванівні і всьому Адвокатському бюро "Івана Хомича". Раджу всім звертатися за юридичною допомогою до Адвокатського бюро " Івана Хомича" там дійсно допоможуть. Я дуже задоволена результатом. Дякою за роботу.

Ірина
22 октября 2023 в 8:48

Хочу виразити велику подяку Адвокатському бюро "Івана Хомича" в лиці адвоката Тетяни Голиця за її професійну роботу, індівідуальний підхід до нашої ситуації та людяне відношення. Такий результат ми навіть не очікували. Жалкую тільки про те, що не звернулися за допомогою раніше. Бажаю професійного росту та процвітання вашему бюро і окремо Тетяні.

Саша
24 июля 2023 в 12:48

Адвокаты бюро - настоящие профессионалы! Спасибо огромное адвокату Воронковой Елене Игоревне!

Сергей
07 июля 2023 в 5:02

С адвокатским бюро Ивана Хомич Я работаю два года я пенсионер МВД мне адвокат Воронкова Е. И. Помогла вперерасчете пенсии и доплате. Рекомендую всем пенсионерам обращаться и пользоваться высококлассными адвокатами. Всему коллективу желаю успехов мира и добра

Женя
24 июня 2023 в 11:38

Петро Тімук. Дуже задоволений роботою адвокатського бюро Івана Хомичає, Все швидко, чемно і професійно. Після звернення в бюро, моя пенсія значно зросла. Окремо вдячний адвокату Горлиці Тетяні Іванівні

Алла
12 июня 2023 в 22:01

Ви робити добру справу для простих людей. Ефективно і професійно. Тетяна Іванівна великий професіонал і чуйна людина. Рекомендую це адвокатське бюро.

Андрей
17 апреля 2022 в 22:10

Дякую Адвокатському бюро Івана Хоміча за високоякісні юридичні послуги при перерахунку військової пенсії. Дякую Голиця Тетяна Іванівна! Нехай щастить!

Женя
12 марта 2022 в 17:26

Пів року тому склав договір про правову допомогу. Вже отримав перераховану пенсію яка вдвічі більша ніж була. Дякую всім співробітникам, особливо адвокату Голиця Т. І. Раджу всім хто має потребу звертатись за допомогою.

Женя
11 марта 2022 в 15:26

У зв"язку з відмовою ПФУ в призначенні мені пенсії на пільгових умовах (список № 2) в травні 2021р, звернувся за правовою допомогою в Адвокатське бюро Івана Хомича і не пожалкував. Станом на початок грудня 2021р. Мої позовні вимоги до головного управління ПФУ в київській області повністтю задоволені. На початку січня 2022 мною отримані кошти, у відповідності до рішення суд, в повному обсязі. Дякую всім співробітникам, особливо адвокату Першуті Ользі Володимирівні. Працюють швидко, якісно, професійно і як результат поставлене завдання виконується на 100%. Рекомендую.

Саша
22 февраля 2022 в 19:11

Не советую обращаться в данную контору. После оплаты первой части договора, все, что сделает данная контора это направит дело в суд.
Мой договор был заключен на год, на данный момент прошел год и 2 месяца. Договор потерял свой срок, а адвокаты так и кормят завтраками.
При всем при этом, дело было отправлено в суд после 4-5 месяцев после подписания и уплаты договора.
Можно просто распрощаться с деньгами и покормить вот таких "адвокатов".

Женя
19 февраля 2022 в 9:22

По всем параметрам: приятно с парнями работать. Работают честно, быстро, профессионально. Особенно Иван Хомыч. Как недостаток- немного дороговато.

Илья
25 января 2022 в 13:49

Единственный из четырёх адвокатов к которым я обращался по наследственному спору, взялся и довёл дело до успешного завершения. Рекомендую!

Юрий
18 декабря 2021 в 21:43

С ними был заключён договор на перерасчёт пенсии в феврале 2021 год. При подписании договора не было совершенно обращено внимание на оплату ещё такой же суммы после получения первой пенсии с перерасчётом (понадеялся на порядочность и не просмотрел договор). Проплатил деньги на судебные издержки. Оказалось что этот судья долго рассматривает дела. Документы забрали-деньги пропали. Передали другому судье, новая оплата. Если бы знал о таком подходе связываться с ними не стал.

Инга
09 ноября 2019 в 7:07

Команда юристов-профессионалов высокого уровня. Четко и тщательно выполняют поставленную задачу на 100%. Очень довольна. Буду обращаться по необходимости. Спасибо. Рекомендую

Юлия
02 июля 2019 в 15:17

Попали в ДТП с мажорами возле цирка завершали манёвр на перекрестке по бульвару Шевченка вылетел джип, нас не пропустил и получилось ДТП. Приехали подмазанные менты и нас сделали виноватыми. Суд первой инстанции в подробности вникать не стал и сделал нас виноватыми, даже при наличии видео с ресурса пробки. Юа. И здесь мы поняли что без адвоката в этой ситуации не обойтись. Обратились к Ивану Хомичу. Спасибо большое, благодаря ему выиграли две апелляции, получили выплаты страховой, доказали свою правоту, сейчас судимся за моральный ущерб. Рекомендуем

Добавить отзыв