UAOTZYV.COM

YES Center

Адрес Київ, вулиця Князів Острозьких, 8
Метро Арсенальна 0.37км
Телефон +380 (95) 720-51-50
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
Сайт yescenter.com.ua
Рубрики Консультант по вопросам образования, Детский лагерь, Языковая школа, Визовый консультант
Оценка 4.6 33 отзыва
Похожие компании в категории
DEC education — вулиця Князів Острозьких, 8
EducationUSA Advising Center — вулиця Еспланадна, 20
Business Education Solutions — вулиця Мечникова, 10/2
Образовательный портал EduCanada.com.ua — вулиця Михайлівська, 15

YES Center отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оля
03 января 2024 в 18:16

Шахраї… Компанія для якої навіть їхній контракт нічого не значить. У 2021 «віддала» 500$ за оформлення документів на програму work&travel, менше ніж через місяць вони подзвонили зі словами що не треба їхати але гроші вони теж не повернуть (в контракті прописаний пункт що гроші вони не повертають окрім як в екстрених ситуаціях та чомусь епідемія яка там же прописана для них не була екстренною ситуацією). Звичайно що роботи вони ніякої не робили а власник «обіцяв» повернути ці кошти якщо скористаєтеся іншими послугами. Через рік коли поцікавилась курсами той же власник прислав голосове повідомлення що курси й так мають якісь там знижки а в нього знижки не сумуються. В своєму інстаграмі він успішний підприємець, що дуже смішно.

Кріс
26 декабря 2023 в 6:15

Вже 2 рази відкривала візу в США, все супер топ, вчасно злагоджено, зрозуміло, завжди на звʼязку! Софія має неймовірне терпіння та кваліфікацію! Люблю вас

Ярослав
24 декабря 2023 в 6:29

Хороша компанія, десять років тому їздили по програмі Work and Travel, отримали весь супровід, що потрібно.

Дмитрий
21 ноября 2023 в 9:32

Раджу Yes Center всім, хто шукає навчальні можливості за кордоном для своєї дитини. Їхня професійна робота та ефективність у вирішенні питань здивували нас. Допомогли знайти ідеальну школу, і ми дуже задоволені результатом.

Ксения
24 августа 2023 в 22:54

Користувалася послугами центру в 2021 році. Поїздка була організована на найвищому рівні, починаючи з подачі на візу і супроводу впродовж подорожі.
Цікаві, прикладні заняття у школі, дуже зручне проживання за 5-7 хвилин від школи та крута програма.
Дуже классно будо відвідати США вперше з такою підтримкою і класичною компанією.
Залишилися найкращі спогади від цього досвіду. Особливо хочу відмітити менеджера Софію, яка була дуже залучена у кожний етап:
Дякую.

Евгений
20 июля 2023 в 0:18

Я чудово подивився London, Oxford та Cambridge. Підвищив свій рівень англійської та отримав корисні контакти та бізнес-поради від учасників моєї міжнародної навчальної групи.
Дякую Yes Center та його директору Володимиру за організацію поїздки на навчання.
Команда зробила усе "під ключ" - від оформлення візи до вибору підходящого навчання й проживання. Усе пройшло легко й підготовка зайняла мінімум мого робочого часу.
Після того ще звертався до Yes Center для оформлення віз.
Рекомендую.

Александр
19 июля 2023 в 10:26

Перше моє звернення до цієї компанії було п'ять років тому, тоді вони допомогли організувати моє навчання в Англії. Тепер знову спрацювали на відмінно, відправили на навчання молодшого брата до Австрії. Велике спасибі. Рідко залишаюся задоволений сервісом, але ці хлопці працюють відмінно. Як і п'ять років тому так і зараз. Рекомендую.

1b studio
12 июля 2023 в 2:28

Зверталися до цієї компанії, коли вирішили відправити співробітника на підвищення кваліфікації за професією "режисер монтажу", супер допомогли з вибором універа та всіма оформленнями. Хлопці, дякую вам та розвитку.

Юлия
11 июля 2023 в 18:54

Неодноразово зверталась за отримання візи в Британію, завжди все чітко, просто та вчасно. Дуже рекомендую команду!

Алекс
06 июля 2023 в 13:59

Директор компанії лицемір та шахрай. Як тільки з'являються справедливі відгуки - в той же час наганяє свою армію ботів для позитивних відгуків. Дуже старається над своєю "репутацією", яка й копійки не коштує.
Через них літав в США по ворк енд тревел. Заплатив гроші за офер. За день перед вильотом мені подзвонили з посольства і сказали, що мій офер липовий і мені не варто летіти. Подзвонив Володьці, він сказав що все прекрасно. Коли я йому сказав про дзвінок з посольства, цей шахрай тут же сказав, що все погано. Гроші за офер обіцяв вернути більше року, нічого не віддав.

Stephan
06 июля 2023 в 3:02

Якщо ви шукаєте кваліфікованих та надійних спеціалістів для відкриття британської візи, я з радістю рекомендую агенство YES Center. Їхні послуги були надзвичайно ефективними та професійними, а отриманий результат перевершив мої очікування.

Весь процес від початку до кінця був здійснений з великою увагою до деталей та пильним контролем кожного етапу. Команда YES Center підтримала мене на кожному кроці, надаючи зрозумілі пояснення щодо необхідних документів, вимог та процедур, пов'язаних з отриманням візи.

Що мене особливо вразило, це високий рівень професіоналізму та відповідальність, яку проявляла команда YES Center. Вони завжди були готові відповісти на мої питання, забезпечити необхідну допомогу та надати вичерпні консультації, що допомогло мені з легкістю пройти всі етапи отримання візи.

Маріанна
04 июля 2023 в 17:23

Місце, де збувається мрії - я б так сказала) Якщо ти хочеш побачити світ, познайомитися з крутими людьми, максимально вдосконалити свій рівень іноземної мови і ще й заробити грошей - вибирай це місце! Дякую вам)

Антон
15 декабря 2021 в 18:46

Получил долгосрочную студенческую визу с ВНЖ на год по программе курсов Чешского языка в Праге.
Кейс был непростой, был первый отказ, но со второй попытки вышло сразу на год получить визу.
Коммуникация с менеджерами была отличной, понравилась гибкость условий в непростых ситуациях.
Результат отличный, теперь все Европа открыта без проблем, возможность снова путешествовать без границ и жить там где хочется, очень ценно.
Спасибо команде YES Center!

користувач
09 декабря 2021 в 3:59

Огромное спасибо Center YES! Обратилась в первые. Очень чуткое отношение к клиентам. Впечатлила скорость и профессионализм. Английский нужен для работы. Поэтому так важно подобрать хорошее учреждение было для меня. Помогли найти отличное учреждение по всем моим требованиям. Плюс для меня сделали скидку 30%. За, что отдельно спасибо. Проконсультировали, посоветовали. Огромное спасибо лично менеджеру Даше! Отличный профессионал своего дела. Я довольна! ОЧЕНЬ СОВЕТУЮ!

Iuliia
02 декабря 2021 в 5:01

Отзыв простой студенткой с типичными планами на лето: немного подработать, а потом махнуть куда-нибудь под Одессу, но друзья предложили мне поехать вместе с ними в США. Так я стала участницей программы Work and Travel USA. В итоге всё началось с работы в аквапарке в Джорджии, а закончилось путешествием по всей Америке. Это были самые незабываемые три месяца в моей жизни! Благодарю

Женя
01 декабря 2021 в 7:14

Благодаря YES Center посетил США, а если конкретнее – Маями. Сервис на высшем уровне, оформление документов и т. Д. После языковой школы еще две недели путешествовал по Штатам:)

Женя
12 ноября 2021 в 21:18

Пишу тим кому буде цікавий мій відгук.
Хочу подякувати команді Yes centra, Володимиру та Софії які допомогли отримати нам, такі завітні візи в США. Дуже злагоджена команда, все чесно та прозоро. Завжди на зв’язку, підібрали нам дуже гарну школу, допомогли зібрати всі потрібні документи. У нас доволі не стандартна ситуація, відкривали студентську візу для мене F-1, і моїм дітям 8 і 1 року F-2. Співбесіда пройшов успішно, тепер збираємося на навчання за кордон.
Такщо, хто ще вагається але має дуже велике бажання пробуйте, звертаєтесь до команди професіоналів Yes centrа. Щераз величезна Дякую від всієї нашої сім’ї!

Женя
25 октября 2021 в 14:15

Благодарю Yes Centre, руководителя Владимира и моего менеджера Дарью за выбор школы английского языка, хорошую цену на нее в Маями и профессиональную подготовку всех документов. Для меня получить визу в США - это изначально сложная задача, особенно в условиях карантина. Мне и жене предложили двухнедельные курсы с хорошими условиями, даты выбирал сам. Все очень гибко. Мы так подготовились, что у визового офицера не было шансов для отказа) половину документов даже не смотрел! Рекомендую! Даша - большой молодец, с ней я был спокоен! Спасибо за консультацию на всех этапах)

Kostik
12 июля 2021 в 4:40

Очень нравится качество услуг, обратная связь с клиентом. Опытный руководитель, Владимир Наконечный, с золотым правилом" никогда не ешь в одиночку", помог мне отправиться в Лондон и на североамериканский континент. 5 из 5

Анна
23 июня 2021 в 20:00

Делали 4 визы в Британию, обращались за помощью к YES Center! Ребята, правда, профессионалы своего дела! Очень вежливые и приятные в общении! Много моментов подсказали, о которых мы даже не догадывались! Правду говорят - «чтобы не болела голова, работай с профессионалами»! Результат - все 4 человека с визами в UK!
Особое внимание, хочу отметить, директору центра - Владимиру Наконечному! Который в момент, когда наш менеджер заболел и попал в больницу, сразу взял все в свои руки и процесс не остановился ни на минуту, считаю что это поступок настоящего руководителя)
Рекомендую всем этих ребят! Визу в Америку, обязательно будем делать с Yes Center

Добавить отзыв